Νέα

Σχέσεις-Σεξ με παντρεμένες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kkoostas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 164
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

frifrikos

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Η παντρεμένη συνήθως θ' αναζητήσει το μπινελίκι και το κανονικό σκίσιμο. Ευτυχώς δε θα υπάρχει μεγάλη ανάγκη για ''ιπποτισμούς'', λόγω περιορισμένων ''κοινωνικών'' επαφών. Δεν κολλάς σε τέια και χοροεσπερίδες  :grin:. Συμφωνώ αναγκαστικά με Daniel, Bold κλπ

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
433
Πόντοι
36
Αυτη η ο κερατας αντρας της?

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Μπαααααααα   αυτοι καθαρισανε.....Την παντρεψανε και ξενοιασαν
Το θεμα ειναι τι δουλεια κανει ο συζυγοs!!!!  Πχ χασαπηs, εκδορεαs, σφαγεαs....η γραφιαs!!!!
Επισηs να μην εχει χομπυ το κυνηγι
στην κρητη η τιμη της αδελφης μετραει μονιμα :2funny:

ulikante

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
παιδια αυτο που ψαχνετε ( ψαχνουμε ) ειναι εδω ειδικα για παντρεμενους - παντρεμενες.
ασε που το λογοτυπο τους εχει πλεον ενσωματωθει στο dna μου - Life is short have an affair.

ulikante

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
ξεχασα βεβαια να πω οτι δεν ειναι για την χωρα μας ακομα!!!

OP
OP
kkoostas

kkoostas

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
54
Πόντοι
1
Τυπε στην Κρητη να πας εκει δεν υπαρχει παντρεμενη που να μην τα φοραει στον αντρα της.
Μα απο Κρήτη είμαι και όσον αφορά που την βρίσκεις εγω έχω παει με 6 τα τελευταια 2 χρόνια όλες μέσα απο το ιντερνετ δεν λέω site για να μην θεωρηθεί διαφήμιση αλλα όλοι μας λίγο πολύ τα ξέρουν πάντως αν το ξεκαθαρίσεις απο την αρχή είναι μια χαρα φάση .. θέλει να προσέχεις βέβαια μην πεσεις σε καμια τρελλη αλλα κάνουν φοβερά γαμήσια οι περισσότερες καθώς βγάζουν τα απωθημένα τους

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
η καλυτερη φαση που μπορει να σου τυχει δικε μου
μινιμουμ πρηξιμο αρχιδιων
μινιμουμ απαιτησεις για βολτες και καφεδες
σχεδον η καθε συναντηση θα ειναι για γαμησι
πολυ καλη επιλογη
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

kostasucg

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
θέλει να προσέχεις βέβαια μην πεσεις σε καμια τρελλη αλλα κάνουν φοβερά γαμήσια οι περισσότερες καθώς βγάζουν τα απωθημένα τους
Ενας φιλος μου το ειχε παθει αυτο...Αν θυμαμαι καλα αυτος ηταν 21 και η γκομενα 39 παντρεμενη...Τα ειχαν καιρο απ οτι μου εχει πει και μεχρι καποιο σημειο ηταν ολα καλα, μεχρι που αυτη αρχισε να του λεει οτι θα χωρισει για να ειναι μαζι του κτλ και ο φιλος μου της ειπε οτι δεν γινονται αυτα μπλα μπλα..ε και σε καποια φαση της ειπε να κοψουν...Τοτε αρχισε να παιρνει τηλ στο σπιτι του, να τον παρακολουθει, να τον απειλει και αλλα διαφορα...Το κακο ηταν οτι ηταν συναδελφος της μανας του η τυπισσα και γινανε ενα μπορδελο...Γ@μησε τα  κατασταση..

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Ενας φιλος μου το ειχε παθει αυτο...Αν θυμαμαι καλα αυτος ηταν 21 και η γκομενα 39 παντρεμενη...Τα ειχαν καιρο απ οτι μου εχει πει και μεχρι καποιο σημειο ηταν ολα καλα, μεχρι που αυτη αρχισε να του λεει οτι θα χωρισει για να ειναι μαζι του κτλ και ο φιλος μου της ειπε οτι δεν γινονται αυτα μπλα μπλα..ε και σε καποια φαση της ειπε να κοψουν...Τοτε αρχισε να παιρνει τηλ στο σπιτι του, να τον παρακολουθει, να τον απειλει και αλλα διαφορα...Το κακο ηταν οτι ηταν συναδελφος της μανας του η τυπισσα και γινανε ενα μπορδελο...Γ@μησε τα  κατασταση..

Ναι καλα, σε πιστεψαμε εσενα και το φιλο σου.
Αυτο ειναι το 19ο επεισοδιο απο τις Οικογενειακες Ιστοριες  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

kostasucg

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ναι καλα, σε πιστεψαμε εσενα και το φιλο σου.
Αυτο ειναι το 19ο επεισοδιο απο τις Οικογενειακες Ιστοριες  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Οχι αυτο π λες ειναι αυτο π ο αντρας τα ειχε με την κολλητη της γυναικας του, η οποια πληρωσε εναν να την πεσει στην φιλη της για να το μαθει ο αντρας της και να τη χωρισει  :2funny: :2funny:
Απ την αλλη το ξερω χρονια το παιδι, κι επειδη ειχε τυχει σε ενα απο τα σκηνικα να ειμαι σπιτι του, μπορω να πω οτι δε μου ειπε παπατζες...Τελος το πιστευεις ειτε οχι, στα φρυδια μου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Δεν εχω να κερδισω και τπτ...  :rockon: :rockon:

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Γαμάτε στον τόπο σας. ΟΧΙ στην εσωτερική μετανάστευση.

Κι ομως τυπε, δε ξερω τι φταιει, αλλα στον τοπο μου δε βρισκω της προκοπης παντρεμενες/αρραβωνιασμενες.
Για καποιο ανεξηγητο ρολο βρισκω βορεια Ελλαδα, οι οποιες ειναι και σωματαρες και δυναμις στο κρεβατι...  :rockon: :rockon: :rockon:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
2 φορές έχω κάνει "σχέση¨ με παντρεμένη. Και τις 2 απλά προέκυψε. Την πρώτη έτυχε έξω από το σπίτι μου να παραπατήσει και να τσακιστεί κρατώντας τα ψώνια της....Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν απλά να βοηθήσω και επειδή είχε χτυπήσει ψιλοάσκημα της είπα αν ήθελε να ανέβει στο σπίτι μου που έχω κουτί πρώτων βοηθειών ή να περίμενε να το κατεβάσω...Μου είπε πως καλύτερα θα είναι να ανέβει αφού την είχαν πιάσει και τα κλάματα και ήθελε να ρίξει νερό στο προσωπό της....Ούτε καν πήγε το μυαλό μου στο πονηρό. Την κρατούσα για να περπατήσει ενώ της κρατούσα και τα ψώνια..Ήταν περίπου 35 (εγώ 24 μόλις είχα γυρίσει από Αγγλία)...Τέλος πάντων έμαθα πως μόλις είχε έρθει με τον άντρα της στη γειτονιά και έμενε κοντά στο σπίτι μου...Μια δυό φορές είχαμε βρεθεί στο δρόμο και απλά λέγαμε ένα γειά. Μια μέρα βρεθήκαμε στο σούπερ μάρκετ και αρχίσαμε να τα λέμε, άρχισε να φλερτάρει, άρχισα και εγώ μετά πήγαμε για καφέ και στο τέλος βρεθήκαμε στο σπίτι μου να γαμιόμαστε..Για 2 χρόνια (ουσιαστικά για 1 αφού τον έναν ήμουν φαντάρος και μακριά από την Αθηνα) βρισκόμασταν και ξεσκιζόμασταν...Ούτε πριξαρχιδισμούς ούτε γκρίνιες, ούτε "πάχυνα" και μαλακίες. Pure hard sex...
Με τη δεύτερη η όλη η ιστορία τράβηξε περίπου 3 χρόνια...Στην αρχή ήταν καλά...Μόνο σεξ και λίγη κουβεντούλα...Σχεδόν σε καθημερινή σχέση...Προς το τέλος άρχισε να μου λέει πως σκέφτεται να χωρήσει τον άντρα της και να είμαστε μαζί (παιδί δεν είχε) αλλά της είπα πως αν θέλει κάτι τέτοιο εγώ θα είμαι έτοιμος για οικογένεια σε 4-5 χρόνια...Αυτή καιγόταν ΚΥΡΙΩΣ στο να γίνει μάνα, οπότε ακύρωσε την σκέψη της και κόψαμε...Μετά από κανένα δυο χρόνια και λίγο πρινβ φύγω από Ελλάδα με πήρε τηλ για να βρεθούμε...Είχε γίνει μάνα αλλά είχε ανακαλύψει πως ο άντρας της όταν ήταν έγκυος την είχε κερατώσει...Ε το τι έκανα μαζί της στο κρεβάτι εκείνη την μέρα δε λέγεται...Α! Και την γνώρισα όταν είχα βγει με έναν φίλο μου που γούσταρε μια κοπέλα και είχε κανονίσει να βγουν, αλλά η κοπέλα θα έφερνε και μια φίλη της οπότε ο φίλος μου, μου είχε ζητήσει να πάω μαζί του....
Ότι πολλές παντρεμένες ψάχνονται είναι αλήθεια..Ειδικά αυτες που έχουν καιρό παντρεμένες, έχουν γίνει μάνες και ο άντρας τους δε τους δίνει πολύ σημασία, και ψάχνουν τη περιπέτεια... Μπορεί να σου προκύψει κάτι στη τύχη...να χαμογελάσεις σε μια στο σούπερ μάρκετ ή να ζητήσεις βοήθεια για ένα προιόν (για κάποιο λόγο τρελλένονται όταν μαθαίνουν πως κάποιος άντρας κάτω των 30 μένει μόνος του) ή μπορεί να την πετύχεις σε μια κοινη παρέα χωρίς με τον άντρα της...Αν κάνεις κίνηση πρώτος πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός και αν δεις ότι δεν ανταποκρίνεται καθόλου να κόψεις λάσπη...Συνήθως αν τους ενδιαφέρεις θα δεις τα σημάδια πολύ έντονα...

Πάντως το σεξ με τις παντρεμένες είναι Γ-Α-Μ-Ω.

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Κι ομως τυπε, δε ξερω τι φταιει, αλλα στον τοπο μου δε βρισκω της προκοπης παντρεμενες/αρραβωνιασμενες.
Για καποιο ανεξηγητο ρολο βρισκω βορεια Ελλαδα, οι οποιες ειναι και σωματαρες και δυναμις στο κρεβατι...  :rockon: :rockon: :rockon:
Πρέπει να είναι η βυσσινάδα τύπε. :rockon: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom