Ωχ! Που χτυπησες τωρα...
και οσο να ναι με καβλωνε η πουτανα που παλια εκανε αυτη την δουλεια...
και οσο να ναι με καβλωνε η πουτανα που παλια εκανε αυτη την δουλεια...
ανευ σχολιου η μαλακια σου φιλε.Καλημέρα μάγκες!!!!
Είμαι νέο μέλος. Συγχαρητήρια κατ' αρχάς στους ιδεολόγους και κατασκευαστές αυτού του site. Δυνατή προσπάθεια!
Εγώ είχα σχέση με στριπτιτζού για περίπου 1 χρόνο. Όχι Ελληνίδα. Μπορώ να πώ οτι πέρασα έναν απιστευτα ερωτικό διάστημα μαζί της και σας αναφέρω το εξής: ΔΥΣΚΟΛΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΡΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ!!!!
Δυστυχώς.... :'(
Πάντως εγώ είμαι θετικός για σχέση με στριπτιτζού. Πολλές απο αυτές είναι πολύ καλα παιδιά. Αρκει όμως να μην μπλέξεις.
πηραμε σβαρνα τα φορουμ ντικι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;ειλικρινα πειτε...
για ιερόδουλη?πηραμε σβαρνα τα φορουμ ντικι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εγω δε θα εκανα παντως...![]()
![]()
![]()
για ιερόδουλη?
κι εγώ ευελπιστώ για νέα.εχω ηδη...![]()
παντως υπαρχει αντιστοιχο θεμα... νομιζω σε ολες τις βερσιον
θα τα φτιαχνατε με στριπερ? θα τα φτιαχνατε με ιεροδουλες? τα εχετε φτιαξει? περιπου ετσι![]()
ειλικρινα πειτε...
δεν κατάλαβα τίποτα.να πω κ εδω?
θεωρω οτι χρειαζονται μεγαλες αντοχες, αν ειναι να κανεις σχεση σχεση οχι απλα να κανουμε αλματα κ εκτος κοκκινου σπιτιου. οποτε αν ημουν ανδρας θα εκανα μονο αν ηθελε η αλλη ν αφησει τη δουλεια αυτη. αλλιως οχι γιατι εστω κ αν πιστευα οτι θα ημουν κουλ με το θεμα, σε καποια φαση θα με χαλαγε κ αυτο θα το εβγαζα κ προς εκεινη κ ολα θα γινονταν σαλατα.
ωραίαξαναδιαβασε το
εγω το βρισκω παρα πολυ ξεκαθαρο
αλλιως θ απαντησω μονο σε συγκεκριμενες ερωτησεις δνε μπορω να ξαναγραφω τα ιδια *P *P *P
Σωστή η Bite! Ακριβώς έτσι συμβαίνει....να πω κ εδω?
θεωρω οτι χρειαζονται μεγαλες αντοχες, αν ειναι να κανεις σχεση σχεση οχι απλα να κανουμε αλματα κ εκτος κοκκινου σπιτιου. οποτε αν ημουν ανδρας θα εκανα μονο αν ηθελε η αλλη ν αφησει τη δουλεια αυτη. αλλιως οχι γιατι εστω κ αν πιστευα οτι θα ημουν κουλ με το θεμα, σε καποια φαση θα με χαλαγε κ αυτο θα το εβγαζα κ προς εκεινη κ ολα θα γινονταν σαλατα.
δεν κατάλαβα τίποτα.
Το ξαναλές στα Ελληνικά?