Νέα

σχέση με 58χρονη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα θάνατος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
εχει επιζησει κανεις να μας διηγηθει την εμπειρια του αυτη ? :tooth:

Τύπε κι εγώ ομολογώ ότι θα την θεωρούσα τρομακτική εμπειρία!
Μην σου πω καλύτερα να πάλευα με αρκούδα, σαν τον Ξανθόπουλο και και το Λεονάρντο Ντι Κάπριο. :)

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.060
Πόντοι
2.606
Μην σου πω καλύτερα να πάλευα με αρκούδα, σαν τον Ξανθόπουλο και και το Λεονάρντο Ντι Κάπριο. :)
την ειδα μια μερα στο δρομο ημουν με το αμαξι και αφησα ολο το λαστιχο στην ασφαλτο  :grin: ουδεις ασφαλτος  :tooth:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

οι γριες εχουνε τοξικο μουνι. ο,τι ψοφαει στη φυση ειναι μολυσματικο. μονο συγκεκριμενα ζωα και ορνια μπορουν να φανε ψοφιμια χωρις να παθουν τιποτα. ο ανθρωπος δεν ανηκει σε αυτα. γιαυτο και πεθαινουν γρηγορα τα παντρεμενα μπαρμπαδια. επειδη ερχονται σε επαφη με το ψοφιο μουνι της θειατσας.
οποιος δεν ακουμπαει νεκρο απο κλιμακτηριο μουνι ζει και γαμει μεχρι τα γεραματα.
ολα εν σοφια τα ποιει η φυση.

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
Φίλε όρμα και ξεμούνιασε την. Εγώ ακόμα μετανιώνω που μιλούσα με 50άρα μουνάρα στο fb και μου 'λεγε "θέλεις να μπεις μέσα μου΄" και άλλα τέτοια και τελευταία στιγμή πριν το κρίσιμο ραντεβού στο σπίτι της μετάνιωσα. Η απάντησή της ήταν "grow up!".

Πριν μέρες είχα συνάντηση με καλοδιατηρημένη 60άρα σε φιλικό σπίτι για κάποια δουλειά... μείναμε μόνοι μας για 2 ώρες περίπου και συζητούσαμε για επαγγελματικά θέματα... δεν έδειξε όμως να ενδιαφέρεται για πήδημα...

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τυπε ο ιπποτης μονο τον γιο θα γαμουσε.  :S :S :S

Μάλλον θα ζητούσε από τον γιο να τον γαμήσει ή τουλάχιστον να τον αφήσει να του πάρει πίπα. ;)
Θυμάμαι μια φορά σ' ένα ντέλο της περιοχής "Φυλής" όπου μου παινευόταν πόσο καλές πίπες έκανε. :cheesy:

OP
OP
θάνατος

θάνατος

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
5
Πόντοι
6
οι γριες εχουνε τοξικο μουνι. ο,τι ψοφαει στη φυση ειναι μολυσματικο. μονο συγκεκριμενα ζωα και ορνια μπορουν να φανε ψοφιμια χωρις να παθουν τιποτα. ο ανθρωπος δεν ανηκει σε αυτα. γιαυτο και πεθαινουν γρηγορα τα παντρεμενα μπαρμπαδια. επειδη ερχονται σε επαφη με το ψοφιο μουνι της θειατσας.
οποιος δεν ακουμπαει νεκρο απο κλιμακτηριο μουνι ζει και γαμει μεχρι τα γεραματα.
ολα εν σοφια τα ποιει η φυση.

μιλάμε αυτή η ανάλυση είναι ίσως η πιο εμπεριστατωμένη και επιστημονικά τεκμηριωμένη

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
Μάλλον θα ζητούσε από τον γιο να τον γαμήσει ή τουλάχιστον να τον αφήσει να του πάρει πίπα. ;)
Θυμάμαι μια φορά σ' ένα ντέλο της περιοχής "Φυλής" όπου μου παινευόταν πόσο καλές πίπες έκανε. :cheesy:

Μπορει να κανει τυπε ,αλλα ο μαεστρος την πιπας σιγουρα ειναι ο Λιλας . :S :S :S

index.php

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Μπορει να κανει ,αλλα ο μαεστρος την πιπας σιγουρα ειναι ο Λιλας τυπε. :S :S :S

Για τον Λίλα τύπε ξέρω ότι είναι καλός στην στερεομετρία, κώνοι και τέτοια. Για πίπες δεν ξέρω ενώ ο άλλος μου τα έχει πει ο ίδιος λέμε. :grin:

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Ερχόμενος στη Γιαρμανία και ψάχνοντας απελπιστικά να βρώ μια στέγη για τα κεφαλάκια μου όλως τυχαίως στο fb είδα για
μια αγγελία ενός δωματίου (στη γερμανιά ξεχνάει κανείς μόνος στο σπίτι όπως ελλάδα,εκτός αν διαθέτει 1000εουρο το μήνα,ειδάλλως συγκατοίκηση
Πήγα λοιπόν και συνάντησα μια κιουρία 57-58 μαίων.Μένω ένα χρόνο τώρα μαζί της.Έχει μια μουνάρα κόρη 27 χρόνων που της πρότεινα για καφέ αλλά μ έριξε τρελό άκυρο,έναν γιο και έναν γάτο.Χωρισμένη,ανεξάρτητη,μ ένα χοντρό φίλο.Αν της τον καρφώνει δεν είμαι και σίγουρος αλλά ο τύπος έχει χρόνια να δει το καυλί του.

Τες πα,έχω σκεφτεί να της τον καρφώσω αλλά δεν μου πάει η καρδιά με τίποτα,έχω να γαμήσω και κάτι χρόνια ο αγάμητος αλλά αυτό δεν το κάνω.
Είναι βέβαια καλοστεκούμενη και τώρα τελευταία κυκλοφόρησε κανά δυο φορές με το κυλοτάκι το γκράνι σπίτι.Εμένα μ είχαν πάρει λίγο τα κάτω με σοκολάτες και μπύρες αλλά τώρα με το γυμναστήριο και το πρωινό τρέξιμο βρίσκω τη φόρμα μου σιγα σιγά και κυκλοφορώ και γω από πάνω με την τρίχα κάγγελο και όλο λέει,ο άντρας πρέπει να χει τρίχα και με πιάνει την μπάκα κ μου λέει είσαι μια χαρά όχι σαν τον χοντρό τον δικό μου.

Βέβαια προτιμώ να μείνω αγάμητος και να την τυραννάω στο να με βλέπει παρά να την γαμήσω.Εκτός αν θέλει να την πάρω με την κόρη της.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Ερχόμενος στη Γιαρμανία και ψάχνοντας απελπιστικά να βρώ μια στέγη για τα κεφαλάκια μου όλως τυχαίως στο fb είδα για
μια αγγελία ενός δωματίου (στη γερμανιά ξεχνάει κανείς μόνος στο σπίτι όπως ελλάδα,εκτός αν διαθέτει 1000εουρο το μήνα,ειδάλλως συγκατοίκηση
Πήγα λοιπόν και συνάντησα μια κιουρία 57-58 μαίων.Μένω ένα χρόνο τώρα μαζί της.Έχει μια μουνάρα κόρη 27 χρόνων που της πρότεινα για καφέ αλλά μ έριξε τρελό άκυρο,έναν γιο και έναν γάτο.Χωρισμένη,ανεξάρτητη,μ ένα χοντρό φίλο.Αν της τον καρφώνει δεν είμαι και σίγουρος αλλά ο τύπος έχει χρόνια να δει το καυλί του.

Τες πα,έχω σκεφτεί να της τον καρφώσω αλλά δεν μου πάει η καρδιά με τίποτα,έχω να γαμήσω και κάτι χρόνια ο αγάμητος αλλά αυτό δεν το κάνω.
Είναι βέβαια καλοστεκούμενη και τώρα τελευταία κυκλοφόρησε κανά δυο φορές με το κυλοτάκι το γκράνι σπίτι.Εμένα μ είχαν πάρει λίγο τα κάτω με σοκολάτες και μπύρες αλλά τώρα με το γυμναστήριο και το πρωινό τρέξιμο βρίσκω τη φόρμα μου σιγα σιγά και κυκλοφορώ και γω από πάνω με την τρίχα κάγγελο και όλο λέει,ο άντρας πρέπει να χει τρίχα και με πιάνει την μπάκα κ μου λέει είσαι μια χαρά όχι σαν τον χοντρό τον δικό μου.

Βέβαια προτιμώ να μείνω αγάμητος και να την τυραννάω στο να με βλέπει παρά να την γαμήσω.Εκτός αν θέλει να την πάρω με την κόρη της.

Καλυτερα παιξτην φιλε και μαζεψε λεφτα να γυρισεις Ελλαδα. Και μην πινεις μπυρα αλλα το ελληνοπρεπες κρασι. Αυτο ταιριαζει στο DNA μας. Αν μπορεις μαλιστα να βρεις και ελληνικο κρασι να προτιμας αυτο. Οτι δεν ταιριαζει με το DNA ειναι δηλητηριο.

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Καλυτερα παιξτην φιλε και μαζεψε λεφτα να γυρισεις Ελλαδα. Και μην πινεις μπυρα αλλα το ελληνοπρεπες κρασι. Αυτο ταιριαζει στο DNA μας. Αν μπορεις μαλιστα να βρεις και ελληνικο κρασι να προτιμας αυτο. Οτι δεν ταιριαζει με το DNA ειναι δηλητηριο.

ειδες που τον εφτυσε η μουναρα γερμανιδα κορη επειδη ειναι γρεκος

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.770
Πόντοι
3.656
Μπορει να κανει τυπε ,αλλα ο μαεστρος την πιπας σιγουρα ειναι ο Λιλας . :S :S :S

http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=238904.0;attach=651203;image[/img[/URL]]
[/quote]

τυπε ο λιλας ειναι ο μαεστρος της υλοτομιας    ;D ;D ;D
απο το σχημα της σουφρας του πηρε το σημα της η timberland   ;D

Dr Serway

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2016
Κριτικές
3
Like
138
Πόντοι
0
Ξέρω δεν είναι Κυριακή για να ανοίξει τέτοιο θέμα, αλλά τι γνώμη έχετε για τη σχέση μεταξύ γυναίκας ετών 58 και άντρα κατά 15-20 χρόνια μικρότερο. Υπάρχει προοπτική και πως θα έπρεπε να γίνει το ενδεδειγμένο πέσιμο στη κιουρία που είναι ζωντοχήρα αρκετά χρόνια.

κάθε απάντηση θα αναλυθεί ποικιλοτρόπως

Αδερφε βρίσκεις να γαμήσεις κάτι ανάμεσα σε 30 - 35 ξελαμπικάρεις και αμέσως θα ξεχάσεις τη Θείτσα. Τέλος!

mixalis mixoy

Μέγας
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Κριτικές
16
Like
949
Πόντοι
3.925
νομιζω ο νηματοθετης αν εχει πελωρια αναγκη να τον βαλει σε ενα μουνι 60 μαιων πρεπει να την κοψει τι τυπος ειναι
αν ειναι θειτσα που εκκλησιαζεται και το εκανε με τον αντρα της στα σκοτεινα πρεπει να βρει ενα ενδιαφερον της και να την προσεγγισει μεσω αυτου, πχ. πλεξιμο, βελονακι - εργοχειρο, μαγειρικη, επιτροπος στην εκκλησια, ψωνια στη λαικη αγορα κλπ.
αν την κοψει για καμια σεξοπορνοδιαστροφικη στραγγαλοπουτσογλυφτρα σπερμοζητιανα κρεβατογεμιστρα γεροντοπουτανιαρα δημοσια μητρα σε εμμηνοπαυση θα πρεπει να την πλησιασει ευγενικα και για να σπασει τον παγο να την ρωτησει αν τον παιρνει απο τον κωλο  :S
    Χα χα χα χα χααααααα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :rockon:

SWR

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2015
Like
1
Πόντοι
1
Ξέρω δεν είναι Κυριακή για να ανοίξει τέτοιο θέμα, αλλά τι γνώμη έχετε για τη σχέση μεταξύ γυναίκας ετών 58 και άντρα κατά 15-20 χρόνια μικρότερο. Υπάρχει προοπτική και πως θα έπρεπε να γίνει το ενδεδειγμένο πέσιμο στη κιουρία που είναι ζωντοχήρα αρκετά χρόνια.

κάθε απάντηση θα αναλυθεί ποικιλοτρόπως
Πρωτον,οσον αφορα τη προοπτικη που ρωτας.Τι προοπτικη να υπαρχει?Σε 1Ο χρονια θα ειναι εβδομηντα και με το ενα ποδι στο ταφο.Αν ζει μεχρι τοτε.
Και δευτερον,αν αφησουμε στην ακρη την προοπτικη και υποθεσουμε οτι πας μονο για να την πηδηξεις,το πιο πιθανο ειναι οτι μολις γδυθει θα το βαλεις στα ποδια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom