Ωχ! Που χτυπησες τωρα...
και οσο να ναι με καβλωνε η πουτανα που παλια εκανε αυτη την δουλεια...
και οσο να ναι με καβλωνε η πουτανα που παλια εκανε αυτη την δουλεια...
ανευ σχολιου η μαλακια σου φιλε.Καλημέρα μάγκες!!!!
Είμαι νέο μέλος. Συγχαρητήρια κατ' αρχάς στους ιδεολόγους και κατασκευαστές αυτού του site. Δυνατή προσπάθεια!
Εγώ είχα σχέση με στριπτιτζού για περίπου 1 χρόνο. Όχι Ελληνίδα. Μπορώ να πώ οτι πέρασα έναν απιστευτα ερωτικό διάστημα μαζί της και σας αναφέρω το εξής: ΔΥΣΚΟΛΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΡΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ!!!!
Δυστυχώς.... :'(
Πάντως εγώ είμαι θετικός για σχέση με στριπτιτζού. Πολλές απο αυτές είναι πολύ καλα παιδιά. Αρκει όμως να μην μπλέξεις.
πηραμε σβαρνα τα φορουμ ντικι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;ειλικρινα πειτε...
για ιερόδουλη?πηραμε σβαρνα τα φορουμ ντικι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
εγω δε θα εκανα παντως...
για ιερόδουλη?
κι εγώ ευελπιστώ για νέα.εχω ηδη...
παντως υπαρχει αντιστοιχο θεμα... νομιζω σε ολες τις βερσιον
θα τα φτιαχνατε με στριπερ? θα τα φτιαχνατε με ιεροδουλες? τα εχετε φτιαξει? περιπου ετσι
ειλικρινα πειτε...
δεν κατάλαβα τίποτα.να πω κ εδω?
θεωρω οτι χρειαζονται μεγαλες αντοχες, αν ειναι να κανεις σχεση σχεση οχι απλα να κανουμε αλματα κ εκτος κοκκινου σπιτιου. οποτε αν ημουν ανδρας θα εκανα μονο αν ηθελε η αλλη ν αφησει τη δουλεια αυτη. αλλιως οχι γιατι εστω κ αν πιστευα οτι θα ημουν κουλ με το θεμα, σε καποια φαση θα με χαλαγε κ αυτο θα το εβγαζα κ προς εκεινη κ ολα θα γινονταν σαλατα.
ωραίαξαναδιαβασε το
εγω το βρισκω παρα πολυ ξεκαθαρο
αλλιως θ απαντησω μονο σε συγκεκριμενες ερωτησεις δνε μπορω να ξαναγραφω τα ιδια *P *P *P
Σωστή η Bite! Ακριβώς έτσι συμβαίνει....να πω κ εδω?
θεωρω οτι χρειαζονται μεγαλες αντοχες, αν ειναι να κανεις σχεση σχεση οχι απλα να κανουμε αλματα κ εκτος κοκκινου σπιτιου. οποτε αν ημουν ανδρας θα εκανα μονο αν ηθελε η αλλη ν αφησει τη δουλεια αυτη. αλλιως οχι γιατι εστω κ αν πιστευα οτι θα ημουν κουλ με το θεμα, σε καποια φαση θα με χαλαγε κ αυτο θα το εβγαζα κ προς εκεινη κ ολα θα γινονταν σαλατα.
ωραία
what about Liverpool? Totenham? Chelsea?
δεν κατάλαβα τίποτα.
Το ξαναλές στα Ελληνικά?