Νέα

σχέση με 58χρονη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα θάνατος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Ρε μεγάλε ,είναι δυνατόν να μην τα παίρνει στο στόμα.Οι μεγάλες συνήθως τα κάνουν όλα και συμφέρουν.Φίλε εσύ που ρωτάς,Και για παρτούζα μ'εμάς τους φίλους σου απο το bourdela.com να της πείς θα δεχθεί με χαρά.
Ειναι...

Οι μεγαλες συνηθως ΔΕΝ τα κανουν ολα και ΔΕΝ συμφερει...

Και κατι αλλο...Αυτες δυσκολο να κανουν παρτουζα...Εως αδυνατο...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
τυπε διπλα σε τετοιες γυναικες μαθαινεις πολλα βελονακι ας πουμε που μου ρχεται πρωτο  :tooth:
Τύπε σε τετοιες ηλικιες ειναι ακινδυνοι και οι ρομαντικοι κρεμπιέδες.
Να τα λεμε αυτα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Ειναι...

Οι μεγαλες συνηθως ΔΕΝ τα κανουν ολα και ΔΕΝ συμφερει...

Και κατι αλλο...Αυτες δυσκολο να κανουν παρτουζα...Εως αδυνατο...
Τυπε εμενα η εμπειρια μου απο μεγαλες (48-52 ετών) λεει οτι ειναι πολυ προθυμοτερες απο τις μικροτερες σε πολλά, ομως χανουν στο οτι "κολλανε" πολυ.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.006
Πόντοι
2.606
Τύπε σε τετοιες ηλικιες ειναι ακινδυνοι και οι ρομαντικοι κρεμπιέδες.
Να τα λεμε αυτα.
τυπε ψες σε ενα φαρμακειο ακουσα μια θειτσα να ζηταει μονιμη αντισυλληψη κατι τετοιο δεν καταλαβα καλα μηπως νομιζε οτι θα μυρισει τον κρινο?  :tooth: :zombie:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
τυπε ψες σε ενα φαρμακειο ακουσα μια θειτσα να ζηταει μονιμη αντισυλληψη κατι τετοιο δεν καταλαβα καλα μηπως νομιζε οτι θα μυρισει τον κρινο?  :tooth: :zombie:
Ποσο θείτσα ρε τύπε? Νομιζεις δυσκολο ειναι να γκαστρωθει η αλλη στα 47-48 αν το εργοστασιο λειτουργει ακομη?

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.763
Πόντοι
41.129
Ξέρω δεν είναι Κυριακή για να ανοίξει τέτοιο θέμα, αλλά τι γνώμη έχετε για τη σχέση μεταξύ γυναίκας ετών 58 και άντρα κατά 15-20 χρόνια μικρότερο. Υπάρχει προοπτική και πως θα έπρεπε να γίνει το ενδεδειγμένο πέσιμο στη κιουρία που είναι ζωντοχήρα αρκετά χρόνια.

κάθε απάντηση θα αναλυθεί ποικιλοτρόπως

τυπε προσεχε μονο μην την γκαστρώσεις.

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
15
Πόντοι
16
Ξέρω δεν είναι Κυριακή για να ανοίξει τέτοιο θέμα, αλλά τι γνώμη έχετε για τη σχέση μεταξύ γυναίκας ετών 58 και άντρα κατά 15-20 χρόνια μικρότερο. Υπάρχει προοπτική και πως θα έπρεπε να γίνει το ενδεδειγμένο πέσιμο στη κιουρία που είναι ζωντοχήρα αρκετά χρόνια.

κάθε απάντηση θα αναλυθεί ποικιλοτρόπως
Επειδή πρόσφατα τράβηξα το ίδιο ζόρι, θα σου πω τι έκανα εγώ:

Είχα βγει για έναν επαγγελματικής φύσεως και μπίζνες χαρακτήρα καφέ προχθές το μεσημέρι και βρέθηκε καθήμενή απέναντι μου, μια ώριμη κυρία, 40κάτι ετών την έκοψα, το είχε παρακάνει και λίγο με το μπότοξ, άντε 45 το πολύ. Άλλο να την περιγράφω και άλλο να τη βλέπει κανείς, γιαρμάς όνομα και πράγμα, με τις βυζάρες στο βγάλσιμο έξω από το πουκάμισο, με τις γαμπάρες, με πληθωρικό αλλά σφιχτό μπουταροκωλάρι, με ένα στοματάκι όλο χαμόγελο άλλο πράμα να ντρέπεσαι να το χύσεις, με τις καυλονυχάρες και τα όλα της...έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου, λιγοθύμησα, μου έφυγε η μαγκιά, άλλα σκεφτόμουν άλλα έλεγα...
Και όλο χαμόγελο και ματιές με υποψία νοηματος προς εμενα, και σε μια στιγμή συγκινήθηκε και δάκρυσε και μου έγινε σφυρί και ήμουν έτοιμος για έκρηξη, αυτό είναι λέω: ή τώρα ή ποτέ
Σηκώνομαι να κατουρήσω με απώτερο σκοπό να τους επηρεάσω το υποσυνείδητο (βλ. χασμουρητό) και ή να σηκωθεί και αυτή οπότε να την πετύχω κοντά στις τουαλέτες (plan a) ή να σηκωθεί ο άλλος οπότε γυρνώντας να την πετύχω μόνη (plan b). Φτάνοντας στο βεσέ ακούω κρότους και πυροβολισμούς από κάποιον που ζοριζόταν πολύ  :badair: οπότε plan a πάει περίπατο και γυρνάω νωρίτερα πίσω ακυρώνοντας έτσι και το πλαν b. Τελικά και οι δύο πήγαν για κατούρημα αλλά λίγο αργότερα  :headbang: και την ώρα που αποχωρούσαμε και οι 4 από το μαγαζί ταυτόχρονα, προσφέρθηκα να την πάω στον προορισμό της αλλά ξέχασα να της το προτείνω οπότε αυτή πήγε να πάρει ταξί ή μμμ (ωτακουστής) και εγώ έμεινα με τη μπζωλή στο χέρι και πήγα να πάρω το αμάξι καταιδρωμένος και ηττημένος.

--> Μην κάνεις ο,τι κι εγώ

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166

Είχα βγει για έναν επαγγελματικής φύσεως και μπίζνες χαρακτήρα καφέ προχθές το μεσημέρι και βρέθηκε καθήμενή απέναντι μου, μια ώριμη κυρία, 40κάτι ετών την έκοψα, το είχε παρακάνει και λίγο με το μπότοξ, άντε 45 το πολύ. Άλλο να την περιγράφω και άλλο να τη βλέπει κανείς, γιαρμάς όνομα και πράγμα, με τις βυζάρες στο βγάλσιμο έξω από το πουκάμισο, με τις γαμπάρες, με πληθωρικό αλλά σφιχτό μπουταροκωλάρι, με ένα στοματάκι όλο χαμόγελο άλλο πράμα να ντρέπεσαι να το χύσεις, με τις καυλονυχάρες και τα όλα της...έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου, λιγοθύμησα, μου έφυγε η μαγκιά, άλλα σκεφτόμουν άλλα έλεγα...
Και όλο χαμόγελο και ματιές με υποψία νοηματος προς εμενα, και σε μια στιγμή συγκινήθηκε και δάκρυσε και μου έγινε σφυρί και ήμουν έτοιμος για έκρηξη, αυτό είναι λέω: ή τώρα ή ποτέ
Σηκώνομαι να κατουρήσω με απώτερο σκοπό να τους επηρεάσω το υποσυνείδητο (βλ. χασμουρητό) και ή να σηκωθεί και αυτή οπότε να την πετύχω κοντά στις τουαλέτες (plan a) ή να σηκωθεί ο άλλος οπότε γυρνώντας να την πετύχω μόνη (plan b). Φτάνοντας στο βεσέ ακούω κρότους και πυροβολισμούς από κάποιον που ζοριζόταν πολύ  :badair: οπότε plan a πάει περίπατο και γυρνάω νωρίτερα πίσω ακυρώνοντας έτσι και το πλαν b. Τελικά και οι δύο πήγαν για κατούρημα αλλά λίγο αργότερα  :headbang: και την ώρα που αποχωρούσαμε και οι 4 από το μαγαζί ταυτόχρονα, προσφέρθηκα να την πάω στον προορισμό της αλλά ξέχασα να της το προτείνω οπότε αυτή πήγε να πάρει ταξί ή μμμ (ωτακουστής) και εγώ έμεινα με τη μπζωλή στο χέρι και πήγα να πάρω το αμάξι καταιδρωμένος και ηττημένος.

ωραιο κ χρησιμο ποστ

αυτο που μας εμεινε ειναι οι κλανιες στο χεσιμο στην τουαλετα της καφετεριας

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
15
Πόντοι
16
ωραιο κ χρησιμο ποστ

αυτο που μας εμεινε ειναι οι κλανιες στο χεσιμο στην τουαλετα της καφετεριας
Πιστεύω και η περιγραφή μου της γυναικάρας ήταν ίσως επαρκής και για καμιά ενδεχόμενη μαλακία :cum:

caracortado

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
72
Πόντοι
16

Tύπε είσαι τυπάκλα. :kneel:

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
Γιατι να ασχοληθεις με μια γυναικα σε αυτη την ηλικια οταν εσυ εισαι γυρω στα 40 (συμφωνα με οσα γραφεις). Ειναι κατι το εξαιρετικο (εστω στα χρονια της) , απλα γουσταρεις μεγαλες ή απλα εχεις την περιεργεια? Εγω θα σου πω οτι ασχετα απο ηλικια , να την προσεγγισεις με ανεση, αλλα παντα με ευγενεια και σεβασμο. Απο δικη μου εμπειρια παντως (οχι με τοσο μεγαλη αλλα 50+),οι γυναικες αυτες δεν υγραινονται οσο οι νεοτερες και για αυτο προτιμουν περισσοτερο το στοματικο (να κανουν και να τους κανεις) και το πρωκτικο.

ks(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2010
Κριτικές
21
Like
367
Πόντοι
2.272
Ρε παιδιά μπορεί απλά να είναι η θεια που της πληρώνει το ενοίκιο και να θέλει να τη βγάλει τζάμπα το παλικάρι.Κάποτε είχα ένα φίλο που κάθε μία του μηνός πήγαινε στη σπιτονοικοκυρά και αντί για λεφτά της έριχνε ένα μανίκι.Αν τώρα αυτή τρέχει και στα γυμναστήρια σίγουρα ψάχνετε, αλλά όπως είπαν όλοι προσοχή με όμορφο τρόπο το πέσιμο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom