Νέα

Σχέσεις-Σεξ με παντρεμένες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kkoostas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 164
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
βρειτε ρε μια κο΄πελιτσα να κανετε οικογενεια..παιδακια
κι αφηστε τις παντρεμενες
αυτα μας φαγανε
αλλα εαν κυνηγατε παντρεμενες φροντιστε να ειστε καβαντζωμενοι
γιατι εαν εγω μαθαινα οτι μου τα φοραγε, θα τον εβρισκα τον πουστη η γη να γυρισει αναποδα και θα της τον εστελνα μακετο
Στην προκείμενη περίπτωση δεν φταίει ο "πούστη" αλλά η ποτανα......

Αλλά και ο "πούστης" πάει γυρεύοντας...... Να φάει το κεφάλι του!!!

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
αυτα μας φαγανε
γιατι εαν εγω μαθαινα οτι μου τα φοραγε, θα τον εβρισκα τον πουστη η γη να γυρισει αναποδα και θα της τον εστελνα μακετο
Για να φτάσει να τα φορέσει μια γυναίκα στον άντρα της θα πρέπει ή να έχει έρθει στο θέμα σεξ μια τρελλή στασιμότητα (από το να κάνουν τα ίδια και τα ίδια μέχρι το να μη κάνουν καθόλου) ή να έχει μάθει πως ο άντρας της της τα φοράει. Δε ξέρω για ποιους άλλους λόγους μπορεί να τα φορέσει στον άντρα της (και δε με ενδιαφέρει κιόλας). Οπότε ΕΑΝ μάθαινες ότι σου τα φοράει χαλάρωσε, δες μήπως έκανες (ή δεν έκανες) κάτι εσύ και σου τα φοράει, μετά σκότωσε τη γυναίκα σου (γιατί όσο και να ήθελε ο πούστης να την πηδήξει αν δε το ήθελε και εκείνη δε θα γινόταν ΤΙΠΟΤΑ, και μετα, αν δεν έχεις ηρεμήσει σκότωσε και τον πούστη.

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
έχει ρίσκα η παντρεμένη
όταν είναι καβλωμένη
τίποτα δε λογαριάζει
όταν το μουνί της στάζει !

Και μπορεί να σ΄αγαπήσει
και τον άλλο να χωρίσει
και να πάρει τα παιδιά της
και μαζί και τη μαμά της !

Ηρθα αγάπη μου κοντά σου
τούτα είναι τα παιδιά σου!
Η μαμά θα τα προσέχει
και παιδί της θα σε έχει !  

:grin:

Μετά από αυτό, για όσους γνωρίζουν γιατί τους έχει συμβεί...
και ο ΜΑΛΑΚΑΣ (ή ο σύζηγος) να παίρνει τηλέφωνα σε σένα και τους γονείς σου και να σε ψάχνει να σε "καθαρίσει".

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ
Ευτυχώς που υπάρχουν ΠΟΥΤΑΝΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
σαν παντρεμενος το θεμα ειναι το εξης
η ερωτικη διαθεση μιας γυναικας οταν κανει παιδι πεφτει κατακορυφα ειναι φυσικο ο ανδρας να ξενοπηδαει μετα καθως μια γυναικα αντεχει χωρις σεξ περισσοτερο απο εναν ανδρα
ο ανδρας ξενοπηδαει γραφει στα αρχιδια του την γυναικα του στον ερωτικο τομεα
μετα η γυναικα λογικο να ψαχθει και το σεξ ειναι απο τα καλυτερα με τετοιες γυναικες

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Ευτυχώς που υπάρχουν ΠΟΥΤΑΝΕΣ.........

Συνημμένα

• renia 01.jpg
    renia 01.jpg
    89,4 KB · Εμφανίσεις: 11

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
αυτα μας φαγανε
Φίλε foufoutos_30 και εγώ παντρμενένος είμαι,
αλλά να με ξανα-κυνηγάει ο σύζηγος να με "καθαρίσει" και να είναι και "Κρητσικάκι",
να μην μπορώ να κοιμηθώ σπίτι μου και να πρέπει να δικαιολογηθώ και στην γυναίκα μου για αυτό..,
να μην πω για τηλέφωνα σε μένα και τους γονείς μου,
δεν θέλω να το ξαναζήσω....

ΟΠΟΤΕ, όλοι μαζί....

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥΤΑΝΕΣ

Συνημμένα

• renia 01.jpg
    renia 01.jpg
    89,4 KB · Εμφανίσεις: 14

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
τυπε ασε τις κρητικες γιατι δεν σε βλεπω καλα

Φίλε Boldemort, και εγώ παντρμενένος είμαι,
και γνωρίζω από άντρα κοπέλι,
ΑΛΛΑ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΓΙΑ ΜΙΑ  :tits2:?
Εκτός αν είναι πειραγμένο το μυαλό του ανθρώπου και τον ωθεί στο έγκλημα για αυτοεπιβεβαίωση.
Κάθε άποψη δεκτή επί του θέματος...

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
δεν ειναι μαγκια να μπεις αναμεσα σε 2 ανθρωπους..ποσο μαλλον να την διεκδικεις την παντρεμενη ενω αυτη αμφιταλαντευεται στο να κανει την λαδια ή οχι και να προσπαθεις να την πεισεις με καθε τροπο να σου κατσει
το ερωτημα ειναι το εξης
τι γινεται στις περιπτωσεις που ενας γαμος εχει τελειωσει στο κρεβατι..γιατι οταν τελειωνει το κρεβατι τελειωνει κι καθε σχεση..δηλαδη ναι μεν παντρεμενοι ακομα αλλα απλα συμβιωνουν και εχουν συνεχεια καβγαδες.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Για να φτάσει να τα φορέσει μια γυναίκα στον άντρα της θα πρέπει ή να έχει έρθει στο θέμα σεξ μια τρελλή στασιμότητα (από το να κάνουν τα ίδια και τα ίδια μέχρι το να μη κάνουν καθόλου) ή να έχει μάθει πως ο άντρας της της τα φοράει. Δε ξέρω για ποιους άλλους λόγους μπορεί να τα φορέσει στον άντρα της (και δε με ενδιαφέρει κιόλας). Οπότε ΕΑΝ μάθαινες ότι σου τα φοράει χαλάρωσε, δες μήπως έκανες (ή δεν έκανες) κάτι εσύ και σου τα φοράει, μετά σκότωσε τη γυναίκα σου (γιατί όσο και να ήθελε ο πούστης να την πηδήξει αν δε το ήθελε και εκείνη δε θα γινόταν ΤΙΠΟΤΑ, και μετα, αν δεν έχεις ηρεμήσει σκότωσε και τον πούστη.
μωρε οσο την γυναικα την ξεπατωνεις και τρεμει απο το χυσιμο δεν θα φυγει ποτε..
ασφαλεια καθε ειδους και χυσιμο να νιωθει

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
δεν ειναι μαγκια να μπεις αναμεσα σε 2 ανθρωπους..ποσο μαλλον να την διεκδικεις την παντρεμενη ενω αυτη αμφιταλαντευεται στο να κανει την λαδια ή οχι και να προσπαθεις να την πεισεις με καθε τροπο να σου κατσει
foufoutos_30 εγώ σε κάθε περίπτωση στα παραπάνω μαζί σου.
Αλλά ο καθένας είναι άξιος των επιλογών του και πρέπει να πληρώνει τις συνέπειες των πράξεων του. Εμείς οι άντρες έχουμε λίγο "αρσενικό" μυαλό ενώ οι γυναίκες σε αυτά τα θέματα ίσως είναι πολύ πιο έξυπνες από εμάς, ώστε και να κάνουν αυτό που θέλουν- να γαμηθούν με αυτόν που θέλουν και ας είναι παντρεμένες, και να μας "πίσουν" σύζηγο και εραστή ότι είναι τα θύμα- βλέπεις τι γράφεις "ποσο μαλλον να την διεκδικεις την παντρεμενη ενω αυτη αμφιταλαντευεται στο να κανει την λαδια ή οχι και να προσπαθεις να την πεισεις με καθε τροπο να σου κατσει".
ΕΓΩ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΡΩΝΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ για την καημένη την γυναίκα μου :tits2:, "που την διεκδικούν, ενω αυτη αμφιταλαντευεται στο να κανει την λαδια ή οχι και να προσπαθεις να την πεισούν με καθε τροπο να σου κατσει.."
ΤΗν ΚΑΗΜΕΝΗ!!!!
Πρέπει να την συμπονέσω εγώ ο "ΑΡΣΕΝΙΚΟΣ"!!! Παίρνωντας ένα κουμπούρι και αδειάζοντας την γωνιά της, αφού εγώ θα είμαι στην φυλακή, και δίνωντας της όλη την περιουσία μας, γιατί αυτή έχει παιδιά η καημένη και φυσικά δεν θα την σκοτώσω γιατί την παρέσηρε την "ΠΟΥΤΑΝΑ" ο ΑΛΗΤΗΣ ... και εγώ συνεχίζω να την αγαπώ ο Μαλάκας...
Οπότε με 25 χρόνια φυλακή ή ισόβια θα φταίει αυτή αν σε όλα αυτά τα χρόνια "την διεκδικει την παντρεμενη- του φονιά κάποιος νέος, ενω αυτη αμφιταλαντευεται στο να κανει την λαδια ή οχι και να προσπαθεις να την πεισεις με καθε τροπο να σου κατσει"

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
το ερωτημα ειναι το εξης
τι γινεται στις περιπτωσεις που ενας γαμος εχει τελειωσει στο κρεβατι..γιατι οταν τελειωνει το κρεβατι τελειωνει κι καθε σχεση..δηλαδη ναι μεν παντρεμενοι ακομα αλλα απλα συμβιωνουν και εχουν συνεχεια καβγαδες.

Αυτό είναι το ζουμί!

digenis87

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2010
Like
3
Πόντοι
6
Ετσι ειναι αν δεν υπαρχει χημεια στο κρεβατι δεν υπαρχει κ σεξ.Κ ολα τα αλλα του στυλ 'με ενδιαφερει ο πνευματικος κοσμος κ οχι η σαρκικη επαφη" ειναι μλκιες²

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Φίλε Boldemort, και εγώ παντρμενένος είμαι,
και γνωρίζω από άντρα κοπέλι,
ΑΛΛΑ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΓΙΑ ΜΙΑ  :tits2:?
Εκτός αν είναι πειραγμένο το μυαλό του ανθρώπου και τον ωθεί στο έγκλημα για αυτοεπιβεβαίωση.
Κάθε άποψη δεκτή επί του θέματος...

εξαρταται τυπε ο κερατάς τι χαρακτήρα έχει  :grin:
αν ειναι τυπος ο οποιος προσαρμόζεται ,
και καταλαβαινει πως το οτι εμπλεξε εξαρχης σε εναν γαμο
με μια πουτανα την οποια δεν ειχε καταλαβει ειναι δικια του ευθυνη
και πως καλο θα ηταν να το τελειωσει εδω αναγνωριζοντας το λαθος του
και μη χανοντας αλλο χρονο σε υστεριες , κραυγες , τραμπουκισμους κτλ
τοτε ολα καλα για τον γαμίκο.

Αν τωρα ο κερατάς είναι τύπος ο οποιος δεν εχει προβλημα να πουλησει
ακομη και ολοκληρη την περιουσια του με σκοπο να εκδικηθει ρισκαροντας τα παντα
επειδη αρνείται να καταπίει το χάπι... τοτε μαύρο φιδι που τον έφαε τον άλλον.

sinister

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2010
Κριτικές
11
Like
0
Πόντοι
11
η ερωτικη διαθεση μιας γυναικας οταν κανει παιδι πεφτει κατακορυφα ειναι φυσικο ο ανδρας να ξενοπηδαει μετα καθως μια γυναικα αντεχει χωρις σεξ περισσοτερο απο εναν ανδρα
ο ανδρας ξενοπηδαει γραφει στα αρχιδια του την γυναικα του στον ερωτικο τομεα
μετα η γυναικα λογικο να ψαχθει και το σεξ ειναι απο τα καλυτερα με τετοιες γυναικες
Ορθώς έγραψες kompe... Αυτό ακριβώς συμβαίνει. Ξενοπήδήξτε γιατί η ζωή ειναι μικρή.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
O παντρεμένες επειδή τον έχουν φάει πάρα πολλές φορές χωρίς τη θέληση τους φέρνουν και τις μικρότερες αντιστάσεις.Ούτε να περιμένουν να είναι κατάλληλη η περίσταση ούτε να νιώθουν καλά ούτε τίποτα.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
εχεις δικιο...ειναι απολυτα φυσικο...
οπως ας πουμε αν κατι στραβωσει στην δουλεια του αντρα και ειναι χαλια ψυχολογικα ειναι πολυ φυσιολογικα η γυναικα να πηδηχτει με καποιον/ους αλλον/ους.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
O παντρεμένες επειδή τον έχουν φάει πάρα πολλές φορές χωρίς τη θέληση τους φέρνουν και τις μικρότερες αντιστάσεις.Ούτε να περιμένουν να είναι κατάλληλη η περίσταση ούτε να νιώθουν καλά ούτε τίποτα.
γτ με το ζορι το κανουν;δε θελουν;

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
οι παντρεμενες δεν εχουν στεκι ρε φιλε να πας να την βρεις, μεσα απο παρεες, απο την γειτονια, τυχαια τελος παντων, και να ξερεις οτι καμια δεν γουσταρει να της δειξεις οτι πας μονο και μονο για πηδημα

μή το λές μή το λές.. :dancing:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Τυποι μου καλησπερα. Δεν το επιασα απο την αρχη το θεμα και αναρωτιεμαι για ποιον λογο μιλατε για αιματοκυλισματα και τα σχετικα  :think:  πιστευετε πως το να πηδαει καποιος μια παντρεμενη ειναι τοσο επικινδυνο? Και εν πασει περιπτωση οτι ειναι πιο επικινδυνο απο το να πηδαει μια ελευθερη? Δεν το νομιζω. Προσωπικα ειμαι φαν των σχεσεων με παντρεμενες  :rockon:

There's nothing in the world like the devotion of a married woman. It's a thing no married man knows anything about.

Oscar Wilde

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom