Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 690K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Δυο φορες την εγραψα την κριτικη μου.... και τις δυο ομως, δεν μου εβγαλε την ενδειξη.... σας ευχαριστουμε για την υποβολη της κριτικης σας και γυρναγε σαν τρελλο το αστερακι διχως να σταματα!!!Μαλλον το site εχει καποιο τεχνικο προβημα και βαριεμαι να ξαναπροσπαθησω και τριτη φορα...οποτε θα γραψω εδω.... δυο λογια για την χτεσινη βραδυνη πουτανοεμπειρια μου, με την Ουκρανεζα μιλφ Χριστινα(30-34 στην ηλικια  της... την εχω κοψει, κανονικου αναστηματος,ξανθια με ωραιο προσωπακι και ωραιο φυσικο στηθος 2,5), που πηγα να παρω το προγραμμα των 50 ευρω που εχει συν........ το ακαποτο και το 69..... σε σχεση με το απλο των 30(υπαρχει κριτικη μου για αυτην την πουτανοεμπειρια μου) που ειχα παρει πριν μερες που ειχα παει στο στουντιο Λελας 35!!!Δυνατο σημειο το στοματικο της, που το κατεχει το αθλημα....και τα ρουφαει ολα!!!!Ανασταινει και νεκρους!!!!Παντως δινω δικιο, στον Ροκαβλον.... σε μπουρδελακια..... αν τα ψαξεις πετυχαινεις και με 20 ευρω και εμφανιση αλλα και αναλογες υπηρεσιες!!!Αρα δεν υπαρχει διαφορα.... στουντιο με μπουρδελο και ας μην μας κοροιδευουν!!!!Καλο σας βραδυ!!!

και εγω εγραψα μια κριτική χτες για Σπύρου Πάτση 40 αλλα δεν την εχω δει ακόμα. Μπορεί ο admin να μην τις εχει επεξεργαστει οπότε περίμενε λίγο!

Επισκέπτης
Σε εργασίες για το web, δεν υστερεί (τουλάχιστον όχι σημαντικά) από το photoshop. Αλλά δεν υποστηρίζει CMYK (4χρωμία), που αφορά αποκλειστικά την τυπογραφία. Στον τομέα αυτό η abobe είναι μπροστά, όχι μόνο ως προς τις δυνατότητες του photoshop, αλλά επείδη παρέχει πλήρες σύστημα διαχείρισης για web και τυπογραφία, μέρος του οποίου είναι το photoshop. Έχει διεθνώς αποδεκτά standards.
To photoshop, το «ξέρει» πια και η κουτσή Μαρία, λόγω του ότι αναφέρεται στον τύπο, και στη συλλογική αντίληψη έχει ταυτισθεί με την επεξεργασία εικόνας. Κάτι σαν τη χλωρίνη Klinex. Βεβαίως κάνει πιο σημαντικά πράγματα από το να βγάζει, απλά, μπιμπίκια και ρυτίδες.
Ναι η έλλειψη CMYK του έχει κλείσει πολλές πόρτες στον επαγγελματικό τομέα. Γι' αυτό βάζω στοίχημα ότι δεν θα ήταν πολύ χρήσιμο σε εκτυπωσεις όπως του 104 :2funny:

Επισκέπτης
Περί PHOTOSHOP και άλλων δαιμονίων.
ΣυνΈχεια και ΤΕΛΟΣ.
Η παρακάτω εικόνα έγινε με απόλυτα entry level χρήση του photosop και χρησιμοποιήθηκαν 2 εργαλεία ρετούς και μια εντολή από το μενού edit. Yπάρχουν, βέβαια, εργαλεία-φιλτρα τρίτων με αντιεκίμενο το ρετούς ανθρώπων.
Τη εικονιζόμενη δεν την έχω δει ζωντανα, δανείστικα την εικόνα της.
Η επιλογή των πλέον κολακευτικών φωτογραφιών για δημοσια παρουσίαση, είναι τόσο αναμενόμενη, όσο και θεμιτή.
Αν η φωτογραφία είναι «πειραγμένη», όσο πιο πολύ τείνει στο νόημα της γνωστής ατάκας «Οh, this; Laaast year...», (νομίζω της Καστάνη;) τόσο περισσότερο εμπίπτει στο χώρο της απάτης. Βέβαια ο πελάτης, πριν περάσει, βλέπει. Χάνει μόνο το χρόνο του και αν δεί ότι κάποιο κοροϊδεύουν τους ξεγράφει και τελειώνει.
Ο ξάδερφος Joppino, στο χώρο του Supporting διαθέτει ειδικές τεχνικές Advanced Retouching, αλλά τώρα σουλατσάρει στην Alexanderplatz, και αν θυμάμαι καλά αναλαμβάνει μόνο περιπτώσεις που ανεβάζουν το portfolio του, τη φήμη του και το κασέ του.
[size=20pt]
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ[/size]
Και για όλους μας, η κλασσική ατάκα: ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΡΕΜΑΛΙΑ!

Συνημμένα

• 055-triplex.jpg
    055-triplex.jpg
    245,5 KB · Εμφανίσεις: 37

Επισκέπτης
Η ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία του bou!
Α ρε joppino καλλιτέχνη :grin:

ghost rider

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Το Gimp δεν είναι απλά αξιόλογο αλλά επαγγελματικό πρόγραμμα και ελεύθερο ακόμα και για επαγγελματική χρήση.
Σε λίγους μήνες αναμένεται η καινούρια έκδοσή του η οποία ετοιμάζεται εδώ και πάνω από έναν χρόνο με πάρα πολλές αλλαγές :)
:offtopic:

:rockon: :rockon: :rockon:
Γουσταρω,το προγραμματακι γαμεί !!!!

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Η Κέλυ ειναι χοντρή ή όχι?
Στο σάιτ την δειχνει αδυνατη ή όχι?

Δεν μπορουν να μας περνανε για τόσο μαλακες, εκτός κι αν εχουν υποστηρθξη απο ''εμας''.
Φώτοσοπ που να σου δειχνει καποια που ειναι γυρω στα 75-80 κιλά να μοιαζει για 50, ειναι σε σημείο ωστε να μπορουν να χαρακτηριστουν ψευτικες οι φωτό και όχι απλά φωτοσόπ.
Άλλο να κοβουν λιγες γωνιες, να δειχνουν πιο ομορφο το σωμα, πιο γυμνασμενο κλπ.
Εδω μιλαμε οτι μας κοροιδευουν μεσ τα μουτρα μας και πρεπει να λεμε και ευχαριστώ?

Ενταξει και στα κασσανδρας που παλιά επεφτε χοντρη διαφημιση, πηγαιναμε οι ανυποψιαστοι και τρωγαμε πολλάκις φώλες, αλλά τουλαχιτον ειχε γκομενες που οι περισσοτερες ηταν κορμάρες και πολύ δυνατά κομματια.

Ενω τωρα, να βλεπεις τις παχουλες και τα τραβελια και να λες δεν πειραζει μπορει να ειναι τελεια μέσα?
Ή πρεπει να λες, ψαξτε αλλού μαλακες εγω φευγω απο εδω?
Πες τα χρυσόστομε...

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Δυστηχώς εγω δεν παίζω με στημένη τράπουλα και δεν θα πω ποτέ σε καμιά κοπελα το νικ νειμ μου, ούτε θα υποσχεθώ κριτικές σε καμία για ιδιαίτερη μεταχείριση ή και κάτι παραπάνω.
Είπα οτι επισκεφτηκα το στουντιο μονο για την Αμάντα, αλλά εγω δεν θα δωσω ούτε 1 ευρώ σε μαγαζί που πουλαει ψέμα επανειλημμενως και με δόλο και έτσι θα πάω να την δοκιμασω σε άλλο στούντιο.
Απλώς σχολίασα, για να διαβασουν και καποιοι που πιθανως εχουν θαμπωθει και θελουν να δοκιμασουν το καλυτερο στουντιο της Αθήνας, ή κατ' εμέ την καλυτερη πατάτα της Αθήνας.

Και Φυσικά ειναι το μόνο μαγαζι στην Αθήνα που απαγορευονται οι αρνητικες κριτικες κι αν τολμησει καποιος να πει οτι δεν περασε καλά, του την πεφτουν οι υποστηριχτες σου και τα κλωνάρια σου κατηγορόντας ότι ολα ειναι ψεματα ή ο πελατης ειναι άπλυτος και άλλες παπαριές.  Κοιτα ποιος μιλάει δηλαδή για ψεμα στην συγκεκριμενη περιπτωση.
Ξαναπες τα χρυσόστομε...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.803
Πόντοι
46.232
ε καλά, όπως ξανάγραψα πρέπει να είναι βλάκας κάποιος για να πιστέψει οτι η Κέλλυ είναι 50 κιλά απο τις φωτογραφίες. Η έστω να εξαπατηθεί. Για μένα πάντως δεν λένε και πολλά οι φώτο: μια πολύ γενική ιδέα και το συμπέρασμα απο κοντά. Αλλωστε αν δείς σε όλα τα στούντιο οι κοπέλες κοιτάζουν να βγαίνουν σε λήψεις που να τις κολακεύουν, να τις κανουν να νιώθουν ψηλότερες ή πιο αδύνατες.  
παντως η φωτο που αντιπροσωπεύει την πιστη πραγματικότητα ειναι η και καλα τραβηγμενη με κινητο........δηλαδη η αριστερη...  

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τίποτα δεν έφαγε η κοπέλα. Απλά ισχύουν αυτά που είπε ο Ακόρεστος. Και γενικά προκειμένου να φτιάξουν βιτρίνα, του Photoshop του γαμούν τη μάνα, εθνικότητες αλλάζουν και ποιος ξέρει τι άλλα ψέμματα μας ξεφουρνίζουνε.
Εντάξει, είπαμε χάριν διαφήμισης να δείξουμε λίγο ζήλο παραπάνω, αλλά εδώ μας έχουν φλομώσει.
τυπε υπονοεις οτι η κελλυ δεν ειναι σερβα :think:
αυτο ειναι σοβαρο δικε μου

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Σα να'χεις χάσει επεισόδια τύπε μου φαίνεται. :grin:
Καλή χρονιά ρε.
καλη χρονια τυπε :rockon:
δικε μου αυτα τα στουντιακα δε τα παρακολουθω πολυ
εσκασε κανα μυστικο οτι η κελλυ δε ειναι σερβα :think:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Επισκέπτης
καλη χρονια τυπε :rockon:
δικε μου αυτα τα στουντιακα δε τα παρακολουθω πολυ
εσκασε κανα μυστικο οτι η κελλυ δε ειναι σερβα :think:
Τύπε, έσκασε γερό μπάχαλο και εσύ δεν είχες την παραμικρή ανάμιξη :grin:
Μυστήριο με τις εθνικότητες τύπε.
Εδώ είναι Βαλκάνια,δεν είναι παίξε γέλασε :grin:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Και ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ μην σου πω ......  ;)

Ορεξη να εχεις να ψαχνεις....  :rockon: :dancing:

E NAI. Για 50αρες ειμαστε τωρα?
Βρε ουστ... Και παλι ρε και να δουλευα
το 50αρι δεν το δινω... θα το λυπηθω μετα
και δεν γουσταρω . 20 ευρω και ως εκει...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τύπε, έσκασε γερό μπάχαλο και εσύ δεν είχες την παραμικρή ανάμιξη :grin:
Μυστήριο με τις εθνικότητες τύπε.
Εδώ είναι Βαλκάνια,δεν είναι παίξε γέλασε :grin:
τυπε κατι ειχε παρει το ματι μου για κοντρες μεταξυ μελων που γραφουν κριτικες