Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 689K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Εικονογράφηση κριτικής μου μέρος Α'
Jopino ante portas (προ των πυλών).
Η συνέχεια επί της οθ... εεεε, της κριτικής! :)
Πoλύ πετυχημένη η συσχέτιση που κάνεις. Αν δεν κάνω λάθος η φωτό είναι απ'το "Cet obscur objet du désir". Αν θυμάσαι στη συγκεκριμένη σκηνή η ηθοποιός κάνει έρωτα με κάποιον άγνωστο, αφήνοντας τον ήρωά μας τσακισμένο και πνιγμένο μέσα στον πόθο του. Με ποιον απ'τους 2 άντρες ταυτιζόμαστε άραγε; Ίσως και με τους 2. Ας ελπίσουμε βέβαια πιο πολύ με τον τύπο που γαμάει. :2funny: :2funny: :2funny:
Νομίζω θα συμφωνήσεις ότι η ισπανίδα ηθοποιός ήταν πιο αισθησιακή απ'την Ιωάννα. Επίσης θα έλεγα ότι ήταν ο ορισμός της πραγματικής πουτάνας.

Επισκέπτης
Aπο εκεί ειναι η φωτό. Συσχετισμοί με το σενάριο δεν υπήρξαν απο μέρους μου. Αρκέστηκα σε αυτά που δείχνει η φωτό. Ο ενοχλητικός τύπος (που υπήρχε στη φωτό) εξαφανίσθηκε χάρη στις ψηφιακές ευκολίες, που δυστυχών δεν εφαρμόζονται στην πραγματική (;) ζωή.
Η κ. Άντζελα Μολίνα ήταν ιδιαίτερα γοητευτική στην ταινία αυτή, αλλα σε αυτό συνέτεινε η ματιά και η μαεστρία του Μπουνιουέλ (του οποίου η βιογραφία είναι πολύ ενδιαφέρουσα).
Παρεμπιπτόντως μεγάλο μέρος των μόνιμων παρεξηγήσεων της γυναικείας συμπεριφοράς βασίζονται στη λαναθασμένη αντίληψη ότι η ερωτική φύση της γυναίκας είναι παθητική...

Επισκέπτης

"Όταν της είπα να την γαμήσω μου είπε "Έπρεπε να είχες τελειώσει στην πίπα,όλοι οι άνδρες τελιώνουν στην πίπα μου!" Μου φοράει το προφυλακτικό και έρχεται σε στάση ιππαστί ανάποδα ενώ εγώ της είχα πει με το πρόσωπο της προς εμένα.Εκεί δεν με άφηνε να παλινδρομώ εγώ αλλά ήθελε να επιβάλλει αυτή τον δικό της ρυθμό που ήταν αρκετά αργός και απαλός!!Δεν με πείραξε και τόσο πολύ αυτό αλλά με πείραξε οτι μετά απο 5-6 περίπου παλινδρομήσεις έβγαλέ το μουνί της απο τον πούτσο μου και το έπαιζε μπροστά μου και έκανε οτι έχυνε".

Προφέσορα απ'τα λεγόμενα σου η κυρία φαίνεται ότι είναι μεγάλη απάτη. Δεν θέλω να σε κρίνω γιατί όσο έμπειροι και να είμαστε όλο και κάπου θα την πατάμε, απλά νομίζω ότι στο συγκεκριμένο σημείο έπρεπε να σηκωθείς να φύγεις και να ζητήσεις το 10άρικο πίσω επειδή σου έκανε πίπα υποτίθεται :2funny:

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368

Προφέσορα απ'τα λεγόμενα σου η κυρία φαίνεται ότι είναι μεγάλη απάτη. Δεν θέλω να σε κρίνω γιατί όσο έμπειροι και να είμαστε όλο και κάπου θα την πατάμε, απλά νομίζω ότι στο συγκεκριμένο σημείο έπρεπε να σηκωθείς να φύγεις και να ζητήσεις το 10άρικο πίσω επειδή σου έκανε πίπα υποτίθεται :2funny:
Επειδή μου έκανε πίπα και της τον έβαλα θα μου έκαναν μεγάλη φασαρία για να το πάρω πίσω και δεν ήθελα να μπω στην διαδικασία.Η συγκεκριμένη πολύ γρήγορα άλλωστε θα δει το πελατολόγιο της να μειώνεται αν δεν αλλάξει μυαλά!!Δεν την βλέπω να μένει πολύ καιρό!!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.531
Πόντοι
46.232
να ρωτησω κατι ρε φιλε γιατι της περιμενεις ορθιος οταν πηγαινεις πρωτη φορα με καποια γυναικα?
για να δεις το υψος της απο κοντα ή απο ευγενεια?
απο την δευτερη φορα κ μετα εισαι ξαπλωμενος? :grin:

• Like
Αντιδράσεις: viator

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.531
Πόντοι
46.232
Εγώ αργά το κατάλαβα..πόσο στημένο είναι το σύστημα των θετικών - αρνητικών ψήφων σε μια κριτική..

Και τώρα πια ψάχνετε για κλώνους, αξιοπιστία κλπ. Αφού ο καθένας που μπαίνει εδώ μέσα γράφει ότι θέλει..
Και αλήθεια να γράψεις.. θα σε χαρακτηρίσουν "γραφικό κριτικογράφο"...

Το ότι έχει κάποιος 3 ή 4 ή 10 χιλιάδες post δεν τον κάνει και αξιοπιστο.. αφου όλοι κρυβόμαστε απο την ανωνυμία του site..
Φύσικα φαίνεται απο το τι ποστάρει ο καθένας...

Και όποιες πληροφορίες παίρνουμε απο κριτικές...τις διασταυρώνουμε με άλλες..και βλέπουμε ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ και κατα πόσο μας βοήθησαν...και την αξιοπιστία τους..

Τα υπόλοιπα είναι λόγια.."τιμημένων" ανδρών..
;)

• Like

Επισκέπτης
να ρωτησω κατι ρε φιλε γιατι της περιμενεις ορθιος οταν πηγαινεις πρωτη φορα με καποια γυναικα?
Κι εγώ το κάνω συνέχεια τύπε αυτό. Για να της ορμήσω με το που μπει και να επιβάλω εγώ τον ρυθμό μου.
Άμα είσαι ξαπλωμένος, έρχεται και μπορεί να κάτσει με τρόπο που να μην μπορείς να χουφτώσεις, οπότε κάνεις άσχημη αρχή.

Βέβαια, υπάρχει πάντα και η περίπτωση να σιχαίνεσαι το σεντόνι :rolleyes:

Επισκέπτης
Εγώ το κάνω αυτό συνέχεια τύπε. Για να της ορμήσω με το που μπει και να επιβάλω εγώ τον ρυθμό μου.
Άμα είσαι ξαπλωμένος, έρχεται και μπορεί να κάτσει με τρόπο που να μην μπορείς να χουφτώσεις, οπότε κάνεις άσχημη αρχή.

:thumbsup: :thumbsup:
Να προσθέσω επίσης ότι εκτός απ΄το χαμούρεμα στα όρθια, με την τακτική αυτή, άμα κάποια είναι φοβερή ξεπέτα (όπως η Σοφία, Σελένα από φυλ84-86), θα προδοθεί αμέσως, οπότε να μπορώ να τη διώξω άμεσα απ΄το δωμάτιο με σκοπό την επιστροφή χρημάτων και την αποφυγή ψυχοφθόρου σεξ.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.531
Πόντοι
46.232
Κι εγώ το κάνω συνέχεια τύπε αυτό. Για να της ορμήσω με το που μπει και να επιβάλω εγώ τον ρυθμό μου.

εγω παντος ειμαι ξαπλωμενος κ απλα οταν η κοπελα μπαινει στο δωματιο σηκωνομαι... ;)

• Like

Επισκέπτης
"Τα χρόνια που μου έπιαναν τον κώλο"

Φίλε Τsivilika πολλές φορές στο παρελθόν ένιωσα αυτά που περιγράφεις. Ειδικά στα μέσα του 90 ήταν μια συνήθης κατάσταση για μένα, ώσπου σιγά-σιγά μέσω των εμπειριών άρχισα να γίνομαι πιο δυναμικός και να αποκτώ μια πιο ενεργητική στάση απέναντι στις πόρνες. Να κάνω καλύτερες επιλογές, να διεκδικώ καλύτερες υπηρεσίες, να μην συμβιβάζομαι με τις κακές επαγγελματίες και να δείχνω σεβασμό και ευγένεια σ'αυτές που αξίζουν. Σιγά-σιγά όλα τα αρνητικά συναισθήματα που είχα για τον αγοραίο έρωτα εξαφανίστηκαν ανεπιστρεπτί με αποτέλεσμα να τον χαίρομαι γι'αυτό που πραγματικά είναι ή γι'αυτό που επιθυμεί ο καθένας μας να είναι, αν προτιμάς.
      Πάντως μετα από 13 χρόνια, όπως λες, να νιώθεις έτσι όπως νιώθεις για τον αγοραίο έρωτα μου δίνει την εντύπωση ότι δεν το είχες πραγματικά μέσα σου. Αυτό ασφαλώς, χωρίς καμιά διάθεση ιντερνετικής ψυχανάλυσης...είναι μία πολύ πρόχειρη σκέψη που έκανα. Εσύ ξέρεις τι θέλεις και τι όχι.

Πρέπει ο καθένας να καταλάβει ότι εμείς οι ίδιοι διαμορφώνουμε με τη στάση και τις πράξεις μας τον αγοραίο έρωτα.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.531
Πόντοι
46.232
  • Like

Επισκέπτης
ναι πως παει αυτο....
π.χ εχουμε ακριβος τα ιδια μηνυματα κ εγω εχω αλλο αξιωμα γιατι??? :offtopic:
Το Τιμημένος δεν είναι αξίωμα λόγω αριθμό post. Απ' όσο γνωρίζω στο δίνουν οι διαχειριστές σαν επιβράβευση. Μάλλον για την δραστηριότητα και τις κριτικές σου. :offtopic:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.531
Πόντοι
46.232
  • Like

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
ναι πως παει αυτο....
π.χ εχουμε ακριβος τα ιδια μηνυματα κ εγω εχω αλλο αξιωμα γιατι??? :offtopic:

Οποιοσδήποτε μπορεί να γίνει "Τιμημένος", αρκεί να πεοθηλάσει τον admin, ή εναλλακτικά να πεοθηλάσει κανα-δυο moderators.

Ποιο πλήθος μηνυμάτων και σαχλαμάρες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom