Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 689K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.527
Πόντοι
46.232
εσυ τη βικυ τη λες μιλφ?
ναι κ ετσι την αποκαλω κ στις κριτικες που εχω κανει γι αυτην τοσο στην αλκαμενους που δουλεψε μετα απο το φωκαιας κ τωρα που εχει ερθει στη φυλης.

• Like
Αντιδράσεις: viator

Επισκέπτης
Φώκαιας 27 ισόγειο:
Περίμενα φιλαράκι μου που ήταν μέσα με τη Γιάννα και η βρωμόγρια χτύπησε την πόρτα στα 5 λεπτά.
Της τα έψαλα και μου απάντησε "για να μην ξεχαστεί η κοπέλα".
Μαλακισμένη!
Έτσι μπράβο!
Επί τόπου κράξιμο στην τσατσά και να ακούν οι υποψήφιοι πελάτες.
Θυμάμαι που το είχες πει και είχα βάλει χρόνο.
Μα στα 5 λεπτά ρε φίλε;
Βασικά όταν μου είπε
"Για να μην ξεχαστεί η κοπέλα"
της λέω "κι αν κόψεις τον άλλο πάνω που κοντεύει να χύσει;"
δεν απάντησε και γελούσε σαν χαζοχαρούμενο.
Μετά που μπήκαν όμως δυο πελάτες και τους είπα τα καθέκαστα, ευτυχώς με άκουσαν κι έφυγαν.
"Για να μην ξεχνιόμαστε" της απάντησα.
Πάω στοίχημα ότι θα μου έκανε μέχρι και βουντού η βρωμόγρια.
Γι'αυτό πρέπει να φωνάζουμε και επί τόπου στο μπουρδέλο και ΕΔΩ στο σάϊτ.
[size=14pt]Και να γράφουμε στ'αρχίδια μας τους νταβαντζίδες  και τους ΜΑΛΑΚΕΣ "συναγωνιστές" που δυσανασχετούν επειδή φωνάζουμε και βάζουν σκοτούρα στο κεφάλι τους ΒΛΑΚΩΔΩΣ οι ΜΑΛΑΚΕΣ "συναγωνιστές".[/size]

gatoni9

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Like
3
Πόντοι
1
Τι γίνεται ρε παίδες εδώ και 5 μέρες?Ολες σχεδόν οι κριτικίες αφορούν Transexual,τι έγινει το γυρήσαμε στους τράβελους?  :2funny:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.086
Πόντοι
17.085
Συμφωνώ.

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
www.bourdela.com/sex/discussions/review/id:26984/]http://www.bourdela.com/sex/discussions/review/id:26984/[/url]

Καλά ρε παιδιά, τι μόδα είναι αυτή πάλι να την πέφτετε στον ινδιάνο για τις κριτικές του; :think:
Εδώ μπαίνει ο κάθε παπάρας στο σάιτ και γράφει του κόσμου τις μαλακίες και μας πείραξε το γεγονός ότι ο Cheyenne γράφει πολλές κριτικές για την Αλίνα; Άμα θέλουν ας γράψουν και οι υπόλοιποι άλλες τόσες για τα δικά τους στανταράκια.
Και τα γράφω αυτά εγώ που κάθε άλλο παρά φαν της συγκεκριμένης ιέρειας είμαι.

Είναι οι γνωστοί "ιεροεξεταστές" του site...

"Δεν έχω ξανακούσει τόσο γιομάτη φωνή να βγαίνει
  από τόσο άδεια καρδιά. Καλά λέει η παροιμία: "Το
  κούφιο αγγειό βροντάει δυνατότερα"

William Shakespeare  "Ο Βασιλιάς Ερρίκος ο Ε"  Πράξη 4η  - Σκηνή 5η

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Το να βγαζουμε κακια για μια συγκεγκριμενη κοπελλα που εχει αποδεδειγμενα φανατικους φιλους και οχι τυχαια δεν νομιζω οτι οδηγει πουθενα. Στο τελος δηλαδη τι θελετε? Να μην γραφει κανεις τιποτα και ολα να γινονται αντικειμενο σχολιασμου? Καλοδεχουμενη η κριτικη αλλα με επιχειρηματα. Αλλωστε η Αλινα δεν γραφει για να προσελκυσει πελατες ουτε ζητησε απο κανεναν να παει με το ζορι. Οταν θα μας λειψουν τετοιες κοπελλες τοτε να δω που θα τις ψαχνετε. Σε κανα βρωμερο μπουρδελο ισως με συμπεριφορα σαν κομοδινο. Μαλλον καποιοι φτιαχνονται ετσι...

Επισκέπτης

"Δεν έχω ξανακούσει τόσο γιομάτη φωνή να βγαίνει
  από τόσο άδεια καρδιά. Καλά λέει η παροιμία: "Το
  κούφιο αγγειό βροντάει δυνατότερα"

William Shakespeare  "Ο Βασιλιάς Ερρίκος ο Ε"  Πράξη 4η  - Σκηνή 5η

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
www.bourdela.com/sex/discussions/review/id:26984/]http://www.bourdela.com/sex/discussions/review/id:26984/[/url]

Καλά ρε παιδιά, τι μόδα είναι αυτή πάλι να την πέφτετε στον ινδιάνο για τις κριτικές του; :think:
Εδώ μπαίνει ο κάθε παπάρας στο σάιτ και γράφει του κόσμου τις μαλακίες και μας πείραξε το γεγονός ότι ο Cheyenne γράφει πολλές κριτικές για την Αλίνα; Άμα θέλουν ας γράψουν και οι υπόλοιποι άλλες τόσες για τα δικά τους στανταράκια.
Και τα γράφω αυτά εγώ που κάθε άλλο παρά φαν της συγκεκριμένης ιέρειας είμαι.
καλα, εσυ δεν εισαι καν φαν των γυναικων....τραβα ποσταρε κανα κοτοπουλο τωρα για να αυξησεις τα μηνυματα σου ....παλιουρα  :jerking:

Επισκέπτης
κοιτα με την στενη εννοια του ορου μιλφ μπορει να ειναι κ μια κοπελιτσα 18χρονων που εχει παιδι.....με την ευρητερη εννοια του ορου στην ελλαδα καθε γυναικα πανω απο τα 33-35 ειναι μιλφ... ;)
Ακριβώς, ειδικά αν σκεφτείς ότι οι εκδιδόμενες είναι ως επί το πλείστον μητέρες από τα 16-20 τους.
Γι' αυτό κατά τη γνώμη μου αντί για mother I'd like to fuck, είναι πιο δόκιμος ο όρος mature I'd like to fuck, ώστε να αποφεύγονται τα μπερδέματα ;)

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Ακριβώς, ειδικά αν σκεφτείς ότι οι εκδιδόμενες είναι ως επί το πλείστον μητέρες από τα 16-20 τους.
Γι' αυτό κατά τη γνώμη μου αντί για mother I'd like to fuck, είναι πιο δόκιμος ο όρος mature I'd like to fuck, ώστε να αποφεύγονται τα μπερδέματα ;)
ναι ομως ο ορος ειναι mother I'd like to fuck. :)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.527
Πόντοι
46.232
  • Like
Αντιδράσεις: viator

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
και βασικα το mother πιανεται ως ηλικια που θα μπορουσε να ναι μια γυναικα,μανα ενος εφηβου τουλαχιστον...

δλδη 15 ο εφηβος που φαντασιωνεται το μιλφ...αρα το μιλφ ειναι τουλαχιστον 15+18=33... ;)

Επισκέπτης
Γιατί όχι; Δεν είμαι αρκετά μαλάκας δηλαδή; >:(

Στο κάτω, κάτω σιγά την αλλαγή. Αρκεί απλά ένα h να το κάνουμε u. :sunglasses:

Πράγματι, αντιστρέφεις στον οριζόντιο άξονα το γραμματάκι, του κονταίνεις την ουρίτσα και αλλάζεις το νόημα. :2funny:
Απλά πράγματα.

To mature είναι ευρύτερη έννοια. Μια 60 ετών (άσχετα αν είναι πιπίνι για το φίλο μας τον Τάκμαν) είναι mature (ή καλύτερα pature  :cheesy:), αλλά δεν την λες milf. Την 30άρα τη λες mature;

Προσωπικά συμφωνώ με τον παραπάνω: Milf: 33-35 χρονών και άνω.
30-30: προ-μιλφ, όπως λέμε προβιοτικά...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom