Νέα

Σχέση με «επαγγελματία»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα poutis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 128K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
εγω πολυ πιθανον να εκανα σχεση με ιεροδουλη!!!

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Πανε 20 χρονια τωρα που ειχα σχεση με ιεροδουλη,για σημερα πως ακριβως συμπεριφερονται δεν γνωριζω, αλλα τοτε υπηρχε πολυ καλη συμπεριφορα πολυ καλυτερη απο τα ΚΑΛΑ κοριτσια της εποχης εκεινης

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Για να απαντηθει αυτη η ερωτηση, πρεπει πριν ξεκινησεις το οτιδηποτε, να εισαι πρετοιμασμενος για τις συνεπειες που μπορει αν εχει μια τετοια σχεση.

Και εξηγω :

-Εισαι ετοιμος να δεχτεις το επαγγελμα που κανει και να μην της ζητησης να διακοψει εαν αυτη δεν το επιθυμει ?

-Εισαι ετοιμος να δεχτεις οτι η κοπελα που εχεις σχεσεις ταυτοχρονα συνανταει και αλλους ανδρες ερωτικα, εστω και εαν η συναντηση ειναι 100% επαγγελματικη ?

-Εισαι ετοιμος να δεχτεις την αμφιβολια που θα μπορει να σου γεννιεται καθε στιγμη που θα εχετε μετα απο ενα καυγαδακι ?

-Εισαι αποφασισμενος να μη χρησιμοποιησεις το επαγγελμα της σαν βρισια προς αυτην εαν τσακωθητε ?

-Εισαι ετοιμος να δεχθεις τον κοινωνικο χλευασμο που θα εχεις αν μαθευτει η σχεση σου με ιεροδουλη ? (εαν και αυτο δεν θα πρεπει να ενδιαφερει και τοσο εαν τα εχεις βρει με την κοπελα.)

Εχω πει πολλες φορες οτι ΣΕΒΑΟΜΑΙ τις ιεροδουλες.

Πριν απο ιεροδουλες ειναι ΑΝΘΤΩΠΟΙ με καρδια και αισθηματα και ειναι φυσιολογικο να αγαπησουν και να θελουν να αγαπηθουν.

δεν ειναι κακο να ειναι μια κοπελα ιεροδουλη κατ΄επαγγελμα.
Το κακο ειναι να ειναι ιεροδουλη στην ψυχη......
Μεγάλε Ινδιάνε CHEYENNE τα είπες όλα... RESPECT!!!!!!!

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Για να απαντηθει αυτη η ερωτηση, πρεπει πριν ξεκινησεις το οτιδηποτε, να εισαι πρετοιμασμενος για τις συνεπειες που μπορει να εχει μια τετοια σχεση.

Και εξηγω :

-Εχεις το γερο στομαχι για να αντιμετωπισεις την ψυχοφθορα κατασταση που μπορει να συνεπαγεται μια τετοια σχεση ?

-Εισαι ετοιμος να δεχτεις το επαγγελμα που κανει και να μην της ζητησης να διακοψει εαν αυτη δεν το επιθυμει ?

-Εισαι ετοιμος να δεχτεις οτι η κοπελα που εχεις σχεσεις ταυτοχρονα συνανταει και αλλους ανδρες ερωτικα, εστω και εαν η συναντηση ειναι 100% επαγγελματικη ?

-Εισαι ετοιμος να δεχτεις την αμφιβολια που θα μπορει να σου γεννιεται καθε στιγμη που θα εχετε μετα απο ενα καυγαδακι ?

-Εισαι αποφασισμενος να μη χρησιμοποιησεις το επαγγελμα της σαν βρισια προς αυτην εαν τσακωθειτε ?

-Εισαι ετοιμος να δεχθεις τον κοινωνικο χλευασμο που θα εχεις αν μαθευτει η σχεση σου με ιεροδουλη ? (εαν και αυτο δεν θα πρεπει να ενδιαφερει και τοσο εαν τα εχεις βρει με την κοπελα.)

Εχω πει πολλες φορες οτι ΣΕΒΟΜΑΙ τις ιεροδουλες.

Πριν απο ιεροδουλες, ειναι ΑΝΘΡΩΠΟΙ με καρδια και αισθηματα και ειναι φυσιολογικο να αγαπησουν και να θελουν να αγαπηθουν.

Δεν ειναι κακο να ειναι μια κοπελα ιεροδουλη κατ΄επαγγελμα.

Απανταω λοιπον στο ερωτημα σου ποντικακι :

Εαν τα εβρισκα με την κοπελα, σαν ανθρωπο και μπορουσα να ξεπερασω τα παραπανω ερωτηματα, τοτε ΝΑΙ θα εκανα, οπως θα εκανα και με δικηγορο, γιατρο, υπαλληλο κλπ....

ΥΓ: TΟ ARXIKO MOY ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ ΤΡΟΠΟΙΗΘΗΚΕ, ΓΙΑΥΤΟ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ Η ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΤΟΥ BAD INDIAN....

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
κατι τετοιο εννοουσα κ εγω
ο σεγιεν το εκανε απλο κ ξαστερο για ολους *P

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Για να απαντηθει αυτη η ερωτηση, πρεπει πριν ξεκινησεις το οτιδηποτε, να εισαι πρετοιμασμενος για τις συνεπειες που μπορει να εχει μια τετοια σχεση.

Και εξηγω :

-Εχεις το γερο στομαχι για να αντιμετωπισεις την ψυχοφθορα κατασταση που μπορει να συνεπαγεται μια τετοια σχεση ?

-Εισαι αποφασισμενος να μη χρησιμοποιησεις το επαγγελμα της σαν βρισια προς αυτην εαν τσακωθειτε ?

Εχω πει πολλες φορες οτι ΣΕΒΟΜΑΙ τις ιεροδουλες.

Πριν απο ιεροδουλες, ειναι ΑΝΘΡΩΠΟΙ με καρδια και αισθηματα και ειναι φυσιολογικο να αγαπησουν και να θελουν να αγαπηθουν.

Δεν ειναι κακο να ειναι μια κοπελα ιεροδουλη κατ΄επαγγελμα.

Απανταω λοιπον στο ερωτημα σου ποντικακι :

Εαν τα εβρισκα με την κοπελα, σαν ανθρωπο και μπορουσα να ξεπερασω τα παραπανω ερωτηματα, τοτε ΝΑΙ θα εκανα, οπως θα εκανα και με δικηγορο, γιατρο, υπαλληλο κλπ....

ΥΓ: TΟ ARXIKO MOY ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ ΤΡΟΠΟΙΗΘΗΚΕ, ΓΙΑΥΤΟ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ Η ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΤΟΥ BAD INDIAN....

Τα πάντα όλα είπε ο  CHEYENNE  :rockon: :rockon: :rockon:

flynow

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
36
Like
1.566
Πόντοι
8.165
να πω κ εδω?

θεωρω οτι χρειαζονται μεγαλες αντοχες, αν ειναι να κανεις σχεση σχεση οχι απλα να κανουμε αλματα  κ εκτος  κοκκινου σπιτιου. οποτε αν ημουν ανδρας θα εκανα μονο αν ηθελε η αλλη ν αφησει τη δουλεια αυτη. αλλιως οχι γιατι εστω κ αν πιστευα οτι θα ημουν κουλ με το θεμα, σε καποια φαση θα με χαλαγε κ αυτο θα το εβγαζα κ προς εκεινη κ ολα θα γινονταν σαλατα.
Σε βρίσκω σωστή και αληθινή στο συγκεκριμένο θέμα.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Εγώ ακόμα και αν δεχτώ οτι θα πηγαίνει με άλλους άντρες στα πλαίσια της δουλείας της, με χαλάει που το επάγγελμα είναι επικύνδυνο, δύσκολο και οτι συχνά υπάρχει περίπτωση να έρχεται σε επαφή με άτομα του υποκόσμου.

mikro pontiki

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Αν κάνεις τον κόπο να ψάξεις λίγο θα βρεις ανάλογες συζητήσεις όπως και τις θέσεις πολλών από εμάς επί του ζητήματος, εσύ θα έκανες?
οχι εγω δε θα κανα αν ημουν αντρας με τιποτα...δεν μπορω να καταλαβω πως αντεχουν καποιοι και το κανουν.ειλικρινα το να ξερω οτι τη κοπελα μου την παιρνουν η εστω την αγγιζουν ποσα ατομα την ημερα θα τρελαινομουν.ειναι παρα πολυ δυσκολο και ψυχοφθορο...εδω μαθαινουν οτι τους κερατωνει η κοπελα τους και χαζευουν πως θα ναι αν το ξερεις ηδη οτι παει με αλλους..και αυτο οτι και καλα ειναι απλα μια δουλεια και τετοια κουλα δε μου λεει κατι...ειναι μια δουλεια στην οποια πουλας το κορμι σου για να περασει καλα ο αλλος....πως επιτρεπεις να υποβιβαζεις τον εαυτο σου και να τον χαραμιζεις ετσι???δεν καταλαβαινω...ειναι πολλα τα λεφτα?μονο αυτος θα ειναι ο λογος..εε τοτε τι να πω...πουλιεσαι για να εχεις ενα παντελονι παραπανω?χιλιες φορες να μην εχω να φαω που λεει ο λογος παρα να πουληθω......με ολο το σεβασμο προς τις κοπελες που κανουν αυτο το επαγγελμα

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
δεν ξερεις τι μπορει να εχει περασει η αλλη για να κανει αυτο το επαγγελμα...

για να ειμαι ειλικρινης κ εγω μια κοπελα νορμαλ χωρις προβληματα δεν μπορω να καταλαβω γιατι να το κανει αυτο.. αλλα φανταζομαι οι περισσοτερες περνανε καποια προβληματα για να το επιλεξουν δεν μπορει να ειναι μονο το ευκολο κερδος..

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
δεν ξερεις τι μπορει να εχει περασει η αλλη για να κανει αυτο το επαγγελμα...

για να ειμαι ειλικρινης κ εγω μια κοπελα νορμαλ χωρις προβληματα δεν μπορω να καταλαβω γιατι να το κανει αυτο.. αλλα φανταζομαι οι περισσοτερες περνανε καποια προβληματα για να το επιλεξουν δεν μπορει να ειναι μονο το ευκολο κερδος..
εχει τυχει να το ξαναπω και καποιοι να μου επιτεθουν!
ΝΑΙ υπαρχουν κοπελες που ειχαν,εχουν αναγκη τα λεφτα και η ζωη τα εφερε ετσι κλπ κλπ
ΑΛΛΑ υπαρχουν και κοπλες που γουσταρουν τα λουσα τις χλιδες,πολυτελειες οπως απο καλα ρουχα κολωνιες μακιγιαζ κρεμες κομωτηρια γυαλια ηλιου καλο αυτοκινητο ανεση χρηματων διακοπες και αλλα πολλα τα οποια ξερουν οτι με μια τετοια δουλεια θα τα εχουν και ειδεικα αν ειναι και κουκλαρες ωστε να μπορουνε να κανουνε επιλογη πελατειας και καλους και πλουσιους πελατες αστα...........

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Παντως δεν το κανουν για ενα παντελονι παραπανω!!! :jerking:

mikro pontiki

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Παντως δεν το κανουν για ενα παντελονι παραπανω!!! :jerking:
εσυ στο παντελονι κολλησες???που λεει ο λογος ειπα...ναι καταλαβαινω οτι εχουν δυσκολιες και δε ξερω εγω τι αλλα δεν ειναι οι μοναδικες...μπορεις να βρεις μια αλλη δουλεια απο το να εκδιδεσαι...τι δεν ειναι το ευκολο χρημα ρε παιδια??πλακα με κανετε???πανε καθαρισε σκαλες...δεν καταλαβα??θα σε πεσει η μυτη???μη μου λετε τετοια...

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
εσυ στο παντελονι κολλησες???που λεει ο λογος ειπα...ναι καταλαβαινω οτι εχουν δυσκολιες και δε ξερω εγω τι αλλα δεν ειναι οι μοναδικες...μπορεις να βρεις μια αλλη δουλεια απο το να εκδιδεσαι...τι δεν ειναι το ευκολο χρημα ρε παιδια??πλακα με κανετε???πανε καθαρισε σκαλες...δεν καταλαβα??θα σε πεσει η μυτη???μη μου λετε τετοια...
Δεν σε πεφτει η μυτη αλλα δεν βγαζεις 5-6-7 και 8 χιλιαρικα το μηνα!!!
Μηπως τωρα αλλαξες γνωμη!!! :2funny:(πλακα κανω)

mikro pontiki

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Δεν σε πεφτει η μυτη αλλα δεν βγαζεις 5-6-7 και 8 χιλιαρικα το μηνα!!!
Μηπως τωρα αλλαξες γνωμη!!! :2funny:(πλακα κανω)
εεεε ειδεες??στα λογια μου ερχεσαι...αυτο ειναι το ευκολο χρημα....αλλιως γιατι να υποστεις ολο αυτο το γ@μησι???

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
εεεε ειδεες??στα λογια μου ερχεσαι...αυτο ειναι το ευκολο χρημα....αλλιως γιατι να υποστεις ολο αυτο το γ@μησι???
Εμενα ρωτας!!!
Τοσες κοπελες του επαγγελματος εχουμε εδω μεσα!!!

magkos

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
201
Πόντοι
16
το ξαναλεω οι κοπελες αυτες γουσταρουν κανουν κοινωνικο λειτουργημα .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom