Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 15
- Πόντοι
- 16
πω πω ροδιες αφησε ο galb να παει να το παρει απο εξωφυλλο οντως λεει
Εξαφανίστηκαααααααα γαμώ που πάω με το μποξεράκι ?????
ρε παιδιά ...σορρυ κιόλας αλλα την είδα από κοντα.....χάλια είναι η μούρη της...τι να το κάνω να έχω ένα ωραίο κορμι χωρίς πρόσωπο;; Για να μη συζητήσουμε για attitude.
Λοιπόν ποστάρω 2 επαγγελματικές φωτογραφίες που έχει κάνει η Σάσα και μία που την τράβηξα εγώ...ρε παιδιά ...σορρυ κιόλας αλλα την είδα από κοντα.....χάλια είναι η μούρη της...τι να το κάνω να έχω ένα ωραίο κορμι χωρίς πρόσωπο;; Για να μη συζητήσουμε για attitude.
Αύριο καταφτάνει στας επαρχίας το περιοδικό.... Γαμώτο τζάμπα αναστατώθηκα....
Λοιπόν ποστάρω 2 επαγγελματικές φωτογραφίες που έχει κάνει η Σάσα και μία που την τράβηξα εγώ...
Εμένα μ'άρεσε κι από κοντά.. Μάλιστα από κοντά ήταν πολύ πιο γλυκιά και όχι τόσο άγρια που φαίνεται στη T.V.
www.freeimagehost.eu/image/a0d30b3253379]![]()
![]()
[/URL]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Υ.Γ. Τώρα αν δε σ'αρέσει το πρόσωπό της και δεν άλλαξες ακόμα γνώμη σόρρυ φίλε ή χρειάζεσαι επειγώντος επίσκεψη στον οφθαλμίατρο ή ανήκεις στο 0,000000000000001 % που δεν σου αρέσει η Σάσα....![]()
![]()
![]()
Έπειτα από ψάξιμο σε 5 περίπτερα περιοδικό max τεύχος Ιουλίου βρέθηκε...
Είδα τις φωτό... Το πάθαμε το εγκεφαλικό μεσημεριάτικα..
Αν δεν απαγορευόταν η αναδημοσίευση υλικού θα σκάναρα τις φωτό από το περιοδικό...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μαλλον εσυ θελεις οφθαλμιατρο,σιγα τη γκομεναΑύριο καταφτάνει στας επαρχίας το περιοδικό.... Γαμώτο τζάμπα αναστατώθηκα....
Λοιπόν ποστάρω 2 επαγγελματικές φωτογραφίες που έχει κάνει η Σάσα και μία που την τράβηξα εγώ...
Εμένα μ'άρεσε κι από κοντά.. Μάλιστα από κοντά ήταν πολύ πιο γλυκιά και όχι τόσο άγρια που φαίνεται στη T.V.
www.freeimagehost.eu/image/a0d30b3253379]![]()
![]()
[/URL]
Υ.Γ. Τώρα αν δε σ'αρέσει το πρόσωπό της και δεν άλλαξες ακόμα γνώμη σόρρυ φίλε ή χρειάζεσαι επειγώντος επίσκεψη στον οφθαλμίατρο ή ανήκεις στο 0,000000000000001 % που δεν σου αρέσει η Σάσα....![]()
![]()
![]()
Απιστευτη κωλαρα μαγκες!στα τεσσερα και ξεκωλιασμα το τσουλακι!
Απιστευτη κωλαρα μαγκες!στα τεσσερα και ξεκωλιασμα το τσουλακι!
η ομορφια μιας γυναικας φαινεται οταν τη δεις στο δρομο σε μια καθημερινη στιγμη χωρις make-up και επεξεργασια photoshop.Ξαναβαζω μια amateur φωτο της μπαστα για να βγαλετε τα συμπερασματα σας
![]()
πες μου μια ωραια χωρις σοβα?
ειτε το θελεις ειτε οχι το περιτυλιγμα μετραει το πως πλασαρεις την πραγματια!
...η δηλωση της ειμαι ξεκωλο λεει πολλα!