οχι εγω δε θα κανα αν ημουν αντρας με τιποτα...δεν μπορω να καταλαβω πως αντεχουν καποιοι και το κανουν.ειλικρινα το να ξερω οτι τη κοπελα μου την παιρνουν η εστω την αγγιζουν ποσα ατομα την ημερα θα τρελαινομουν.ειναι παρα πολυ δυσκολο και ψυχοφθορο...εδω μαθαινουν οτι τους κερατωνει η κοπελα τους και χαζευουν πως θα ναι αν το ξερεις ηδη οτι παει με αλλους..και αυτο οτι και καλα ειναι απλα μια δουλεια και τετοια κουλα δε μου λεει κατι...ειναι μια δουλεια στην οποια πουλας το κορμι σου για να περασει καλα ο αλλος....πως επιτρεπεις να υποβιβαζεις τον εαυτο σου και να τον χαραμιζεις ετσι???δεν καταλαβαινω...ειναι πολλα τα λεφτα?μονο αυτος θα ειναι ο λογος..εε τοτε τι να πω...πουλιεσαι για να εχεις ενα παντελονι παραπανω?χιλιες φορες να μην εχω να φαω που λεει ο λογος παρα να πουληθω......με ολο το σεβασμο προς τις κοπελες που κανουν αυτο το επαγγελμα
δεν είναι ακριβώς έτσι όπως τα λές. Σίγουρα τα λευτά είναι σημαντικός παράγωντας και ίσως ο πιο σημαντικός απο όλους. Μια κοπέλα που δεν την εξαναγκάζουν κυκλώματα να δουλέψει ως ιερόδουλη, σίγουρα πηγαίνει για το γρήγορο χρήμα. Απο 'κεί και ύστερα, οι σωστοί επαγγελματίες φαίνονται, αφου ο ρόλος της δεν είναι απλά να προσφέρει το κορμί της, αλλα να φορντίζει να περνάει ο εκάτστοτε πελάτης, μερικές όμορφες στιγμές στο δωμάτιο. Πίστεψε με είναι πολλοί που αναζητούν μια γυναικία συντροφιά πέρα απο το σεξ, και αυτό δεν το καταλαβαίνουν όλες οι πουτάνες. Άλλωστε μην ξεχνάς οτι οι πόρνες είναι αναπόσπαστο κομμάτι της κάθε κοινωνίας, άσχετα αν οι συντηριτικές κοινωνίες θέλουν να τις έχουν θαμμένες. Τώρα αν είναι ψυχοφθόρο; Εγώ πιστευω οτι είναι, αλλα δεν μπορώ να πω με σιγουριά αφού ανοίκω στην κατηγορία των πελατών. Όμως στο χέρι της καθεμίας είναι να το κάνει λιγότερο δύσκολο, αποκτόντας σταθερή και καλή πελατεία.