τυπε αυτες ειναι οι διακοπες που ταιριαζουν σε αυτο το ζευγαρι.θα γουσταρουν και οι 2.
τα νεφρα μου ρε τυπε
τι ειπες τωρα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σχέση με «επαγγελματία»
- Μέλος που άνοιξε το νήμα poutis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 128K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
τυπε αυτες ειναι οι διακοπες που ταιριαζουν σε αυτο το ζευγαρι.θα γουσταρουν και οι 2.
Δασκαλε εσυ θα πας διακοπες ή μαζευεις λεφτα για την Κολομβια ?
φιλε μπορεις να την βγαλεις και στην βιζιτα.οι κρητικοι τις γουσταρουνε τις χοντρες.δεν υπαρχουν και λεφτα εδω που τα λεμε
δεν σε προσβαλα.εσυ απο μονος σου ειπες να κανει το παλιο τις επαγγελμα και αρκει να μην το ξερεις.ασε ρε φιλε που η κυρα μου θα κανει βιζιτα δεν καταλαβα με προσβαλεις
φιλε με οποιον και να γαμηθη εσενα η γκομενα δεν σε παραταει να ξερεις.μην μασας σε τιποτα,ολοι αλβανοι να την πηδηξουν, παλι σε εσενα θα γυρισει.εσυ εισαι η αγαπη τις η μεγαλη να ξερεις.ξερω καλα πως αμα το κανει θα την πιεσουν ......θα της πουν τι ομορφη εισαι και πας χαμενη με αυτον το τυπο που δεν εχει λεφτα. αλλα τωρα που πηρε και αλλα 10 κιλα δεν την περνουν
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
φιλε με οποιον και να γαμηθη εσενα η γκομενα δεν σε παραταει να ξερεις.μην μασας σε τιποτα,ολοι αλβανοι να την πηδηξουν, παλι σε εσενα θα γυρισει.εσυ εισαι η αγαπη τις η μεγαλη να ξερεις.
ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ
Οσο ψυχοφθορο κι αν ειναι υπαρχει ο διαχωρισμος στην σχεση με το επαγγελμα.....
αν σε αγαπαει πραγματικα δεν θα κοιταξει αλλον ......
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
ναι το εχω καταλαβει αυτο. μου το εχει πει και αλωστε οτι δεν βρισκει καλυτερο ..μου ειπε οτι και αμα την δερνω δεν τρεχει τιποτα. Επισης δεχεταιν να παω και με αλλη αρκει να μην χωρισουμε. εγω συμφωνισα δεν ειχα προβλημα
τι μας λες βρε παιδακι μου τωρα ?
Τοοοοσος ερωτας πια ?
μωρε μπραβοοοοοο
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
θα σου κουβαλησει κανα αλβανο παλι τυπε μουτωρα τελευταια της εχω απολυτη εμπιστοσυνη
Επισκέπτης
ειναι ενταξι μπορω να πω σε αυτο τον τομεα αλλα της ειπα πρεπει να δουλευει γιατι ειναι ακριβη η ζωη και αυτη τρωει πολυ και εγω θελω να αγοραζω και μπυρες
Α, μαγκα ολα κι ολα. Οχι να κοψεις τις μπυρες για να τρωει η χοντρη.
Δοκιμασε να της δινεις λιοκοκι μπορει να της αρεσει.....
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ναι το εχω καταλαβει αυτο. μου το εχει πει και αλωστε οτι δεν βρισκει καλυτερο ..μου ειπε οτι και αμα την δερνω δεν τρεχει τιποτα. Επισης δεχεταιν να παω και με αλλη αρκει να μην χωρισουμε. εγω συμφωνισα δεν ειχα προβλημα
εισαι θεος ρε τυπε
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 220
- Εμφανίσεις
- 48K
?
- Απαντήσεις
- 90
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις