![]()
![]()
![]()
![]()
εμένα με έχει ερωτευθεί μια θείτσα που δεν βλέπεται οπότε την απαξιώνω πιάνεται jerry5?????
![]()
![]()
![]()
αν ειναι απο μπαρακι, αντε να την πιασουμε.
![]()
![]()
![]()
![]()
εμένα με έχει ερωτευθεί μια θείτσα που δεν βλέπεται οπότε την απαξιώνω πιάνεται jerry5?????
![]()
![]()
![]()
που είναι ο picker όταν τον χρειάζεσαι ?![]()
εαν εχεις μεγαλο πορτοφολι,τοτε ολες αυτες που αναφερεις σε ερωτευονται !
εκατσε να κανει υπολογισμο ποσα θα ριξει
επειδη τωρα το καλοκαιρι θα εχει και αδεια...
πεφτει και ο 15αυγουστος... καταλαβαινεις
Δεν νομίζω ότι ερωτέυονται, οι συγκεκριμένες κοπέλες που αναφέρεις...
οι περισσοτερες ναι. εγω ξερω 2 φιλους που τα εχουν με επαγγελματιες και χωρις να ζητανε μια.
Ναι. Καναμε γυμνισμο και ορεινη ποδηλασια...Ευβοια τυπε?![]()
ολοι ξερουμε να ξεχωριζουμε οταν μια γυναικα, ερωτευεται, καψουρευεται , αγαπαει. τι κανει, πως ειναι, πως νιωθει. σας εχει τυχει αυτο με καποια , σε οποιοδηποτε χωρο και αν εργαζεται ( cg - στουντια- κωλομπαρα- μασαζ κλπ. ) . δεν χρειαζονται ονοματα και διευθυνσεις. απλα πως ηταν , εντυπωσεις ( δυσαρεστες - ευχαριστες ), αν θα το ξαναζουσατε κλπ.
Τον ξέρω. Σε ολα τα αγοράκια τα ίδια λεει!!!!!!!!!!!!Ναι. Καναμε γυμνισμο και ορεινη ποδηλασια...
σοβαρή σχέση φίλε ? ή στο χαλαρό ?![]()
ολοι ξερουμε να ξεχωριζουμε οταν μια γυναικα, ερωτευεται, καψουρευεται , αγαπαει. τι κανει, πως ειναι, πως νιωθει. σας εχει τυχει αυτο με καποια , σε οποιοδηποτε χωρο και αν εργαζεται ( cg - στουντια- κωλομπαρα- μασαζ κλπ. ) . δεν χρειαζονται ονοματα και διευθυνσεις. απλα πως ηταν , εντυπωσεις ( δυσαρεστες - ευχαριστες ), αν θα το ξαναζουσατε κλπ.
ο ενας πιο χαλαρα.
χρειαζόμαστε Picker και pirforesti για να τοποθετηθούν επι του θέματος του threadakιου
οι άτιμοι έχουν καψουρέψει πάρα πολλές πουτάνες
ο άλλος δλδ την έχει δεί σοβαρά την όλη φάση ε ?![]()