Νέα

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το αλκοόλ και τις επιπτώσεις του!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 90
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

NiLe

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2007
Like
5
Πόντοι
16
παιδια λιπων οταν λεω σπεσιαλ ενοο να μην βαλεται μεσα ουτε νερο λενε οτι με νερο ειναι πιο ελαφρη το ποτο αλλα δεν ειναι ετσι γιατι και εκει ειπαρχη νοθια το καλητερο ειναι να το πινετε σκετο μπωρει να σας φανει πιο βαρη αλλα την αλλη μερα αλλο δηχνουν τα αποτελεσματα...και τωρα μολις ειδα στην ΤV οτι αν ειστε χαλια την αλλη μερα παρτε μια κατσαρολα βαλτε μεσα ενα λαχανο και βαλτε το να βρασει πριν παρη βραση φατε λιγα φυλλα και μετα την βραση πινετε τον ζουμο του λαχανου και ειστε περδικη αμεσος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Εχει και τα καλα του το ατιμο, αλλα πως πηγες στη δουλεια μετα απο 4 ωρες? Μηπως εισαι αφεντικο?
οχι...!!!ειπια ενα καφεδακι με 3 κουταλιες καφε και 2 ρεντμπουλ που ισωδυναμουμνε σε καφεινη με 7 κανονικους φραπεδες
εκεινη την ημερα κοντεψαν να με διωξουν..!!κοιμομουνα στην κυριολεξια
και να με διωχνε το αφεντικο στα παπαρια μου γιατι η δουλεια ητανε εποχιακη και πηγα γιατι δεν ειχα τι να κανω...!!!
κατα τα αλλα σε λιγο θα μαι αφεντικο στην δουλεια μου τι σκατα βγαζουμε πολυτεχνιο

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
παιδια λιπων οταν λεω σπεσιαλ ενοο να μην βαλεται μεσα ουτε νερο λενε οτι με νερο ειναι πιο ελαφρη το ποτο αλλα δεν ειναι ετσι γιατι και εκει ειπαρχη νοθια το καλητερο ειναι να το πινετε σκετο μπωρει να σας φανει πιο βαρη αλλα την αλλη μερα αλλο δηχνουν τα αποτελεσματα...και τωρα μολις ειδα στην ΤV οτι αν ειστε χαλια την αλλη μερα παρτε μια κατσαρολα βαλτε μεσα ενα λαχανο και βαλτε το να βρασει πριν παρη βραση φατε λιγα φυλλα και μετα την βραση πινετε τον ζουμο του λαχανου και ειστε περδικη αμεσος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
και ποιος μπορει να το φαει και να το πιει αυτο το σκατοπραμα ρε φιλε...!!πρεπει να μαι σε απελπιστικη κατασταση για να κανω κατι τετοιο...!!!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
καλο ειναι να υπαρχει μια ρεγουλα και ενα μετρον οπως λεγαν και οι αρχαιοι ημων προγονοι:παν μετρον αριστον
εκει που αρχιζει και σε πιανει το ποτο και κανεις κεφαλι καλα ειναι να σταματας...!!γιατι μετα εστω και το ελαχιστο σε χαλαει....!!

Επισκέπτης
Ναι, καλη η ρεγουλα, δεν ειμαστε ποτες, μερικες φορες ομως, δεν ξερω γιατι,
χωρις να πιουμε το προηγουμενο βραδυ πολυ, το επομενο  πρωι ειμαστε χαλια.
Μυστηριο? μπομπες? κλπ.

Καποιες αλλες φορες, μια δυο φορες το χρονο απλως τα παρακανουμε, λιγο ομως, οχι τον αμπακα.
Καλο ειναι να υπαρχει κατι που να μπορει να μας συνεφερει για να μπορουμε να παμε στη δουλεια.

Αυτο εδω που λεει ο συναδελφος ειναι και ορεκτικο αλλα αντε να το βρεις οταν το θες.
"Και μάλιστα με επιστημονική εξήγηση: "

megabichtis

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Αλλο να μη μεθύσεις και άλλο να μη σηκωθείς άρρωστος την άλλη μέρα.
Η μαύρη ζάχαρη σε ένα mojito ή μιά caipirinha σε ευθυμεί αλλα δεν σε αρρωσταίνει.Η τεράστια εμπειρία μου:O,τι έχει μέσα lime μαζι με ρούμι ή cachaca,ή μπύρα(soul ή caribe)σου επιτρέπει να γίνεις μεν λιώμα,αλλα να πάς στη δουλειά σου κύριος.Πάγος τριμμένος,lime και ό,τι ποτό έχει σχέση με ζαχαροκάλαμο,μαζί με μαύρη ζάχαρη,κάνει καλή διάθεση και δέν αρρωσταίνει.Απο κεί και πέρα είναι και θέμα γούστου.Πάντως οι επαγγελματίες της νύχτας φροντίζουν πάντα να μην ξεχνούν να πιούν πολλύ πολλύ νερό ανάμεσα σε κάθε ποτό.Αν μάλιστα χορεύεις και είσαι σε κίνηση και ιδρώνεις είναι το καλύτερο.
Μακριά απο τεκίλες,εκτός και αν είστε αραχτοί γενικώς,είναι πολύ ύπουλο ποτό.Το δε τσιγάρο δε βοηθά καθόλου το στομάχι και το στόμα...

atr7

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Δεν υπάρχει hang-over. Είναι ένα παραμύθι του χόλυγουντ για να μην διαφιμίζει την κατανάλοση αλκοόλ. Εγώ έχω παει στη δουλειά μετά από μισό μπουκάλι βότκα και 10 σφηνάκια και δεν με πίραξε τίποτα. ΟΚ δεν λέω κοιμηθικά λιγα λεπτά αλλά το δεξί χέρι στο μαους συνέχισε να κάνει δουλειά.
Πάντως αν σε χαλάει και συνεχίζεις να το πίνεις τότε πολύ απλά μην κάνεις πολλές προσμίξεις, δλδ. πιές μόνο ένα πράγμα, μόνο βότκα ή μόνο ουίσκι μην πιείς όλο το μπαρ. ΑΔΙΑΣΤΑΥΡΟΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ πιες μια μπύρα πριν πας να πίεις. Μου έχουν πει ότι κάτι κάνει με τα υγρά του στομάχου και σε βοηθάει να ανταπεξέρθεις. Αλλά εγώ δεν το πολύ πιστεύω.
Μπορείς να φας 2 μπριζόλες πριν πας να πιεις? Καν' το και μετά πιές και την μπαργούμαν τα κρέατα βοηθάνε να αποροφιθεί το αλκοόλ.
Για το μετά δεν ξέρω να σου πω κάτι. Πάντως αν ΔΕΝ έχεις υπόταση μπορείς για τον πονοκέφαλο να πάρεις ένα Μεσουλιντ τον 100μγ είναι ΠΟΛΥ ΒΑΡΥ αλλά επειδή έχω ημικρανίες ξέρω ότι είναι λίρα 100 στον πονοκέφαλο.
Επείσης το καλύτερο που μπορείς να κάνεις για να πίνεις όσο θες είναι να πίνεις κάθε μέρα ενα σφινάκι ρακί μετά το φαγητό. Είναι χονευτικό, καθαρίζει από κρυολογήματα και λοιπά και όταν συνηθίσεις σε σπιτικό ρακί ότι μπόμπα και να σου δόσουν στα μπαρ θα σου φανεί σαν νερό.

Επισκέπτης
Ενδιαφερον megabichtis. Προτεινεις λοιπον (μεταξυ αλλων) lime με μπυρα για αποφυγη hang-over?

Δεν μιλαμε για καταστασεις λιωμα, αν γινει καποιος ετσι μαλλον δεν τον ενδιαφερει και πολυ το αλλο πρωι.
Μπορεις να πεις κατι για τις μπομπες, πως να τις αναγνωριζουμε π.χ. η δεν υπαρχει τροπος ?

atr7

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Η μπόμπα φίλε uiop αναγνωρίζετε μόνον όταν σου κάτσει το φυτίλι στο λαιμό. Εκτός αν πίνεις μόνο ουίσκι τάδε μάρκας και έχει μάθει τη μυροδιά. Αλλά αν πας να τους κάνεις ιστορία για το ποτό στο μαγαζί, σε βλέπω στο δρόμο για το επόμενο μαγαζί. λολ

Επισκέπτης
"Αλλά αν πας να τους κάνεις ιστορία για το ποτό στο μαγαζί, σε βλέπω στο δρόμο για το επόμενο μαγαζί. λολ"
Ξερω, παρεξηγιουνται κιολας και σε κοιτανε με μισο ματι.

atr7

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
  Όσο για το χορό δεν είμαι σίγουρος megabichtis. Αν χορεύεις ανεβάζεις την κατανάλωση ενέργιας και έτσι οθείς τον οργανισμό σου να καταναλώσει ότι έχει πρόχειρο δλδ. το αλκόολ πιό γρήγορα. Έτσι μπορεί: α) να την ακούσεις πιο γρήγορα β) να μην την ακούσεις το πρωί. Εγώ πάντως νομίζω ότι περισσότερο μπορεί να πας προς το α) διότι ότι περνάει από το στόμα σε κανά μισάορο είναι στο σηκώτι. Και μόλις το σηκώτι συκώσει τα χέρια ψιλά και πει "εγώ δεν φιλτράρω άλλο" την έκατσες. Διότι το αλκοόλ διαποτίζει το σηκώτι, μετά από μερικά ποτά το σηκώτι κορέζετε στο αλκοόλ και δεν φιλτράρει καλά. Και εκεί είναι που την ακούς όχι στέρεο αλλά 7.1.
  Το αλκοόλ που φτάνει στο αίμα προκαλεί εξάτμηση των υγρών του οργανισμού και σε απηλεί με αφυδάτωση γι αυτό πρέπει να πίνεις νερά, το μόνο που δεν θα καταφέρεις πότε όσο νερό και αν πιεις είναι το άλλο πρωί να ξυπνίσεις χωρίς το γνωστό "τσαρούχι στο στόμα". ʼσε που έχω παρατηρίσει ότι αν παω 2 φορές για κατούρημα την έχω είδη ακούσει και τα πράγματα είναι άσχημα τότε. Δεν είμαι και σύγουρος άλλα για άλλους παίζει ρόλο το νερό γι άλλους όχι, εγώ ότι έχω δει σε εμένα γράφω.
  ΠΟΛΥ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ:  Ποτέ μην ξεχνάς την συμαντικότερη προσφορά των ʼγγλων στον παγκόσμιο πολυτισμό. Να πίνεις όρθιος. Ξέρεις πιό γρήγορα πότε την έχεις ακούσει. Αν συκωθείς απότομα γίνεσε βαδίζω και παραμιλώ αλλά αν είσαι όρθιος μπορείς να το ρεγουλάρεις καλύτερα.

pyrosvesths22

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
   Όσο για το χορό δεν είμαι σίγουρος megabichtis. Αν χορεύεις ανεβάζεις την κατανάλωση ενέργιας και έτσι οθείς τον οργανισμό σου να καταναλώσει ότι έχει πρόχειρο δλδ. το αλκόολ πιό γρήγορα. Έτσι μπορεί: α) να την ακούσεις πιο γρήγορα β) να μην την ακούσεις το πρωί. Εγώ πάντως νομίζω ότι περισσότερο μπορεί να πας προς το α) διότι ότι περνάει από το στόμα σε κανά μισάορο είναι στο σηκώτι. Και μόλις το σηκώτι συκώσει τα χέρια ψιλά και πει "εγώ δεν φιλτράρω άλλο" την έκατσες. Διότι το αλκοόλ διαποτίζει το σηκώτι, μετά από μερικά ποτά το σηκώτι κορέζετε στο αλκοόλ και δεν φιλτράρει καλά. Και εκεί είναι που την ακούς όχι στέρεο αλλά 7.1.
   Το αλκοόλ που φτάνει στο αίμα προκαλεί εξάτμηση των υγρών του οργανισμού και σε απηλεί με αφυδάτωση γι αυτό πρέπει να πίνεις νερά, το μόνο που δεν θα καταφέρεις πότε όσο νερό και αν πιεις είναι το άλλο πρωί να ξυπνίσεις χωρίς το γνωστό "τσαρούχι στο στόμα". ʼσε που έχω παρατηρίσει ότι αν παω 2 φορές για κατούρημα την έχω είδη ακούσει και τα πράγματα είναι άσχημα τότε. Δεν είμαι και σύγουρος άλλα για άλλους παίζει ρόλο το νερό γι άλλους όχι, εγώ ότι έχω δει σε εμένα γράφω.
   ΠΟΛΥ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ:  Ποτέ μην ξεχνάς την συμαντικότερη προσφορά των ʼγγλων στον παγκόσμιο πολυτισμό. Να πίνεις όρθιος. Ξέρεις πιό γρήγορα πότε την έχεις ακούσει. Αν συκωθείς απότομα γίνεσε βαδίζω και παραμιλώ αλλά αν είσαι όρθιος μπορείς να το ρεγουλάρεις καλύτερα.

Συμφωνώ με τα γραφόμενα του προηγούμενου συναγωνιστή, και θα παραθέσω και τη δικιά μου εμπειρία.
  Ο πονοκέφαλος και γενικά το hangover προέρχεται κατά κύριο λόγο από την αφυδάτωση (εκτός αν είναι μπόμπες τα ποτά κλπ). Το συκώτι ενώνει το αλκοολ με νερό που κυκλοφορεί στο αίμα, κι έτσι το εξουδετερώνει, αποβάλλοντάς το μετά με τα ούρα. Επομένως η αντίδραση του οργανισμού στο αλκοολ είναι που προκαλεί αφυδάτωση.
Η δικιά μου η συνταγή έχει ως εξής:
Όταν θα βγεις έξω μαζί με το ποτήρι που θα έχεις το ποτό σου, θα έχεις και ένα ποτήρι γεμάτο νερό πάντα.
Για κάθε ποτήρι ποτού, θα πίνεις και μισό-ένα ποτήρι νερό. Αν συνειδητοποιήσεις ότι έχεις πιεί 2-3 ποτά στη σειρά χωρίς νερό, τότε πιες παραπάνω νερό.
Στο τέλος του γλεντιού, αν αισθανθείς ότι δεν έχεις φάει αρκετά, χτύπα 2 τοστάκια ΜΟΝΟ με τυρί. Τα αλλαντικά είναι επικίνδυνα για παλλινδρόμηση ισοφάγου.
Θα ισορροπήσει το στομάχι σου, τα τοστ θα απορροφήσουν τα εναπομήναντα υγρά και την άλλη μέρα θα ξυπνήσεις περδίκι.

Αν πάθεις εντούτοις hangover, τότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πίνεις νερά συνεχεια την επόμενη μέρα μέχρι να ηρεμήσεις από τον πονοκέφαλο.
ΜΗΝ πινεις καφέδες, όχι μονο δεν σε ξεζαλίζουν, αλλά εντείνουν την αφυδάτωση (ο καφές είναι διουρητικός, αποβάλλει τα υγρά) ούτε κοκα κόλα εννοείται.
ΝΕΡΑΚΙ και πάλι ΝΕΡΑΚΙ
Άντε γεια μας...

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Μετά το φαγοπότι, την επόμενη ημέρα είναι σημαντικό να αναπληρώσετε τα υγρά του οργανισμού σας
καταναλώνοντας άφθονους χυμούς από φρούτα και λαχανικά. Ιδιαίτερα ευεργετικός είναι ο χυμός μήλου.
Φάτε ελαφρά. Προτιμήστε τροφές πλούσιες σε υδατάνθρακες (π.χ. ψωμί με μέλι).
Εξίσου θεραπευτικός είναι και ο ζωμός κότας με λαχανικά. Αποφύγετε τα λιπαρά τρόφιμα,
τα μπαχαρικά και το γάλα. Καλό είναι να μην καταναλώσετε μεγάλες ποσότητες ωμών λαχανικών
και να μαγειρέψετε επαρκώς τα προς κατανάλωση γεύματα. Αποφύγετε τον καφέ, το αλκοόλ, τα ποτά τύπου κόλα.
Θα επιβαρύνουν το ήδη ταλαιπωρημένο πεπτικό σας σύστημα. Οι ακραίες θερμοκρασίες σε ποτά και
τρόφιμα (καυτά – παγωμένα) δεν συνιστώνται. Απολαύστε ένα χλιαρό μπάνιο.
Βγείτε μία βόλτα στη Φύση, για να εισπνεύσετε καθαρό αέρα.
Εάν τα συμπτώματα είναι ιδιαίτερα έντονα ή επιμένουν, η σωστή ιατρική εξέταση είναι επιβεβλημένη
για τον αποκλεισμό σοβαρών παθολογικών καταστάσεων που σχετίζονται με το φαγητό και την οινοποσία,
αλλά δεν αποτελούν ένα απλό σύνδρομο «hang over» (π.χ. οξεία αλκοολική ηπατίτιδα).Τα γενικά αυτά
μέτρα επίσης εξατομικεύονται ανάλογα με το σύνολο των νοσημάτων από τα οποία πάσχει ο οργανισμός
και τα ευρήματα της ιατρικής εξέτασης.

Επισκέπτης
Ο Παπαζόλ εδώ και τρεις μέρες κάθε βράδυ τα πίνει και μεθάει,μπαίνει γκοοοοοολ που λέμε!!! :grin:
Το να μεθύσεις είναι θα μπορούσα να πω μία στιγμίαια ευχάριστη αίσθηση,γουστάρω προσωπικά,χάνεσαι ξεχνάς και είσαι γενικά στην κοσμάρα σου!!! :cheesy:
Ωραίο πολύ,αλλά το μετά που ξερνοβολάς και τα βγάζεις τα εντοσθιά σου ομολογώ δεν μου αρέσει καθόλου!!! :headbang:
Ετσί λοιπόν εφορμόμενος από το μεθύσι μου των τελευταίων 3 ημερών καθέ βράδυ και βλέποντας οτί δεν υπάρχει το θέμα, αποφάσισα να το ανοίξω και να μιλήσουμε δια το αλκοόλ και τις επιπτώσεις του στην υγεία εδώ!!! :rockon:
www.anew.gr/health/article.php?aid=44]http://www.anew.gr/health/article.php?aid=44[/url]

Y.Γ.Επειδή λοιπόν με το γέλιο κερδίζεις ζωής και η πολύ σοβαρότητα βλάπτει την υγεία ας λέμε και κανένα αστείο περιστατικό από τα μεθύσια μας!!! :dancing:

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
46
Like
815
Πόντοι
6.755
Ο Παπαζόλ εδώ και τρεις μέρες κάθε βράδυ τα πίνει και μεθάει,μπαίνει γκοοοοοολ που λέμε!!! :grin:
Το να μεθύσεις είναι θα μπορούσα να πω μία στιγμίαια ευχάριστη αίσθηση,γουστάρω προσωπικά,χάνεσαι ξεχνάς και είσαι γενικά στην κοσμάρα σου!!! :cheesy:
Ωραίο πολύ,αλλά το μετά που ξερνοβολάς και τα βγάζεις τα εντοσθιά σου ομολογώ δεν μου αρέσει καθόλου!!! :headbang:
Ετσί λοιπόν εφορμόμενος από το μεθύσι μου των τελευταίων 3 ημερών καθέ βράδυ και βλέποντας οτί δεν υπάρχει το θέμα, αποφάσισα να το ανοίξω και να μιλήσουμε δια το αλκοόλ και τις επιπτώσεις του στην υγεία εδώ!!! :rockon:
www.anew.gr/health/article.php?aid=44]http://www.anew.gr/health/article.php?aid=44[/url]

Y.Γ.Επειδή λοιπόν με το γέλιο κερδίζεις ζωής και η πολύ σοβαρότητα βλάπτει την υγεία ας λέμε και κανένα αστείο περιστατικό από τα μεθύσια μας!!! :dancing:
Καταρχην για τις επιπτωσεις στην ΥΓΕΙΑ,η λεξη ΑΛΚΟΛΙΚΟΣ τα λεει ολα,εχουν καταστραφει πολλες ζωες απο δαυτο,ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΑΣΤΙΓΑ ο ΑΛΚΟΛΙΣΜΟΣ,κατα τα αλλα το παν μετρον αριστο και οινος εφρενει καρδιαν ανθρωπου

mabillon

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1
Το αλκοοολ έχει ευεργετικές σύνεπειες για τον άνθρωπο. Βοηθαει να καταπολέμηθει το άγχος, η ντροπαλότητα, να διασκεδάσεις να το ρίξεις έξω.
Το βράδυ πας και κοιμάσε και όλα μια χαρα!!
Το σημαντικό είναι να ζεις την ζωη σού και το αλκοολ βοηθάει σε αυτήν την κατεύθυνση.

Ομως προσοχή όχι υπερβολική κατανάλωση και όχι κατανάλωσης χειροβομβιδών και μπομπών γενικότερα.
επίσης ενα κακό σημάδι σε σχεση με την εξάρτηση απο το αλκοολ είναι να τα κοπανας μόνο στο σπίτι. Το καλύτερο είναι να τα κοπανάς με την γκόμενα. Αλλα για να γίνει αυτό χρειάζεται να τα έχεις με βορειοευρωπαία !!

mabillon

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1
χριστέ και απόστολε... αυτές δεν πίνουν .. κολυμπάνε στο αλκοόλ....

πλακα πλακα υπάρχει ένα ξενοδοχείο στην Γερμανία στο Αάχεν νομίζω που πας και κάνεις μπανιο
σε μπύρα αντι για νερο!!! Εχει ένα χώρο με τζακουζι γεματα μπυρα!!
αν βρώ φωτογραφίες 8α ποσταρω!!

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Εδώ στην Αγγλία που είμαι θα σου πω το εξής.Το βράδυ η συντριπτική πλειοψηφία από κοπέλες πίνουν σαν τρελές κάπου 10-15 ποτά τη βραδιά και έχουν αρχίσει το ποτό από το σπίτι πριν βγουν αφού με τους φίλους θα χουν πιεί standard άλλα 4 ποτά.Φίλε δε λέει να χεις σοβαρή σχέση με Αγγλίδα μιας και θα εκπλαγείς αν βγεις 1 βραδυ και πάνω στη μέθη αρπάξει κανέναν και τον φιλήσει ή κάνει μαλακίες.Γι'αυτό έχω 2 κολλητές Αγγλίδες εδώ και 3 χρόνια τη Becca και τη Gemma.Βγήκαμε χτες και η Gemma παρόλο που τα χει με 1 καλό παιδί χτες που βγήκαμε είχε πιει τόσο που τι αγκαλιές τι χορούς με άγνωστους που ευτυχώς που δεν ήρθε το παιδί αν τη δει να πάθει συγκοπή..Και οι Γερμανίδες πάντως από ότι έχει πει φίλος μου που σπουδάζει Μόναχο δεν πάνε πολύ πίσω.Άρα αν θέλετε γυναίκα ΒορειοΕυρωπαία να ναι κάποια που δεν πίνει αλλιως την κάτσατε τη βάρκα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom