Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 689K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Κοίτα δεν τα βάζω με κανένα έτσι μην παρεξηγηθούμε κιόλας.
Να παρεξηγηθώ για πληρωτέα μουνιά; Δεν έχω ξεκουτιάνει τόσο ακόμα... ;)

τέσπα μύθος για εμένα ήταν μόνο η δοξασμένη Μαριάννα από Αχιλλέως 40 τη δεκαετία του 90'. Που αν και τρίμπαζο, ήταν το πιο δυνατό τσιμπούκι της Αθήνας και παρακαλώ πολύ με προφυλακτικό και σε τελείωνε στο πιτς φυτίλι. Και μετά το υπερτούμπανο ξανθό και παντρεμένο όπως έλεγε Κατερίνα από Κωλονού 11Β και μετά Ιασωνος 1Α (πρέπει να άνοιξε στούντιο μετά). Τέσπα για να το τελειώσω αυτές ήταν πίπες. Αυτό ήταν δράμα.
Δεν ήμουν Αθήνα τότε και δεν είχα την τιμή να γνωριστώ με τις κυρίες.

Στην κ. Ζάννα έχουν αφιερωθεί πολλές καλές κριτικές. Για τις υπηρεσίες δεν μου πέφτει λόγος διότι δεν ανήκει στις προτιμήσεις μου.
Για να κάνουμε μία παραβολή με πλοία, (μιας και οι πουτάνες λίγο ή πολύ μας «ταξιδεύουν») η Ζάννα ανήκει στην εποχή που τα «Ροδάνθη» και «Δημητρούλα» ξέχυναν την ορμή της νίοτης τους στα κύματα. Σήμερα είναι  φθαρμένα, με έντονους τριγμούς και κραδασμούς, αφίβολής ισορροπίας, και με ελλειπέστατες ανέσεις.
Κατά κάποιους είναι απλά σκυλονίχτες. Κατ'άλλους είναι πλοία που παρά την ηλικία τους (και ότι αυτό συνεπάγεται) αξίζουν τον απόπλου.
Πρόσωπικά ανήκω στους πρώτους, και προτιμώ νεότερα και πιο εύρωστα πλοία, ακόμα και ταξιδεύω κατάστρωμα, και αφήνω τις (όποιες) ανέσεις της πρωτης θέσης των γηραιών πλοίων για άλλους επιβάτες.
Καλό ταξίδι σε όλους! :) :) :)
Με τη διαφορά ότι ενώ η ιστορίας της εμφάνισης μπορεί να ανττιστοιχεί στην ιστορία ενός πλοίου, αυτή της τέχνης παρομοιάζεται κυρίως με το παλιό καλό κρασί... τρέμω από ηδονή σεκφτόμενος το τι θα μπορεί να κάνει σε 30 χρόνια από τώρα φερ' ειπείν, που δεν θα έχει και δόντια :P

Επισκέπτης
Με τη διαφορά ότι ενώ η ιστορίας της εμφάνισης μπορεί να ανττιστοιχεί στην ιστορία ενός πλοίου, αυτή της τέχνης παρομοιάζεται κυρίως με το παλιό καλό κρασί... τρέμω από ηδονή σεκφτόμενος το τι θα μπορεί να κάνει σε 30 χρόνια από τώρα φερ' ειπείν, που δεν θα έχει και δόντια :P

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Θα έχει softonic απόδοση σε συνδυασμό με natural vibration (κοινώς πάρκινσον). :2funny:
Παρεμπιπτόντως, (και άσχετα με το θέμα) ούτε τα παλιά κρασιά μου αρέσουν...
Παρεμπιπτόντως επίσης, πάντα ετοιμόλογος, Ροκαβλόν!!!

(Πέρα από την πλάκα, κάθε προτίμηση σεβαστή).

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Θα έχει softonic απόδοση σε συνδυασμό με natural vibration (κοινώς πάρκινσον). :2funny:
Κι αν αποκτήσει και αλτσχάιμερ θα σου παίρνει δύο πίπες στα 20 ευρώ :grin:

Παρεμπιπτόντως επίσης, πάντα ετοιμόλογος, Ροκαβλόν!!!
Ναι, σύμφωνα με τον στενό μου κύκλο, ενώ κάθε άνθρωπος μπορεί να πει ό,τι μαλακία του κατέβει στο κεφάλι, εγώ μπορώ να το κάνω σε χρόνο ρεκόρ... :sunglasses:

(Πέρα από την πλάκα, κάθε προτίμηση σεβαστή).
Όμως δυστυχώς υπάρχουν και τραβέλια...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.527
Πόντοι
46.232
φιδεμπορας.... νικ νειμ ονομα κ πραμα.....εκατσε 40 λεπτα στο δωματιο οταν στο συγκεκριμενο
σπιτι κ οταν δουλευει η νταιανα εχει παντα δουλεια....
σεξ σοου....τι εννοεις ρε μεγαλε δεν εγραψες κατι...

• Like
Αντιδράσεις: viator

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
φιδεμπορας.... νικ νειμ ονομα κ πραμα.....εκατσε 40 λεπτα στο δωματιο οταν στο συγκεκριμενο
μπορει να την περιμενε κανα μισαωρο να μπει...ή να κανε μιση ωρα να ντυθει αφου τελειωσε...

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.243
Πόντοι
5.097
ρε παιχτη να σου κανω μια ερωτηση :rolleyes:
η νικολετα στο 66 εμενα γιατι μου εκανε αλλα απ'οτι εσενα :rolleyes:
μιλησατε καθολου η το επαιζε σε μενα κινεζα και δεν ηξερε ουτε ελληνικα ουτε αγγλικα
και ειναι ωραιο μουνακι ρε γαμωτο :rolleyes:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
:Sπροσπαθω να καταλαβω γιατι να πει ενα τετοιο ψεμα  :think:

προμοτορας αν ηταν δε θα το λεγε...

παιζει να ναι κανας καμμενος/καμμενη που δεν εχει τι να κανει και γραφει κριτικες ,χωρις να χει πατησει το ποδι του σε μπουρδελο

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
ρε παιχτη να σου κανω μια ερωτηση :rolleyes:
η νικολετα στο 66 εμενα γιατι μου εκανε αλλα απ'οτι εσενα :rolleyes:
μιλησατε καθολου η το επαιζε σε μενα κινεζα και δεν ηξερε ουτε ελληνικα ουτε αγγλικα
και ειναι ωραιο μουνακι ρε γαμωτο :rolleyes:
ενα ξανθο αβυζο ε?νικολ μου την ειπε η τσα2 σ εμενα

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.243
Πόντοι
5.097
ενα ξανθο αβυζο ε?νικολ μου την ειπε η τσα2 σ εμενα
ενα κοντοπουτανο με κωλο κολαση
απο βυζι δεν εχει μεγαλο οντως αλλα εμενα ουτε το σουτιεν δεν εβγαλε να ειχα καλυτερη αποψη  :rolleyes:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
ενα κοντοπουτανο με κωλο κολαση
απο βυζι δεν εχει μεγαλο οντως αλλα εμενα ουτε το σουτιεν δεν εβγαλε να ειχα καλυτερη αποψη  :rolleyes:
ναι αυτη...με νευρωδες σωμα ;)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
:Sπροσπαθω να καταλαβω γιατι να πει ενα τετοιο ψεμα  :think:

προμοτορας αν ηταν δε θα το λεγε...

παιζει να ναι κανας καμμενος/καμμενη που δεν εχει τι να κανει και γραφει κριτικες ,χωρις να χει πατησει το ποδι του σε μπουρδελο
εδω δεν του αρεσει η πιπα της lady gaga των μπουρδελων τυπε

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.243
Πόντοι
5.097

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
www.bourdela.com/oikoi-anoxhs/athina/knidou-18/#jr_review_26974]http://www.bourdela.com/oikoi-anoxhs/athina/knidou-18/#jr_review_26974[/url]

"(υπαρχουν καποιες φωτογραφιες στο νημα της που αναδεικνυουν το σωματοτυπο της,αλλα ειναι ακρως παραπλανητικες ως προς το προσωπο και το στυλ/αερα)"

επειδη με ρωτησαν συναγωνιστες σε πμ...οι φωτογραφιες που αναφερομαι ειναι εδω...(σε αλλο νημα απ αυτο που ανεφερα ειναι τελικα...εκανα λαθος...)

www.bourdela.com/forum/index.php?topic=29.4260]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=29.4260[/url]

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.527
Πόντοι
46.232
κοιτα με την στενη εννοια του ορου μιλφ μπορει να ειναι κ μια κοπελιτσα 18χρονων που εχει παιδι.....με την ευρητερη εννοια του ορου στην ελλαδα καθε γυναικα πανω απο τα 33-35 ειναι μιλφ... ;)

• Like
Αντιδράσεις: viator

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
κοιτα με την στενη εννοια του ορου μιλφ μπορει να ειναι κ μια κοπελιτσα 18χρονων που εχει παιδι.....με την ευρητερη εννοια του ορου στην ελλαδα καθε γυναικα πανω απο τα 33-35 ειναι μιλφ... ;)
εσυ τη βικυ τη λες μιλφ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom