Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Φαντάζομαι που έχει πάει η Τζούλια!!!Η Σασα επερνε 2000 πριν απο μια τριετια τωρα το νουμερο
ειναι 5-7000 ευρω.
Ολά αυτά που τα ξέρεις ήθελα να'ξερα!!!Και μια και αρχισαμε η Τζουλια εχει απογειωθει
μεχρι 20000 οι αλλες νεες οι περισσοτερες στο
κουρπμετι 1-2500
Τέτοιος συνεργάτες μακάρι να έχω και εγώ στο μέλλον!!!εχω μεγαλα αυτια
και ξερω γραφη και αναγνωση και φυσικα αριθμητικη.
πριν 2,5 χρονια ενας συνεργατης μου αβανταρισμενος μου εκανε ενα δωρο.
Να γαμας την Μπαστα βλεποντας σε τσοντα την Τζουλια και ακουγοντας τον νεο CD της Μπεζεντακου!
κουλτουρρρρρα!
![]()
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ....να ρωτησω κατι ρε σεις? Η Σασα τι επαγγελεται? νομιζα ηταν μοντελο τυπου Τζουλια αλλα ειπε καπου οτι δεν ειναι μοντελο και κουφαθηκα! τι στο καλο ειναι? μη μου πειτε τραγουδιστρια γιατι θα πηδηχτω απ'το παραθυρο!![]()
Μωρη αγαμητη...οχι θα πηδηχτω απο το παραθυρο.που γραφεις αλλα... θα πηδηξω απο το παραθυρο!!!να ρωτησω κατι ρε σεις? Η Σασα τι επαγγελεται? νομιζα ηταν μοντελο τυπου Τζουλια αλλα ειπε καπου οτι δεν ειναι μοντελο και κουφαθηκα! τι στο καλο ειναι? μη μου πειτε τραγουδιστρια γιατι θα πηδηχτω [/u] απ'το παραθυρο!
σωστα το πε θα πηδηχτω στο παραθυροΜωρη αγαμητη...οχι θα πηδηχτω απο το παραθυρο.που γραφεις αλλα... θα πηδηξω απο το παραθυρο!!!![]()
![]()
να ρωτησω κατι ρε σεις? Η Σασα τι επαγγελεται? νομιζα ηταν μοντελο τυπου Τζουλια αλλα ειπε καπου οτι δεν ειναι μοντελο και κουφαθηκα! τι στο καλο ειναι? μη μου πειτε τραγουδιστρια γιατι θα πηδηχτω απ'το παραθυρο!![]()
Μωρη αγαμητη...οχι θα πηδηχτω απο το παραθυρο.που γραφεις αλλα... θα πηδηξω απο το παραθυρο!!!![]()
![]()
δημοσιοτητα επαγγελεται,γαμω το μανιατηνα ρωτησω κατι ρε σεις? Η Σασα τι επαγγελεται? νομιζα ηταν μοντελο τυπου Τζουλια αλλα ειπε καπου οτι δεν ειναι μοντελο και κουφαθηκα! τι στο καλο ειναι? μη μου πειτε τραγουδιστρια γιατι θα πηδηχτω απ'το παραθυρο!![]()
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ....
ΩΡΑΙΟ ΑΒΑΤΑΡ....![]()
![]()
![]()
naiΤελικα ειναι αλβανιδα η Μπαστα?