You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σχέση με «επαγγελματία»
- Μέλος που άνοιξε το νήμα poutis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 128K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Black Stallion
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
και γιατί το είπε σε ξένη γλώσσα?Βασικά είπε όχι αλλά ότι αν ήταν άντρας θα πήγαινε μαζί της...
Γυναίκες!!
εσένα σε κατάλαβα.
Bad Indian
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Μεγάλε Ινδιάνε CHEYENNE τα είπες όλα... RESPECT!!!!!!!Για να απαντηθει αυτη η ερωτηση, πρεπει πριν ξεκινησεις το οτιδηποτε, να εισαι πρετοιμασμενος για τις συνεπειες που μπορει αν εχει μια τετοια σχεση.
Και εξηγω :
-Εισαι ετοιμος να δεχτεις το επαγγελμα που κανει και να μην της ζητησης να διακοψει εαν αυτη δεν το επιθυμει ?
-Εισαι ετοιμος να δεχτεις οτι η κοπελα που εχεις σχεσεις ταυτοχρονα συνανταει και αλλους ανδρες ερωτικα, εστω και εαν η συναντηση ειναι 100% επαγγελματικη ?
-Εισαι ετοιμος να δεχτεις την αμφιβολια που θα μπορει να σου γεννιεται καθε στιγμη που θα εχετε μετα απο ενα καυγαδακι ?
-Εισαι αποφασισμενος να μη χρησιμοποιησεις το επαγγελμα της σαν βρισια προς αυτην εαν τσακωθητε ?
-Εισαι ετοιμος να δεχθεις τον κοινωνικο χλευασμο που θα εχεις αν μαθευτει η σχεση σου με ιεροδουλη ? (εαν και αυτο δεν θα πρεπει να ενδιαφερει και τοσο εαν τα εχεις βρει με την κοπελα.)
Εχω πει πολλες φορες οτι ΣΕΒΑΟΜΑΙ τις ιεροδουλες.
Πριν απο ιεροδουλες ειναι ΑΝΘΤΩΠΟΙ με καρδια και αισθηματα και ειναι φυσιολογικο να αγαπησουν και να θελουν να αγαπηθουν.
δεν ειναι κακο να ειναι μια κοπελα ιεροδουλη κατ΄επαγγελμα.
Το κακο ειναι να ειναι ιεροδουλη στην ψυχη......
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Για να απαντηθει αυτη η ερωτηση, πρεπει πριν ξεκινησεις το οτιδηποτε, να εισαι πρετοιμασμενος για τις συνεπειες που μπορει να εχει μια τετοια σχεση.
Και εξηγω :
-Εχεις το γερο στομαχι για να αντιμετωπισεις την ψυχοφθορα κατασταση που μπορει να συνεπαγεται μια τετοια σχεση ?
-Εισαι ετοιμος να δεχτεις το επαγγελμα που κανει και να μην της ζητησης να διακοψει εαν αυτη δεν το επιθυμει ?
-Εισαι ετοιμος να δεχτεις οτι η κοπελα που εχεις σχεσεις ταυτοχρονα συνανταει και αλλους ανδρες ερωτικα, εστω και εαν η συναντηση ειναι 100% επαγγελματικη ?
-Εισαι ετοιμος να δεχτεις την αμφιβολια που θα μπορει να σου γεννιεται καθε στιγμη που θα εχετε μετα απο ενα καυγαδακι ?
-Εισαι αποφασισμενος να μη χρησιμοποιησεις το επαγγελμα της σαν βρισια προς αυτην εαν τσακωθειτε ?
-Εισαι ετοιμος να δεχθεις τον κοινωνικο χλευασμο που θα εχεις αν μαθευτει η σχεση σου με ιεροδουλη ? (εαν και αυτο δεν θα πρεπει να ενδιαφερει και τοσο εαν τα εχεις βρει με την κοπελα.)
Εχω πει πολλες φορες οτι ΣΕΒΟΜΑΙ τις ιεροδουλες.
Πριν απο ιεροδουλες, ειναι ΑΝΘΡΩΠΟΙ με καρδια και αισθηματα και ειναι φυσιολογικο να αγαπησουν και να θελουν να αγαπηθουν.
Δεν ειναι κακο να ειναι μια κοπελα ιεροδουλη κατ΄επαγγελμα.
Απανταω λοιπον στο ερωτημα σου ποντικακι :
Εαν τα εβρισκα με την κοπελα, σαν ανθρωπο και μπορουσα να ξεπερασω τα παραπανω ερωτηματα, τοτε ΝΑΙ θα εκανα, οπως θα εκανα και με δικηγορο, γιατρο, υπαλληλο κλπ....
ΥΓ: TΟ ARXIKO MOY ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ ΤΡΟΠΟΙΗΘΗΚΕ, ΓΙΑΥΤΟ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ Η ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΤΟΥ BAD INDIAN....
Και εξηγω :
-Εχεις το γερο στομαχι για να αντιμετωπισεις την ψυχοφθορα κατασταση που μπορει να συνεπαγεται μια τετοια σχεση ?
-Εισαι αποφασισμενος να μη χρησιμοποιησεις το επαγγελμα της σαν βρισια προς αυτην εαν τσακωθειτε ?
Πριν απο ιεροδουλες, ειναι ΑΝΘΡΩΠΟΙ με καρδια και αισθηματα και ειναι φυσιολογικο να αγαπησουν και να θελουν να αγαπηθουν.
Εαν τα εβρισκα με την κοπελα, σαν ανθρωπο και μπορουσα να ξεπερασω τα παραπανω ερωτηματα, τοτε ΝΑΙ θα εκανα, οπως θα εκανα και με δικηγορο, γιατρο, υπαλληλο κλπ....
ΥΓ: TΟ ARXIKO MOY ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ ΤΡΟΠΟΙΗΘΗΚΕ, ΓΙΑΥΤΟ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ Η ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΤΟΥ BAD INDIAN....
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
κατι τετοιο εννοουσα κ εγω
ο σεγιεν το εκανε απλο κ ξαστερο για ολους *P
ο σεγιεν το εκανε απλο κ ξαστερο για ολους *P
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
Για να απαντηθει αυτη η ερωτηση, πρεπει πριν ξεκινησεις το οτιδηποτε, να εισαι πρετοιμασμενος για τις συνεπειες που μπορει να εχει μια τετοια σχεση.
Και εξηγω :
Τα πάντα όλα είπε ο CHEYENNE
Σε βρίσκω σωστή και αληθινή στο συγκεκριμένο θέμα.να πω κ εδω?
θεωρω οτι χρειαζονται μεγαλες αντοχες, αν ειναι να κανεις σχεση σχεση οχι απλα να κανουμε αλματα κ εκτος κοκκινου σπιτιου. οποτε αν ημουν ανδρας θα εκανα μονο αν ηθελε η αλλη ν αφησει τη δουλεια αυτη. αλλιως οχι γιατι εστω κ αν πιστευα οτι θα ημουν κουλ με το θεμα, σε καποια φαση θα με χαλαγε κ αυτο θα το εβγαζα κ προς εκεινη κ ολα θα γινονταν σαλατα.
Εγώ ακόμα και αν δεχτώ οτι θα πηγαίνει με άλλους άντρες στα πλαίσια της δουλείας της, με χαλάει που το επάγγελμα είναι επικύνδυνο, δύσκολο και οτι συχνά υπάρχει περίπτωση να έρχεται σε επαφή με άτομα του υποκόσμου.
mikro pontiki
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
οχι εγω δε θα κανα αν ημουν αντρας με τιποτα...δεν μπορω να καταλαβω πως αντεχουν καποιοι και το κανουν.ειλικρινα το να ξερω οτι τη κοπελα μου την παιρνουν η εστω την αγγιζουν ποσα ατομα την ημερα θα τρελαινομουν.ειναι παρα πολυ δυσκολο και ψυχοφθορο...εδω μαθαινουν οτι τους κερατωνει η κοπελα τους και χαζευουν πως θα ναι αν το ξερεις ηδη οτι παει με αλλους..και αυτο οτι και καλα ειναι απλα μια δουλεια και τετοια κουλα δε μου λεει κατι...ειναι μια δουλεια στην οποια πουλας το κορμι σου για να περασει καλα ο αλλος....πως επιτρεπεις να υποβιβαζεις τον εαυτο σου και να τον χαραμιζεις ετσι???δεν καταλαβαινω...ειναι πολλα τα λεφτα?μονο αυτος θα ειναι ο λογος..εε τοτε τι να πω...πουλιεσαι για να εχεις ενα παντελονι παραπανω?χιλιες φορες να μην εχω να φαω που λεει ο λογος παρα να πουληθω......με ολο το σεβασμο προς τις κοπελες που κανουν αυτο το επαγγελμαΑν κάνεις τον κόπο να ψάξεις λίγο θα βρεις ανάλογες συζητήσεις όπως και τις θέσεις πολλών από εμάς επί του ζητήματος, εσύ θα έκανες?
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
δεν ξερεις τι μπορει να εχει περασει η αλλη για να κανει αυτο το επαγγελμα...
για να ειμαι ειλικρινης κ εγω μια κοπελα νορμαλ χωρις προβληματα δεν μπορω να καταλαβω γιατι να το κανει αυτο.. αλλα φανταζομαι οι περισσοτερες περνανε καποια προβληματα για να το επιλεξουν δεν μπορει να ειναι μονο το ευκολο κερδος..
για να ειμαι ειλικρινης κ εγω μια κοπελα νορμαλ χωρις προβληματα δεν μπορω να καταλαβω γιατι να το κανει αυτο.. αλλα φανταζομαι οι περισσοτερες περνανε καποια προβληματα για να το επιλεξουν δεν μπορει να ειναι μονο το ευκολο κερδος..
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
εχει τυχει να το ξαναπω και καποιοι να μου επιτεθουν!δεν ξερεις τι μπορει να εχει περασει η αλλη για να κανει αυτο το επαγγελμα...
ΝΑΙ υπαρχουν κοπελες που ειχαν,εχουν αναγκη τα λεφτα και η ζωη τα εφερε ετσι κλπ κλπ
ΑΛΛΑ υπαρχουν και κοπλες που γουσταρουν τα λουσα τις χλιδες,πολυτελειες οπως απο καλα ρουχα κολωνιες μακιγιαζ κρεμες κομωτηρια γυαλια ηλιου καλο αυτοκινητο ανεση χρηματων διακοπες και αλλα πολλα τα οποια ξερουν οτι με μια τετοια δουλεια θα τα εχουν και ειδεικα αν ειναι και κουκλαρες ωστε να μπορουνε να κανουνε επιλογη πελατειας και καλους και πλουσιους πελατες αστα...........
mikro pontiki
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
εσυ στο παντελονι κολλησες???που λεει ο λογος ειπα...ναι καταλαβαινω οτι εχουν δυσκολιες και δε ξερω εγω τι αλλα δεν ειναι οι μοναδικες...μπορεις να βρεις μια αλλη δουλεια απο το να εκδιδεσαι...τι δεν ειναι το ευκολο χρημα ρε παιδια??πλακα με κανετε???πανε καθαρισε σκαλες...δεν καταλαβα??θα σε πεσει η μυτη???μη μου λετε τετοια...Παντως δεν το κανουν για ενα παντελονι παραπανω!!!
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Δεν σε πεφτει η μυτη αλλα δεν βγαζεις 5-6-7 και 8 χιλιαρικα το μηνα!!!εσυ στο παντελονι κολλησες???που λεει ο λογος ειπα...ναι καταλαβαινω οτι εχουν δυσκολιες και δε ξερω εγω τι αλλα δεν ειναι οι μοναδικες...μπορεις να βρεις μια αλλη δουλεια απο το να εκδιδεσαι...τι δεν ειναι το ευκολο χρημα ρε παιδια??πλακα με κανετε???πανε καθαρισε σκαλες...δεν καταλαβα??θα σε πεσει η μυτη???μη μου λετε τετοια...
Μηπως τωρα αλλαξες γνωμη!!! (πλακα κανω)
mikro pontiki
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
εεεε ειδεες??στα λογια μου ερχεσαι...αυτο ειναι το ευκολο χρημα....αλλιως γιατι να υποστεις ολο αυτο το γ@μησι???Δεν σε πεφτει η μυτη αλλα δεν βγαζεις 5-6-7 και 8 χιλιαρικα το μηνα!!!
Μηπως τωρα αλλαξες γνωμη!!! (πλακα κανω)
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Εμενα ρωτας!!!εεεε ειδεες??στα λογια μου ερχεσαι...αυτο ειναι το ευκολο χρημα....αλλιως γιατι να υποστεις ολο αυτο το γ@μησι???
Τοσες κοπελες του επαγγελματος εχουμε εδω μεσα!!!
mikro pontiki
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλε δε ρωταω εσενα προσωπικα..απλα απαντησα στην απαντηση σου...Εμενα ρωτας!!!
Τοσες κοπελες του επαγγελματος εχουμε εδω μεσα!!!
mikro pontiki
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
το κοινωνικο λειτουργημα αν θες οντως να ειναι κοινωνικο δεν το πληρωνεσαι...το ξαναλεω οι κοπελες αυτες γουσταρουν κανουν κοινωνικο λειτουργημα .
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 220
- Εμφανίσεις
- 48K
?
- Απαντήσεις
- 90
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 0