ypotaktikos97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2023
- Κριτικές
- 24
- Like
- 7.715
- Πόντοι
- 3.446
Μια χαρά ήμαστε. Δεν έχει πέσει στην αντίληψη μου κάτι μεμπτό . Ολα καλά.. Τα μέλη διδάσκουμε πολιτισμό και ευγένεια με σοβαρά επιχειρήματα καθε φορά.
Θα την πειραξε το "μωρή"Θυμήθηκα τωρα μια φορά που ειχα πει σε μια πουτανα οταν την γαμουσα "ποσο μου αρέσει να σε γαμαω μωρη πουτανα" . Εγινε χαμός... μονο που δεν εφαγα ξυλο που την είπα πουτάνα, ενω τη γαμουσα σε κρεβατι μεσα σε μπουρδέλο. Τοσο λαθος εκανα ?
Αυτό πουλάει αυτό το καιρό, η "ορθότητα", αυτό πουλάνε οι εταιρείες.Μία απόφαση του Βρετανικού Ινστιτούτου Κινηματογράφου έρχεται να προκαλέσει αναστάτωση στους θαυμαστές των ταινιών «James Bond», καθώς ταινίες του διάσημου πράκτορα 007 αποκτούν προειδοποιήσεις για προσβλητικό περιεχόμενο.
James Bond: Δύο ταινίες της δεκαετίας του 1960 απέκτησαν προειδοποιήσεις για προσβλητικό περιεχόμενο
Oι λόγοι που το Βρετανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου προχώρησε στη συγκεκριμένη κίνησηwww.protothema.gr
Το 20 αλλαξαν το τιτλο του μυθιστορήματος της Αγκαθα Κριστι απο «Δέκα μικροί νέγροι» σε «Ήταν δέκα» γιατι λεει ειναι ρατσιστικός.
Πολιτισμός Αρχεία - Η Βραδυνή
www.vradini.gr
Και ρωτω που θα παει αυτή η κατασταση με την πολιτική ορθότητα.
Δικαιώματα έχουν κι οι πουτάνες.μαλακίες ... οταν γαμάω εγω εχω το πάνω χέρι - εγω πλερώνω ..... αν δε θέλει η ποτάνα να μην κάνει ποτανιές να μην γενότανε ποτάνα ,.,,,, full stop.
Όχι απαραίτητα.Δε γίνεται φεμινιστης και υποστηρικτής των εργαζομένων του σεξ γιατί το ένα αποκλείει το άλλο. Οι φεμινίστριες είναι που προωθούν παντού το Σουηδικό νόμο που τιμωρεί τον πελάτη των ιερόδουλων
μούγκα στις ποτάνες και μην ασχολείσαι με μπαρούφες ....Δικαιώματα έχουν κι οι πουτάνες.
Κάποιες υπηρεσίες δικαίωμα τους να μην τις κάνουν.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Όχι απαραίτητα.
Ισχύει σε μεγάλο βαθμό...Μέση κατάσταση, αλλά δε με ενοχλεί. Έτσι είναι και η πραγματική ζωή.
Αποφεύγω όποιους δεν αντέχω και όλα καλά.
Μην μασάς...απλά έπεσες σε συνδρομητρια της LIFO .Θυμήθηκα τωρα μια φορά που ειχα πει σε μια πουτανα οταν την γαμουσα "ποσο μου αρέσει να σε γαμαω μωρη πουτανα" . Εγινε χαμός... μονο που δεν εφαγα ξυλο που την είπα πουτάνα, ενω τη γαμουσα σε κρεβατι μεσα σε μπουρδέλο. Τοσο λαθος εκανα ?
Πόσο πολιτικά ορθό πιστεύετε ότι είναι το φόρουμ? τα μέλη του?
Θυμήθηκα τωρα μια φορά που ειχα πει σε μια πουτανα οταν την γαμουσα "ποσο μου αρέσει να σε γαμαω μωρη πουτανα" . Εγινε χαμός... μονο που δεν εφαγα ξυλο που την είπα πουτάνα, ενω τη γαμουσα σε κρεβατι μεσα σε μπουρδέλο. Τοσο λαθος εκανα ?
Κάποιο λάθος κάνεις εδώ δεν έχουμε τέτοια πράγματα μόνο εμπεριστατωμενες απόψεις θα βρειςπαρα πολυ τυπε,τι αλλο εκτος απο πολιτικη ορθοτητα ειναι οι γαμωμανες που ανταλλαζουν μεταξυ τους οι χυστες του σαη;
Κάποιο λάθος κάνεις εδώ δεν έχουμε τέτοια πράγματα μόνο εμπεριστατωμενες απόψεις θα βρεις
"Δεν είναι αυτό που νομίζεις;"τυπε μαλλον θα την πειραξε που της ειπες οτι την γαμας
επρεπε να το πεις πιο ευγενικα
Τα ραντεβού θανάτου πχ σαββίδη με το πουλί.παρα πολυ τυπε,τι αλλο εκτος απο πολιτικη ορθοτητα ειναι οι γαμωμανες που ανταλλαζουν μεταξυ τους οι χυστες του σαη;
παρα πολυ τυπε,τι αλλο εκτος απο πολιτικη ορθοτητα ειναι οι γαμωμανες που ανταλλαζουν μεταξυ τους οι χυστες του σαη;
Οχι μπαμιας φυστικας...Μπα τίποτα, απλά αυτός για τα μέλη του bou είναι μπάμιας
Δεν ειναι ευγενικο να παρεις ταξι και να πεις:"Τι ωραια που με πας στο Συνταγμα ρε ταρίφα"Θυμήθηκα τωρα μια φορά που ειχα πει σε μια πουτανα οταν την γαμουσα "ποσο μου αρέσει να σε γαμαω μωρη πουτανα" . Εγινε χαμός... μονο που δεν εφαγα ξυλο που την είπα πουτάνα, ενω τη γαμουσα σε κρεβατι μεσα σε μπουρδέλο. Τοσο λαθος εκανα ?