Επισκέπτης
Να παρεξηγηθώ για πληρωτέα μουνιά; Δεν έχω ξεκουτιάνει τόσο ακόμα... ;)Κοίτα δεν τα βάζω με κανένα έτσι μην παρεξηγηθούμε κιόλας.
Δεν ήμουν Αθήνα τότε και δεν είχα την τιμή να γνωριστώ με τις κυρίες.τέσπα μύθος για εμένα ήταν μόνο η δοξασμένη Μαριάννα από Αχιλλέως 40 τη δεκαετία του 90'. Που αν και τρίμπαζο, ήταν το πιο δυνατό τσιμπούκι της Αθήνας και παρακαλώ πολύ με προφυλακτικό και σε τελείωνε στο πιτς φυτίλι. Και μετά το υπερτούμπανο ξανθό και παντρεμένο όπως έλεγε Κατερίνα από Κωλονού 11Β και μετά Ιασωνος 1Α (πρέπει να άνοιξε στούντιο μετά). Τέσπα για να το τελειώσω αυτές ήταν πίπες. Αυτό ήταν δράμα.
Με τη διαφορά ότι ενώ η ιστορίας της εμφάνισης μπορεί να ανττιστοιχεί στην ιστορία ενός πλοίου, αυτή της τέχνης παρομοιάζεται κυρίως με το παλιό καλό κρασί... τρέμω από ηδονή σεκφτόμενος το τι θα μπορεί να κάνει σε 30 χρόνια από τώρα φερ' ειπείν, που δεν θα έχει και δόντια
Στην κ. Ζάννα έχουν αφιερωθεί πολλές καλές κριτικές. Για τις υπηρεσίες δεν μου πέφτει λόγος διότι δεν ανήκει στις προτιμήσεις μου.
Για να κάνουμε μία παραβολή με πλοία, (μιας και οι πουτάνες λίγο ή πολύ μας «ταξιδεύουν») η Ζάννα ανήκει στην εποχή που τα «Ροδάνθη» και «Δημητρούλα» ξέχυναν την ορμή της νίοτης τους στα κύματα. Σήμερα είναι φθαρμένα, με έντονους τριγμούς και κραδασμούς, αφίβολής ισορροπίας, και με ελλειπέστατες ανέσεις.
Κατά κάποιους είναι απλά σκυλονίχτες. Κατ'άλλους είναι πλοία που παρά την ηλικία τους (και ότι αυτό συνεπάγεται) αξίζουν τον απόπλου.
Πρόσωπικά ανήκω στους πρώτους, και προτιμώ νεότερα και πιο εύρωστα πλοία, ακόμα και ταξιδεύω κατάστρωμα, και αφήνω τις (όποιες) ανέσεις της πρωτης θέσης των γηραιών πλοίων για άλλους επιβάτες.
Καλό ταξίδι σε όλους!