Νέα

Σχέσεις-Σεξ με παντρεμένες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kkoostas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 164
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Την τελευταία 10ετία πρέπει να έχω πάει με πάνω από 50.

Χωρίζονται σε 2 κατηγορίες. Αυτές που έχουν πρόβλημα με τον άντρα τους και αργά η γρήγορα θα το διαλύσουν και αυτές που άπλα θέλουν μια αλλαγή χωρίς επιπτώσεις και κίνδυνο.  Επιλέγουμε ΠΑΝΤΑ την κατηγορία νούμερο δύο. Η πρώτη, είναι εξαιρετικά επικίνδυνη.

Κύριος λόγος που ξενογαμιουνται είναι ακριβώς ο ίδιος που το κάνουμε και εμείς. Βαρεμάρα λόγω χρόνου, αδιαφορία του συζύγου, ανάγκη επιβεβαίωσης, ανεκπλήρωτες επιθυμίες.  Ενιοτε, αντεκδικούνται κέρατο – 99% των γυναικών που έμαθαν ότι τις απάτησαν, ανταπάντησαν.

Τις βρίσκεις παντού. Στο νετ, στο σ/μ, στις τράπεζες, στα φαναρια που περιμένεις, στη παραλία με τα παιδιά, σε παιδικά πάρτι, Παντού. Προσέγγιση, εύκολη. Χαμόγελο και 2-3 έξυπνες κουβεντούλες. Αν ανταποκριθούν, το έργο είναι εύκολο.  Από αρχή, εγώ πάω μόνο με εντελώς άγνωστες. Γυναίκες από επαγγελματικό και φιλικό περιβάλλον, ΠΟΤΕ. Έχει 5.000.000 γυναίκες εκεί έξω. Αρκετές. Δεν χρειάζεται να γαμησεις τη γυναίκα του φίλου σου.

Γαιμιουνται παθιασμένα και πολύ. Μαζί σου, θα κάνουν πράγματα που ο άντρας τους ούτε καν σκέφτηκε να τους ζητήσει. Έχω εκπλαγεί από συμπεριφορές. Αν αισθάνονται ασφαλείς και περνανε καλά, διαρκεί αρκετά. Το τέλος, πάντα, είναι λίγο φορτισμένο συναισθηματικά. Πολύ προσοχή όμως. Αν σας πιασουν, τα πράγματα είναι δύσκολα. Διπλό κινητό, καλά κρυμμένο, και διακριτικότητα.

Και μην ξεχνάτε. Κάθε μια που γαμαμε, αντιστοιχεί σε ένα κερατά. Θα πρέπει πάντα, να αποδεχόμαστε την πιθανότητα ότι είμαστε και εμείς δυνητικοί κεραταδες. Ηδη, απο την ερευνα του Ασκητη, το 42% των παντρεμενων γυναικων εχει ριξει ενα - τουλαχιστον- κερατο.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.349
Πόντοι
22.785
Πάντως άπό προσωπικές έμπειρίες φίλων μου κολητών τριών τόν άριθμό,
καί όχι δικών μου διότι είμαι άντίθετος έπ΄αύτού , καί οί τρείς
είχανε όλέθρια άποτελέσματα ........ μέχρι πού οί δύο διαλύσανε
τά σπίτια τους!!!!!

Αξίζη τέτοιο τίμημα ???

Δόξα τό θεό ύπάρχουνε κορασίδες άφθονες, καί στοιχίζουνε ΤΖΑΜΠΑ....ψυχολογικά  ;)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Πάντως άπό προσωπικές έμπειρίες φίλων μου κολητών τριών τόν άριθμό,
καί όχι δικών μου διότι είμαι άντίθετος έπ΄αύτού , καί οί τρείς
είχανε όλέθρια άποτελέσματα ........ μέχρι πού οί δύο διαλύσανε
τά σπίτια τους!!!!!

Αξίζη τέτοιο τίμημα ???

Δόξα τό θεό ύπάρχουνε κορασίδες άφθονες, καί στοιχίζουνε ΤΖΑΜΠΑ....ψυχολογικά  ;)

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
ΧΑ ΧΑ ΧΑ Είσαι άρχηγός φίλε μου άγαπημένε ,,,, αυτά νά τά βλέπη
ό agiana χα χα χα

Δεν είμαι του κλασσικού ρεπερτορίου...... Προτιμώ τις λαϊκές (μπάντες!) Χαχαχαχαχα

OP
OP
kkoostas

kkoostas

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
54
Πόντοι
1
2 φορές έχω κάνει "σχέση¨ με παντρεμένη. Και τις 2 απλά προέκυψε. Την πρώτη έτυχε έξω από το σπίτι μου να παραπατήσει και να τσακιστεί κρατώντας τα ψώνια της....Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν απλά να βοηθήσω και επειδή είχε χτυπήσει ψιλοάσκημα της είπα αν ήθελε να ανέβει στο σπίτι μου που έχω κουτί πρώτων βοηθειών ή να περίμενε να το κατεβάσω...Μου είπε πως καλύτερα θα είναι να ανέβει αφού την είχαν πιάσει και τα κλάματα και ήθελε να ρίξει νερό στο προσωπό της....Ούτε καν πήγε το μυαλό μου στο πονηρό. Την κρατούσα για να περπατήσει ενώ της κρατούσα και τα ψώνια..Ήταν περίπου 35 (εγώ 24 μόλις είχα γυρίσει από Αγγλία)...Τέλος πάντων έμαθα πως μόλις είχε έρθει με τον άντρα της στη γειτονιά και έμενε κοντά στο σπίτι μου...Μια δυό φορές είχαμε βρεθεί στο δρόμο και απλά λέγαμε ένα γειά. Μια μέρα βρεθήκαμε στο σούπερ μάρκετ και αρχίσαμε να τα λέμε, άρχισε να φλερτάρει, άρχισα και εγώ μετά πήγαμε για καφέ και στο τέλος βρεθήκαμε στο σπίτι μου να γαμιόμαστε..Για 2 χρόνια (ουσιαστικά για 1 αφού τον έναν ήμουν φαντάρος και μακριά από την Αθηνα) βρισκόμασταν και ξεσκιζόμασταν...Ούτε πριξαρχιδισμούς ούτε γκρίνιες, ούτε "πάχυνα" και μαλακίες. Pure hard sex...
Με τη δεύτερη η όλη η ιστορία τράβηξε περίπου 3 χρόνια...Στην αρχή ήταν καλά...Μόνο σεξ και λίγη κουβεντούλα...Σχεδόν σε καθημερινή σχέση...Προς το τέλος άρχισε να μου λέει πως σκέφτεται να χωρήσει τον άντρα της και να είμαστε μαζί (παιδί δεν είχε) αλλά της είπα πως αν θέλει κάτι τέτοιο εγώ θα είμαι έτοιμος για οικογένεια σε 4-5 χρόνια...Αυτή καιγόταν ΚΥΡΙΩΣ στο να γίνει μάνα, οπότε ακύρωσε την σκέψη της και κόψαμε...Μετά από κανένα δυο χρόνια και λίγο πρινβ φύγω από Ελλάδα με πήρε τηλ για να βρεθούμε...Είχε γίνει μάνα αλλά είχε ανακαλύψει πως ο άντρας της όταν ήταν έγκυος την είχε κερατώσει...Ε το τι έκανα μαζί της στο κρεβάτι εκείνη την μέρα δε λέγεται...Α! Και την γνώρισα όταν είχα βγει με έναν φίλο μου που γούσταρε μια κοπέλα και είχε κανονίσει να βγουν, αλλά η κοπέλα θα έφερνε και μια φίλη της οπότε ο φίλος μου, μου είχε ζητήσει να πάω μαζί του....
Ότι πολλές παντρεμένες ψάχνονται είναι αλήθεια..Ειδικά αυτες που έχουν καιρό παντρεμένες, έχουν γίνει μάνες και ο άντρας τους δε τους δίνει πολύ σημασία, και ψάχνουν τη περιπέτεια... Μπορεί να σου προκύψει κάτι στη τύχη...να χαμογελάσεις σε μια στο σούπερ μάρκετ ή να ζητήσεις βοήθεια για ένα προιόν (για κάποιο λόγο τρελλένονται όταν μαθαίνουν πως κάποιος άντρας κάτω των 30 μένει μόνος του) ή μπορεί να την πετύχεις σε μια κοινη παρέα χωρίς με τον άντρα της...Αν κάνεις κίνηση πρώτος πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός και αν δεις ότι δεν ανταποκρίνεται καθόλου να κόψεις λάσπη...Συνήθως αν τους ενδιαφέρεις θα δεις τα σημάδια πολύ έντονα...

Πάντως το σεξ με τις παντρεμένες είναι Γ-Α-Μ-Ω.
Λοιπόν όσο τις απέφευγα τόσο μου καθότανε τι να πω αμα θελει η τυχη πάντως συμφωνω απόλυτα το σεξ ειναι και ΓΑΜΩ :)

Plasido

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Πρεπει να την κανεις να πιστεψει οτι εισαι αυτο που δεν ειναι ο αντρας της!
Να την κανεις να αισθανθει γυναικα παλι,να τη κολακεψεις,να την ανεβασεις και ποτε να μην την κανεις να αισθανθει φτηνη.
Το βασικοτερο ειναι η προστυχη αμεσοτητα και η επιμονη.
Καλο βολι!!
ρε συ, η δικια σου (αυτη που ερριξες) μπορει να τα ηθελε αυτα, ολες ετσι ειναι ομως ? επειτα που να ξερω εγω τον αντρα της για να κανω οτι ειμαι διαφορετικος

ydroxoos^

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2008
Like
17
Πόντοι
1
υπαρχει και η αλλη κατηγορια ...παντρεμενες η χωρισμενες με παιδια!!!και μερικεσ φορες παιζει σημαντικο ρολο και ηλικια,που σιγουρα μια γιναικα απενεχοποιειται..Εμενα μου εχει τυχει να γαμαω μια χωρισμενη με παιδι..στο ενα δωματιο εμεις,στο διπλα η μικρη,τι μικρη δηλαδη 7 ετων..!!και να αγχωνομαι εγω και εκεινη στην μουναρα της,μην ανησυχεις μου λεει,δεν ξυπναει η μικρη...Η ελλεηνιδα αν θελει πραγματικα να γαμηθει δεν εχει τον θεο της!!!Για καλο το ειπα ε....!!!

OP
OP
kkoostas

kkoostas

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
54
Πόντοι
1
Εντάξει σίγουρα υπάρχουν πολλές που είναι έτσι αλλα πρέπει να καταλάβουμε και εμείς την ανάγκη τους για πήδημα :) ...πάντως έχει την δική του χάρη και το μουγκό ε? (να προσέχουμε μην μας ακούσουν στο δίπλα δωμάτιο :P)

Plasido

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Ωραία παιδιά, να πούμε το πιο σημαντικό. ΠΟΥ βρίσκεις παντρεμένη να ενδιαφέρεται???
πως την προσεγγίζεις και φυσικά σημεία στα οποία συχνάζει (πάντα μιλάμε για Αθήνα)

οι παντρεμενες δεν εχουν στεκι ρε φιλε να πας να την βρεις, μεσα απο παρεες, απο την γειτονια, τυχαια τελος παντων, και να ξερεις οτι καμια δεν γουσταρει να της δειξεις οτι πας μονο και μονο για πηδημα

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
μολις χωρισουν ειναι ευαλωτες πολυυυυυυυυυυ.......αν το παιξεις εξυπνα ριχνεις τρελα πηδηματα.....σε διαφορες πολεις..... ;)

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
βρειτε ρε μια κο΄πελιτσα να κανετε οικογενεια..παιδακια
κι αφηστε τις παντρεμενες
αυτα μας φαγανε
αλλα εαν κυνηγατε παντρεμενες φροντιστε να ειστε καβαντζωμενοι
γιατι εαν εγω μαθαινα οτι μου τα φοραγε, θα τον εβρισκα τον πουστη η γη να γυρισει αναποδα και θα της τον εστελνα μακετο

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Επικίνδυνα σπορ...

ups.jpg

Stories

Νέο!