Νέα

σχέση με 58χρονη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα θάνατος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

θάνατος

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
5
Πόντοι
6
Ξέρω δεν είναι Κυριακή για να ανοίξει τέτοιο θέμα, αλλά τι γνώμη έχετε για τη σχέση μεταξύ γυναίκας ετών 58 και άντρα κατά 15-20 χρόνια μικρότερο. Υπάρχει προοπτική και πως θα έπρεπε να γίνει το ενδεδειγμένο πέσιμο στη κιουρία που είναι ζωντοχήρα αρκετά χρόνια.

κάθε απάντηση θα αναλυθεί ποικιλοτρόπως

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Ξέρω δεν είναι Κυριακή για να ανοίξει τέτοιο θέμα, αλλά τι γνώμη έχετε για τη σχέση μεταξύ γυναίκας ετών 58 και άντρα κατά 15-20 χρόνια μικρότερο. Υπάρχει προοπτική και πως θα έπρεπε να γίνει το ενδεδειγμένο πέσιμο στη κιουρία που είναι ζωντοχήρα αρκετά χρόνια.

Τύπε μου είσαι 40 χρονών και το σκέφτεσαι πως να την πέσεις στην 60άρα ζωντοχήρα; Αν είσαι απλά ένας μέσος άντρας θα κάνει πάρτυ αν της κάνεις την χάρη και την πηδήσεις, μήπως σε συστήσει και σε φίλες της της ίδια ηλικίας. :)
Το πέσιμο να είναι στα ίσια, χωρίς προστυχιές βέβαια.
Ας πούμε όχι "Πόσο καύλα είσαι μωρό μου, θέλω να σε ξεσκίσω!", αλλά "Είστε πολύ όμορφη και αισθησιακή γυναίκα και θα ήθελα πολύ να γνωριστούμε". Θα καταλάβει αυτή για ποιο λόγο θέλεις να την γνωρίσεις. ;)

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Τύπε μου είσαι 40 χρονών και το σκέφτεσαι πως να την πέσεις στην 60άρα ζωντοχήρα; Αν είσαι απλά ένας μέσος άντρας θα κάνει πάρτυ αν της κάνεις την χάρη και την πηδήσεις, μήπως σε συστήσει και σε φίλες της της ίδια ηλικίας. :)
Το πέσιμο να είναι στα ίσια, χωρίς προστυχιές βέβαια.
Ας πούμε[size=10pt] όχι[/size] "Πόσο καύλα είσαι μωρό μου, θέλω να σε ξεσκίσω!", αλλά "Είστε πολύ όμορφη και αισθησιακή γυναίκα και θα ήθελα πολύ να γνωριστούμε". Θα καταλάβει αυτή για ποιο λόγο θέλεις να την γνωρίσεις. ;)
Να του πεις την αληθεια...Εσυ λες το "οχι" και μου ειπαν κατι  πρωταγωνίστριες οτι πετυχαινει  ;)

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.271
Πόντοι
2.456

Τυπε το νου σου μην ειναι τεκνατζου και σου πει οτι εισαι μεγαλος....
:rockon:  :rockon:  :rockon:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

Εγγρ.
15 Δεκ 2015
Κριτικές
6
Like
280
Πόντοι
1

Μπορει να σου πει να πατε εκδρομη στο μοναστηρι της αγιας θεκλας για προσκηνημα...να εχεις μαζι σου και κανα απολυτικιο καλου κακου και αν βρεις ευκαιρια την στριμωχνεις πισω απο κανα εικονοσταση!!!!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006

Τι παει να πει "15-20" χρονια διαφορα?? Ποσων χρονων εισαι ρε τύπε? Κατι μου λεει οτι η διαφορα ειναι πανω απο 20...

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
φωτο της εχουμε;

OP
OP
θάνατος

θάνατος

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
5
Πόντοι
6
φωτό δε παίζει ακόμη, γνωριστήκαμε στο γυμναστήριο που έρχεται. Σώμα αρκετά καλό για την ηλικία της πρόσωπο νορμάλ

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.026
Πόντοι
3.425
προοπτική υπάρχει αν ψάχνεται η κυρία, αν πηγαίνει για ψυχή...ξέχνα το.

όμως πραγματικά χάρη θα της κάνεις να την γαμήσεις και δεν είναι δύσκολο θεματάκι, αν προσεγγίσεις σοβαρά θα την έχεις όποτε θες.

εγώ που είμαι πλησίον των 50, πηδάω μια 55αρα...παντρεμένη η οποία με παρακαλάει και λέει και ευχαριστώ στο τέλος.

να ξέρεις φίλε μου ότι έχεις το πάνω χέρι...

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.026
Πόντοι
3.425
τώρα μας τα λες...

αν έρχεται γυμναστήριο κάποιος/οι την γαμάνε στα σίγουρα μεγάλε...

κοίτα να χωθείς λοιπόν

Εγγρ.
15 Δεκ 2015
Κριτικές
6
Like
280
Πόντοι
1
Συνταξουλα παιζει η θα της αγοραζεις το γαλα και τα παξιμαδια???

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
φωτό δε παίζει ακόμη, γνωριστήκαμε στο γυμναστήριο που έρχεται. Σώμα αρκετά καλό για την ηλικία της πρόσωπο νορμάλ
πριν κανεις οτιδηποτε αλλο, να την ρωτησεις αν τα παιρνει στο στομα...

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
Μην πας με πλαγιο τροπο τυπε.σε αυτη την ηλικια τα λιγοτερα που εχουν αποκτησει εκτος απο την οστεοπορωση,ειναι η ειλικρινια και η αυτογνωσια.βρες ενα κομψο τροπο και αν θελει,θα γαμηθει.μη μασας απο τις μαλακιες που θα σου πουν εδω.οι περισσοτεροι αντι να πληρωνονται απο αυτες,τις πληρωνουν

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.779
Πόντοι
6.030
πριν κανεις οτιδηποτε αλλο, να την ρωτησεις αν τα παιρνει στο στομα...
Ρε μεγάλε ,είναι δυνατόν να μην τα παίρνει στο στόμα.Οι μεγάλες συνήθως τα κάνουν όλα και συμφέρουν.Φίλε εσύ που ρωτάς,Και για παρτούζα μ'εμάς τους φίλους σου απο το bourdela.com να της πείς θα δεχθεί με χαρά.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Σωστο τύπε, γιατι δεν της λες να γινει μελος εδω?

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.779
Πόντοι
6.030
Την επόμενη φορά που θα τη δείς πές της"Έχω κάτι ψωλαράδες φίλους απο το μπουρδέλα. Ψήνεσαι για παρτουζίτσα όλοι μαζί;;;"

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Την επόμενη φορά που θα τη δείς πές της"Έχω κάτι ψωλαράδες φίλους απο το μπουρδέλα. Ψήνεσαι για παρτουζίτσα όλοι μαζί;;;"
Τύπε την βλεπω την γκιλφάρα να αρπαζει τις πούτσες με απόχη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom