καστανη ηταν πολυ καυλα
προστυχόφατσα τελείως
καστανη ηταν πολυ καυλα
Θα τρελλαθούμε τελείως!Το 'καψε το μαλακισμένο η πουταναρα!!
Ναύαρχε καλά του ξηγηθηκε και του έκανε μήνυση, έτσι θα μάθει το παλικάρι ότι κάποιες γυναίκες είναι μόνο για πήδημα και όχι για σχέσης...άκου σχέση με την Σάσα Μπαστα!!
Θα τρελλαθούμε τελείως!Το 'καψε το μαλακισμένο η πουταναρα!!
έχω συγκλονιστεί. Εχει αρχίδια ο κουράδας να χαράξει και αμάξι;;;
πηγαινε να το πεις μπροστα του αφου εισαι τοσο μαγκας εσυ.έχω συγκλονιστεί. Εχει αρχίδια ο κουράδας να χαράξει και αμάξι;;;
Αστο αδερφέ,εδω εισαι λάθος.Ένα τσουτσέκι και μισό είναι που είχε και το θράσος να μας εκβιάζει για το κωλοσυμβόλαιό του..Ξέρω κι από μέσα καταστάσεις.Αν δεν επαιζε σε μας,η πουτανάρα ούτε πουρμπουάρ δε θα του έδινε..πηγαινε να το πεις μπροστα του αφου εισαι τοσο μαγκας εσυ.
αλλο το ενα και αλλο το αλλο.ειναι ενα παιδακι 18χρονο που του εχουν φουσκωσει καποιοι τα μυαλα,και επεσε και η αλβανιδα στο δρομο του και εδεσε το γλυκο.αλλα οχι και τον λεει καποιος τυχαρπαστος κουραδα.μιλαμε για ενα παιδι.Αστο αδερφέ,εδω εισαι λάθος.Ένα τσουτσέκι και μισό είναι που είχε και το θράσος να μας εκβιάζει για το κωλοσυμβόλαιό του..Ξέρω κι από μέσα καταστάσεις.Αν δεν επαιζε σε μας,η πουτανάρα ούτε πουρμπουάρ δε θα του έδινε..
ξεχασε τησ βυζιτες που εκανε στην ξανθη και την πειραξε που την ειπαν πουτανα;
ρε βάλε και κανένα τόνο στο "τσολια", ο καθένας τα διαβάζει όπως θέλειΠοια απο αυτες......δεν κανει?
Οι μαλακες που πληρωνουν κατι τετοια τσολια φταινε.
ρε βάλε και κανένα τόνο στο "τσολια", ο καθένας τα διαβάζει όπως θέλει
Της ειπαν οτι πηδιεται για 100 ευρω !
Να μην θιχτει η κοπελα ?
Ειναι οπως το παλιο συνθημα "Γαμιεται για μια παστα
η μανα του Κυραστα " .
Τα 100 ευρω ,αυτη τα θεωρει σαν "παστα ".
Ειναι σαν να λες "γαμιεται για μια παστα ,η ψωλα η σασα Μπαστα ".
Μην την θιγετε λοιπον την κοπελα !Ντροπη!