Επισκέπτης
Έτσι θα το 'πε πάνω στην απόγνωσή του, για να μην ζητήσει τα λεφτά του πίσω.σου ειπε οτι εχει καμερα κ καταγραφει τα παντα...αυτο ειναι μεγαλο θεμα...για να ψαχτουμε λιγο
Έτσι θα το 'πε πάνω στην απόγνωσή του, για να μην ζητήσει τα λεφτά του πίσω.σου ειπε οτι εχει καμερα κ καταγραφει τα παντα...αυτο ειναι μεγαλο θεμα...για να ψαχτουμε λιγο
Δεν ξέρω φίλε... μια το ζωγράφισμα, μια τα καταπιώματα... έχει βάλει πλώρη μου φαίνεται να κοσμήσει τη λίστα των επικίνδυνων... :-μπαραβο ρε ζωγραφε!!!!! καλα ρε πατε καλα ,με τον γυμνο πουτσο σας τριβεται το μουνι μιας πουτανας που τα κανει σχεδον ολα...λιγο προσοχη γιατι την αλλη φορα δεν θα σε σωσει ο λογος σου κ θα σε παρασυρει το κατω κεφαλι κ θα παθεις καμμια ζημια...
και γω δυο φορες.....θα ξαναπαω μονο οταν θα ειμαι ποια απελπισμενος με αυτα που λαμβανουν χωρα στη χωρα μας κ δεν θα με ενδιαφερει τιποτα.... ;)Δεν ξέρω φίλε... μια το ζωγράφισμα, μια τα καταπιώματα... έχει βάλει πλώρη μου φαίνεται να κοσμήσει τη λίστα των επικίνδυνων... :-
Προσέχετε με δαύτην μάγκες! Εγώ δύο φορές την τίμησα αλλά από τότε ούτε χειραψία...
Να 'τανε μόνο αυτό; Μέχρι και το link της κριτικής μπέρδεψεςΤα μπέρδεψα...
Όπου μπλε: jopino
όπου κόκκινο: Ροκαβλόν/Πύρκαυλος
Να 'τανε μόνο αυτό; Μέχρι και το link της κριτικής μπέρδεψες
Άμα σου έδωσε έστω, να μην παραπονιέσαι καθόλουΆστα γιατρέ.
Τα χάπια που μου έδωσε το ΙΚΑ ήταν και λάθος και ληγμένα, οπότε......
:SΡε τυποι, σε ποια κριτικη ο τυπος μιλαει για ενα τριο που εκανε με εναν αγνωστο, και του εκανε (ο αγνωστος) ποδολαγνεια;
Ρε τυποι, σε ποια κριτικη ο τυπος μιλαει για ενα τριο που εκανε με εναν αγνωστο, και του εκανε (ο αγνωστος) ποδολαγνεια;
Ναι που έλεγε ότι τον είχε πετύχει έξω από ένα μπουρδέλο και ήτανε ντροπαλόςΡε τυποι, σε ποια κριτικη ο τυπος μιλαει για ενα τριο που εκανε με εναν αγνωστο, και του εκανε (ο αγνωστος) ποδολαγνεια;
τι λετε τωρα ρε!πως το χασαμε αυτο μεγαλες στιγμες ηταν ντροπαλος λεειΝαι που έλεγε ότι τον είχε πετύχει έξω από ένα μπουρδέλο και ήτανε ντροπαλός
Ποιος την είχε γράψει ρε γμτ όμως;
εχει καιρο που εσκασε η κριτικη αυτη τυπε?Ναι που έλεγε ότι τον είχε πετύχει έξω από ένα μπουρδέλο και ήτανε ντροπαλός
Ποιος την είχε γράψει ρε γμτ όμως;
Ρε τυποι, σε ποια κριτικη ο τυπος μιλαει για ενα τριο που εκανε με εναν αγνωστο, και του εκανε (ο αγνωστος) ποδολαγνεια;
Ωραίος!Ιασωνος 37Α, τιτλος Παρτουζοφιλιες, 22-08-2011