duskolieggrafi
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 203
- Like
- 5.132
- Πόντοι
- 17.436
Λοιπόν, κύριοι, θα ήθελα πολύ να διαβάσω κριτικές από πουτάνες για πελάτες.
δεν μπορεις να φανταστεις το τι μπινελικι θα βλεπαμε
Λοιπόν, κύριοι, θα ήθελα πολύ να διαβάσω κριτικές από πουτάνες για πελάτες.
δεν διαβαζετε κ την πατατε.....ποσες φορες εχει γραφτει για αυτες της κοπελες εδω μεσα.....
σωστος αυτη δουλευει τα πρωινα στη φυλης....Διαβάζω παντελώς διαφορετικές κριτικές για τη Τζούλια. Από χάλια ως κορυφαίες. Προσωπικά ξέρω ότι στο 84Β εκδίδεται η γνωστή καυλόφατσα από το Διδύμου 16Β με το σκουλαρίκι στο μουνί και η οποία στο κρεβάτι, στο πάτωμα ή στον τοίχο είναι μπόμπα.
Μήπως σ' αυτά τα σπιτάκια τραγουδάει κι άλλη Τζούλια;
δεν εχω αποφασισει ακομα αν θα φυγω η οχι , αν δεν φυγω θα το δουμε σιγουρα.....μάθε μας φιλαράκι,σώσε τα ευρά μας!
υ.γ.θα το δούμε το ντερμπάκιον τελικώς?
δεν εχω αποφασισει ακομα αν θα φυγω η οχι , αν δεν φυγω θα το δουμε σιγουρα.....
Έχει χαλκά στο μουνί η Ρωξάνη; Πριν κάτι μήνες που την πήρα δεν είχε.ο χωρος πεντακαθαρος κ βαζεις 7 , αν κ αμφιβαλω ειναι απο τα ποιο βρομικα μπουρδελα(σεντονια , καποτες κατω κλπ)
οταν την ειχα παρει κ εγω δεν ειχε....καλα μπορει να εβαλε.....Έχει χαλκά στο μουνί η Ρωξάνη; Πριν κάτι μήνες που την πήρα δεν είχε.
Άδικη η ζωή τύπε... άμα δεν ψάχνεις, βρίσκεις ;)ε οχι και αντιαισθητικο τυπε
τυχερακια πετυχες φαφουτα
Άδικη η ζωή τύπε... άμα δεν ψάχνεις, βρίσκεις ;)
ναι , εσυ που ψαχνεις δεν βρισκεις... ;)Άδικη η ζωή τύπε... άμα δεν ψάχνεις, βρίσκεις ;)
:'( :'( :'(ναι , εσυ που ψαχνεις δεν βρισκεις... ;)
"(Είναι πραγματικά μεταλλαγμένοι, υποκείμενοι σε πραγματική διαστροφή όσοι δεν μπορούν να γευθούν την ακραιφνή ηδονή και λερώνουν την καθαρότητα της άισθησης με παιχνίδια κυριαρχίας, και άλλα παρεμφερή, αναπαράγωντας μεγενθυμένα στοιχεία από τα ήθη των ζώων στην ανθρώπινη ζωή)"
Η σεξουαλική μου φιλοσοφία σε δύο αράδες!