lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
πατερ τα σεβη μου και την ευλογια σου
αντε ρε τυπε βαλεειναι μεγαλυτερο κριμας που δεν μπορω να βαλω φωτο να την δειτε
που εισαι ρε τυπε? εχουμε θεμα παλι μεγαλο.αντε ρε τυπε βαλε
τυπε τις μιλησε σκληρα? εκλαψε η γκομενα για την παρτυ σου κιολας?παντος σημερα φερθηκα αντρικια. πηρα την λουριδα και την εβαλα να γονατισει και να μου υποσχεθει οτι δεν θα με ξανακερατωσει. Δεν την εδειρα αλλα της ειπα οτι την επομενη φορα εκτος απο το ξυλο θα την κουρεψω κιολας
γιαννοραννια παλι δικε μου?που εισαι ρε τυπε? εχουμε θεμα παλι μεγαλο.
ναι τυπε ελα στο θρεντ το αλλο.ψαχνουμε να βρουμε ακρη με το μουνιντζα τι γινετε.γιαννοραννια παλι δικε μου?
Ετσι οπως ηταν στα γονατα δεν την εβαζες να σου παιξει και κανενα κλαρινετο;για να καταλαβει ποιο ειναι το αφεντικο στο σπιτιπαντος σημερα φερθηκα αντρικια. πηρα την λουριδα και την εβαλα να γονατισει και να μου υποσχεθει οτι δεν θα με ξανακερατωσει. Δεν την εδειρα αλλα της ειπα οτι την επομενη φορα εκτος απο το ξυλο θα την κουρεψω κιολας
γιατι δεν την πας σε κανενα βενζιναδικο για πλυσιμο;ξερω ενα που στα 3 εχεις δωρο 1Καταβροχθησε 2 κιλα παγωτο μετα απο αυτην την εξηγα.
Δεν μπορει να σταματισει να τρωει εχει ξεπερασει καθε οριο ,,ειναι αληθεια πως για να βρω το μουνι της ψαχνω κατω απο την κοιλια.
τωρα σοβαρα δεν μπορει να πληθει μονη της θελει βοηθεια. Δεν κανω πλακα παιδια ...την πλενω και της ξυριζω εγω το μουνι και τα ποδια. Με κουραζουν ολα αυτα γιατι εχω και την μεση μου. Το προβλημα ειναι οτι ολο περνει κιλα.....ε καταλαβατε υπαρχουν και μερικα ορια
αφου γονατισε και σε πιπωσε στα αρχιδια σου μετα,τι ηθελες να την σηκωσεις;για να σε πιασει η μεση σου;γονατισε που λετε και δεν μπορουσε να σηκωθει. Μου εβγαλε τη μεση να την σηκωσω .
δηλαδη αμα αυτη η γυναικα με απαταει και θελει γκομενο εγω δεν εχω καμμια ελπιδα να βρω καμμια πιο φυσιολογικη για να την κυκλοφοραω.
στην αρχη που ητνα πιο αδυνατη μου εκανε και κολπα. Τωρα που καταλαβα πως την πηδανε και την διωχνουν, αμα με ξαναπατησει θα παθει μεγαλη πλακα
ρε μπλοουερ α αϊ σικτιραφου γονατισε και σε πιπωσε στα αρχιδια σου μετα,τι ηθελες να την σηκωσεις;για να σε πιασει η μεση σου;
να γλυτωσει και τα τελη ταξινομησηςEλπιζω μοναχα να μην την γηροκομησειs κιολαs............Πηγαινε την για αποσυρση τωρα που ναι νωριs ακομα....
να γλυτωσει και τα τελη ταξινομησης