pligomenos11
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 73
- Πόντοι
- 16
ουτε με ερασιτεχνη
Δίκιο έχεις. εκτός αν την αγαπάς (προσοχή λέω την αγαπάς) τόσο πολύ που τα βάζεις όλα στην άκρη. αλλά θέλει και μεγάλη αντοχή και νεύρο για να τα καταφέρεις!Δυσκολα.
Οσο καλη κοπελλα να ειναι, και κανενα δικαιωμα να μην σου δινει παντα μεσα σου θα σε τρωει η δουλεια που κανει....
Ετσι νομιζω εγω τουλαχιστον....
Δίκιο έχεις. εκτός αν την αγαπάς (προσοχή λέω την αγαπάς) τόσο πολύ που τα βάζεις όλα στην άκρη. αλλά θέλει και μεγάλη αντοχή και νεύρο για να τα καταφέρεις!
ειλικρινά δεν με νοιάζει μία για τον περιγυρό μου διότι ζωή μου είναι. Αλλά αντέχει κανείς τόση ψυχολογική πίεση?????????Ποσο μαλλον αν μαθευτει και στον περιγυρο σου.....
Στα αρχιδια μας ο περιγυρος μας!!!!!!!! ;)Ποσο μαλλον αν μαθευτει και στον περιγυρο σου.....
Στα αρχιδια μας ο περιγυρος μας!!!!!!!! ;)
ειλικρινά δεν με νοιάζει μία για τον περιγυρό μου διότι ζωή μου είναι. Αλλά αντέχει κανείς τόση ψυχολογική πίεση?????????
μεγάλο άγχος το όλο θέμα,
και τα δυο που λες ομως ειναι σχεσεις για.....γαμιομαστε να περναμε καλα.τουλάχιστον ξέρεις οτι μπορεί να γαμιέται ολη μέρα αλλα γουστάρει μονο εσένα συναισθηματικά!
ενώ οι αλλες και γαμιούνται και σε κοροιδέυουν οτι ειναι παρθένες!
Για προφανη λογο, πες οτι ειστε εξω για καφε και σας πετυχαινει ενας φιλος σου που τυχαινει να την εχει παρει στο μπουρδελο που δουλευει, ε τι του λες? να σου γνωρισω την κοπελα μου τη πουτανα? :Sγιατι αγχος?