Διαγραμμένο μέλος 101687
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Οι καημένες οι γυναίκες έχουν δίκιο. Οι άντρες έχουν εξαφανιστεί.
Ο μεσιε Νεαρχος τα λεει παντα πολυ ωραια
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Οι καημένες οι γυναίκες έχουν δίκιο. Οι άντρες έχουν εξαφανιστεί.
Φιλε απο τον πρακτικο τροπο σκεψης σε κοβω μηχανικο στο επαγγελμα
Παρεπιπτοντως συμφωνω..
Τα πραγματα ειναι απλα.
Παντρευεσαι αυτη με την μεγαλυτερη προικα και γαμας αυτη με τα μεγαλυτερα βυζια.
οντωας
δεν ειχα σκεφτει ποτε ότι ειναι τοσο εμφανες
![]()
Θα παρακαλούσα να απαντήσουνε μόνο όσοι έχουν να προτείνουνε κάτι . Πιστεύω πως οι γυναίκες πρέπει να έχουν τον πρώτο λόγο στο θέμα αυτό.
Λοιπόν θα πω πολύ απλά τον προβληματισμό μου και αν δω ότι υπάρχει ενδιαφέρον θα συνεχίσω..
Έχω σχέση 4 χρόνια.
Τα τελευταία 2 από αυτά μιλάω τηλεφωνικά με την πρώην μου.
Γιατί το κάνω αυτό;
Γιατί το ΚΑΝΕΙ αυτό;
Μένουμε σε άλλες πόλεις.
Η σχέση μου με «πιέζει» να παντρευτούμε αλλά εγώ έχω στο μυαλό μου την άλλη.
Η κοπέλα μου είναι εξαίρετη.
Η άλλη κάτι σαν το ανεκπλήρωτο..
Αν με ήθελε θα με άφηνε να παντρευτώ; Δεν θα με διεκδικούσε;
Περιμένω και είμαι έτοιμος για στοιχεία.
διαβασε αυτο εδω ειναι 100% σωστο εμενα μου ετυχε σχεδον ετσι με την διαφορα οτι την πατισα και πηγα με την πρωην
ειναι απο αλλο φορυμ αλλα εχει πολλα σωστα μεσα του
φιλε προσοχη καμμια πρωην δεν γυρνα ποτε δες στο κοσμοπολιταν εχει εκει γκομενες να κενε οτι ουτε μεσφιαρες δεν γυρνανε στον πρωην ... το φορθμ εχει αναλογο θεμα κατι παιζει και θελει να στην φερει
ΠΡΟΣΕΧΕ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΜΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΦΥΓΕΙ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ.
Όταν η πρώην αποφασίζει να τηλεφωνήσει...
Σας πήρε αρκετό χρόνο για να την ξεπεράσετε και να που επιτέλους τα καταφέρατε! Αποφασίσατε να κοιτάξετε μπροστά , βρήκατε ξανά τους φίλους και τις παρέες σας , αρχίσατε να βγαίνετε και να περνάτε καλά ώσπου τελικά γνωρίσατε μια καινούργια κοπέλα. Και πάνω που η ζωή σας μπήκε σε ένα καινούργιο ρυθμό...μια φωνή από το παρελθόν έρχεται να ταράξει την ησυχία σας : η πρώην!
Κάτω από κανονικές συνθήκες μια «πρώην» δεν πρόκειται να μπει στη διαδικασία να σας πάρει τηλέφωνο μιας και αφού αποφάσισε να χωρίσει μαζί σας θα σας θεωρούσε μάλλον ακατάλληλο γι αυτήν εκτός εάν σας είδε τυχαία να περπατάτε στο δρόμο αγκαλιά με την καινούργια σας αγαπημένη και να δείχνετε ευτυχισμένος! Ναι , μην παραξενεύεστε. Μια γυναίκα σπάνια μπορεί να αποδεχτεί ότι ο άντρας που αυτή απέρριψε τόλμησε να φτιάξει ξανά τη ζωή του και να είναι ευτυχισμένος χωρίς τη θεία παρουσία της. Σίγουρα , δεν θα έπαιρνε το ρίσκο να σας μιλήσει μπροστά στην νυν κοπέλα σας αλλά δεν θα έχανε την ευκαιρία , ακόμα και αν δεν την ενδιαφέρετε καθόλου , να διεκδικήσει το ενδιαφέρον σας μέσω ενός απλού τηλεφωνήματος εκ του ασφαλούς! Ασχέτως αν σας παράτησε για κάποιον άλλο...αυτό δεν έχει καμία απολύτως σημασία.
Το τηλεφώνημα!
Στο τηλεφώνημα αυτό , να είστε σίγουροι ότι θα σας πει ότι σας σκεφτότανε και ότι της λείψατε και είπε να πάρει έτσι να δει τι κάνετε! Παράλληλα, θα φροντίσει να σας πει ότι σε αυτή τη φάση ή είναι μόνη της γιατί ο τύπος για τον οποίο σας χώρισε (θυμάστε αποδείχτηκε σκάρτος ή αν δεν έχει χωρίσει μαζί τουλάχιστον θα αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα στη σχέση της και μόνο εσείς μπορείτε να την καταλάβετε! Με αυτό τον τρόπο θέλει να σας κάνει να πιστέψετε ότι τώρα πια είναι μόνη και πολύ πιθανό να σκέφτεται να επιστρέψει σε εσάς. Αυτό το κόλπο πιάνει πολλές φορές μιας και ο θιγμένος αντρικός εγωισμός σας αποκαθίσταται με την επιστροφή της παραστρατημένης... επιτέλους κατάλαβε την αξία σας. Μην τσιμπάτε... ελπίζει να την λυπηθείτε και να εκτιμήσετε το γεγονός ότι βρήκε το θάρρος και την δύναμη να αποκαλύψει όλα αυτά τα συναισθήματα που τρέφει για εσάς , ενώ παράλληλα περιμένει να σας ξυπνήσει όλα εκείνα που νιώθατε και με τόσο κόπο θάψατε όταν σας παράτησε.
Η άμυνα σας!
Αν κάνετε το λάθος και της δώσετε θάρρος , θα πει ότι σας σκέφτεται συχνά γιατί έχει καταλάβει το λάθος της που άφησε έναν άντρα τόσο καλό παιδί και τόσο τρυφερό σαν και εσάς να φύγει από τη ζωή της. Σε αυτό το σημείο , η μοναδική σας αμυντική στρατηγική είναι η κατά μέτωπο επίθεση :
• Μιλήστε της για το πόσο ευτυχισμένος είστε με την καινούργια σας σχέση.
• Πείτε με λεπτομέρειες όλα αυτά που η νυν κοπέλα σας κάνει για εσάς και σας κάνει ευτυχισμένο ενώ αυτή ποτέ δεν είχε μπει στη διαδικασία ούτε να τα σκεφτεί...
• Μην είστε επιθετικός απέναντι της σε καμία περίπτωση...
• Μην αποκαλύψετε ποτέ το πόσο δύσκολο ήταν για εσάς να την ξεπεράσετε γιατί με αυτό τον τρόπο της δίνετε αφορμή για να συνεχίσει.
Εάν σας πήρε λόγω ζήλιας να είστε σίγουρος ότι με αυτή σας την αντίδραση κατά 90% δεν πρόκειται να σας τηλεφωνήσει ξανά! Εάν τελικά αποδειχτεί πιο επίμονη από ότι φανταστήκατε , ετοιμαστείτε για το δεύτερο τηλεφώνημα!
Το δεύτερο τηλεφώνημα!
Στο δεύτερο τηλεφώνημα η συζήτηση θα είναι λίγο πιο απλή και λίγο πιο «καθημερινή»! Θα προσέξει πολύ τι θα σας πει και σίγουρα δεν θα σας δώσει κανένα λόγο για να αρχίσετε να μιλάτε για το πόσο υπέροχη και καταπληκτική είναι η νυν κοπέλα σας. Αυτή την φορά θα χρησιμοποιήσει την τεχνική «σκαλίζω το παρελθόν»!Θα βρει αφορμή για να σας θυμίσει περιστατικά στα οποία περνούσατε υπέροχα μαζί ενώ σίγουρα θα επωφεληθεί της ευκαιρίας να τονίσει το πόσο σημαντική ήταν η σχέση σας γι αυτήν. Σε αυτό το σημείο μπορείτε να την αποστομώσετε και να την αποτρέψετε από το να εισβάλλει ξανά στη ζωή σας με μια απάντηση του τύπου : « Ναι , η σχέση μας ήταν καλή αλλά τώρα πια ξέρω τι πραγματικά θέλω από μια γυναίκα και το βρήκα στην κοπέλα μου!». Κίνηση ματ – δεν θα σας τηλεφωνήσει ποτέ ξανά εάν έχει έστω και ένα ελάχιστο ίχνος αυτοσεβασμού.
Εάν δεν το πιάνει το υπονοούμενο και σας τηλεφωνήσει ξανά τότε θα πρέπει να εφαρμόσετε την τακτική « παγοκολώνα» , δηλαδή να είστε αδιάφορος και να της πείτε ότι είστε απασχολημένος και δεν μπορείτε να της μιλήσετε. Εάν σας ζητήσει να την καλέσετε εσείς όταν μπορέσετε , φροντίστε να το ξεχάσετε. Εάν ανταποδώσετε το τηλεφώνημα της , της δίνετε το μήνυμα ότι έχει ελπίδες να μπει ξανά στη ζωή σας. Ακόμα και αν σας προσκαλέσει για καφέ μην υποκύψετε στον οποιοδήποτε πειρασμό. Μη ρισκάρετε τη σχέση σας για κάποιο άτομο το οποίο στο παρελθόν αποδείχτηκε σκάρτο και ασυνεπές απέναντι σας. Δεν την εμποδίζει τίποτα να σας φερθεί ακριβώς με τον ίδιο τρόπο εάν καταλάβει ότι σας έχει δεδομένο για ακόμα μια φορά!
Εάν μια πρώην επιστρέφει στα ξαφνικά και χωρίς καμία αιτία πάνω που έχετε «βρει τα πόδια σας» και έχετε βάλει τη ζωή σας σε μια τάξη να είστε βέβαιοι ότι δεν είναι για καλό. Μην αφήνετε τον εαυτό σας να γίνεται θύμα σε οποιοδήποτε καπρίτσιο και πάρτε την ζωή σας και τις ... ευθύνες σας , στα δικά σας χέρια. Αφήστε το παρελθόν σας στο παρελθόν και μην παρασύρεστε από άτομα που το μόνο που θέλουν να πετύχουν είναι να τονώσουν την ματαιοδοξία τους!
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΜΟΓΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΤΡΑΒΑΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΑΚΕΣ
Θα παρακαλούσα να απαντήσουνε μόνο όσοι έχουν να προτείνουνε κάτι .
Υπαρχουν και πουτανες!
:o :o :o :o
απο εσενα δεν περιμενα τετοια γνωμη....![]()
Τα πραγματα ειναι απλα.
Παντρευεσαι αυτη με την μεγαλυτερη προικα και γαμας αυτη με τα μεγαλυτερα βυζια.
Το τηλεφώνημα!
Η άμυνα σας!
Το δεύτερο τηλεφώνημα!