Νέα

σχέση με 58χρονη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα θάνατος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.026
Πόντοι
3.425
Οταν ημουν 35 γαμούσα μια 48αρα.
Ήταν στην καψούρα και περνούσα καλά μαζί της...μ έφτιαχνε δε μπορώ να πω...τα παντα όλα. Εϊχε όρεξη να γαμηθεί και φαντασία. Έμπειρη γυναίκα.
Αλλά ρε παιδιά..σ αυτές τις ηλικίες οι γυναίκες έχουν παρει την κάτω βόλτα. Ειδικά αν δεν έχουν γυμναστεί από πολύ μικρότερες...τις βλέπεις και τις λυπάσαι. (Όχι ότι εμείς αν δεν προσέχουμε και αποκτήσουμε μια κοιλιά που να κρύβει τ αρχίδια είμαστε καλύτεροι....)

Βλέπεις το 25-30 στα 4 και είναι χάρμα οφθαλμών...τί να λέμε τώρα...μοσχοβολάει το μουνάκι του...

digit_ten

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
70
Πόντοι
16
Τύπε μου είσαι 40 χρονών και το σκέφτεσαι πως να την πέσεις στην 60άρα ζωντοχήρα; Αν είσαι απλά ένας μέσος άντρας θα κάνει πάρτυ αν της κάνεις την χάρη και την πηδήσεις, μήπως σε συστήσει και σε φίλες της της ίδια ηλικίας. :)
Το πέσιμο να είναι στα ίσια, χωρίς προστυχιές βέβαια.
Ας πούμε όχι "Πόσο καύλα είσαι μωρό μου, θέλω να σε ξεσκίσω!", αλλά "Είστε πολύ όμορφη και αισθησιακή γυναίκα και θα ήθελα πολύ να γνωριστούμε". Θα καταλάβει αυτή για ποιο λόγο θέλεις να την γνωρίσεις. ;)

Τρεις λόγοι κατ´ εμέ οδηγούν κάποιον σε τέτοια ενέργεια.

1. Αδυναμία, για διάφορους λόγους, να γαμησει την ηλικία που του ταιριάζει.  Εκτός βεβαίως και αν εισαι κοντά στα 70.

2. Ειναι άρρωστος με ψυχολογικά κατάλοιπα απο κατα πιεστικούς γονείς· ειδικότερα μητέρα.

3. Η γριά ειναι εμφανισιακά σαν τις ηθοποιούς που βλέπουμε στην τηλεόραση και μαθαίνουμε την ηλικία των 60, και σκεφτόμαστε 60 ξε 60 εγω την γαμούσα

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.369
Πόντοι
456
Τρεις λόγοι κατ´ εμέ οδηγούν κάποιον σε τέτοια ενέργεια.

1. Αδυναμία, για διάφορους λόγους, να γαμησει την ηλικία που του ταιριάζει.  Εκτός βεβαίως και αν εισαι κοντά στα 70.

2. Ειναι άρρωστος με ψυχολογικά κατάλοιπα απο κατα πιεστικούς γονείς· ειδικότερα μητέρα.

3. Η γριά ειναι εμφανισιακά σαν τις ηθοποιούς που βλέπουμε στην τηλεόραση και μαθαίνουμε την ηλικία των 60, και σκεφτόμαστε 60 ξε 60 εγω την γαμούσα

:thumbsup:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.789
Πόντοι
3.656

Συνημμένα

• λιλας.jpg
    λιλας.jpg
    103,4 KB · Εμφανίσεις: 58
Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
489
διαβαζω καποια από τα σχολια και λυπάμαι πραγματικα...

Το σεξ είναι κατι πολύ ωραιο για να το γαρνίρετε με τοσο υποτιμητικα σχολια...
..είναι κριμα ο/η ερωτικη συντροφος να διαπομπευεται ετσι....

..δηλ πρεπει σωνει και καλα να ψάχνεται αν πηγαινει γυμναστηριο δηλ δεν μπορει να πηγαινει γτ απλα θελει να είναι υγιης η γτ το εχει συνηθισει από μικρη ηλικια....η αν την πεισετε να κανει σεξ μαζι σας πρεπει σωνει και καλα να την παρει κι ολη η παρεα σας...όχι τοσο γτ θελετε να ευχαριστηθείτε αλλα για να την διαπομπεύσετε...
....ειναιι κριμα πραγματικα....

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
Ο τύπος έχει όντως θέμα ψυχιατρικής φύσης, που κοιμάται με αυτό το βαρέλι. Εκτός αν έχει άδεια να γαμεί και όπου αλλού θέλει, οπότε κατανοώ....

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346

Stories

Νέο!