Να και ο 2ος.
μην βγαζεις συμπερασματα εγω απλα συμφωνησα οτι οι ρουμανες ειναι πιο αγαπησιαρες απο καποιες αλλες αλλοδαπες.
Να και ο 2ος.
τα έχουν ή τα είχαν????
οι περισσοτερες ναι. εγω ξερω 2 φιλους που τα εχουν με επαγγελματιες και χωρις να ζητανε μια.
ολες αυτες οι μικρουλες ( απο αλβανια , ρουμανια ) ξαφνικα ξυπνησαν μια μερα και αποφασισαν να ερθουν μονες τους, σε μια αλλη χωρα και να ξεκινησουν αυτην την δουλεια ?
καμένος είσαι φίλε??
όχι τίποτα άλλο αλλά βλέπω να συμφωνείς....
νωρίς είναι ακόμα.........
δεν πας να κοιμηθεις τετοια ωρα ? θα εισαι και κουρασμενος. θα βγει και ο δικος σου. και θα μπλεξουμε παλι.
νωρίς είναι ακόμα.........
αν είσαι ήρεμος δεν θα μπλέξουμε......
τωρα που το σκεφτομαι κάθε φόρα που πάω στα στριπ όλο και κάποια θα μου ανοίξει την καρδία της για την ζώη και για οτι με εχει ξαναδει και οτι θέλει να με ξαναδει
ολες αυτες οι μικρουλες ( απο αλβανια , ρουμανια ) ξαφνικα ξυπνησαν μια μερα και αποφασισαν να ερθουν μονες τους, σε μια αλλη χωρα και να ξεκινησουν αυτην την δουλεια ?
.
ερωτεύονται και μάλιστα τόσο παράφορα που μπορεί να καταλήξει σε αρρωστημένη κατάσταση.....
Εγω ειπα οτι υπαρχουν νταβαδες αλλα οχι οπως παλια με τα διπλοσταυρωκουμπωτα,οποτε τι με ρωτας;
το προσπαθώ....που και που λέω και τίποτα σωστό για να περάσει η ώρα..........αντε , ειπες και μια φορα κατι σωστο. επιτελους.
λοιπόν να πώ και γώ την γνώμη μου γιατί γνωρίζω μια δυο περιπτώσεις από πρώτο χέρι.
ερωτεύονται και μάλιστα τόσο παράφορα που μπορεί να καταλήξει σε αρρωστημένη κατάσταση.....
Εγω ειπα οτι υπαρχουν νταβαδες αλλα οχι οπως παλια με τα διπλοσταυρωκουμπωτα,οποτε τι με ρωτας;
Απλα δεν πιστευω οτι ολες ηρθαν με το ζορι και δεν προκειται να καθησω να ψαξω για το ποσοστο γιατι δεν με ενδιαφερει.
Σημασια εχει οτι αν καποια θελει να ερθει θα ερθει,τωρα το φουμαρο με το τραφικ οπου διαφοροι παρουσιαζουν οτι ολες
οι μπολικες χιλιαδες απο την Ευρωπη ερχονται δεμενες και διασπειρονται πισθαγκωνα(μεταφορικα μιλαω)εμενα δεν με καλυπτει.
Δηλαδη απλα ετσι χωρις μυαλο και τελειως ηλιθια εχω μια ερωτηση,δεν τηλεφωνησε καμια ποτε στην αλλη να της πει "μην ερθεις γιατι θα σε κανουν πουτανα";
Μαλλον τους λενε "ελα",επισης γιατι να κατσουν εκει;να κανουν τι;
Εαν ετυχε κανεις να παει τωρα στο ευρωπαικο ας βγει να πει για ενα δρομολογιο τραινου οπου οι επιβατες αντικρυσαν σε μια κοιλαδα πουτανες.
ΣΕ ΚΟΙΛΑΔΑ ΝΑ ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ!
Ολες το ξερουν!Η τουλαχιστον η πλειοψηφια για να μην ειμαι απολυτος.
ετσι παειααααααααααααααα όσα ξέρει ο νοικοκύρης δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος ;)