Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 689K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246

τι υψος σου απαντησε  οτι εχει η σαντρα dirtyliving?

επισης εδω ( με την τσατσά να μου εύχεται «καλό γαμήσι» κάτι που μας έκανε να γελάσουμε αυθόρμητα σαν μαλακιστήρια γυμνασίου.) γελασα πολυ :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

επισης εδω ( με την τσατσά να μου εύχεται «καλό γαμήσι» κάτι που μας έκανε να γελάσουμε αυθόρμητα σαν μαλακιστήρια γυμνασίου.) γελασα πολυ :2funny: :2funny: :2funny:

Μου είπε ότι είναι 1,77 τη στιγμή που ήταν όρθια και χωρίς παπούτσια. Επειδή είμαι σε παραπλήσιο ύψος την πίστεψα. Είχα διαβάσει την κριτική σου για την Σάντρα και όντως οι μασχάλες της μύριζαν λίγο, όχι τόσο που να σε ξεκαυλώνει όμως.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

καλα εχεις παρει σβαρνα τα μπουρδελα ρε μαλακα?
τι σε εχει πιασει?  :2funny: :2funny: :2funny:

πωπω... τσκ τσκ τσκ

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
καλα εχεις παρει σβαρνα τα μπουρδελα ρε μαλακα?
τι σε εχει πιασει?  :2funny: :2funny: :2funny:

πωπω... τσκ τσκ τσκ

ειναι χειμωνας τωρα τυπε, ο νωντας πρεπει να παρει δυναμεις για το επομενο καλοκαιρι  :2funny:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805

Μια κριτικη που θα μπορουσε να ηταν πολυ χρισημη στους λιγους που δεν γνωριζουν την Πενυ εαν ειχε γραφτει την εποχη που εγινε η επισκεψη (Ιουλιος)

Τωρα πλεον ομως δεν εχει καμια χρησιμοτητα, μιας και η Πενυ κατα τα φαινομενα θα αργησει πολυ να επανελθει στην ενεργο δραση.

MaRiA_

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
2.023

Μια κριτικη που θα μπορουσε να ηταν πολυ χρισημη στους λιγους που δεν γνωριζουν την Πενυ εαν ειχε γραφτει την εποχη που εγινε η επισκεψη (Ιουλιος)

Τωρα πλεον ομως δεν εχει καμια χρησιμοτητα, μιας και η Πενυ κατα τα φαινομενα θα αργησει πολυ να επανελθει στην ενεργο δραση.

Μόλις είδα αυτί την κριτική ξαφνιάστηκα,εδώ κατή μου μυρίζει ότι είναι 1000% τα ένατο  είναι "ΚΛΩΝΟΣ" πρώτα εγράφη έγινε 14/9/2011 και δεύτερον με 0 μηνύματα και τρίτων η σύνδεση του 44 λεπτά όσο μπορεί ένας να γράψει μια κρητική....με μια δικαιολογία επίσκεψη του 13-07-201 τώρα το θυμήθηκες να γράψεις????

Κάνω αυτο το σχολώ σας Μαρια, το λόγο επειδή στην πραγματικότητα υπάρχουν οριζόμενοι μελή που είναι πελάτες,  ανεβάζουν κρητικές και δεν δημοσιεύουντε για αυτό και σχολιάζω!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Μόλις είδα αυτί την κριτική ξαφνιάστηκα,εδώ κατή μου μυρίζει ότι είναι 1000% τα ένατο  είναι "ΚΛΩΝΟΣ" πρώτα εγράφη έγινε 14/9/2011 και δεύτερον με 0 μηνύματα και τρίτων η σύνδεση του 44 λεπτά όσο μπορεί ένας να γράψει μια κρητική....με μια δικαιολογία επίσκεψη του 13-07-201 τώρα το θυμήθηκες να γράψεις????

Κάνω αυτο το σχολώ σας Μαρια, το λόγο επειδή στην πραγματικότητα υπάρχουν οριζόμενοι μελή που είναι πελάτες,  ανεβάζουν κρητικές και δεν δημοσιεύουντε για αυτό και σχολιάζω!

μουφα κριτικες σιγουρα υπαρχουν.....αλλα μουφα κριτικη θετικη ή ετεροχρονισμενη για Χ λογους μπορει να ειναι απλα ενδειξη θαυμασμου καποιου αγαπουλη ας το πουμε και ετσι....υπο αυτην την εννοια δεν με ενοχλει ιδιαιτερα ειδικα εφοσον εκθειαζει μια κοπελα που ηταν καλη ιεροδουλος....και δεν εκθειαζει κανενα κομοδινο

αλλιως τι ειναι;κριτικη βαλτή απο την πενυ ή απο αφεντικο;δεν νομιζω.....δεν θελω δλδ να το πιστεψω οτι το ειχε αναγκη η συγκεκριμενη.....

MaRiA_

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
2.023
μουφα κριτικες σιγουρα υπαρχουν.....αλλα μουφα κριτικη θετικη ή ετεροχρονισμενη για Χ λογους μπορει να ειναι απλα ενδειξη θαυμασμου καποιου αγαπουλη ας το πουμε και ετσι....υπο αυτην την εννοια δεν με ενοχλει ιδιαιτερα ειδικα εφοσον εκθειαζει μια κοπελα που ηταν καλη ιεροδουλος....και δεν εκθειαζει κανενα κομοδινο

αλλιως τι ειναι;κριτικη βαλτή απο την πενυ ή απο αφεντικο;δεν νομιζω.....δεν θελω δλδ να το πιστεψω οτι το ειχε αναγκη η συγκεκριμενη.....
Συμφωνώ απολυτά μαζί σου το μονό είμαι σίγουρη ότι δεν είναι από κατάστημα!! 

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Μαρια μπορω να σου γραψω μια κριτικη και μετα να ρθω να την ζησω ?  :think:
κατι σαν δανειο .. αλλα θα μου δωσεις και τοκους  :pipa1: :pipa1: :pipa1:

:2funny: :2funny: :2funny:

Γεια σου  :-*

Αυτο με την πενυ λιγο κουφο αλλα συμβαινυν κι αυτα
τι να διαφημησει αλλωστε ... ενα σωρο κριτικες εχει

Σταματησε αυτη ?  :think:

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26

Ναι, δεν την πρόλαβες μπαγασάκο  ;)

MaRiA_

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
2.023

χαχα ,δεν θέλω να χρωστάω...θα περάσεις την χειροτέρη σου μέρα  :cheesy: :cheesy: :cheesy:

προστώον παρών σταμάτησε...μμμμ εδώ βάζω το διάβολο στο μυαλό μου αλλά δεν μπορώ να γράψω θα φανεί κακιά, δυστυχώς έξω από εδώ παίζουν πολλά παιχνίδια... ας σκεφτιτε  μονή σας!!!

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Εγώ αργά το κατάλαβα..πόσο στημένο είναι το σύστημα των θετικών - αρνητικών ψήφων σε μια κριτική..

Και τώρα πια ψάχνετε για κλώνους, αξιοπιστία κλπ. Αφού ο καθένας που μπαίνει εδώ μέσα γράφει ότι θέλει..
Και αλήθεια να γράψεις.. θα σε χαρακτηρίσουν "γραφικό κριτικογράφο"...

Το ότι έχει κάποιος 3 ή 4 ή 10 χιλιάδες post δεν τον κάνει και αξιοπιστο.. αφου όλοι κρυβόμαστε απο την ανωνυμία του site..
Φύσικα φαίνεται απο το τι ποστάρει ο καθένας...

Και όποιες πληροφορίες παίρνουμε απο κριτικές...τις διασταυρώνουμε με άλλες..και βλέπουμε ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ και κατα πόσο μας βοήθησαν...και την αξιοπιστία τους..

Τα υπόλοιπα είναι λόγια.."τιμημένων" ανδρών..

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Εγώ αργά το κατάλαβα..πόσο στημένο είναι το σύστημα των θετικών - αρνητικών ψήφων σε μια κριτική..

Και τώρα πια ψάχνετε για κλώνους, αξιοπιστία κλπ. Αφού ο καθένας που μπαίνει εδώ μέσα γράφει ότι θέλει..

Το ότι έχει κάποιος 3 ή 4 ή 10 χιλιάδες post δεν τον κάνει και αξιοπιστο.. αφου όλοι κρυβόμαστε απο την ανωνυμία του site..

Και όποιες πληροφορίες παίρνουμε απο κριτικές...τις διασταυρώνουμε με άλλες..και βλέπουμε ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ και κατα πόσο μας βοήθησαν...και την αξιοπιστία τους..

Καλησπερα φιλε Sarouman!

Να σου πω εγω για κατι """τιμημενους"""
το ποσο πολυ ψωφαγανε για χρημα (Εξω) και διακριση (εδω)!

Δεν μας πιανει κανεις μαλακες.
Γνωριζουμε και βλεπουμε τι γινεται!

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

Δεν ειναι στημενο , αναξιοπιστο ειναι
αυτο που με κανει να μη του δινω σημασια ειναι το γεγονος οτι αυτος που ψηφηζει οχι
δε μου λεει γιατι , τι δεν ειπα ούτος ώστε να το ποω την αλλη φορα ?
οπωτε και  γω υποθετω οτι δε τον καυλωσε αρκετα ωστε να τραβηξει καμια παχια  :cum:
και γιαυτο ψηφησε οχι , και δε δινω σημασια  :grin:

παντως πλακα θα ειχε ... να εβγαινε κανα παραθυρακι
Ψηφησατε ΟΧι θελετε να μας πειτε γιατι
και καμια ξανθια να εγραφε...
Ειναι η πουτανα του απεναντι μπουρδελου και κανω καλυτερες πιπες
σε μενα να ρθειτε  :tits2:

:2funny:

Επισκέπτης
(
Εγώ δεν το κατάλαβα αυτό χωρίς αυτό να σημαίνει ότι σε αμψισβητώ. Μούφες κριτικές μπαίνουν, (κάποιες φόρές τις εχω σχολιάσει). Αλλα τα συν πλην δεν παίζουν ρόλο, είναι διάφοροι (θεμιτοί ή όχι) λόγοι που τα βάζει κάποιος.

Γενικώς, φαίνονται κάποια πράγματα και διακρίνεις κάποιους ειλικρινείς. Τώρα τι προτιμά να γράφει ο καθένας και τι να μη γράφει (θετικό ή αρνητικό), δεν μπορούμε να ξέρουμε.

Προσωπικώς γράφω για το κέφι μου, και νομίζω ότι δεν είναι όλοι κακοπροαίρετοι.
Ο Μπόρχες έλεγε «Γράφω για μένα, για τους φίλους μου, και για να απαλύνω τη ροή του χρόνου»
Ας το δούμε κάπως έτσι! Μουφες, κλώνοι και υποκριτές ας μήνουν με τα σκατά τους... (Δεν τα μοιραζόμαστε)

@Μaria
Συγκηνητικό το αβατάρ σου (μη ρωτάς γιατί...)

@έβριμπόντι
Λόγω χαλεπών καιρών, παραβλέπω τις αρχές μου, και δηλώνω έτοιμος προς χρηματισμό, για να υποστηρίξω ή να θάψω όποιοδήποτε μέλος, εκδιδόμενη ή κατάστημα που θα μου ζητηθεί. Φιλικές τιμές αλλά όχι δόσεις. Δεκτά ευρώ και δολάρια (μόνο). Αποδείξεις και εργόσημα δεν δίδονται.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Εικονογράφηση κριτικής μου μέρος Α'
Jopino ante portas (προ των πυλών).
Η συνέχεια επί της οθ... εεεε, της κριτικής! :)

Συνημμένα

• anteportas.jpg
    anteportas.jpg
    149,3 KB · Εμφανίσεις: 29

Επισκέπτης
Εικονογράφηση κριτικής μου μέρος Β'
Fantasia e realtà.
(Jopino mix)
Φ. Γκόγια και φωτό ξαπλωμένου κοριτσιού. :)

Συνημμένα

• Goya+photo.jpg
    Goya+photo.jpg
    168,6 KB · Εμφανίσεις: 30

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom