Όχι δεν είναι η δικιά μου απλά δεν είναι δημόσιο πρόσωπο και θεωρείται μηνύσιμο να βάλεις ιδιωτική φωτογραφία χωρίς συνένεση κτλ .. Και μαύρισα πρόσωπο για παν ενδεχόμενο.... ;)ολα τα λεφτα... το μωρο διπλα γιατι το κρυβεις?
η δικια σου ειναι?
αν ναι παω πασο
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σάσα Μπάστα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα diokaz
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 242
- Πόντοι
- 86
Και γαμησιμο φαινεται ομως.. ;) ;)
EDIT: στειλε μας το κομενο κομματι σε πμ να το μονταρουμε εμεις. ;)
EDIT: στειλε μας το κομενο κομματι σε πμ να το μονταρουμε εμεις. ;)
julio_the_impaler
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
η σασα μπαστα τραγουδαει στο ''θαλασσα'' της παραλιακης...για οποιο ενδιαφερεται...επισης τραγουδαει και ενας φιλος μου σε αυτο το κεντρο...πολυ μικρο προγραμμα...μη φανταστειτε !!!(για το φιλο μου λεω ) δεν εχω παει ακομα !! το καλοκαιρι να κανονισουμε ολοι μας απο το site και να παμε !!! να κανουμε ντου !!!
easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 242
- Πόντοι
- 86
...... το καλοκαιρι να κανονισουμε ολοι μας απο το site και να παμε !!! να κανουμε ντου !!!
Και τι, να της πουμε "Θα κανω ντου βρε πονηρη στα στεκια που αραζεις.." κλπ?
Ας είμαι 512 χιλιόμετρα μακρύα αν και θα κατέβω κάποια στιγμή το καλοκαίρι Αθήνα.. Αν είναι να οργανώσουμε εμείς οι μπουρδελιάρηδες ντου στο <<Θάλλασα>> είμαι μέσα... Ποιος θα είναι ο συντονιστής ???η σασα μπαστα τραγουδαει στο ''θαλασσα'' της παραλιακης...για οποιο ενδιαφερεται...επισης τραγουδαει και ενας φιλος μου σε αυτο το κεντρο...πολυ μικρο προγραμμα...μη φανταστειτε !!!(για το φιλο μου λεω ) δεν εχω παει ακομα !! το καλοκαιρι να κανονισουμε ολοι μας απο το site και να παμε !!! να κανουμε ντου !!!
o palios
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
στο παραλια τραγουδαει αδερφε....η σασα μπαστα τραγουδαει στο ''θαλασσα'' της παραλιακης...για οποιο ενδιαφερεται...επισης τραγουδαει και ενας φιλος μου σε αυτο το κεντρο...πολυ μικρο προγραμμα...μη φανταστειτε !!!(για το φιλο μου λεω ) δεν εχω παει ακομα !! το καλοκαιρι να κανονισουμε ολοι μας απο το site και να παμε !!! να κανουμε ντου !!!
η μαυρισμενη ειναι η Χριστίνα Μίλιου και δηλώνει τραγουδίστρια....
Δίκιο έχει ο συναγωνιστής... Δεν ήξερα την Χριστίνα Μίλιου (ας με συγχωρέσει)
αλλά αφού είναι φίλη της Σάσας & δημόσιο πρόσωπο...
Ιδού..
www.freeimagehost.eu/image/d178193217672] [/URL]
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.876
- Πόντοι
- 9.931
κανα πλακομουνι να κανει με τη φιλη της αραγε;
o palios
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
ο πατερας της χριστινας ηταν σπουδαιος ανθρωπος και μουσικοςΔίκιο έχει ο συναγωνιστής... Δεν ήξερα την Χριστίνα Μίλιου (ας με συγχωρέσει)
αλλά αφού είναι φίλη της Σάσας & δημόσιο πρόσωπο...
Ιδού..
www.freeimagehost.eu/image/d178193217672] [/URL]
galanomatis
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
το καθε αφωνο μπουρδελαριο(χωρις να αναφερομαι στην συγκεκριμενη <<τραγουδιστρια>>) που δεν ξερει ενα ρυθμικο σολφεζ να παιξει και μια συγχορδια να αναγνωρισει εχει βγει στην πιατσα και χεζεται στο ταληρο.και αλλοι ανθρωποι αφιερωνονται σε σπουδες και μουσικες γνωσεις απιστευτες και ψοφανε στην ψαθα.γι αυτο δεν θα γινουμε τοπος....
Οποίος ενδιαφέρεται,η Χριστίνα Μίλιου έχει προφιλ και στο facebook και στο myspcace.Η κοπέλα είναι κούκλα!
το καθε αφωνο μπουρδελαριο(χωρις να αναφερομαι στην συγκεκριμενη <<τραγουδιστρια>>) που δεν ξερει ενα ρυθμικο σολφεζ να παιξει και μια συγχορδια να αναγνωρισει εχει βγει στην πιατσα και χεζεται στο ταληρο.και αλλοι ανθρωποι αφιερωνονται σε σπουδες και μουσικες γνωσεις απιστευτες και ψοφανε στην ψαθα.γι αυτο δεν θα γινουμε τοπος....
[size=15pt]ΟFF TOPIC !!![/size]
stranger88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 16
σωστοσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
stranger88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 16
Καπου πηρε το αυτι μου για μια φωτογραφηση της Σασας στο max! Περιμενουμε φωτο... Και εχουν πιασει και οι ζεστες!!!
ειναι γεγονος συνοδευομενο απο μια εκρηκτικη συνεντευξη!
Επισκέπτης
Εμαθα οτι την Τεταρτη 25 Ιουνιου στο κλαμπ Exodos στην Πατρα...θα βρισκεται η εν λογω kallitexnis...;)
Ποιό τεύχος Ιουλίου ??? Δηλαδή πότε θα κυκλοφορήσει στα περίπτερα ???ειναι γεγονος συνοδευομενο απο μια εκρηκτικη συνεντευξη!
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.110
- Πόντοι
- 17.085
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις