aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
γνωμη και για τους 2..γτ πς ητανε?
γνωμη και για τους 2..γτ πς ητανε?
χαλια ηταν....σκατα εγινε...γτ πς ητανε?
Έτσι ήτανε...γτ πς ητανε?
ενα δικιο το εχεις...να πω κατι?δεν ειναι λιγο κριμα κ ελεος να εχει φτασει το θεμα μιας αφωνης κ να μην πω τιποτα αλλο στα 1000 ποστ?
δινετε αξια σε γκομενες που αν δεν ηταν γνωστες γιατι καναν πιπες στη μιση σοου μπιζ,δεν θα γυρνουσατε να τις κοιταξετε
η γκομενα θεα ο τυπος χαλιας.γνωμη και για τους 2..
κ να ταν μονο η μπαστα....να πω κατι?δεν ειναι λιγο κριμα κ ελεος να εχει φτασει το θεμα μιας αφωνης κ να μην πω τιποτα αλλο στα 1000 ποστ?
δινετε αξια σε γκομενες που αν δεν ηταν γνωστες γιατι καναν πιπες στη μιση σοου μπιζ,δεν θα γυρνουσατε να τις κοιταξετε
ναι αλλα δεν με ακουει κανεις.......ενα δικιο το εχεις...
καλα εχω ξαναπει την αποψη μου για τα μπαζα τα οποια εχουν την τιμη να εχουν δικο τους θρεντακι εδω μεσακ να ταν μονο η μπαστα....
καλουτσικη ειναι.οχι τιποτα το ιδιαιτερο.εχω πολυ ανεβασμενα στανταρ ακομα κ στις κοπελες μουντεκ?η αλουπη σαρεσει?
η μονη ηθοποιος που μου αρεσει..η γκομενα θεα ο τυπος χαλιας.
καλουτσικη ειναι.οχι τιποτα το ιδιαιτερο.εχω πολυ ανεβασμενα στανταρ ακομα κ στις κοπελες μου
μπορει μερικοι να κραξουν αλλα με αυτο που λεω αλλα ειχα πολυ πιο ωραιες γκομενες απο τυπου μπαστα
δεν κρινουμε ταλεντο ετσι;!η μονη ηθοποιος που μου αρεσει..
δεν κρινουμε ταλεντο ετσι;!
μονο φατσα;!
δε σαρεσει καμια αλλη;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; :o :o :o :o :o :o
ενταξει δε βαζουμε στο παιχνιδι ΜΥΘΟΥΣ!!!!!!!!!!!ΓΥΝΑΙΚΕΣ ξμε ολα τα γραμματα κεφαλαια!!!!!!!!
ειμαι της αποψης οτι η ωραια γυναικα φαινεται το πρωι κ οχι στην τηλεοραση με ενα κιλο σοβα η στις φωτογραφιες με τα κολπακια που κανουν κ τις φτιαχνουν.οι περισσοτερες απο αυτες αν ξυπνησουν το πρωι κ τις δεις θα ειναι σαν τον σκυλο που εχασες
κάτι τέτοιες ταινίες σας καταστρέψανεενταξει δε βαζουμε στο παιχνιδι ΜΥΘΟΥΣ!!!!!!!!!!!ΓΥΝΑΙΚΕΣ ξμε ολα τα γραμματα κεφαλαια!!!!!!!!
ασυγκριτες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
να σαι καλα.......σωστοοοοςςς