Νέα

Πηδηξα μανα και κορη μαζι!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sex volcano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 220
  • Εμφανίσεις 48K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.032
Πόντοι
22.266
Eating-Popcorn-Soda.gif
h koka kola ligo μιρκη δεν ειναι?

geogoku

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2011
Κριτικές
5
Like
6
Πόντοι
1
εχω και ενα κιβωτιο απο κατω για back up...

παρ ολα αυτα φιλαρακι εγω σε πιστευω κ μακαρι να ημουν τυχερος σαν εσενα...

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Φίλος μου εχει φαει μανα και κορη που δεν ηταν επαγγελματιες. Οχι ταυτοχρονα βεβαια.
Την κορη την ετρωγε ολη η παρεα γενικοτερα. Ε και γνωριζοντας τη μανα σιγα σιγα εγινε και το κακο.
Άξιος !

GEORGE G

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2013
Κριτικές
48
Like
1.803
Πόντοι
2.646
Φίλος μου εχει φαει μανα και κορη που δεν ηταν επαγγελματιες. Οχι ταυτοχρονα βεβαια.
Την κορη την ετρωγε ολη η παρεα γενικοτερα. Ε και γνωριζοντας τη μανα σιγα σιγα εγινε και το κακο.
Άξιος !

Αρχηγάρα ο φίλος σου ;)

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Άξιος !

Ε, οχι και κακο, ΚΑΛΟ θες να πεις !!!

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Τις ειχα δει και τις δυο εν τω μεταξυ. Η μανα θυμαμαι ηταν και πιο δυνατο κομματι. Οπως και να χει αυτα σπανιζουν

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Συμπερασμα νιωθω πολύ ευτυχισμενος ανθρωπος που καταφερα να ζησω κατι τετοιο πιο χαρουμενος από τον να πετυχαινα επαγγελματικα σε μια δουλεια και αν καις τις τσοντες βλεπουμε μανες κορες να πηδιουνται παντα όμως δεν είναι αληθινες ενώ αυτές ηταν καρμπον ολοιδιες!!!!!! Τωρα νιθω ολοκληρομενος πουτανιαρης και δεν μπορω να σκεφτω κατι καλυτερο που μπορει να συμβει σε καποιον   

εύγε φίλε , άξιος και πάλι άξιος  :thumbsup: :cool2:

respect-is-a-two-way-street-respect-reap-what-ye-sow-demotivational-posters-1316555575.jpg

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
Εγώ πήδηξα τη συνομήλικη με μένα μαμά και αργότερα μου στρώθηκε η κόρη για πήδημα. Η κόρη ξέκωλο, 22 χρονών ήδη χωρισμένη με ένα παιδί, την είχε πάρει όλος ο ανδρικός πληθυσμός της περιοχής της (κοντά χαλκηδόνα). Όταν έκατσε η φάση ντράπηκα και την πασαρα με τρόπο σε φίλο. Μετά την πήδηξε κι άλλος φίλος μου. Δύσκολο να ξέρει η μάνα που την πήρα ότι θα πάω και με την κόρη. δεν μου άρεσε σαν ιδέα. Στη Βουλγαρία είναι συχνό φαινομενο να εκδίδονται μαζί μάνα και κόρη. Στο Σαντάνσκι πήγαν αρκετοί φίλοι με τέτοιο ντουέτο.         

Epicuros

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
82
Πόντοι
0
Εγώ έχω μιά απορία: Αν δεν είσαι κάτοικος Βουλγαρίας ή φοιτητής, πώς κατάλαβες τι έλεγαν μεταξύ τους; Μήπως μιλούσαν Αγγλικά; (πράγμα απίθανο).

taxidiaris

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
20
Like
306
Πόντοι
5.785
είχα μια πρώην που η μάνα της ήταν πολύ περπατημένη... δυστυχώς χωρίσαμε και δεν πρόλαβα να τις γευτώ και τις δύο. ο μόνος λόγος που μετάνιωσα το χωρισμο :)

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.829
Πόντοι
456
Εγώ πήδηξα τη συνομήλικη με μένα μαμά και αργότερα μου στρώθηκε η κόρη για πήδημα. Η κόρη ξέκωλο, 22 χρονών ήδη χωρισμένη με ένα παιδί, την είχε πάρει όλος ο ανδρικός πληθυσμός της περιοχής της (κοντά χαλκηδόνα). Όταν έκατσε η φάση ντράπηκα και την πασαρα με τρόπο σε φίλο. Μετά την πήδηξε κι άλλος φίλος μου. Δύσκολο να ξέρει η μάνα που την πήρα ότι θα πάω και με την κόρη. δεν μου άρεσε σαν ιδέα. Στη Βουλγαρία είναι συχνό φαινομενο να εκδίδονται μαζί μάνα και κόρη. Στο Σαντάνσκι πήγαν αρκετοί φίλοι με τέτοιο ντουέτο.         

Τριο γίνεται στο Σαντάνσκι φιλε ?

Να εκδίδονται Γιαγια, μαμα και κόρη μαζι ?

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Λοιπόν έκατσα και διάβασα όλο το θέμα απο την αρχή και αισθάνομαι αηδία απο το μέγεθος της ζήλειας ορισμένων μελών.

Δυο συναγωνιστές έγραψαν τις εμπειρίες τους και έπεσαν όλοι να τους φάνε, ειδικά τον sex volcano, ότι σιγά το κατόρθωμα και ότι οι τυπισσες ήταν εξαθλιωμένες και ότι επι πληρωμή δε μετράει και ότι άλλο μπορεις να φανταστείς, λες και είμαστε σε site της εκκλησίας. Ε όχι ρε τύποι ήταν ωραια η φάση που έζησε ο sex volcano πως να το κάνουμε. Έλεος δηλαδή, δουλέψτε λίγο με τον εαυτό σας και μάθετε να μην είστε σκατοψυχοι!

Οσο για τον σφυρίχτρα περιεγραψε ο τύπος ενα ωραίο σκηνικό απο τη γαμησιακη ζωη του, ωραια φάση και ψιλοταιριαστη με το θέμα κι έπεσε το βρωμουνο να τον φάει. Ρε σφυρίχτρα μπας κι ήταν το τανακι της ιστορίας σου η σελενα και σπάστηκε;

ΥΓ. Οποίος έχει πληροφορίες για τέτοια ζευγάρια μαμάς-κόρης (που να γαμιουνται όμορφα μαζί) ας γράψει εδώ η ας στείλει πμ.

gasper

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2013
Like
1.018
Πόντοι
96
Λοιπόν έκατσα και διάβασα όλο το θέμα απο την αρχή και αισθάνομαι αηδία απο το μέγεθος της ζήλειας ορισμένων μελών.

Δυο συναγωνιστές έγραψαν τις εμπειρίες τους και έπεσαν όλοι να τους φάνε, ειδικά τον sex volcano, ότι σιγά το κατόρθωμα και ότι οι τυπισσες ήταν εξαθλιωμένες και ότι επι πληρωμή δε μετράει και ότι άλλο μπορεις να φανταστείς, λες και είμαστε σε site της εκκλησίας. Ε όχι ρε τύποι ήταν ωραια η φάση που έζησε ο sex volcano πως να το κάνουμε. Έλεος δηλαδή, δουλέψτε λίγο με τον εαυτό σας και μάθετε να μην είστε σκατοψυχοι!

Οσο για τον σφυρίχτρα περιεγραψε ο τύπος ενα ωραίο σκηνικό απο τη γαμησιακη ζωη του, ωραια φάση και ψιλοταιριαστη με το θέμα κι έπεσε το βρωμουνο να τον φάει. Ρε σφυρίχτρα μπας κι ήταν το τανακι της ιστορίας σου η σελενα και σπάστηκε;

ΥΓ. Οποίος έχει πληροφορίες για τέτοια ζευγάρια μαμάς-κόρης (που να γαμιουνται όμορφα μαζί) ας γράψει εδώ η ας στείλει πμ.
πραγματι,οι πληροφοριες ευπροσδεκτες.. Ετσι για την ιστορια παλαιοτερα εκανε duo η Κλωντια με την κορη της..

taxidiaris

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
20
Like
306
Πόντοι
5.785

συνηθιζεται να τα μηδενιζουμε ολα..είναι το σύνδρομο του έλληνα μαν..

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
αξιος ο βολκανο  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories