εμένα με έχει ερωτευθεί μια θείτσα που δεν βλέπεται οπότε την απαξιώνω πιάνεται jerry5?????
αν ειναι απο μπαρακι, αντε να την πιασουμε.
εμένα με έχει ερωτευθεί μια θείτσα που δεν βλέπεται οπότε την απαξιώνω πιάνεται jerry5?????
που είναι ο picker όταν τον χρειάζεσαι ?
εαν εχεις μεγαλο πορτοφολι,τοτε ολες αυτες που αναφερεις σε ερωτευονται !
αν ειναι απο μπαρακι, αντε να την πιασουμε.
εκατσε να κανει υπολογισμο ποσα θα ριξει
επειδη τωρα το καλοκαιρι θα εχει και αδεια...
πεφτει και ο 15αυγουστος... καταλαβαινεις
Δεν νομίζω ότι ερωτέυονται, οι συγκεκριμένες κοπέλες που αναφέρεις...
οι περισσοτερες ναι. εγω ξερω 2 φιλους που τα εχουν με επαγγελματιες και χωρις να ζητανε μια.
Ναι. Καναμε γυμνισμο και ορεινη ποδηλασια...Ευβοια τυπε?
ολοι ξερουμε να ξεχωριζουμε οταν μια γυναικα, ερωτευεται, καψουρευεται , αγαπαει. τι κανει, πως ειναι, πως νιωθει. σας εχει τυχει αυτο με καποια , σε οποιοδηποτε χωρο και αν εργαζεται ( cg - στουντια- κωλομπαρα- μασαζ κλπ. ) . δεν χρειαζονται ονοματα και διευθυνσεις . απλα πως ηταν , εντυπωσεις ( δυσαρεστες - ευχαριστες ), αν θα το ξαναζουσατε κλπ.
Τον ξέρω. Σε ολα τα αγοράκια τα ίδια λεει!!!!!!!!!!!!Ναι. Καναμε γυμνισμο και ορεινη ποδηλασια...
σοβαρή σχέση φίλε ? ή στο χαλαρό ?
ολοι ξερουμε να ξεχωριζουμε οταν μια γυναικα, ερωτευεται, καψουρευεται , αγαπαει. τι κανει, πως ειναι, πως νιωθει. σας εχει τυχει αυτο με καποια , σε οποιοδηποτε χωρο και αν εργαζεται ( cg - στουντια- κωλομπαρα- μασαζ κλπ. ) . δεν χρειαζονται ονοματα και διευθυνσεις . απλα πως ηταν , εντυπωσεις ( δυσαρεστες - ευχαριστες ), αν θα το ξαναζουσατε κλπ.
ο ενας πιο χαλαρα.
χρειαζόμαστε Picker και pirforesti για να τοποθετηθούν επι του θέματος του threadakιου
οι άτιμοι έχουν καψουρέψει πάρα πολλές πουτάνες
ο άλλος δλδ την έχει δεί σοβαρά την όλη φάση ε ?