sexoula
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
να σαι καλα.......
στο τελος θα με βγαλουν γκει που λεω ολες αυτα μπαζα
γκει οχι και σιγουρα οχι μουνοδουλο
για αντικειμενικο σε κοβω ;)
να σαι καλα.......
στο τελος θα με βγαλουν γκει που λεω ολες αυτα μπαζα
ας ξυνπησω εγω μαζι τους και θα φυγω πριν τις δω...σωστοοοοςςς
μα την παναγια τη λεξη μουνοδουλο ηθελα να πω αλλα δεν ηθελα να κραξω καποιους φιλους εδω μεσα αν κ τους το εχω ξαναπει.μερικοι ειναι πολυ στερημενοι οποτε οποτε βλεπουν μουνι τα μπερδευουν λιγο τα πραγματαγκει οχι και σιγουρα οχι μουνοδουλο
για αντικειμενικο σε κοβω ;)
αν κανεις αναγραμματισμο ειμαι εγω
ας ξυνπησω εγω μαζι τους και θα φυγω πριν τις δω...
ελα ρε συ....σιγαας ξυνπησω εγω μαζι τους και θα φυγω πριν τις δω...
θα πληρωσω για ολο το βραδυ...μαλλον θα εχουν φυγει αυτες πριν ξυπνησεις εσυ
ελα ρε συ....σιγα
βρε ουστΔηλώσεις για την απόδοση του Παναγιώτη Ταχτσίδη και της ΑΕΚ έκανε η αοιδός Σάσα Μπάστα
«Ελπίζω να είμαι γουρλού. Μου αρέσει το ποδόσφαιρο, αλλά έρχομαι για τον Παναγιώτη. Ήταν καλός σήμερα ο Παναγιώτης αλλά και όλη η ομάδα αλλά ο διαιτητής μας αδίκησε στο δεύτερο γκολ που ήταν να πάει άστο» τόνισε η αοιδός Σάσα Μπάστα (της αφιέρωσε το γκολ ο Ταχτσίδης) εξερχόμενη απόψε από το ΟΑΚΑ. "
Προσέχετε τα λόγια σας για την Σάσα!
Δηλώσεις για την απόδοση του Παναγιώτη Ταχτσίδη και της ΑΕΚ έκανε η αοιδός Σάσα Μπάστα
«Ελπίζω να είμαι γουρλού. Μου αρέσει το ποδόσφαιρο, αλλά έρχομαι για τον Παναγιώτη. Ήταν καλός σήμερα ο Παναγιώτης αλλά και όλη η ομάδα αλλά ο διαιτητής μας αδίκησε στο δεύτερο γκολ που ήταν να πάει άστο» τόνισε η αοιδός Σάσα Μπάστα (της αφιέρωσε το γκολ ο Ταχτσίδης) εξερχόμενη απόψε από το ΟΑΚΑ. "
Προσέχετε τα λόγια σας για την Σάσα!
σιγα την γκομενα εννοω.στην τελικη τι να την κανεις αν μπορει να την εχει ο καθενας με 1000ε το βραδυ?λεπτομερειες εε???
ρε συ αυτος ειναι μπαζο.....το ειπα στο νημα για την χανουμα το λεω κι εδω:
το καλυτερο παιδι μας πηρε η κ......λα
Μέσα στην ομορφιά είναι!το ειπα στο νημα για την χανουμα το λεω κι εδω:
το καλυτερο παιδι μας πηρε η κ......λα
τα αυτια του δεν ειναι σαν του σρεκ;;Μέσα στην ομορφιά είναι!
η πλακα ποια ειναι.την φερνει λιγο στη φατσα
τουλαχιστον πριν τις επεμβασεις
Μέσα στην ομορφιά είναι!