ειναι χαζη που το παιζει εξυπνηΝομίζω ότι είναι έξυπνη ('ντάξ όχι και ιδιοφυΐα), αλλά το παίζει χαζή.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σάσα Μπάστα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα diokaz
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.044
- Πόντοι
- 5.975
Ειναι απο τις Σερρες - το έχει πει συχνά - εκει πηγαινε σε μουσικο γυμνάσιο ( εξ ου και το κλαρίνο) !
I love brunettes
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
ειναι χαζη που το παιζει εξυπνη
dimispagrati7
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
ταληκριαδης.Κι εμένα από εκεί μου είχε πει!
Πλάκα κάνω, δεν την ξέρω απλά είχα διαβάσει πως ήταν διάσημο λόκαλ πουτανάκι που είχε τελειώσει το Γυμνάσιο και ΔΕΝ είχε πάει στο Λύκειο και την ανακάλυψε και προώθησε στη σόου μπιζ στα 16 της ένας παλιός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού (δεν θυμάμαι ποιος) που ήταν σκάουτερ πορνιδίων!
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Ειπα να φυγω απο τα αλλα δυο θρεντ και να ελθω εδω μεσα.Καπου διαβασα η Σασα εξυπνη...ε???????????????Δεν αντεχω αλλο, το εχει η μοιρα μου σημερα να τον ''Διακρατω'' φευγω και παω αλλου.Ξανθια και εξυπνη υπαρχει???????????
nacho_scocco
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 192
- Πόντοι
- 16
H Έλενα ΑκρίταΕιπα να φυγω απο τα αλλα δυο θρεντ και να ελθω εδω μεσα.Καπου διαβασα η Σασα εξυπνη...ε???????????????Δεν αντεχω αλλο, το εχει η μοιρα μου σημερα να τον ''Διακρατω'' φευγω και παω αλλου.Ξανθια και εξυπνη υπαρχει???????????
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Συμφωνω,αν και νομιζω οτι δεν ηταν φυσικη ξανθια.H Έλενα Ακρίτα
nacho_scocco
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 192
- Πόντοι
- 16
μπορεί...ούτε εγώ ήμουν σίγουρος όταν το έγραφα.....τώρα ζορίζουν τα πράγματα ως προς το να βρω εναλλακτική απάντησηΣυμφωνω,αν και νομιζω οτι δεν ηταν φυσικη ξανθια.
το 2συλλαβο του επωνυμου παραπεμπει οτι μπορει να ναι απο αλβανια..σιγουρα απο αλβανια ειναι η Λιλη και Τολλη...κι αυτο δεν επιδεχεται καμια μα καμια αμφισβητηση....απο Σερρες,οκ ,αλλα απο Αλβανια ηρθαν οι γονεις της.
παντως οντως ο ταληκρας την εβγαλε...εχει ''μαγαζια'' στην ξανθη και το ειπε κι η ιδια στον σπο Fm τις προαλλλες...
dimispagrati7
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
η τολη σιγουρα.κ η λιλη?δεν το ηξερα αυτο.το 2συλλαβο του επωνυμου παραπεμπει οτι μπορει να ναι απο αλβανια..σιγουρα απο αλβανια ειναι η Λιλη και Τολλη...κι αυτο δεν επιδεχεται καμια μα καμια αμφισβητηση....
παντως οντως ο ταληκρας την εβγαλε...εχει ''μαγαζια'' στην ξανθη και το ειπε κι η ιδια στον σπο Fm τις προαλλλες...
για ρωτα και το ζαγορακη που πηδαγε και τις 2 πριν παντρευτει τη 2η....η τολη σιγουρα.κ η λιλη?δεν το ηξερα αυτο.
dimispagrati7
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
κ ναταν μονο αυτες.για ρωτα και το ζαγορακη που πηδαγε και τις 2 πριν παντρευτει τη 2η....
γαμουσε αβερτα ο λιλης.μπορει κ ακομα ποιος ξερει.
jasonbecker
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
Άκουσα ότι τις προάλλες έψαχνε παρέα με το Μήτρογλου για καμια μεταχειρισμένη remus.
Εδω ρε παιδια γαμαει μουναρες ο Σεφερλης ....
Ποιος? Ο Σεφερλης που αμα ήταν μεροκαματιάρης, οχι δε θα ακουμπουσε αυτες που εχει, στανταρ θα ετρωγε πορτα σε μπουρδελο.
Τι να λεμε τωρα, μ'αρεσει που απορειτε...
Η Σάσα παίρνει εκπομπή;
Σκέψεις για να αναλάβει εκπομπή στο Star η Σάσα Μπάστα γίνονται τον τελευταίο καιρό και δεν μας κάνει και ιδιαίτερη εντύπωση.Αφού μιλά που μιλά όλη μέρα στο κανάλι, αντικατέστησε και την Ελεονώρα όσο ήταν άρρωστη, γιατί να μην την...αξιοποιήσουν;
Μην αναρωτιέστε τι είδους εκπομπή και ποιος θα ταυτιστεί μαζί της.
Άβυσσος η ψυχή του τηλεθεατή...
Τι νέα είναι αυτά... Θα τη βλέπουμε πιο συχνά δηλαδή ???
Σκέψεις για να αναλάβει εκπομπή στο Star η Σάσα Μπάστα γίνονται τον τελευταίο καιρό και δεν μας κάνει και ιδιαίτερη εντύπωση.Αφού μιλά που μιλά όλη μέρα στο κανάλι, αντικατέστησε και την Ελεονώρα όσο ήταν άρρωστη, γιατί να μην την...αξιοποιήσουν;
παρακμηΗ Σάσα παίρνει εκπομπή;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 105
- Εμφανίσεις
- 5K