sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.032
- Πόντοι
- 22.266
h koka kola ligo μιρκη δεν ειναι?
h koka kola ligo μιρκη δεν ειναι?
http://[URL unfurl="true"]www.ilovestyle.com/sites/default/files/xristoforos-papakaliatis_0.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Εισαι θεος!
Φίλος μου εχει φαει μανα και κορη που δεν ηταν επαγγελματιες. Οχι ταυτοχρονα βεβαια.
Την κορη την ετρωγε ολη η παρεα γενικοτερα. Ε και γνωριζοντας τη μανα σιγα σιγα εγινε και το κακο.
Άξιος !
Φίλος μου εχει φαει μανα και κορη που δεν ηταν επαγγελματιες. Οχι ταυτοχρονα βεβαια.
Την κορη την ετρωγε ολη η παρεα γενικοτερα. Ε και γνωριζοντας τη μανα σιγα σιγα εγινε και το κακο.
Άξιος !
Συμπερασμα νιωθω πολύ ευτυχισμενος ανθρωπος που καταφερα να ζησω κατι τετοιο πιο χαρουμενος από τον να πετυχαινα επαγγελματικα σε μια δουλεια και αν καις τις τσοντες βλεπουμε μανες κορες να πηδιουνται παντα όμως δεν είναι αληθινες ενώ αυτές ηταν καρμπον ολοιδιες!!!!!! Τωρα νιθω ολοκληρομενος πουτανιαρης και δεν μπορω να σκεφτω κατι καλυτερο που μπορει να συμβει σε καποιον
Εγώ πήδηξα τη συνομήλικη με μένα μαμά και αργότερα μου στρώθηκε η κόρη για πήδημα. Η κόρη ξέκωλο, 22 χρονών ήδη χωρισμένη με ένα παιδί, την είχε πάρει όλος ο ανδρικός πληθυσμός της περιοχής της (κοντά χαλκηδόνα). Όταν έκατσε η φάση ντράπηκα και την πασαρα με τρόπο σε φίλο. Μετά την πήδηξε κι άλλος φίλος μου. Δύσκολο να ξέρει η μάνα που την πήρα ότι θα πάω και με την κόρη. δεν μου άρεσε σαν ιδέα. Στη Βουλγαρία είναι συχνό φαινομενο να εκδίδονται μαζί μάνα και κόρη. Στο Σαντάνσκι πήγαν αρκετοί φίλοι με τέτοιο ντουέτο.
πραγματι,οι πληροφοριες ευπροσδεκτες.. Ετσι για την ιστορια παλαιοτερα εκανε duo η Κλωντια με την κορη της..Λοιπόν έκατσα και διάβασα όλο το θέμα απο την αρχή και αισθάνομαι αηδία απο το μέγεθος της ζήλειας ορισμένων μελών.
Δυο συναγωνιστές έγραψαν τις εμπειρίες τους και έπεσαν όλοι να τους φάνε, ειδικά τον sex volcano, ότι σιγά το κατόρθωμα και ότι οι τυπισσες ήταν εξαθλιωμένες και ότι επι πληρωμή δε μετράει και ότι άλλο μπορεις να φανταστείς, λες και είμαστε σε site της εκκλησίας. Ε όχι ρε τύποι ήταν ωραια η φάση που έζησε ο sex volcano πως να το κάνουμε. Έλεος δηλαδή, δουλέψτε λίγο με τον εαυτό σας και μάθετε να μην είστε σκατοψυχοι!
Οσο για τον σφυρίχτρα περιεγραψε ο τύπος ενα ωραίο σκηνικό απο τη γαμησιακη ζωη του, ωραια φάση και ψιλοταιριαστη με το θέμα κι έπεσε το βρωμουνο να τον φάει. Ρε σφυρίχτρα μπας κι ήταν το τανακι της ιστορίας σου η σελενα και σπάστηκε;
ΥΓ. Οποίος έχει πληροφορίες για τέτοια ζευγάρια μαμάς-κόρης (που να γαμιουνται όμορφα μαζί) ας γράψει εδώ η ας στείλει πμ.
Λοιπόν έκατσα και διάβασα όλο το θέμα απο την αρχή και αισθάνομαι αηδία απο το μέγεθος της ζήλειας ορισμένων μελών.
Δυο συναγωνιστές έγραψαν τις εμπειρίες τους και έπεσαν όλοι να τους φάνε, ειδικά τον sex volcano, ότι σιγά το κατόρθωμα και ότι οι τυπισσες ήταν εξαθλιωμένες και ότι επι πληρωμή δε μετράει και ότι άλλο μπορεις να φανταστείς, λες και είμαστε σε site της εκκλησίας. Ε όχι ρε τύποι ήταν ωραια η φάση που έζησε ο sex volcano πως να το κάνουμε. Έλεος δηλαδή, δουλέψτε λίγο με τον εαυτό σας και μάθετε να μην είστε σκατοψυχοι!
Οσο για τον σφυρίχτρα περιεγραψε ο τύπος ενα ωραίο σκηνικό απο τη γαμησιακη ζωη του, ωραια φάση και ψιλοταιριαστη με το θέμα κι έπεσε το βρωμουνο να τον φάει. Ρε σφυρίχτρα μπας κι ήταν το τανακι της ιστορίας σου η σελενα και σπάστηκε;
ΥΓ. Οποίος έχει πληροφορίες για τέτοια ζευγάρια μαμάς-κόρης (που να γαμιουνται όμορφα μαζί) ας γράψει εδώ η ας στείλει πμ.
απο οτι θυμαμαι στο εργο... μονο ο τυφλος του γλίτωσεκαι ο παπακαλιάς τις δυο δυο τύπε ?
αξιος ο βολκανο
αντε και διδιμες του ευχομαι....
εγω το χω κανει με διδυμες