brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.006
- Πόντοι
- 2.606
τυπε διπλα σε τετοιες γυναικες μαθαινεις πολλα βελονακι ας πουμε που μου ρχεται πρωτοΝταγγεροτυπία απο τα βαφτισια της τύπε?
τυπε διπλα σε τετοιες γυναικες μαθαινεις πολλα βελονακι ας πουμε που μου ρχεται πρωτοΝταγγεροτυπία απο τα βαφτισια της τύπε?
Σωστο τύπε, γιατι δεν της λες να γινει μελος εδω?
Ειναι...Ρε μεγάλε ,είναι δυνατόν να μην τα παίρνει στο στόμα.Οι μεγάλες συνήθως τα κάνουν όλα και συμφέρουν.Φίλε εσύ που ρωτάς,Και για παρτούζα μ'εμάς τους φίλους σου απο το bourdela.com να της πείς θα δεχθεί με χαρά.
Τύπε σε τετοιες ηλικιες ειναι ακινδυνοι και οι ρομαντικοι κρεμπιέδες.τυπε διπλα σε τετοιες γυναικες μαθαινεις πολλα βελονακι ας πουμε που μου ρχεται πρωτο
Τυπε εμενα η εμπειρια μου απο μεγαλες (48-52 ετών) λεει οτι ειναι πολυ προθυμοτερες απο τις μικροτερες σε πολλά, ομως χανουν στο οτι "κολλανε" πολυ.Ειναι...
Οι μεγαλες συνηθως ΔΕΝ τα κανουν ολα και ΔΕΝ συμφερει...
Και κατι αλλο...Αυτες δυσκολο να κανουν παρτουζα...Εως αδυνατο...
Τυπε εμενα η εμπειρια μου απο μεγαλες (48-52 ετών) λεει οτι ειναι πολυ προθυμοτερες απο τις μικροτερες σε πολλά, ομως χανουν στο οτι "κολλανε" πολυ.
τυπε ψες σε ενα φαρμακειο ακουσα μια θειτσα να ζηταει μονιμη αντισυλληψη κατι τετοιο δεν καταλαβα καλα μηπως νομιζε οτι θα μυρισει τον κρινο?Τύπε σε τετοιες ηλικιες ειναι ακινδυνοι και οι ρομαντικοι κρεμπιέδες.
Να τα λεμε αυτα.
Ποσο θείτσα ρε τύπε? Νομιζεις δυσκολο ειναι να γκαστρωθει η αλλη στα 47-48 αν το εργοστασιο λειτουργει ακομη?τυπε ψες σε ενα φαρμακειο ακουσα μια θειτσα να ζηταει μονιμη αντισυλληψη κατι τετοιο δεν καταλαβα καλα μηπως νομιζε οτι θα μυρισει τον κρινο?
τυπε πρεπει να ταν κοντα στα 60Ποσο θείτσα ρε τύπε? Νομιζεις δυσκολο ειναι να γκαστρωθει η αλλη στα 47-48 αν το εργοστασιο λειτουργει ακομη?
Τοτε ηταν απλως παλαβή τύπε.τυπε πρεπει να ταν κοντα στα 60
Ξέρω δεν είναι Κυριακή για να ανοίξει τέτοιο θέμα, αλλά τι γνώμη έχετε για τη σχέση μεταξύ γυναίκας ετών 58 και άντρα κατά 15-20 χρόνια μικρότερο. Υπάρχει προοπτική και πως θα έπρεπε να γίνει το ενδεδειγμένο πέσιμο στη κιουρία που είναι ζωντοχήρα αρκετά χρόνια.
κάθε απάντηση θα αναλυθεί ποικιλοτρόπως
Επειδή πρόσφατα τράβηξα το ίδιο ζόρι, θα σου πω τι έκανα εγώ:Ξέρω δεν είναι Κυριακή για να ανοίξει τέτοιο θέμα, αλλά τι γνώμη έχετε για τη σχέση μεταξύ γυναίκας ετών 58 και άντρα κατά 15-20 χρόνια μικρότερο. Υπάρχει προοπτική και πως θα έπρεπε να γίνει το ενδεδειγμένο πέσιμο στη κιουρία που είναι ζωντοχήρα αρκετά χρόνια.
κάθε απάντηση θα αναλυθεί ποικιλοτρόπως
Επειδή πρόσφατα τράβηξα το ίδιο ζόρι, θα σου πω τι έκανα εγώ:
Είχα βγει για έναν επαγγελματικής φύσεως και μπίζνες χαρακτήρα καφέ προχθές το μεσημέρι και βρέθηκε καθήμενή απέναντι μου, μια ώριμη κυρία, 40κάτι ετών την έκοψα, το είχε παρακάνει και λίγο με το μπότοξ, άντε 45 το πολύ. Άλλο να την περιγράφω και άλλο να τη βλέπει κανείς, γιαρμάς όνομα και πράγμα, με τις βυζάρες στο βγάλσιμο έξω από το πουκάμισο, με τις γαμπάρες, με πληθωρικό αλλά σφιχτό μπουταροκωλάρι, με ένα στοματάκι όλο χαμόγελο άλλο πράμα να ντρέπεσαι να το χύσεις, με τις καυλονυχάρες και τα όλα της...έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου, λιγοθύμησα, μου έφυγε η μαγκιά, άλλα σκεφτόμουν άλλα έλεγα...
Και όλο χαμόγελο και ματιές με υποψία νοηματος προς εμενα, και σε μια στιγμή συγκινήθηκε και δάκρυσε και μου έγινε σφυρί και ήμουν έτοιμος για έκρηξη, αυτό είναι λέω: ή τώρα ή ποτέ
Σηκώνομαι να κατουρήσω με απώτερο σκοπό να τους επηρεάσω το υποσυνείδητο (βλ. χασμουρητό) και ή να σηκωθεί και αυτή οπότε να την πετύχω κοντά στις τουαλέτες (plan a) ή να σηκωθεί ο άλλος οπότε γυρνώντας να την πετύχω μόνη (plan b). Φτάνοντας στο βεσέ ακούω κρότους και πυροβολισμούς από κάποιον που ζοριζόταν πολύ οπότε plan a πάει περίπατο και γυρνάω νωρίτερα πίσω ακυρώνοντας έτσι και το πλαν b. Τελικά και οι δύο πήγαν για κατούρημα αλλά λίγο αργότερα και την ώρα που αποχωρούσαμε και οι 4 από το μαγαζί ταυτόχρονα, προσφέρθηκα να την πάω στον προορισμό της αλλά ξέχασα να της το προτείνω οπότε αυτή πήγε να πάρει ταξί ή μμμ (ωτακουστής) και εγώ έμεινα με τη μπζωλή στο χέρι και πήγα να πάρω το αμάξι καταιδρωμένος και ηττημένος.
--> Μην κάνεις ο,τι κι εγώ
Πιστεύω και η περιγραφή μου της γυναικάρας ήταν ίσως επαρκής και για καμιά ενδεχόμενη μαλακίαωραιο κ χρησιμο ποστ
αυτο που μας εμεινε ειναι οι κλανιες στο χεσιμο στην τουαλετα της καφετεριας
Επειδή πρόσφατα τράβηξα το ίδιο ζόρι, θα σου πω τι έκανα εγώ:
Είχα βγει για έναν επαγγελματικής φύσεως και μπίζνες χαρακτήρα καφέ προχθές το μεσημέρι και βρέθηκε καθήμενή απέναντι μου, μια ώριμη κυρία, 40κάτι ετών την έκοψα, το είχε παρακάνει και λίγο με το μπότοξ, άντε 45 το πολύ. Άλλο να την περιγράφω και άλλο να τη βλέπει κανείς, γιαρμάς όνομα και πράγμα, με τις βυζάρες στο βγάλσιμο έξω από το πουκάμισο, με τις γαμπάρες, με πληθωρικό αλλά σφιχτό μπουταροκωλάρι, με ένα στοματάκι όλο χαμόγελο άλλο πράμα να ντρέπεσαι να το χύσεις, με τις καυλονυχάρες και τα όλα της...έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου, λιγοθύμησα, μου έφυγε η μαγκιά, άλλα σκεφτόμουν άλλα έλεγα...
Και όλο χαμόγελο και ματιές με υποψία νοηματος προς εμενα, και σε μια στιγμή συγκινήθηκε και δάκρυσε και μου έγινε σφυρί και ήμουν έτοιμος για έκρηξη, αυτό είναι λέω: ή τώρα ή ποτέ
Σηκώνομαι να κατουρήσω με απώτερο σκοπό να τους επηρεάσω το υποσυνείδητο (βλ. χασμουρητό) και ή να σηκωθεί και αυτή οπότε να την πετύχω κοντά στις τουαλέτες (plan a) ή να σηκωθεί ο άλλος οπότε γυρνώντας να την πετύχω μόνη (plan b). Φτάνοντας στο βεσέ ακούω κρότους και πυροβολισμούς από κάποιον που ζοριζόταν πολύ οπότε plan a πάει περίπατο και γυρνάω νωρίτερα πίσω ακυρώνοντας έτσι και το πλαν b. Τελικά και οι δύο πήγαν για κατούρημα αλλά λίγο αργότερα και την ώρα που αποχωρούσαμε και οι 4 από το μαγαζί ταυτόχρονα, προσφέρθηκα να την πάω στον προορισμό της αλλά ξέχασα να της το προτείνω οπότε αυτή πήγε να πάρει ταξί ή μμμ (ωτακουστής) και εγώ έμεινα με τη μπζωλή στο χέρι και πήγα να πάρω το αμάξι καταιδρωμένος και ηττημένος.
--> Μην κάνεις ο,τι κι εγώ
μονο ασπρομαυρη
πριν κανεις οτιδηποτε αλλο, να την ρωτησεις αν τα παιρνει στο στομα...