Νέα

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το αλκοόλ και τις επιπτώσεις του!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 90
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Μετά απο ένα Montecristo,και 1,5 λίτρο  Gouden Carolus, ξέρω τις επιπτώσεις του αλκοόλ, αλλά θα τις μάθει και η πρώτη πουτάνα που θα βρώ μόλις βγώ,....και βγαίνω τώρα !  :2funny:

hantok

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
1
καπου διαβασα οτι το αλκοολ ινε χιροτερο οχι μονο απο τι φουντα αλα ακομα κε απο τιν κοκαινι στατιστικα αλα κε ποσοτικα φισικα οι θανατοι απο αλκοολ παγκοσμιος ινε περισοτερι απο ολα τα γνοστα ναρκοτικα τορα γιατι ινε ελευθερο κε τα αλα οχι δεν το κσερο

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Υπάρχει μια μαγική στιγμή όταν πίνεις αλκοολ... είναι η στιγμή που έχεις αφήσει τις ντροπές και το άγχος σου... και περνάς τέλεια ειδικά αν είσαι έξω με καλή παρέα και παίζουν γκομενάκια. Αν το προχωρήσεις και πιείς κιάλλο αρχίζεις τις μαλακίες... γίνεσαι υπερβολικός, απότομος κλπ.... ρόμπα δηλαδή.

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Εγω το ποσοστο αλκοολ που πινω ειναι 80% το καλοκαιρι,
και 20% το χειμωνα...Οταν θα βγω το καλοκαιρι θα πιω ισαμε
2 μπουκαλια WKD και μια μπιρα ολο το βραδυ,οχι παραπανω .Φυσικα πινω και κανα
Dissarono η Ursus,αναλογα με την διαθεση μου.
Τωρα το χειμωνα το μονο αλκοολικο ποτο που πινω ειναι μπυρα
και την συνοδευω οταν τρωω ,ψητα κυριως φαγητα!!!

Επισκέπτης
Εγω παντως θα παω να τις πιω τις μπυριτσες μου -και οχι μονο- αποψε στον καφενε.

Φρατζεσκο τη ρουφηξατε απο την Παναχαικη :2funny:

atego

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
κακα τα ψεματα οτι προκαλει εξαρτηση αλκοολ ναρκωτικα μουνια(πουτανες)σου γαμαει το μυαλο παυει να ειναι απολαυση ειναι αρρωστια.σας γραφει ενα ατομο που δυστυχως χανει το μετρο,και με πολλα βιωματα και με εναν αδερφο αλκοολικο για να σας προλαβω μην αρχισετε τις αμπελοφιλοσοφιεςπισω απο το πληκτρολογιο καλο κουραγιο......

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Εγω παντως θα παω να τις πιω τις μπυριτσες μου -και οχι μονο- αποψε στον καφενε.

Φρατζεσκο τη ρουφηξατε απο την Παναχαικη :2funny:
Ναι ρε χασαμε 3-2,μες την Πατρα, :( :!!!(Παραλιγο)
Δεν πειραζει ομως παραμενουμε 3η,και ζωντανοι για την ανοδο!!

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
τα ξυδια εχουν το εξης χαρακτηριστικο....η αρχη του κυκλου ειναι ιδια με το τελος. δηλαδη...οταν ξεκινα καποιος να πινει,"φτιαχνεται" με 1-2 ποτηρακια.αρχιζει μετα και ανεβαζει ποσοτητες και πιθανον να γινει αλκοολικος.στα τελευταια σταδια του αλκοολισμου....πινει 1-2 ποτηρακια και "φτιαχνεται",οπως στην αρχη του κυκλου ενα πραμα ;)

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom