Ερχόμενος στη Γιαρμανία και ψάχνοντας απελπιστικά να βρώ μια στέγη για τα κεφαλάκια μου όλως τυχαίως στο fb είδα για
μια αγγελία ενός δωματίου (στη γερμανιά ξεχνάει κανείς μόνος στο σπίτι όπως ελλάδα,εκτός αν διαθέτει 1000εουρο το μήνα,ειδάλλως συγκατοίκηση
Πήγα λοιπόν και συνάντησα μια κιουρία 57-58 μαίων.Μένω ένα χρόνο τώρα μαζί της.Έχει μια μουνάρα κόρη 27 χρόνων που της πρότεινα για καφέ αλλά μ έριξε τρελό άκυρο,έναν γιο και έναν γάτο.Χωρισμένη,ανεξάρτητη,μ ένα χοντρό φίλο.Αν της τον καρφώνει δεν είμαι και σίγουρος αλλά ο τύπος έχει χρόνια να δει το καυλί του.
Τες πα,έχω σκεφτεί να της τον καρφώσω αλλά δεν μου πάει η καρδιά με τίποτα,έχω να γαμήσω και κάτι χρόνια ο αγάμητος αλλά αυτό δεν το κάνω.
Είναι βέβαια καλοστεκούμενη και τώρα τελευταία κυκλοφόρησε κανά δυο φορές με το κυλοτάκι το γκράνι σπίτι.Εμένα μ είχαν πάρει λίγο τα κάτω με σοκολάτες και μπύρες αλλά τώρα με το γυμναστήριο και το πρωινό τρέξιμο βρίσκω τη φόρμα μου σιγα σιγά και κυκλοφορώ και γω από πάνω με την τρίχα κάγγελο και όλο λέει,ο άντρας πρέπει να χει τρίχα και με πιάνει την μπάκα κ μου λέει είσαι μια χαρά όχι σαν τον χοντρό τον δικό μου.
Βέβαια προτιμώ να μείνω αγάμητος και να την τυραννάω στο να με βλέπει παρά να την γαμήσω.Εκτός αν θέλει να την πάρω με την κόρη της.