Νέα

Σχέσεις-Σεξ με παντρεμένες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kkoostas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 164
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
σαν παντρεμενος το θεμα ειναι το εξης
η ερωτικη διαθεση μιας γυναικας οταν κανει παιδι πεφτει κατακορυφα ειναι φυσικο ο ανδρας να ξενοπηδαει μετα καθως μια γυναικα αντεχει χωρις σεξ περισσοτερο απο εναν ανδρα
ο ανδρας ξενοπηδαει γραφει στα αρχιδια του την γυναικα του στον ερωτικο τομεα
μετα η γυναικα λογικο να ψαχθει και το σεξ ειναι απο τα καλυτερα με τετοιες γυναικες

εχεις δικιο...ειναι απολυτα φυσικο...
οπως ας πουμε αν κατι στραβωσει στην δουλεια του αντρα και ειναι χαλια ψυχολογικα ειναι πολυ φυσιολογικα η γυναικα να πηδηχτει με καποιον/ους αλλον/ους.

Έχεις να φάς πολλά καρβέλια πολλές πούτσες ακόμη, μέχρι να βρεθείς σ'αυτή τη θέση.....

Το ακαταλόγιστο της ηλικίας σε σώζει. :-*

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
εχεις δικιο...ειναι απολυτα φυσικο...
οπως ας πουμε αν κατι στραβωσει στην δουλεια του αντρα και ειναι χαλια ψυχολογικα ειναι πολυ φυσιολογικα η γυναικα να πηδηχτει με καποιον/ους αλλον/ους.
:thumbsup:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Τυποι μου καλησπερα. Δεν το επιασα απο την αρχη το θεμα και αναρωτιεμαι για ποιον λογο μιλατε για αιματοκυλισματα και τα σχετικα  :think:  πιστευετε πως το να πηδαει καποιος μια παντρεμενη ειναι τοσο επικινδυνο? Και εν πασει περιπτωση οτι ειναι πιο επικινδυνο απο το να πηδαει μια ελευθερη? Δεν το νομιζω. Προσωπικα ειμαι φαν των σχεσεων με παντρεμενες  :rockon:

There's nothing in the world like the devotion of a married woman. It's a thing no married man knows anything about.

Oscar Wilde
αν τυχει σε σενα να ξενοπηδηχτει η γυναικα σου πως θα σου φανει ?

Θα πρεπει να της δωσεις τα ευσημα φανταζομαι συμφωνα με τα λεγομενα σου.....

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Έχεις να φάς πολλά καρβέλια πολλές πούτσες ακόμη, μέχρι να βρεθείς σ'αυτή τη θέση.....

Το ακαταλόγιστο της ηλικίας σε σώζει. :-*
διαφωνω αλλα πρεπει ν ατην κανω κ δεν εχω ωρα γ κουβεντα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

τυπε θα ειναι δυσκολοδιαζυγιο ο τυπος μετα :2funny: :2funny: :2funny:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436

1ον δεν το βλεπω να παντρευομαι παρα μονο ισως για να αυξησω (κατα πολυ) την καθαρη μου θεση, οποτε στην περιπτωση αυτη μαλλον και χαρουμενος θα ειμαι αν την πιασω να με κερατωνει για να εχω κατι να κοπαναω και σε αυτην και στον μπαμπα της
2ον αν μιλας για σχεση το θεωρω δεδομενο το κερατο και απο τις δυο πλευρες, το θεμα ειναι να το κρυβει καλα
3ον αν την πιασω τοτε πολυ απλα θα τη χωρισω, σιγα μην κατσω να ασχοληθω

τυπε θα ειναι δυσκολοδιαζυγιο ο τυπος μετα :2funny: :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
1ον δεν το βλεπω να παντρευομαι παρα μονο ισως για να αυξησω (κατα πολυ) την καθαρη μου θεση, οποτε στην περιπτωση αυτη μαλλον και χαρουμενος θα ειμαι αν την πιασω να με κερατωνει για να εχω κατι να κοπαναω και σε αυτην και στον μπαμπα της
2ον αν μιλας για σχεση το θεωρω δεδομενο το κερατο και απο τις δυο πλευρες, το θεμα ειναι να το κρυβει καλα
3ον αν την πιασω τοτε πολυ απλα θα τη χωρισω, σιγα μην κατσω να ασχοληθω

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
όλα αυτά τα λες εκ του ασφαλούς.φυσικά αν πιάσεις τη γκόμενα σου να πηδιέται μπορεί και να μην τρέχει τίποτα ακομα.αν ομως εισαι παντρεμενος και εχεις και παιδια και την πιάσεις καβάλα εκει αλλαζουν τα δεδομενα.δεν θα σκέφτεσαι να τη στείλω στο μπαμπά της όπως λες γιατί πολύ άπλα θα υπάρχει ένα παιδί πίσω..καλεί είναι και η μαγκιά αλλα να γίνετε σε πραγματικά γεγονότα......η εικασίες στο της θα έκανες είναι ωραίες ;)όταν όμως σου συμβαίνουν αυτά σε σένα με καταστάσεις που δεν ειχες υπολογίσεις εκει όλα αυτά που λες ανατρέπονται ;)

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
όλα αυτά τα λες εκ του ασφαλούς.φυσικά αν πιάσεις τη γκόμενα σου να πηδιέται μπορεί και να μην τρέχει τίποτα ακομα.αν ομως εισαι παντρεμενος και εχεις και παιδια και την πιάσεις καβάλα εκει αλλαζουν τα δεδομενα.δεν θα σκέφτεσαι να τη στείλω στο μπαμπά της όπως λες γιατί πολύ άπλα θα υπάρχει ένα παιδί πίσω..καλεί είναι και η μαγκιά αλλα να γίνετε σε πραγματικά γεγονότα......η εικασίες στο της θα έκανες είναι ωραίες ;)όταν όμως σου συμβαίνουν αυτά σε σένα με καταστάσεις που δεν ειχες υπολογίσεις εκει όλα αυτά που λες ανατρέπονται ;)

Συμφωνω με το σκεπτικο σου, οπως λεει και η παροιμια "εξω απο το χορο πολλα τραγουδια λενε". Παντως μαλλον δε διαβασες τι εγραψα, διοτι εγω εγραψα εντελως διαφορετικα πραματα απο αυτα στα οποια εσυ απαντας.

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16

Σταματήστε επιτέλους να βάζετε τα παιδιά μπροστά ως δικαιολογία. Χειρότερο κακό κανει σε ένα παιδί μια δυσλειτουργική οικογένεια παρά δύο φιλικά χωρισμένοι γονείς.

Επισκέπτης
Συμφωνω με το σκεπτικο σου, οπως λεει και η παροιμια "εξω απο το χορο πολλα τραγουδια λενε". Παντως μαλλον δε διαβασες τι εγραψα, διοτι εγω εγραψα εντελως διαφορετικα πραματα απο αυτα στα οποια εσυ απαντας.
διάβασα πολύ καλά άπλα εγώ σου προσέθεσα κάποια δεδομένα που ξέχασες να βάλεις.οι υποθέσεις που έγραψες κάλο θα είναι να είναι με όσο το δυνατόν περισσότερα δεδομένα ;)

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Σταματήστε επιτέλους να βάζετε τα παιδιά μπροστά ως δικαιολογία. Χειρότερο κακό κανει σε ένα παιδί μια δυσλειτουργική οικογένεια παρά δύο φιλικά χωρισμένοι γονείς.
Noμίζω ότι τις μεγαλύτερες αμαρτίες, εμείς οι γονείς,-υποτίθεται- τις κάνουμε στο όνομα των παιδιών μας.
Αυτό πολλές φορές γυρνά "μπούμεραγκ" και στην δική μας ζωή.
Πρέπει να το προσέχουμε.

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
εξαρταται τυπε ο κερατάς τι χαρακτήρα έχει  :grin:
αν ειναι τυπος ο οποιος προσαρμόζεται ,
και καταλαβαινει πως το οτι εμπλεξε εξαρχης σε εναν γαμο
με μια πουτανα την οποια δεν ειχε καταλαβει ειναι δικια του ευθυνη
και πως καλο θα ηταν να το τελειωσει εδω αναγνωριζοντας το λαθος του
και μη χανοντας αλλο χρονο σε υστεριες , κραυγες , τραμπουκισμους κτλ
τοτε ολα καλα για τον γαμίκο.

Αν τωρα ο κερατάς είναι τύπος ο οποιος δεν εχει προβλημα να πουλησει
ακομη και ολοκληρη την περιουσια του με σκοπο να εκδικηθει ρισκαροντας τα παντα
επειδη αρνείται να καταπίει το χάπι... τοτε μαύρο φιδι που τον έφαε τον άλλον.
Τύπε τα πράγματα είναι απλά, αν ο απατημένος σύζηγος πιστεύει ότι επειδή τον απάτησε η γυνάικα του, το πρόβλημα του είναι  να "αρνείται να καταπίει το χάπι... " και η λύση είναι "δεν εχει προβλημα να πουλησει
ακομη και ολοκληρη την περιουσια του με σκοπο να εκδικηθει ρισκαροντας τα παντα"

ΝΟΜΙΖΩ, ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΕΣ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΑΝ ΘΑ ΤΟΥ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ Ή ΟΧΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
Η γυναίκα του, σε κάθε περίπτωση, το μόνο εύκολο θα είναι να το πέξει όπως αυτή θέλει....

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
das ist richtig..ich stimme 100%

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τύπε τα πράγματα είναι απλά, αν ο απατημένος σύζηγος πιστεύει ότι επειδή τον απάτησε η γυνάικα του, το πρόβλημα του είναι  να "αρνείται να καταπίει το χάπι... " και η λύση είναι "δεν εχει προβλημα να πουλησει
ακομη και ολοκληρη την περιουσια του με σκοπο να εκδικηθει ρισκαροντας τα παντα"

ΝΟΜΙΖΩ, ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΕΣ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΑΝ ΘΑ ΤΟΥ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ Ή ΟΧΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
Η γυναίκα του, σε κάθε περίπτωση, το μόνο εύκολο θα είναι να το πέξει όπως αυτή θέλει....

στα αρχιδια του η γυναικα του απο εκει και επειτα παικτη.
Ο στοχος του θα ειναι απλα να εκδικηθει. Δεν τον πειθεις τον αλλον
με αυτο που λες πιο πανω... το οτι εσυ θα σκεφτεις ετσι δεν πιστοποιει
οτι και ο αλλος πρεπει να σκεφτει ετσι. Ετσι ονειρευεσαι ΕΣΥ οτι θα σκεφτει
το θεμα ειναι τι γινεται ομως στην πραγματικοτητα.

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
παικτη.
Ο στοχος του θα ειναι απλα να εκδικηθεί στα αρχιδια του η γυναικα του απο εκει και επειτα. Δεν τον πειθεις τον αλλον
με αυτο που λες πιο πανω... το οτι εσυ θα σκεφτεις ετσι δεν πιστοποιει
οτι και ο αλλος πρεπει να σκεφτει ετσι. Ετσι ονειρευεσαι ΕΣΥ οτι θα σκεφτει
το θεμα ειναι τι γινεται ομως στην πραγματικοτητα.
Τύπε συμφωνούμε ότι ο καθένας πρέπει να σκέφτεται με το μυαλό του.
Διαφωνούμε ότι "στα αρχιδια του η γυναικα του απο εκει και επειτα ", μιλάμε για οικογένεια πιθανόν και με παιδιά και όχι για μια γκόμενα που πηδάμε.
Τελικά για να το κλείνουμε, αλλίμονο αν οι γυναίκες μας- δεν ξέρω αν είσαι παντρεμένος φίλε- έχουν "στοχος του θα ειναι απλα να εκδικηθεί" ,
ΤΟΤΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΕΙΧΑΜΕ ΓΑΜΙΣΕΙ!!!!
Με εμάς πρώτους εδώ μέσα!!!!
Εκτός, αν πιστεύεις ότι οι γυναίκες είναι 2ης κατηγορίες άνθρωποι......

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τύπε συμφωνούμε ότι ο καθένας πρέπει να σκέφτεται με το μυαλό του.
Διαφωνούμε ότι "στα αρχιδια του η γυναικα του απο εκει και επειτα ", μιλάμε για οικογένεια πιθανόν και με παιδιά και όχι για μια γκόμενα που πηδάμε.
Τελικά για να το κλείνουμε, αλλίμονο αν οι γυναίκες μας- δεν ξέρω αν είσαι παντρεμένος φίλε- έχουν "στοχος του θα ειναι απλα να εκδικηθεί" ,
ΤΟΤΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΕΙΧΑΜΕ ΓΑΜΙΣΕΙ!!!!
Με εμάς πρώτους εδώ μέσα!!!!
Εκτός, αν πιστεύεις ότι οι γυναίκες είναι 2ης κατηγορίες άνθρωποι......

δεν ειμαι παντρεμενος και δεν ξερω και αν θα υπάρξω και ποτε  :grin:

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
δεν ειμαι παντρεμενος και δεν ξερω και αν θα υπάρξω και ποτε  :grin:
Ειλικρινά, θα στο ευχόμουν, παρόλο που εγώ εκάνα την μαλακία και άργησα πολύ να παντρευτώ φιλε, Boldemort αξίζει τον κόπο, έστω και αν είναι μόνο και μόνο για το παιδί...
ΣΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΠΑΝΤΩΣ!!!!

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ η ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑ της φωτογραφίας ή