You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σχέση με «επαγγελματία»
- Μέλος που άνοιξε το νήμα poutis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 129K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
καλα ρε μορφηκοιτα φιλε αυτη δουλευει καθαριστρια και εγω καθομαι ....καθαριζει σκαλες και μπουρδελα
και θες να το παιξεις νταβατζης και τις αρπαζεις κιολας?
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
εσυ γιατι δεν δουλευεις ρε?
Επισκέπτης
κοιτα φιλε αυτη δουλευει καθαριστρια και εγω καθομαι ....καθαριζει σκαλες και μπουρδελα
Ἱδοῦ ἡ οὐσία τῆς ὑποθέσεως ...εὖγε!
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ρε τον πονηριδητι νομισατε ετσι καθομαι με την χοντρη
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 16
- Πόντοι
- 66
αφου σ αρεσει ετσι χονδρουλα
εσυ μας το πες
δεν παραπονιοσουν ενα φεγγαρι οτι αρχισε διαιτα κ δεν σ αρεσει?
εσυ μας το πες
δεν παραπονιοσουν ενα φεγγαρι οτι αρχισε διαιτα κ δεν σ αρεσει?
ναι καλα.. σιχαινομαι τετοιους...εγω δεν βρισκω δουλεια υπαρχει ανεργια. Αυτη κανει τα παντα. ακομα και σε μεταφορικη εταιρεια εχει δουλεψει . Εμενα ποναει η μεση μου.
Επισκέπτης
εγω δεν βρισκω δουλεια υπαρχει ανεργια. Αυτη κανει τα παντα. ακομα και σε μεταφορικη εταιρεια εχει δουλεψει . Εμενα ποναει η μεση μου.
τι εννοεις σας κοιτανε κ εχεις προβλημα?λογω διαφορας κιλων?ναι ειναι αληθεια μου αρεσει χοντρη. αλλα εχω προβλημα στο δρομο. μας κοιτανε,
μονον αυτο με πειραζει ...αλλα τι να κανουμε
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
κουβαλαει η χοντρη ρε?εγω δεν βρισκω δουλεια υπαρχει ανεργια. Αυτη κανει τα παντα. ακομα και σε μεταφορικη εταιρεια εχει δουλεψει . Εμενα ποναει η μεση μου.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ειναι μεγαλη μορφηὉ κύριος εἶναι ἀπολαυστικὸς...
πρωτη φορα τον διαβαζεις?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 220
- Εμφανίσεις
- 48K
?
- Απαντήσεις
- 90
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 0