Νέα

Σάσα Μπάστα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα diokaz
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πως προτιμάτε τη Σάσα

• Ξανθιά

Ψήφοι: 322 21,3%
  • Μελαχρινή

Ψήφοι: 51 3,4%
  • Κοκκινομάλλα

Ψήφοι: 69 4,6%
  • Ξυρισμένη

Ψήφοι: 28 1,8%
  • Ξυρισμένη στα 4

Ψήφοι: 689 45,5%
  • Τίποτα απ' αυτα. Μ'ενδιαφέρει ΜΟΝΟ ο εσωτερικός της κόσμος

Ψήφοι: 356 23,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.515

krotalias

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2006
Like
7
Πόντοι
6
Να γαμας την Μπαστα βλεποντας σε τσοντα την Τζουλια και ακουγοντας τον νεο CD της Μπεζεντακου!
κουλτουρρρρρα!
:s&m_1:
:2funny:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Δεν θίχτηκε ότι την είπαν πουτάνα, για το ποσό που είπαν ότι παίρνει θίχτηκε...   :2funny:
Επίσης δεν θίχτηκε για το "καργιόλα"... :2funny:

Ένας έρωτας που κράτησε τρεις μόλις μήνες και είχε άσχημο τέλος. Η Σάσα Μπάστα κατηγορεί τώρα τον Παναγιώτη Ταχτσίδη ότι τα ξημερώματα της Παρασκευής χάραξε τη λέξη "κα@@@@" στο αυτοκίνητό της!
"Το αυτοκίνητό μου έχει πάθει μεγάλη ζημιά" λέει η Σάσα στο yupi. "O άνθρωπος αυτός μου είχε κάνει 50 κλήσεις στο κινητό μου μέσα σε μία ώρα. Επειδή δεν απάντησα, μου... κατέστρεψε το Smart. Το έχει χαράξει παντού". Η Σάσα μάλιστα τον κατηγορεί ότι, αφού της χάραξε το αμάξι, πήγε στην πόρτα του σπιτιού της και της έγραψε τον ίδιο χαρακτηρισμό χρησιμοποιώντας αντί για μαρκαδόρο, μια... μπανάνα!
Το επόμενο πρωί η 21χρονη τραγουδίστρια πήγε στο Αστυνομικό τμήμα Γλυφάδας και κατέθεσε μήνυση και ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του- η μήνυση μάλιστα αφορούσε το τροχαίο ατύχημα που είχαν στις 31 Ιανουαρίου, καθώς ο 19χρονος ποδοσφαιριστής, που αυτή τη περίοδο υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία, οδηγούσε χωρίς δίπλωμα, με αποτέλεσμα εκείνη να τον κατηγορεί τώρα ότι έθεσε τη ζωή της σε κίνδυνο.

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
Η Σάσα μάλιστα τον κατηγορεί ότι, αφού της χάραξε το αμάξι, πήγε στην πόρτα του σπιτιού της και της έγραψε τον ίδιο χαρακτηρισμό χρησιμοποιώντας αντί για μαρκαδόρο, μια... μπανάνα!

Το χάραγμα του αυτοκινήτου με αιχμηρό αντικείμενο καταλαβαίνω πώς μπορεί να γίνει. Όπως και το γράψιμο στην πόρτα του σπιτιού της με σπρέυ, μαρκαδόρο,στυλο, κλπ. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι το γράψιμο με μπανάνα. Υπάρχει κανείς να μού εξηγήσει;

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Το χάραγμα του αυτοκινήτου με αιχμηρό αντικείμενο καταλαβαίνω πώς μπορεί να γίνει. Όπως και το γράψιμο στην πόρτα του σπιτιού της με σπρέυ, μαρκαδόρο,στυλο, κλπ. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι το γράψιμο με μπανάνα. Υπάρχει κανείς να μού εξηγήσει;
Ε αφήνει υγρά ρε συ,δεν το έβαψε...μπορείς να το γράψεις!Γιατί άραγε μπανάνα?Τι ήθελε να πει ο ποιητής? :grin:

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
Ειναι οπως το παλιο συνθημα "Γαμιεται για μια παστα
η μανα του Κυραστα "
Τα 100 ευρω ,αυτη τα θεωρει σαν "παστα ".
Ειναι σαν να λες "γαμιεται για μια παστα ,η ψωλα η σασα Μπαστα ".
Μην την θιγετε λοιπον  την κοπελα !Ντροπη!

Ή όπως οι αλήστου μνήμης ανταλλαγές συνθημάτων ανάμεσα σε οπαδούς της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ στα τέλη της δεκαετίας του 80-αρχές δεκαετίας του 90: "Τζάμπα το κάνει η Λιάνη στο λιμάνι" έλεγαν οι μεν. "Τζάμπα το κάνει η Ντόρα στο λιμάνι" απαντούσαν οι δε.

By the way, μετά την αποτυχημένη πλαστική που έκανε η Σασα, από πρόσωπο με ξενερώνει. Φυσικά από σώμα εξακολουθεί να είναι κάβλα.

krotalias

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2006
Like
7
Πόντοι
6
Ε αφήνει υγρά ρε συ,δεν το έβαψε...μπορείς να το γράψεις!Γιατί άραγε μπανάνα?Τι ήθελε να πει ο ποιητής? :grin:
Eψαχνε αγγουρι αλλα δεν εβρισκε!
Φιλε μου ομως μαλλον ηθελες να πεις:
"Τι ηθελε να πει ο ποδοσφαιριστης?"
:2funny: :2funny:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
πηγαινε να το πεις μπροστα του αφου εισαι τοσο μαγκας εσυ.

μπροστά του μπορεί και να του το πώ. Ενας φίλος μου μπήκε φαντάρος μαζί του, φέτος τον Φλεβάρη και τον έλουζε με επίθετα σε όλη την διαδρομή που έκανε ο κουράδας για να βγεί απο το στρατόπεδο της προπέδευσης αφού έπεσαν τα γνωστά τηλέφωνα ωστε να μήν στερίσουν απο το παιδι την ευκαιρία να τον απολάυσει το γήπεδο και ο κόσμος.

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
2.127
Πόντοι
6.635
"πως γινεται δηλαδη για 100€?"
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τι ειπε το πορνιδιο!
αυτο την ενοχλησε!

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.910
Πόντοι
9.931
Μου είχε πει μια φίλη μου που δούλευε στο Ποσειδώνιο την περίοδο που ήταν εκεί η Σάσα, αν θυμάμαι καλά δεν πρέπει να είχε φύγει ακόμα ο Πλούταρχος, νομίζω τότε ήταν και που την έβγαλε για πρώτη φορά ο Θέμος στο ΟΛΑ ;) ότι η εν λόγο κορασίδα έπαιρνε ένα μοβ στην καθισιά της...βέβαια έχει ακούσει πότε κάνεις να λέει καλή κουβέντα μια γυναικά για μια άλλη :cheesy: :grin:

jasonbecker

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
6
Καλα ενταξει.... :headbang:

Η χωρα αυτη ανεκαθεν ασχολειτο/αι με οτιδηποτε αλλο, παρα με την φωτια που την καιει.
Και φυσικα καποια μερα-κοντινη μερα ειναι αυτη-θα ξυπνησουμε μπροστα στα αποκαιδια της, με το εκπληκτο υφος του μαλακα,ζωγραφισμενο στα προσωπα μας, και θα πουμε "Ωχ!" , αλλα τοτε θα ναι αργα βεβαια γιατι εκτος απ το εκπληκτο υφος στα προσωπα μας θα εχουμε και παλι πολλες πουτσες στα στοματα μας.Πουτσες απο τουρκους,αλβανους,σκοπιανους,Ολι Ρεν, Τρυσε,Μπαροζο, ΔΝΤ, ΕΚΤ, κι αλλους πολλους. Ζητω το εθνος.

resis

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Εχω διαβασει και σε αυτο το τοπικ αλλα και σε αλλα για τους γονεις της (και των αλλων κοπελιων) οτι "πως την αφησαν να γινει ετσι πορνιδιο κλπ"
Για μενα ισα-ισα στην μπαστα και στη καθε μπαστα ειναι το δυσκολο το να της κοψεις την φορα που εχει παρει με την δημοσιοτητα. Εδω οι αλλες φερονται σαν πουτανες χωρις να καταφερνουν κα τιποτα. Αυτη τουλαχιστον στα 21 της παιζει να εχει περισσοτερα φραγκα απο τους περισσοτερους εδω.

Και κατι τελευταιο. Πιστευω πως γενικοτερα το θεμα δημοσιοτητα το χειριστηκε καλα τοσα χρονια. Απλα πρεπει να μην το χασει τωρα...

jasonbecker

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
6
Εχω διαβασει και σε αυτο το τοπικ αλλα και σε αλλα για τους γονεις της (και των αλλων κοπελιων) οτι "πως την αφησαν να γινει ετσι πορνιδιο κλπ"
Για μενα ισα-ισα στην μπαστα και στη καθε μπαστα ειναι το δυσκολο το να της κοψεις την φορα που εχει παρει με την δημοσιοτητα. Εδω οι αλλες φερονται σαν πουτανες χωρις να καταφερνουν κα τιποτα. Αυτη τουλαχιστον στα 21 της παιζει να εχει περισσοτερα φραγκα απο τους περισσοτερους εδω.

Και κατι τελευταιο. Πιστευω πως γενικοτερα το θεμα δημοσιοτητα το χειριστηκε καλα τοσα χρονια. Απλα πρεπει να μην το χασει τωρα...

Κατσε γιατι θα μας τρελανεις τωρα συ...
Για να καταλαβω, το οτι ειναι 21 και εχει περισσοτερα φραγκα απο εμας εδω μεσα, επειδη πρωταγωνιστει στα πασης φυσεως καμμενα δρωμενα της TV, την καθιστα αξιολογη??

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Κατσε γιατι θα μας τρελανεις τωρα συ...
Για να καταλαβω, το οτι ειναι 21 και εχει περισσοτερα φραγκα απο εμας εδω μεσα, επειδη πρωταγωνιστει στα πασης φυσεως καμμενα δρωμενα της TV, την καθιστα αξιολογη??
η ΚΟΠΕΛΑ ειναι βιζιτα επαγγελματιας και θα εχει κακο τελος οπως οι περισσοτερες.

jasonbecker

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
6
η ΚΟΠΕΛΑ ειναι βιζιτα επαγγελματιας και θα εχει κακο τελος οπως οι περισσοτερες.

αληθεια ερευνητη? μπορουμε να την γαμησουμε ?  :rockon:
χε χε

πλακα πλακα φανταζεσαι παρτουζα με σασα και τζουλια??? :bigdick:

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
αληθεια ερευνητη? μπορουμε να την γαμησουμε ?  :rockon:
χε χε

πλακα πλακα φανταζεσαι παρτουζα με σασα και τζουλια??? :bigdick:
Αρχηγε η σασα θελει 1500 το διωρο ! Απο εγκυρες πηγες !Και υπαρχουν μαλακες που της τα εχουν δωσει !
Καλυτερα Αρτεμις στο Βερολινο ,η FKK Φρανκφουρτη !
BASTA που λενε οι Ιταλοι ,δηλ.σταματα ,μην πληρωνεις τοσα για την Μπαστα ,αγορασεε καλυτερα μια παστα !

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
συμφωνω με erevnitis

με τα μισα λεφτα παρτουζωνεις χιλιες φορες πιο ωραιες γκομενες στα FKK