Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 689K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (0 μέλη και 33 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.519
Πόντοι
46.232
Απ΄οτι ξερω και εγω οχι.
Τα 16-18-20 καποιες φορες ειδικα Παρασκευη και Σαββατο μπορει να τα πετυχεις.
Το 8 ομως σχεδον ποτε.

Ισως να εκανε λαθος στην βαρδια.
σωστα, τα 16 18 20 δουλευουν καποιες μερες μεχρι της 01.00 τα αλλα στο 8 κλεινουν στις 23.00  ;)

• Like
Αντιδράσεις: viator

Επισκέπτης

συναδελφε καλα τα λες για το τσιμπουκι της ζανας...
αυτο που δεν λες στους νεους που πρεπει να μαθαινουν ειναι οτι η ζαννα ειναι ενα υπερβαρο κοντομπαζο ρωσικης προελευσης γκιλφ
που σου αρχιζει κ τα γλυφοκωλια χωρις να σε ρωτησει......
Φίλε εδώ θα διαφωνήσω! Όσο και να μην βγάζουμε άκρη στο ποια είναι χοντρή και ποια λεπτή, στο ύψος είναι εύκολα τα πράματα...
Πολλά είναι η Ζάνα αλλά κοντή με τπτ ;)

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Φίλε εδώ θα διαφωνήσω! Όσο και να μην βγάζουμε άκρη στο ποια είναι χοντρή και ποια λεπτή, στο ύψος είναι εύκολα τα πράματα...
η ζανα εχει φουσκωμενο ξανθο ισιο μεχρι τους ωμους μαλλι?να δω αν ειναι αυτη που νομιζω...

και κωλαρα τεραστια  ωραια?

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
η ζανα εχει φουσκωμενο ξανθο ισιο μεχρι τους ωμους μαλλι?να δω αν ειναι αυτη που νομιζω...

και κωλαρα τεραστια  ωραια?
Μιλαμε για την Ουκρανη milf απο Αγκυρας 12α, μετεπειτα Περγαμου 27 και Ιουλιανου 71 με το ελευθερο τελειωτικο στοματικο....
Τωρα εκτος απο Αδανων και στο Μεγαλου Αλεξανδρου στο Μεταξουργειο (δεν θυμαμαι αριθμο)

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Μιλαμε για την Ουκρανη milf απο Αγκυρας 12α, μετεπειτα Περγαμου 27 και Ιουλιανου 71 με το ελευθερο τελειωτικο στοματικο....
Τωρα εκτος απο Αδανων και στο Μεγαλου Αλεξανδρου στο Μεταξουργειο (δεν θυμαμαι αριθμο)
κι ομως δεν την ειχα δει ποτε...ξερω βεβαια για ποια λετε!

αυτη που περιγραφω την ειχα πετυχει πριν κανα μηνα πρωινη στο αδανων και ηθελα να επιβεβαιωσω οτι ειναι αυτη

Επισκέπτης
15

κι ομως δεν την ειχα δει ποτε...ξερω βεβαια για ποια λετε!

αυτη που περιγραφω την ειχα πετυχει πριν κανα μηνα πρωινη στο αδανων και ηθελα να επιβεβαιωσω οτι ειναι αυτη
Ε αυτή θα 'τανε κατά 99%.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.519
Πόντοι
46.232
παιδια οσοι ψαχνατε ,σταματηστε....βρεθηκε ο αντρας ο μαγγιορος που μιλαει κατευθειαν στην καρδια της πουτανας
κ της κανει να λιωνουν για παρτη του.....μπραβο ρε φιλαρα αξιος  :jerking: :jerking: :jerking:

• Like

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.519
Πόντοι
46.232
κοιτα  αν μια χοντρη με τακουνια ειναι στο 1.70 ειναι κοντη για μενα που ειμαι 1.85 χωρις τακουνια  :grin:

• Like

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.519
Πόντοι
46.232
  • Like

Επισκέπτης
παιδια οσοι ψαχνατε ,σταματηστε....βρεθηκε ο αντρας ο μαγγιορος που μιλαει κατευθειαν στην καρδια της πουτανας
κ της κανει να λιωνουν για παρτη του.....μπραβο ρε φιλαρα αξιος  :jerking: :jerking: :jerking:

Mούφας διαφημιστής.
Χτυπάει κατά διαστήματα, αλλά δεν έχει ταλέντο και δεν μπορεί να συγκαλυφθεί...

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310

Εχτες που περασα εγω απο το συγκεκριμενο μπουρδελακι παρουσιαστηκε η σοφια οπως γραφω και στην ενημερωση που εκανα. Αυτη που δουλευε και στο φυλης 86 πανω.
Αλλαξε όνομα ή τα μπερδεψε ο συγγραφέας;  :think:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
www.bourdela.com/oikoi-anoxhs/athina/adanwn-2/#jr_review_26967]Καλύτερη πίπα;[/url]

Αχαχαχαχαχαχα!!!!! 

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Η κυρία Ζάνα λοιπόν αν δεν είχα διαβάσει κριτικές, δεν υπήρχε ούτε μία στο εκατομμύριο να μπω. Ξεπεσμένη πόρνη, άνω των 50 ετών που κάλλιστα θα μπορούσε να είναι η τσατσά του σπιτιού. Ας προχωρήσουμε λοιπόν στο προκείμενο που είναι η πίπα.

Συγνώμη η πίπα σας αρέσει να γίνεται με τα δόντια, διότι αν ναι εγώ πάω πάσο. Πόνεσα από το τσιμπούκι που μου έκανε. Δεν το έχει πως να το πούμε. Παρά την όλη καλή θέληση και τις οδηγίες μου, δεν με άκουσε, οπότε μπαίνει αυτομάτως στην κατηγορία της ξεπέτας και ας είναι φιλότιμο κορίτσι (τελοσπάντων μεγαλοκοπέλα), δεν το έχει. Μου γυρνάει στα 4 και εκεί έχασα το μπούσουλα με το κώλο της, ο οποίος είναι τίγκα στις πατσές. Ούτε γιαπί στο Μενίδι ρε πούστη μου. Την γύρισα ιεραποστολικά, αλλά και πάλι η συμμετοχή της είχε πέσει και δεν μπόρεσα να βγάλω το παχύρευστο υγρό μου. Συνέχισα με μαλακία και στο τέλος αφού δεν τα κατάφερα ακούω την πίπα του αιώνα. Πρέπει να έρθεις φορτωμένος για να τα καταφέρεις. Τι λες κούκλα μου που θα πρέπει να κάνω να γαμήσω δύο εβδομάδες,

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ρε τι έπαθε η γιαγια!!!!

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
204
Πόντοι
36
Ασε ρε με τη σάπια η Βασίλισσα της πίπας. Αρχίδια καλαβρέζικα. Λέω και εγώ θα δώ καμία μιλφ και μου έσκασε η μπαμπούσκα από το Στάλιγκραντ. Στο διάολο με τις καριόλες.

Επισκέπτης
Ασε ρε με τη σάπια η Βασίλισσα της πίπας. Αρχίδια καλαβρέζικα. Λέω και εγώ θα δώ καμία μιλφ και μου έσκασε η μπαμπούσκα από το Στάλιγκραντ. Στο διάολο με τις καριόλες.
Κάτσε ρε φίλε καθαρά αναφέρεται στις προηγούμενες κριτικές, συμπεριλαμβανομένης και της δικής μου, ότι είναι 50 και βάλε και χοντρή/τεράστια!

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
204
Πόντοι
36
Εδώ όμως καθόσαστε και λέτε για τη Βασίλισσα της πίπας θα με τρελάνετε πρωϊνιάτικα. Κυνόδοντες είχε η καριόλα. Το καυλί μου ήταν μονίμως πάνω στους τραπεζίτες της. Μπήκα μόνο και μόνο επειδή διάβασα καλά λόγια για το τσιμπούκι της, αλλά είναι φόλα η γιαγιά. Και συνεχιζω δεν στέκομαι στην εμφάνιση, απλά περιέγραψα στην κριτική πως είναι. Στέκομαι στην γαμημένη πίπα, που δεν ξέρει να κάνει και την θεωρεί και βασιλικιά. Τσιμπούκια στο γλύξμπουργκ έπαιρνε μήπως;  :s&m_3:

Επισκέπτης
Τι να σου πω ρε φίλε; Μπορεί να τον έχεις πολύ χοντρό και δεν χωράει στο στόμα της :grin:
Εγώ έχω πρόβλημα στο δόντι. Λίγο να ακουμπάει πονάω και δεν μου σηκώνεται. Και όμως, στη Ζάνα πάντα για την πίπα της πήγαινα, για να χαλαρώσω...
Και της Νταϊάνας η πίπα καλή, πολύ καλή δε λέω! Το αναφέρω και στις κριτικές μου. Αλλά με τίποτα δεν θα τη βάλω δίπλα στης Ζάνας, σύμφωνα με τις δικές μου εμπειρίες πάντα.

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
204
Πόντοι
36
Κοίτα δεν τα βάζω με κανένα έτσι μην παρεξηγηθούμε κιόλας. Οταν ήμουν στο σαλόνι και την είδα  βλέπω μία γιαγιά, ήμουν προετοιμασμένος για εμφάνιση, απλά έπρεπε να εκείνη τη στιγμή που το σκεφτόμουν να σηκωθώ να φύγω, τέσπα μύθος για εμένα ήταν μόνο η δοξασμένη Μαριάννα από Αχιλλέως 40 τη δεκαετία του 90'. Που αν και τρίμπαζο, ήταν το πιο δυνατό τσιμπούκι της Αθήνας και παρακαλώ πολύ με προφυλακτικό και σε τελείωνε στο πιτς φυτίλι. Και μετά το υπερτούμπανο ξανθό και παντρεμένο όπως έλεγε Κατερίνα από Κωλονού 11Β και μετά Ιασωνος 1Α (πρέπει να άνοιξε στούντιο μετά). Τέσπα για να το τελειώσω αυτές ήταν πίπες. Αυτό ήταν δράμα.

Επισκέπτης

Στην κ. Ζάννα έχουν αφιερωθεί πολλές καλές κριτικές. Για τις υπηρεσίες δεν μου πέφτει λόγος διότι δεν ανήκει στις προτιμήσεις μου.
Για να κάνουμε μία παραβολή με πλοία, (μιας και οι πουτάνες λίγο ή πολύ μας «ταξιδεύουν») η Ζάννα ανήκει στην εποχή που τα «Ροδάνθη» και «Δημητρούλα» ξέχυναν την ορμή της νίοτης τους στα κύματα. Σήμερα είναι  φθαρμένα, με έντονους τριγμούς και κραδασμούς, αφίβολής ισορροπίας, και με ελλειπέστατες ανέσεις.
Κατά κάποιους είναι απλά σκυλονίχτες. Κατ'άλλους είναι πλοία που παρά την ηλικία τους (και ότι αυτό συνεπάγεται) αξίζουν τον απόπλου.
Πρόσωπικά ανήκω στους πρώτους, και προτιμώ νεότερα και πιο εύρωστα πλοία, ακόμα και ταξιδεύω κατάστρωμα, και αφήνω τις (όποιες) ανέσεις της πρωτης θέσης των γηραιών πλοίων για άλλους επιβάτες.
Καλό ταξίδι σε όλους! :) :) :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom