You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σχέση με «επαγγελματία»
- Μέλος που άνοιξε το νήμα poutis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 128K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
το ξερω,2 φιλοι μου ειναι στους αρραβωνες αυτο τον καιρο,τυχεροι οπως εσυκαλα αμα την ειχεσ παρει οταν δουλευε δεν πιανετε. Παντως να ξερετε πωσ πολλες που εξαφανιζονται απο την πιατσα συνηθως παντρευονται οπως η δικια μου
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
μια χαρα ειναι αφου χωραει απο την πορταδεν θελουν γιατι ειναι πολυ χοντρη .Αλλα οταν υπαρχουν πελατες καταλαβαινεις πιεζουν
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
σηκωνετε μαζι με την πολυθρονα και σας κυνηγανε ε;απο την πορτα χωραει αλλα εχουμε προβλημα με τις πολυθρονες μερικες φορες οταν ειναι στενες
παιδια δεν εμπιστευομαι κανεναν γιατι μας συνεβει το εξης περιστατικο. Πηγε να καθαρισει ενα ξενοδοχειο και της την πεσανε κατι αλητες, που ειχαν πληρωσει τους πρωιν νταβατζιδες.
4 ατομα τα πηρε η κακομυρα η δικια μου ....αναγκαστικε να τα παρει μαζι. Το προβλημα ηταν οτι κανανε πλακα μαζι της την κοροιδευανε και εγινε χαμος και μεγαλη φασαρια. Η δικια μου βγηκε εξω κλαιγοντας και με πηρε τηλεφωνο. Εγω δεν πηγα γιατι φοβηθηκα μη φαω κανενα ξυλο. Τελικα την πηρε καποιος απο αυτουσ με ενα ταξι και την πηγε καπου στην Λιοσιων. Απο οτι μου ειπαν εφαγε αγριο ξυλο απο τους πρωην. Γυρισε σπιτι χαλια. Ετσι μου κραταγε ενα καιρο μουτρα γιατι δεν πηγα να την βοηθησω. Την ειδαν σε αυτα τα χαλια και οι γειτονες και αρχησαν τα κουτσομπολια
εχουν γινει και αλλα γιαυτο προσπαθω να την προστατεψω
4 ατομα τα πηρε η κακομυρα η δικια μου ....αναγκαστικε να τα παρει μαζι. Το προβλημα ηταν οτι κανανε πλακα μαζι της την κοροιδευανε και εγινε χαμος και μεγαλη φασαρια. Η δικια μου βγηκε εξω κλαιγοντας και με πηρε τηλεφωνο. Εγω δεν πηγα γιατι φοβηθηκα μη φαω κανενα ξυλο. Τελικα την πηρε καποιος απο αυτουσ με ενα ταξι και την πηγε καπου στην Λιοσιων. Απο οτι μου ειπαν εφαγε αγριο ξυλο απο τους πρωην. Γυρισε σπιτι χαλια. Ετσι μου κραταγε ενα καιρο μουτρα γιατι δεν πηγα να την βοηθησω. Την ειδαν σε αυτα τα χαλια και οι γειτονες και αρχησαν τα κουτσομπολια
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
καλα ρε εσυ γιατι δεν κανεις τιποτα;
τι σοι συζυγος εισαι;
τι σοι συζυγος εισαι;
δεν πηγαμε στη αστυνομια ....τι να πουμε οτι ειναι επαγγελματιας θα μας κοροιδευαν. γιαυτο της εχω πει να προσεχει γιατι εγω εχω την μεση μου και δεν μπορω να εχω μπλεξηματα. Αμα ξανα μπλεξει θα φαει και απο μενα ξυλο για να προσεχει
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
μην λες χαζα
αν αυτα που λες ειναι αληθεια και δεν πουλας τρελιτσα πανε στην αστυνομια
κανεις δεν θα σε χλευασει
ξεκολα
αντε με τους κωλονταβαδες
αν αυτα που λες ειναι αληθεια και δεν πουλας τρελιτσα πανε στην αστυνομια
κανεις δεν θα σε χλευασει
ξεκολα
αντε με τους κωλονταβαδες
η χοντρη βεβαια εφαγε το ξυλο αυτη ειναι η γυναικα μου. η ουκρανεζα ειρθε μαζι μου γιατι την πληρωσα . Η χοντρη εχει υποχρεωσει να τρωει ξυλο απο τον αντρα της οποτε αυτος θελει.
είσαι θεός, είσαι μεγάλος, είσαι τιτάνιος!!!
Δεν υπάρχεις έτσι; Τα πιο σοφά λόγια που άκουσα ποτές!
παρόλα αυτα σου προτείνω για μια ακόμα φορά να μάθεις ινδικές πολεμικές τέχνες για την μέση σου αλλα και για να προστατευεις την κοπέλα σου, όπως πρέπει να κάνει ο στιβαρός άντρας.
Εγώ ξέρω αικίντο και μια φορά μου την έπεσε ο πρώην της πρώην μου με δύο φίλους του αλλα τους έκανα φονικές λαβές αλλα Στίβεν Σιγκαλ και στο τέλος τον ανάγκασα να χώσει την μούρη του στην λάσπη του δρόμου και να ζητήσει έλεος.
κάπως έτσι τους έδειρα. Είχα και κοτσίδα τότες:
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
και με το δικιο της!!!πες μας σε εμας το προβλημα και σε 10' θα ειμασταν λιοσιων με τα μηχανακια και θα γινοταν χαμοςπαιδια δεν εμπιστευομαι κανεναν γιατι μας συνεβει το εξης περιστατικο. Πηγε να καθαρισει ενα ξενοδοχειο και της την πεσανε κατι αλητες, που ειχαν πληρωσει τους πρωιν νταβατζιδες.
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
εχει την μεση του,που να παει ο ανθρωπος;καλα ρε εσυ γιατι δεν κανεις τιποτα;
τι σοι συζυγος εισαι;
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
βρε το ξερουμε,απλα επειδη εχεις την μεση σου το ειπαασε μας ρε φιλε εχει υποληψη η χοντρη την την περασατε .....ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
o bbwlover που ειναι ρε παιδια;10 μερες εχει να δωσει σημεια ζωης,δεν πιστευω η χοντρη να του εκανε τιποτα σκηνικα
o bbwlover που ειναι ρε παιδια;10 μερες εχει να δωσει σημεια ζωης,δεν πιστευω η χοντρη να του εκανε τιποτα σκηνικα
Λες να τον πλάκωσε σε τίποτα βυζοσκάμπιλα και να τον έστειλε αδιάβαστο το χριστιανό?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 220
- Εμφανίσεις
- 48K
?
- Απαντήσεις
- 90
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 0