Νέα

σχέση με 58χρονη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα θάνατος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.735
Πόντοι
3.656
Μην πας με πλαγιο τροπο τυπε.σε αυτη την ηλικια τα λιγοτερα που εχουν αποκτησει εκτος απο την οστεοπορωση,ειναι η ειλικρινια και η αυτογνωσια.βρες ενα κομψο τροπο και αν θελει,θα γαμηθει.μη μασας απο τις μαλακιες που θα σου πουν εδω.οι περισσοτεροι αντι να πληρωνονται απο αυτες,τις πληρωνουν

τυπε το απαξιωσες το σαϊτ  :S

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.735
Πόντοι
3.656
Τυπε εμενα η εμπειρια μου απο μεγαλες (48-52 ετών) λεει οτι ειναι πολυ προθυμοτερες απο τις μικροτερες σε πολλά, ομως χανουν στο οτι "κολλανε" πολυ.

ολεθρια σχεση και ετσι τυπε;  :S

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.735
Πόντοι
3.656
Επειδή πρόσφατα τράβηξα το ίδιο ζόρι, θα σου πω τι έκανα εγώ:

Είχα βγει για έναν επαγγελματικής φύσεως και μπίζνες χαρακτήρα καφέ προχθές το μεσημέρι και βρέθηκε καθήμενή απέναντι μου, μια ώριμη κυρία, 40κάτι ετών την έκοψα, το είχε παρακάνει και λίγο με το μπότοξ, άντε 45 το πολύ. Άλλο να την περιγράφω και άλλο να τη βλέπει κανείς, γιαρμάς όνομα και πράγμα, με τις βυζάρες στο βγάλσιμο έξω από το πουκάμισο, με τις γαμπάρες, με πληθωρικό αλλά σφιχτό μπουταροκωλάρι, με ένα στοματάκι όλο χαμόγελο άλλο πράμα να ντρέπεσαι να το χύσεις, με τις καυλονυχάρες και τα όλα της...έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου, λιγοθύμησα, μου έφυγε η μαγκιά, άλλα σκεφτόμουν άλλα έλεγα...
Και όλο χαμόγελο και ματιές με υποψία νοηματος προς εμενα, και σε μια στιγμή συγκινήθηκε και δάκρυσε και μου έγινε σφυρί και ήμουν έτοιμος για έκρηξη, αυτό είναι λέω: ή τώρα ή ποτέ
Σηκώνομαι να κατουρήσω με απώτερο σκοπό να τους επηρεάσω το υποσυνείδητο (βλ. χασμουρητό) και ή να σηκωθεί και αυτή οπότε να την πετύχω κοντά στις τουαλέτες (plan a) ή να σηκωθεί ο άλλος οπότε γυρνώντας να την πετύχω μόνη (plan b). Φτάνοντας στο βεσέ ακούω κρότους και πυροβολισμούς από κάποιον που ζοριζόταν πολύ  :badair: οπότε plan a πάει περίπατο και γυρνάω νωρίτερα πίσω ακυρώνοντας έτσι και το πλαν b. Τελικά και οι δύο πήγαν για κατούρημα αλλά λίγο αργότερα  :headbang: και την ώρα που αποχωρούσαμε και οι 4 από το μαγαζί ταυτόχρονα, προσφέρθηκα να την πάω στον προορισμό της αλλά ξέχασα να της το προτείνω οπότε αυτή πήγε να πάρει ταξί ή μμμ (ωτακουστής) και εγώ έμεινα με τη μπζωλή στο χέρι και πήγα να πάρω το αμάξι καταιδρωμένος και ηττημένος.

--> Μην κάνεις ο,τι κι εγώ

τυπε την ιστορια στη χαλασε ο τυπος που εκλανε  :S :S :S

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.195
Πόντοι
506
τυπε η γρια κοτα εχει το ζουμι προχώρα

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ξέρω δεν είναι Κυριακή για να ανοίξει τέτοιο θέμα, αλλά τι γνώμη έχετε για τη σχέση μεταξύ γυναίκας ετών 58 και άντρα κατά 15-20 χρόνια μικρότερο. Υπάρχει προοπτική και πως θα έπρεπε να γίνει το ενδεδειγμένο πέσιμο στη κιουρία που είναι ζωντοχήρα αρκετά χρόνια.

κάθε απάντηση θα αναλυθεί ποικιλοτρόπως
Ρε τυπε με μεγαλυτερες μπλεκουμε απο τα 14 μεχρι το πολυ 20.απο εκει και περα μεχρι τα 30-35 μπλεκουμε με γκομενες κοντα στην ηλικια μας.και απο τα 35 και μετα μπλεκουμε με γκομενες το πολυ μεχρι 25 χρονων.

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
απο τα 35 και μετα μπλεκουμε με γκομενες το πολυ μεχρι 25 χρονων.
Ξέρεις βέβαια ποιον επιβεβαιώνεις περίτρανα μ' αυτό που λες:

r

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Ξέρω δεν είναι Κυριακή για να ανοίξει τέτοιο θέμα, αλλά τι γνώμη έχετε για τη σχέση μεταξύ γυναίκας ετών 58 και άντρα κατά 15-20 χρόνια μικρότερο. Υπάρχει προοπτική και πως θα έπρεπε να γίνει το ενδεδειγμένο πέσιμο στη κιουρία που είναι ζωντοχήρα αρκετά χρόνια.

κάθε απάντηση θα αναλυθεί ποικιλοτρόπως
Δεν  εχειs να και χασειs τπτ....Κανε την κινηση σου,  να σου φυγει η εννοια

spyvar

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Like
165
Πόντοι
16
Τύποι Dopamina και enduro γονάτισα στο γέλιο με τα σχόλιά σας για τον κλανιάρη της καφετέριας....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.026
Πόντοι
3.425
καλημερα

επειδη εχω γαμησει και 50+ αλλά και 25-30...

είναι σα να συγκρινεις τη γίδα (μόνο βραστη τρώγεται....) και την προβατίνα με το αρνάκι του γάλακτος...

καντε τις συγκρισεις μονοι σας...εγω τις έχω ήδη κανει

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.026
Πόντοι
3.425
Ρε τυπε με μεγαλυτερες μπλεκουμε απο τα 14 μεχρι το πολυ 20.απο εκει και περα μεχρι τα 30-35 μπλεκουμε με γκομενες κοντα στην ηλικια μας.και απο τα 35 και μετα μπλεκουμε με γκομενες το πολυ μεχρι 25 χρονων.

ορίστε ο άνθρωπος έχει τη σωστη άποψη

συμφωνώ απόλυτα μαστερ21...

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
νομιζω ο νηματοθετης αν εχει πελωρια αναγκη να τον βαλει σε ενα μουνι 60 μαιων πρεπει να την κοψει τι τυπος ειναι
αν ειναι θειτσα που εκκλησιαζεται και το εκανε με τον αντρα της στα σκοτεινα πρεπει να βρει ενα ενδιαφερον της και να την προσεγγισει μεσω αυτου, πχ. πλεξιμο, βελονακι - εργοχειρο, μαγειρικη, επιτροπος στην εκκλησια, ψωνια στη λαικη αγορα κλπ.
αν την κοψει για καμια σεξοπορνοδιαστροφικη στραγγαλοπουτσογλυφτρα σπερμοζητιανα κρεβατογεμιστρα γεροντοπουτανιαρα δημοσια μητρα σε εμμηνοπαυση θα πρεπει να την πλησιασει ευγενικα και για να σπασει τον παγο να την ρωτησει αν τον παιρνει απο τον κωλο  :S

karam2016

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Πάντως από πρόσφατη εμπειρία μου αν η γυναίκα είναι γκαυλιάρα που  διατηρείται καλά ίσως και με λίγες πλαστικές με τις 50 + κάνεις καλά γαμήσια. Εγώ θυμάμαι 2-3 φορές που μιας παλιάς γαμιόλας της είχα ματώσει την κωλοτρυπίδα από το πολύ γαμήσι. Εννοείται επίσης πως τα παίρνει όλα μέσα και τα καταπίνει και εννοείται πως συνήθως τέτοιες ηλικίες ή θα δέχονται να κάνουν αρρωστημένα πράγματα ή θα σε ξενερώνουν συνέχεια. Δεν υπάρχει νορμάλ γαμήσι. Επίσης αντέχουν πολύ το ξύλο και θέλουν πολύ δυνατό σκίσιμο.
Προσοχή όμως γιατί ερωτεύονται εύκολα. Ειδικά αν τις κάνεις να χύνουν συνέχεια άστα να πάνε. Κλαίνε σε αγκαλιάζουν κλπ. Επομένως αν είσαι παντρεμένος απλά τη γάμησες μετά. Δεν ξεκολλάει.

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.735
Πόντοι
3.656
νομιζω ο νηματοθετης αν εχει πελωρια αναγκη να τον βαλει σε ενα μουνι 60 μαιων πρεπει να την κοψει τι τυπος ειναι
αν ειναι θειτσα που εκκλησιαζεται και το εκανε με τον αντρα της στα σκοτεινα πρεπει να βρει ενα ενδιαφερον της και να την προσεγγισει μεσω αυτου, πχ. πλεξιμο, βελονακι - εργοχειρο, μαγειρικη, επιτροπος στην εκκλησια, ψωνια στη λαικη αγορα κλπ.
αν την κοψει για καμια σεξοπορνοδιαστροφικη στραγγαλοπουτσογλυφτρα σπερμοζητιανα κρεβατογεμιστρα γεροντοπουτανιαρα δημοσια μητρα σε εμμηνοπαυση θα πρεπει να την πλησιασει ευγενικα και για να σπασει τον παγο να την ρωτησει αν τον παιρνει απο τον κωλο  :S

τυπε μια καλη προσεγγιση επισης ειναι να της μιλησεις για κανενα καλο στερεωτικο για την μασελα της  :grin: :grin: :grin:

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Αυτη παντως δεν ειναι 58..Ειναι πανω απο 60..Και απο οτι βλεπω, μια χαρα δειχνει...Και μασελα δεν ξερω αν εχει, αλλα οταν τα πινει δεν βλεπω να μπερδευεται  :grin:

img1637800___98L8oiApvC.jpg

Επισκέπτης
Αν είναι καλοδιατηρημένη και ματσωμένη($) γιατί όχι?  :grin:

Συνταξουλα παιζει η θα της αγοραζεις το γαλα και τα παξιμαδια???

Tα δύο επιτυχημένα κατά την αποψή μου σχόλια.
Λοιπόν, κοίτα να φας κανένα φράγκο της θειας, εντάξει κάνε την καύλα σου, άσε τα πυρφορίσματα, καβάλα την από κώλο κι ό,τι απωθημένο έχεις, σιγά μην γκαστρωθεί και μετά κάνε σιαπέρα :cheesy:
Οι βρωμοπίθηκοι του Πακιστάν και άλλων χωρών που μπλέκουν με θείες και τα τρώνε είναι εξυπνότεροι?
Στο μυαλό σου να έχεις πάντα το πώς θα βγάλεις χρήματα είτε να ωφεληθείς επαγγελματικά από δαύτη, αν τυχόν έχει άκρες να καβατζώσεις καμμιά καλύτερη δουλεία είτε γνωριμίες κλπ κλπ.....
Αλλιώς έλα κάτω στο χωριό και θα δεις πόσο εύκολα βγαίνουν τα χρήματα ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom