Νέα

σχέση με 58χρονη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα θάνατος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.058
Πόντοι
6.256
Ρε τυπε με μεγαλυτερες μπλεκουμε απο τα 14 μεχρι το πολυ 20.απο εκει και περα μεχρι τα 30-35 μπλεκουμε με γκομενες κοντα στην ηλικια μας.και απο τα 35 και μετα μπλεκουμε με γκομενες το πολυ μεχρι 25 χρονων.
ΧΡΥΣΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
μονο ασπρομαυρη  :grin:

τυπε μια καλη προσεγγιση επισης ειναι να της μιλησεις για κανενα καλο στερεωτικο για την μασελα της   :grin: :grin: :grin:

τυπε διπλα σε τετοιες γυναικες μαθαινεις πολλα βελονακι ας πουμε που μου ρχεται πρωτο  :tooth:

ωραιο κ χρησιμο ποστ

αυτο που μας εμεινε ειναι οι κλανιες στο χεσιμο στην τουαλετα της καφετεριας

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
τυπε πρεπει να σε εχουν βελαξει οι ελιες  :-
Tώρα όχι γιατί τελειώσαμε, αρκετά με γαμήσανε όλο το χειμώνα, ακολουθεί κηπουρική και τζόγος, τέσπα ας μη βγαίνουμε εκτός θέματος, η άποψή μου ποσταρίστηκε, ας κάνει ό,τι θέλει ο φίλος μας.

OP
OP
θάνατος

θάνατος

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
5
Πόντοι
6
και για να σας στείλω αδιάβαστους,

χθες απόγευμα μου γνώρισε και το γιο της, ετών 28-29 περίπου.  :2funny: Πάντως ευχαριστώ για τις σοβαρές και τις μη σοβαρές απαντήσεις που οι συμπολεμιστές έδωσαν, θα σας έχω νεώτερα από το μέτωπο με τη πρώτη ευκαιρία.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
και για να σας στείλω αδιάβαστους,

χθες απόγευμα μου γνώρισε και το γιο της, ετών 28-29 περίπου.  :2funny: Πάντως ευχαριστώ για τις σοβαρές και τις μη σοβαρές απαντήσεις που οι συμπολεμιστές έδωσαν, θα σας έχω νεώτερα από το μέτωπο με τη πρώτη ευκαιρία.

Πάει να πει έχει "καλό σκοπό" τύπε μου! :)
Θα φάμε κουφέτα σύντομα λες; Για να ρίξεις ένα πούτσο ξεκίνησες, παντρεμένο σε βλέπω. :grin:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.932
Πόντοι
1.406
Θα φάμε κουφέτα σύντομα λες; Για να ρίξεις ένα πούτσο ξεκίνησες, παντρεμένο σε βλέπω. :grin:
Θα χαρει και εγγονακια συντομα τυπε  :grin:

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Ξέρω δεν είναι Κυριακή για να ανοίξει τέτοιο θέμα, αλλά τι γνώμη έχετε για τη σχέση μεταξύ γυναίκας ετών 58 και άντρα κατά 15-20 χρόνια μικρότερο. Υπάρχει προοπτική και πως θα έπρεπε να γίνει το ενδεδειγμένο πέσιμο στη κιουρία που είναι ζωντοχήρα αρκετά χρόνια.

κάθε απάντηση θα αναλυθεί ποικιλοτρόπως

Φίλε μου στα γυμναστήρια κυκλοφορούν ένα σωρό γυναίκες από 35 – 45 και εσύ έβαλες στο μάτι την εξηντάρα?? Γράψε την στα παπάρια σου και κοίτα κάνε παιχνίδι με καμιά μικρότερη.
Νέοι άντρες κάνουν sex με αυτές τις ηλικίες  μόνο όταν περιμένουν απολαβές κοινώς ζιγκολό. 

Και όσο για τον φίλο πιο πάνω που γράφει ότι η εξηντάρα+ στη φωτογραφία του φαίνεται μια χαρά... Ναι μια χαρά είναι για νοσοκόμα σε κανέναν εβδομηντάρη. Άντε να του πάρει και καμιά πίπα μετά το τρίψιμο... Το να την πηδήξει ένας νορμάλ σαραντάρης τσάμπα, πόσο μάλλον να την πληρώσει, είναι μαζοχισμός....

athensstef

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2009
Κριτικές
2
Like
136
Πόντοι
6
Φίλε μου στα γυμναστήρια κυκλοφορούν ένα σωρό γυναίκες από 35 – 45 και εσύ έβαλες στο μάτι την εξηντάρα?? Γράψε την στα παπάρια σου και κοίτα κάνε παιχνίδι με καμιά μικρότερη.
Νέοι άντρες κάνουν sex με αυτές τις ηλικίες  μόνο όταν περιμένουν απολαβές κοινώς ζιγκολό. 

Και όσο για τον φίλο πιο πάνω που γράφει ότι η εξηντάρα+ στη φωτογραφία του φαίνεται μια χαρά... Ναι μια χαρά είναι για νοσοκόμα σε κανέναν εβδομηντάρη. Άντε να του πάρει και καμιά πίπα μετά το τρίψιμο... Το να την πηδήξει ένας νορμάλ σαραντάρης τσάμπα, πόσο μάλλον να την πληρώσει, είναι μαζοχισμός....
σωστος

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.742
Πόντοι
3.656

τυπε αμα ηταν ο ιπποτης,θα τον γαμουσε και τον γιο της  :S

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.011
Πόντοι
2.606
Αυτη παντως δεν ειναι 58..Ειναι πανω απο 60..Και απο οτι βλεπω, μια χαρα δειχνει...Και μασελα δεν ξερω αν εχει, αλλα οταν τα πινει δεν βλεπω να μπερδευεται  :grin:

img1637800___98L8oiApvC.jpg
η λιλη ειναι?  :grin:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ξέρω δεν είναι Κυριακή για να ανοίξει τέτοιο θέμα, αλλά τι γνώμη έχετε για τη σχέση μεταξύ γυναίκας ετών 58 και άντρα κατά 15-20 χρόνια μικρότερο. Υπάρχει προοπτική και πως θα έπρεπε να γίνει το ενδεδειγμένο πέσιμο στη κιουρία που είναι ζωντοχήρα αρκετά χρόνια.

κάθε απάντηση θα αναλυθεί ποικιλοτρόπως

προσβαλεις τις αποφασεις και ισορροπιες που ορισε η φυση τυπε. οπως γυριζει η φυση την πλατη στη γυναικα ετσι πρεπει και εμεις με την εναρξη της κλιμακτηριου της. πρεπει να την αφηνουμε παραπεταμενη και παραγκωνισμενη να περασει τα υπολοιπα χρονια της αναλογιζομενη το κακο που προξενησε στους αντρες που συναναστραφηκε.
Αντιστοιχα η φυση επιβραβευει τον αντρα με την γονιμοτητα του σπερματος του για πολλα χρονια ακομα.
ολα εν σοφια τα ποιει η φυση.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.011
Πόντοι
2.606
προσβαλεις τις αποφασεις και ισορροπιες που ορισε η φυση τυπε. οπως γυριζει η φυση την πλατη στη γυναικα ετσι πρεπει και εμεις με την εναρξη της κλιμακτηριου της. πρεπει να την αφηνουμε παραπεταμενη και παραγκωνισμενη να περασει τα υπολοιπα χρονια της αναλογιζομενη το κακο που προξενησε στους αντρες που συναναστραφηκε.
Αντιστοιχα η φυση επιβραβευει τον αντρα με την γονιμοτητα του σπερματος του για πολλα χρονια ακομα.
ολα εν σοφια τα ποιει η φυση.
το τσακωνω να το χαρισω στη γεροντοκορη  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom