You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σάσα Μπάστα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα diokaz
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Φαντάζομαι που έχει πάει η Τζούλια!!!Η Σασα επερνε 2000 πριν απο μια τριετια τωρα το νουμερο
ειναι 5-7000 ευρω.
Επισκέπτης
Ολά αυτά που τα ξέρεις ήθελα να'ξερα!!!Και μια και αρχισαμε η Τζουλια εχει απογειωθει
μεχρι 20000 οι αλλες νεες οι περισσοτερες στο
κουρπμετι 1-2500
Επισκέπτης
Τέτοιος συνεργάτες μακάρι να έχω και εγώ στο μέλλον!!!εχω μεγαλα αυτια
και ξερω γραφη και αναγνωση και φυσικα αριθμητικη.
πριν 2,5 χρονια ενας συνεργατης μου αβανταρισμενος μου εκανε ενα δωρο.
Να γαμας την Μπαστα βλεποντας σε τσοντα την Τζουλια και ακουγοντας τον νεο CD της Μπεζεντακου!
κουλτουρρρρρα!
η απόλυτη καύλα
annamaria88
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
να ρωτησω κατι ρε σεις? Η Σασα τι επαγγελεται? νομιζα ηταν μοντελο τυπου Τζουλια αλλα ειπε καπου οτι δεν ειναι μοντελο και κουφαθηκα! τι στο καλο ειναι? μη μου πειτε τραγουδιστρια γιατι θα πηδηχτω απ'το παραθυρο!
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ....να ρωτησω κατι ρε σεις? Η Σασα τι επαγγελεται? νομιζα ηταν μοντελο τυπου Τζουλια αλλα ειπε καπου οτι δεν ειναι μοντελο και κουφαθηκα! τι στο καλο ειναι? μη μου πειτε τραγουδιστρια γιατι θα πηδηχτω απ'το παραθυρο!
ΩΡΑΙΟ ΑΒΑΤΑΡ....
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Μωρη αγαμητη...οχι θα πηδηχτω απο το παραθυρο.που γραφεις αλλα... θα πηδηξω απο το παραθυρο!!!να ρωτησω κατι ρε σεις? Η Σασα τι επαγγελεται? νομιζα ηταν μοντελο τυπου Τζουλια αλλα ειπε καπου οτι δεν ειναι μοντελο και κουφαθηκα! τι στο καλο ειναι? μη μου πειτε τραγουδιστρια γιατι θα πηδηχτω [/u] απ'το παραθυρο!
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.300
- Πόντοι
- 5.097
σωστα το πε θα πηδηχτω στο παραθυροΜωρη αγαμητη...οχι θα πηδηχτω απο το παραθυρο.που γραφεις αλλα... θα πηδηξω απο το παραθυρο!!!
osie.0909
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
να ρωτησω κατι ρε σεις? Η Σασα τι επαγγελεται? νομιζα ηταν μοντελο τυπου Τζουλια αλλα ειπε καπου οτι δεν ειναι μοντελο και κουφαθηκα! τι στο καλο ειναι? μη μου πειτε τραγουδιστρια γιατι θα πηδηχτω απ'το παραθυρο!
και αφού είσαι έξυπνο παιδί, εσύ τι δουλειά νομίζεις ότι κάνει;
annamaria88
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Μωρη αγαμητη...οχι θα πηδηχτω απο το παραθυρο.που γραφεις αλλα... θα πηδηξω απο το παραθυρο!!!
καλα που ζεις?
δημοσιοτητα επαγγελεται,γαμω το μανιατηνα ρωτησω κατι ρε σεις? Η Σασα τι επαγγελεται? νομιζα ηταν μοντελο τυπου Τζουλια αλλα ειπε καπου οτι δεν ειναι μοντελο και κουφαθηκα! τι στο καλο ειναι? μη μου πειτε τραγουδιστρια γιατι θα πηδηχτω απ'το παραθυρο!
annamaria88
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ....
ΩΡΑΙΟ ΑΒΑΤΑΡ....
α δλδ tv persona
θενκς
A_re_Koula
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2009
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Τελικα ειναι αλβανιδα η Μπαστα?