easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 242
- Πόντοι
- 86
αρα, δεν εχει και ΚΑΜΙΑ διάβρωση..Οπως και να ειναι το I.Q. παραμενει το ιδιο (καπου στην γη πολυ βαθια χωμενο [size=10pt]ο ηλιος δεν το εχει δει , ο αερας δεν το εχει ακουμπησει[/size])
download session invalid λεει το rapidshare για το βιντεακι
Πρέπει να είσαι πολύ κακόγουστος...Σασα μπαστα και μαλακιες καθεστε και ασχολειστε με το πατσαβ.... να πουμε που ανακαλυψε οτι εχει μουνι και ζει στην Ελλαδα.
Ευγε νεε μου.. ανεβασε και φτ με το νινακι.. ;)
Ανοιξέ την φωτογραφία με τη ζωγραφική και μετά μαύρισε το πρόσωπό σου και πόσταρέ την... Tο έχω κάνει στο παρελθόν...Υπομονη να την επεξεργαστώ και να βγάλω τη μούρη μου από τη μέση....
Ανοιξέ την φωτογραφία με τη ζωγραφική και μετά μαύρισε το πρόσωπό σου και πόσταρέ την... Tο έχω κάνει στο παρελθόν...
Υ.Γ. Σε ποιό μαγαζί τραγουδάει τώρα ???? Όντως και εγώ που έχω <<ανταλλάξει>> κάποιες κουβέντες μαζί της δε μου φάνηκε για καθόλου χαζή (βλ. Μπεζεντάκου , Λάμπρου κτλ ) ;)
Η υπομονή έχει και τα όριά της...Στο Παραλία Λαιβ τραγουδάει.
Για φώτο υπόσχομαι αν και δυστυχώς είναι απο κινητό. Υπομονή όμως γιατί το Age of Conan μόλις ξεκίνησε.
οι τραβελες δε σκανε με τιποτα....Συναδελφε δεν μας χαλαει η μουρη σου και εσυ μεσα στις φωτογραφιες ?
ετσι για να σκασουν οι τραβελες.