Νέα

Σάσα Μπάστα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα diokaz
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πως προτιμάτε τη Σάσα

• Ξανθιά

Ψήφοι: 322 21,3%
  • Μελαχρινή

Ψήφοι: 51 3,4%
  • Κοκκινομάλλα

Ψήφοι: 69 4,6%
  • Ξυρισμένη

Ψήφοι: 28 1,8%
  • Ξυρισμένη στα 4

Ψήφοι: 689 45,5%
  • Τίποτα απ' αυτα. Μ'ενδιαφέρει ΜΟΝΟ ο εσωτερικός της κόσμος

Ψήφοι: 356 23,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.515

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
ολα τα λεφτα... το μωρο διπλα γιατι το κρυβεις?
η δικια σου ειναι?
αν ναι παω πασο
Όχι δεν είναι η δικιά μου απλά δεν είναι δημόσιο πρόσωπο και θεωρείται μηνύσιμο να βάλεις ιδιωτική φωτογραφία χωρίς συνένεση κτλ .. Και μαύρισα πρόσωπο για παν ενδεχόμενο.... ;) :grin: :grin: :grin: :grin:

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Και γαμησιμο φαινεται ομως..  ;) ;) :grin:

EDIT: στειλε μας το κομενο κομματι σε πμ να το μονταρουμε εμεις.  ;)

julio_the_impaler

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
η σασα μπαστα τραγουδαει στο ''θαλασσα'' της παραλιακης...για οποιο ενδιαφερεται...επισης τραγουδαει και ενας φιλος μου σε αυτο το κεντρο...πολυ μικρο προγραμμα...μη φανταστειτε !!!(για το φιλο μου λεω ) δεν εχω παει ακομα !! το καλοκαιρι να κανονισουμε ολοι μας απο το site και να παμε !!! να κανουμε ντου !!!

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86

paulito

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
12
Πόντοι
0
η μαυρισμενη ειναι η Χριστίνα Μίλιου και δηλώνει τραγουδίστρια....

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
η σασα μπαστα τραγουδαει στο ''θαλασσα'' της παραλιακης...για οποιο ενδιαφερεται...επισης τραγουδαει και ενας φιλος μου σε αυτο το κεντρο...πολυ μικρο προγραμμα...μη φανταστειτε !!!(για το φιλο μου λεω ) δεν εχω παει ακομα !! το καλοκαιρι να κανονισουμε ολοι μας απο το site και να παμε !!! να κανουμε ντου !!!
Ας είμαι 512 χιλιόμετρα μακρύα αν και θα κατέβω κάποια στιγμή το καλοκαίρι Αθήνα.. Αν είναι να οργανώσουμε εμείς οι μπουρδελιάρηδες ντου στο <<Θάλλασα>> είμαι μέσα... Ποιος θα είναι ο συντονιστής ??? :think:

o palios

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
6
στο παραλια τραγουδαει αδερφε....

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.876
Πόντοι
9.931
κανα πλακομουνι να κανει με τη φιλη της αραγε; :huh:

o palios

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
6

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
51763437tr2.jpg

[size=7pt]Και εγώ σ'αγαπάω Σάσα...[/size]  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :* :* :* :* :* :*

costas23

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
0
Οποίος ενδιαφέρεται,η Χριστίνα Μίλιου έχει προφιλ και στο facebook και στο myspcace.Η κοπέλα  είναι κούκλα!

galanomatis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
το καθε αφωνο μπουρδελαριο(χωρις να αναφερομαι στην συγκεκριμενη <<τραγουδιστρια>>) που δεν ξερει ενα ρυθμικο σολφεζ να παιξει και μια συγχορδια να αναγνωρισει εχει βγει στην πιατσα και χεζεται στο ταληρο.και αλλοι ανθρωποι αφιερωνονται σε σπουδες και μουσικες γνωσεις απιστευτες και ψοφανε στην ψαθα.γι αυτο δεν θα γινουμε τοπος....

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Οποίος ενδιαφέρεται,η Χριστίνα Μίλιου έχει προφιλ και στο facebook και στο myspcace.Η κοπέλα  είναι κούκλα!

το καθε αφωνο μπουρδελαριο(χωρις να αναφερομαι στην συγκεκριμενη <<τραγουδιστρια>>) που δεν ξερει ενα ρυθμικο σολφεζ να παιξει και μια συγχορδια να αναγνωρισει εχει βγει στην πιατσα και χεζεται στο ταληρο.και αλλοι ανθρωποι αφιερωνονται σε σπουδες και μουσικες γνωσεις απιστευτες και ψοφανε στην ψαθα.γι αυτο δεν θα γινουμε τοπος....

[size=15pt]ΟFF TOPIC !!![/size]  :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom:  :grin: :grin: :grin: :grin: :rolleyes: :rolleyes::bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom:

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16

σωστοσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :thumbsup:

GEKAS

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
11
Like
141
Πόντοι
11
Καπου πηρε το αυτι μου για μια φωτογραφηση της Σασας στο max! Περιμενουμε φωτο... Και εχουν πιασει και οι ζεστες!!!

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
Καπου πηρε το αυτι μου για μια φωτογραφηση της Σασας στο max! Περιμενουμε φωτο... Και εχουν πιασει και οι ζεστες!!!

ειναι γεγονος συνοδευομενο απο μια εκρηκτικη συνεντευξη! :bigdick:

Επισκέπτης
Εμαθα οτι την Τεταρτη 25 Ιουνιου στο κλαμπ Exodos στην Πατρα...θα βρισκεται η εν λογω kallitexnis...;)

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.110
Πόντοι