apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
καλα και την αλλη φορα ετσι ελεγες αλλα οταν ηπιανε την παρτουζωσανετους εφτυσε τους Αλβανους ...το ξερω πολυ καλα αυτο ..
καλα και την αλλη φορα ετσι ελεγες αλλα οταν ηπιανε την παρτουζωσανετους εφτυσε τους Αλβανους ...το ξερω πολυ καλα αυτο ..
καλα ρε τυπε εσυ της πλενεις το μουνι???της ειπα οτι εχει γινει σαν φαλαινα απο το παχος και το παραδεχτηκε .επισης οτι εγω ειμαι μονον ο ιδανικος εραστης για αυτην γιατι μου αρεσουν οι χοντρες. Ασε που δεν θα βρει κανεναν να της πλενει το μουνι τωρα που δυσκολευεται στο σκυψιμο.
Μου ειπε οτι μονον εγω την ανεβάζω ψυχολογικα
τυπε παντος καλα θα κανεις να ελατωσεις τις μπυρες γιατι οι πακιστανοι πλησιαζουν σιγα σιγα.αλλο αυτο πιομενοι και κατω απο ειδικες συνθηκες εχουν γινει διαφορα.
Παντος πλακα πλακα θελει να τρωει ξυλο πριν το γαμησει εχει συνηθισει.
σε πληρωνει ομως για να το κανεις,μην το ξεχνας αυτο.τι εχει απλως δυσκολευεται να το πλυνει γιατι εχει τεραστια κοιλια. και την βοηθαω . αντρας της ειμαι
μεγαλε σε ολα τα πλυντηρια αυτοκινητων δουλευουν αλβανοι.μπορει να την πλενουν εκει περα μετα το γαμησι.το εχεις σκεφτει αυτο?δεν το κανει γιατι την ελεγχω ... οταν γυρναει σπιτι.ετσι νομισατε.
μου λεςι που ητανε και μου διχνει και το μουνι και τον κωλο....
ξερω καλα πως δεν προλαβαινει να πλυθει μεσα σε τουαλετα
μεγαλε σε ολα τα πλυντηρια αυτοκινητων δουλευουν αλβανοι.μπορει να την πλενουν εκει περα μετα το γαμησι.το εχεις σκεφτει αυτο?
δεν απανταω σε βλακιες
γιατι ρε φιλε το θεωρεις βλακεια? εσυ οταν δερνεις την γυναικα σου το θεωρεις σωστο?δεν απανταω σε βλακιες
ο εκπληκτικος τυπος bbwlover εβαλε και αλλα βιντεακια απτην χοντρη στο γνωστο σαιτ που τα βαζει παντα
τα συγκεκριμενα μπορουν να μπουν και στο θρεντ σοκαριστικα βιντεο
παμμεγιστε ειναι μεγαλη η ιστοριαγιατι ρε φιλε το θεωρεις βλακεια? εσυ οταν δερνεις την γυναικα σου το θεωρεις σωστο?
να μην κανει και αυτη τις παρτουζες στις να ειστε στα ισα μεταξυ σας.
εισαι φαγωμενος τυπε?που ειναι τα βιντεο?
αστο τοτε τυπεναι
ριχταααα