Νέα

σχεση εκτος γαμου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lalakia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 164
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

lalakia

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Οσοι εισαστε σε γαμο και εχετε και τη γκομενα σας...δεν εννοω ενα ξενοπηδημα μια στο τοσο αν θελετε να βρειτε μια σταθερη που να τη πηδατε για καιρο σαν σχεση δηλαδη...
  Της λετε οτι ειστε παντρεμενος η το κρυβετε αν δειτε οτι η γκομενα ειναι του συναισθηματος και θα την κανει?

Υπαρχει περιπτωση να εμπλακεις συναισθηματικα ακομα και αν τα εχεις ξεκαθαρισει μεσα σου?

Ποσο διαστημα κρατατε τη σχεση?

πως χωριζετε ωστε να μην υπαρξουν αντιδρασεις?

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
90
Πόντοι
6
Γνωρισα την γκομενα κατα τη διαρκεια της καλοκαιρινης αδειας ,που φετος ειμουν μονος για το λογο οτι η συζυγος δουλευε.
Της ειπα οτι ειμαι και καλα σε διασταση.Μετα απο ενα μηνα προσπαθησα και καταφερα να μαλωσουμε για κατι ασυμαντο και να χασουμε επαφη για λιγο.
Ορκιστηκα στα παντα οτι εχω αισθηματα για αυτη αλλα οτι δεν μπορω να φυγω παλι απο την οικογενεια λογο του παιδιου(δεν μπορω να το φερνω σε δοκιμασια συνεχεια).Στην αρχη ειχε ενα θεματακι αλλα  τωρα ολα ειναι οκ Απο τοτε εχουν περασει 7 μηνες τα  :fuck2: πανε συνεφο και ειμαστε ολοι ευχαριστημενοι :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Οσοι εισαστε σε γαμο και εχετε και τη γκομενα σας...δεν εννοω ενα ξενοπηδημα μια στο τοσο αν θελετε να βρειτε μια σταθερη που να τη πηδατε για καιρο σαν σχεση δηλαδη...
  Της λετε οτι ειστε παντρεμενος η το κρυβετε αν δειτε οτι η γκομενα ειναι του συναισθηματος και θα την κανει?

Υπαρχει περιπτωση να εμπλακεις συναισθηματικα ακομα και αν τα εχεις ξεκαθαρισει μεσα σου?

1) Δεν κρύβουμε το γάμο μας ποτέ.Νόμος απαράβατος.
2) Ναι υπαρχει περιπτωση να εμπλακείς συναισθηματικα και πολύ ασχημα μαλιστα.
3) Την κραταμε οσο παει.
4) Το αφηνεις να σβησει σιγα σιγα ωστε να μην μεινουν απωθημενα.

Επισκέπτης

φιλε αν εισαι παντρεμενος..ασε της γκομενες και τις μαλακιες..μεινε πιστος στην γυναικα σου..
τωρα αν την εχεις βαρεθει στο σεξ η δεν σε ικανοποιει πηγενε σε μπουρδελο και μονο....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
φιλε αν εισαι παντρεμενος..ασε της γκομενες και τις μαλακιες..μεινε πιστος στην γυναικα σου..
τωρα αν την εχεις βαρεθει στο σεξ η δεν σε ικανοποιει πηγενε σε μπουρδελο και μονο....
Γιατι ετσι ρε τύπε?

Επισκέπτης
Γιατι ετσι ρε τύπε?
τι ενοεις φιλε?
μην με βλεπεις εμενα που καθε μερα γαμαω και αλο μουνι και σε μπουρδελο ειμαι 20χ και φοιτητης
τωρα αν παντρευτω πρεπει να εισαι πιστος στην γυναικα σου...ετσι παει

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
τι ενοεις φιλε?
μην με βλεπεις εμενα που καθε μερα γαμαω και αλο μουνι και σε μπουρδελο ειμαι 20χ και φοιτητης
τωρα αν παντρευτω πρεπει να εισαι πιστος στην γυναικα σου...ετσι παει
Α εισαι 20 χρονων?
Καλα ενταξει, τοτε δεν εχει αξια η αποψη σου.
Συγνωμη κιολας.
Να μου ξαναμιλησεις οταν θα εισαι 35-40 και παντρεμενος.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Η ζωη κυκλουs κανει  ;)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Η ζωη κυκλουs κανει  ;)
Τύπε ειναι τουλαχιστον αστείο να εχει αποψη περι γαμου και πιστης ενας 20χρονος.
Θα το αντιληφθει στο μελλον.
Κι εγω στα 20 κατι τετοια ελεγα.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Τύπε ειναι τουλαχιστον αστείο να εχει αποψη περι γαμου και πιστης ενας 20χρονος.
Κι εγω ελεγα  στα 20 οτι θα παντρευτω την Βουγιουκλακη...... :grin:
Αλλοs με την βαρκα μαs

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Τυπε δεν πιστευω να ησουν παντρεμενος στα 20?

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
1) Δεν κρύβουμε το γάμο μας ποτέ.Νόμος απαράβατος.
2) Ναι υπαρχει περιπτωση να εμπλακείς συναισθηματικα και πολύ ασχημα μαλιστα.
3) Την κραταμε οσο παει.
4) Το αφηνεις να σβησει σιγα σιγα ωστε να μην μεινουν απωθημενα.

Σωστός ο έμπειρος! :)
Το (1) είναι πολύ βασικό για να μην δίνεις ψεύτικες ελπίδες κι έχεις μετά μπλεξίματα αν και αυτά μπορείς να τα έχεις ακόμα κι αν είσαι ειλικρινής, ας θυμηθούμε την ταινία "Ολέθρια σχέση".

Στα νιάτα μου είχα μια σχέση διετίας με διαζευγμένη συνάδελφο. Όχι μόνο ήξερε πως ήμουν παντρεμένος αλλά ακόμα και στα παιδικά πάρτυ πηγαίναμε, εγώ με την σύζυγο.
Το είχαμε κάνει σαφές. Η σχέση ήταν μόνο μια έξοδος και σεξ 1-2 φορές τη βδομάδα. Προς τιμήν της το τήρησε, δεν ζήτησε ποτέ κάτι περισσότερο.
Όμως όταν η σχέση ήταν πλέον παρελθόν είχαμε ξαναβρεθεί (δεν εννοώ ερωτικά, για έναν καφέ) οπότε και μου αποκάλυψε πως όλον αυτόν το καιρό και παρά την συμφωνία μας, εκείνη ήλπιζε πως ίσως κάτι παραπάνω γινόταν...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Σωστός ο έμπειρος! :)
Το (1) είναι πολύ βασικό για να μην δίνεις ψεύτικες ελπίδες κι έχεις μετά μπλεξίματα αν και αυτά μπορείς να τα έχεις ακόμα κι αν είσαι ειλικρινής, ας θυμηθούμε την ταινία "Ολέθρια σχέση".

Στα νιάτα μου είχα μια σχέση διετίας με διαζευγμένη συνάδελφο. Όχι μόνο ήξερε πως ήμουν παντρεμένος αλλά ακόμα και στα παιδικά πάρτυ πηγαίναμε, εγώ με την σύζυγο.
Το είχαμε κάνει σαφές. Η σχέση ήταν μόνο μια έξοδος και σεξ 1-2 φορές τη βδομάδα. Προς τιμήν της το τήρησε, δεν ζήτησε ποτέ κάτι περισσότερο.
Όμως όταν η σχέση ήταν πλέον παρελθόν είχαμε ξαναβρεθεί (δεν εννοώ ερωτικά, για έναν καφέ) οπότε και μου αποκάλυψε πως όλον αυτόν το καιρό και παρά την συμφωνία μας, εκείνη ήλπιζε πως ίσως κάτι παραπάνω γινόταν...
Η σχεση με διαζευγμενη, παντα εμπεριεχει το ενδεχομενο εκεινη να εχει ελπιδες.

Επισκέπτης
καλα καλα κοροιδευεται αλλα δεν θα με χαλαγε να παντρευτω με μια γυναικα που θα με αγαπουσε και εγω το ιδιο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
καλα καλα κοροιδευεται αλλα δεν θα με χαλαγε να παντρευτω με μια γυναικα που θα με αγαπουσε και εγω το ιδιο
Εννοειται οτι παντρευομαστε καποια που αγαπαμε ρε τύπε, τι λες?
Μαλλον τα εχεις μπερδεψει λιγο.
Την αγαπαμε και την εχουμε κωρωνα στο κεφαλι μας.
Αλλά ζουμε κιολας!!!

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
Εννοειται οτι παντρευομαστε καποια που αγαπαμε ρε τύπε, τι λες?
Μαλλον τα εχεις μπερδεψει λιγο.
Την αγαπαμε και την εχουμε κωρωνα στο κεφαλι μας.
Αλλά ζουμε κιολας!!!
Και φυσικά ζει και αυτή! έτσι?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Και φυσικά ζει και αυτή! έτσι?

Τα εχουμε πει χιλιαδες φορες.
Ο αντρας οταν "ζει" αυτο δεν επηρεαζει τον γαμο.
Οταν ομως "ζησει" η γυναικα, ειναι διαφορετικο. Εχει ηδη αποφασισει να τα τιναξει ολα στον αερα.
Βασικες αρχές αυτές.

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
Τα εχουμε πει χιλιαδες φορες.
Ο αντρας οταν "ζει" αυτο δεν επηρεαζει τον γαμο.
Οταν ομως "ζησει" η γυναικα, ειναι διαφορετικο. Εχει ηδη αποφασισει να τα τιναξει ολα στον αερα.
Βασικες αρχές αυτές.
καμια σχέση..η σημερινή γυναίκα απολαμβάνει άνετα τις εξωσυζυγικές περιπέτειες και μετρά γυρνάει στο σπίτι. Αυτό που λες, είναι αυτό που θέλουν να πιστεύουν οι παντρεμένοι..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom