Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
πω πω ροδιες αφησε ο galb να παει να το παρει απο εξωφυλλο οντως λεει
Εξαφανίστηκαααααααα γαμώ που πάω με το μποξεράκι ????? Τα λέμε σε λίγο......
ρε παιδιά ...σορρυ κιόλας αλλα την είδα από κοντα.....χάλια είναι η μούρη της...τι να το κάνω να έχω ένα ωραίο κορμι χωρίς πρόσωπο;; Για να μη συζητήσουμε για attitude.
Λοιπόν ποστάρω 2 επαγγελματικές φωτογραφίες που έχει κάνει η Σάσα και μία που την τράβηξα εγώ...ρε παιδιά ...σορρυ κιόλας αλλα την είδα από κοντα.....χάλια είναι η μούρη της...τι να το κάνω να έχω ένα ωραίο κορμι χωρίς πρόσωπο;; Για να μη συζητήσουμε για attitude.
Αύριο καταφτάνει στας επαρχίας το περιοδικό.... Γαμώτο τζάμπα αναστατώθηκα....
Λοιπόν ποστάρω 2 επαγγελματικές φωτογραφίες που έχει κάνει η Σάσα και μία που την τράβηξα εγώ...
Εμένα μ'άρεσε κι από κοντά.. Μάλιστα από κοντά ήταν πολύ πιο γλυκιά και όχι τόσο άγρια που φαίνεται στη T.V.
www.freeimagehost.eu/image/a0d30b3253379] [/URL]
Υ.Γ. Τώρα αν δε σ'αρέσει το πρόσωπό της και δεν άλλαξες ακόμα γνώμη σόρρυ φίλε ή χρειάζεσαι επειγώντος επίσκεψη στον οφθαλμίατρο ή ανήκεις στο 0,000000000000001 % που δεν σου αρέσει η Σάσα....
Έπειτα από ψάξιμο σε 5 περίπτερα περιοδικό max τεύχος Ιουλίου βρέθηκε...
Είδα τις φωτό... Το πάθαμε το εγκεφαλικό μεσημεριάτικα..
Αν δεν απαγορευόταν η αναδημοσίευση υλικού θα σκάναρα τις φωτό από το περιοδικό...
μαλλον εσυ θελεις οφθαλμιατρο,σιγα τη γκομεναΑύριο καταφτάνει στας επαρχίας το περιοδικό.... Γαμώτο τζάμπα αναστατώθηκα....
Λοιπόν ποστάρω 2 επαγγελματικές φωτογραφίες που έχει κάνει η Σάσα και μία που την τράβηξα εγώ...
Εμένα μ'άρεσε κι από κοντά.. Μάλιστα από κοντά ήταν πολύ πιο γλυκιά και όχι τόσο άγρια που φαίνεται στη T.V.
www.freeimagehost.eu/image/a0d30b3253379] [/URL]
Υ.Γ. Τώρα αν δε σ'αρέσει το πρόσωπό της και δεν άλλαξες ακόμα γνώμη σόρρυ φίλε ή χρειάζεσαι επειγώντος επίσκεψη στον οφθαλμίατρο ή ανήκεις στο 0,000000000000001 % που δεν σου αρέσει η Σάσα....
Απιστευτη κωλαρα μαγκες!στα τεσσερα και ξεκωλιασμα το τσουλακι!
Απιστευτη κωλαρα μαγκες!στα τεσσερα και ξεκωλιασμα το τσουλακι!
η ομορφια μιας γυναικας φαινεται οταν τη δεις στο δρομο σε μια καθημερινη στιγμη χωρις make-up και επεξεργασια photoshop.Ξαναβαζω μια amateur φωτο της μπαστα για να βγαλετε τα συμπερασματα σας
πες μου μια ωραια χωρις σοβα?
ειτε το θελεις ειτε οχι το περιτυλιγμα μετραει το πως πλασαρεις την πραγματια!
...η δηλωση της ειμαι ξεκωλο λεει πολλα!