Νέα

Σάσα Μπάστα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα diokaz
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Πως προτιμάτε τη Σάσα

• Ξανθιά

Ψήφοι: 322 21,3%
  • Μελαχρινή

Ψήφοι: 51 3,4%
  • Κοκκινομάλλα

Ψήφοι: 69 4,6%
  • Ξυρισμένη

Ψήφοι: 28 1,8%
  • Ξυρισμένη στα 4

Ψήφοι: 689 45,5%
  • Τίποτα απ' αυτα. Μ'ενδιαφέρει ΜΟΝΟ ο εσωτερικός της κόσμος

Ψήφοι: 356 23,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.515

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
αγαπητε μου, ολα εξηγουνται με την ''πυραμιδα των αξιων''. Αφου οι βασικες αναγκες ικανοποιηθουν, ο ανθρωπος αναζητα υψηλωτερες ικανοποιησεις. Self esteem, που λεει και ο Maslow. Ενας, δινει 5.000€ να ανοιξει ενα μπουκαλι κρασι βουργουνδιας του 1984. Άλλος, δινει 10.000 για να τον χεσουνε. Αλλος, δινει 100.000 για ενα γραμματοσημο. Ε, δεν θα υπαρχουν και μερικοι που θα δωσουν 5Κ να γαμησουν την ΤΖ? Τι κακο βλεπεις εκει? Δεν ειναι ματαιοδοξια, ειναι επιλογή αυτοεκτιμησης. Στην οποια, κριτικη τριτων δεν εχει καμια σημασια. Εκει που θα εχει, ειναι αν αυτα τα 5Κ τα στερισε απο πραγματικες αναγκες. Τοτε, ειναι καταπτιστεος.

ωραια το ειπες.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Κοφτε τα γιατι σας χαλανε .
πρωτα δεν βριζω κανεναν
ο εγωισμος μου υπερκαλυπτεται απο αλλες καταστασεις και οχι το ποια πηδησα.
ΑΠΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΙΧΝΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ ΚΟΠΑΝΑ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ.
και ημουν ξεκαθαρος οτι θελεις την ωρα που θελεις οπως το θελεις
τους διαφορους πετραν τους ειχα για τα αρχιδια μου αλλα τα πραγματα να ειναι στην θεση τους.
Και θεωροντας ολες τις γυναικες πουτανες δεν χρειαζονται αλλο τιτλο.

Δεν ειναι πουτανες τυπε μου... απιστευτα κακομαθημενες τα τελευταια 25 χρονια ειναι....εχει μεγαλη διαφορα... :sunglasses:

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
αγαπητε μου, ολα εξηγουνται με την ''πυραμιδα των αξιων''. Αφου οι βασικες αναγκες ικανοποιηθουν, ο ανθρωπος αναζητα υψηλωτερες ικανοποιησεις. Self esteem, που λεει και ο Maslow. Ενας, δινει 5.000€ να ανοιξει ενα μπουκαλι κρασι βουργουνδιας του 1984. Άλλος, δινει 10.000 για να τον χεσουνε. Αλλος, δινει 100.000 για ενα γραμματοσημο. Ε, δεν θα υπαρχουν και μερικοι που θα δωσουν 5Κ να γαμησουν την ΤΖ? [size=10pt][size=10pt]Τι κακο βλεπεις εκει[/size][/size]? Δεν ειναι ματαιοδοξια, ειναι επιλογή αυτοεκτιμησης. Στην οποια, κριτικη τριτων δεν εχει καμια σημασια. Εκει που θα εχει, ειναι αν αυτα τα 5Κ τα στερισε απο πραγματικες αναγκες. Τοτε, ειναι καταπτιστεος.
Κανένα κακό , άλλο λέγαμε. Τέλος

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Να σου πω μωρή καριόλα, εδω είμαστε μαλάκες, κολλημένοι και μπουρδελιάριδες. Άμα ψάχνεις καλά παιδιά είσαι στο λάθος σιτε.

Xαχαχα μόνο εσύ ασχολείσαι τόσο πολύ μαζί μου, οι άλλοι με γράφουνε, οπότε κάνε τις αναγωγές σου. :boobies:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Xαχαχα μόνο εσύ ασχολείσαι τόσο πολύ μαζί μου, οι άλλοι με γράφουνε, οπότε κάνε τις αναγωγές σου. :boobies:
Δεν παίζω μονός μου όμως. Κάποιος μου πετάει πίσω το μπαλάκι.
Κάνε τις αναγωγές σου.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.696
Πόντοι
9.931
Ποια δηλώνει: «Εξαφανίστηκα λίγο πριν παντρευτώ... με έτοιμο νυφικό και προσκλητήρια»

Γνωστή κυρία της showbiz αποκάλυψε πώς ήταν έτοιμη να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, αλλά τελευταία στιγμή το μετάνιωσε και ακύρωσε τον γάμο της!

«Εξαφανίστηκα λίγο πριν παντρευτώ, δύο μήνες πριν, με έτοιμο νυφικό και προσκλητήρια... Ξαφνικά όταν μπαίνει η βέρα όλα αλλάζουν και ο ίδιος αλλάζει. Λες και έχω βάλει την βούλα ότι είσαι δικιά μου, τέλος! Δεν ανήκω σε κανέναν και δεν μου ανήκεις και κανένας» είπε η... Σάσα Μπάστα στην «Πρωινή Μελέτη». Τελικά, παραδέχτηκε πώς ήταν έτοιμη να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, όπως σας είχε πρώτο αποκαλύψει το gossip-tv.gr, αλλά προτίμησε να μείνει ελεύθερη και ωραία! Τώρα είναι τρελά ερωτευμένη και το φωνάζει, αλλά δεν πρόκειται να παντρευτεί, ούτε να κάνει παιδί σύντομα! Δείτε το βίντεο!

!   :2funny: :2funny: :2funny:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
καλυτερα να μαζευτουμε σπιτι μου και να κλανουμε σαββατο βραδυ παρα να δω τετοια ταινια :S

Έχεις δει και χειρότερα! :dancing:

Δεν παίζω μονός μου όμως. Κάποιος μου πετάει πίσω το μπαλάκι.
Κάνε τις αναγωγές σου.

Εγώ σε όλους γράφω, το ξέρεις. Δεν έφτασα το 15χίλιαρο έτσι ή από τραγούδια στο αντίστοιχο θρεντ. :tits2:

HALCON

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Δεν ειναι πουτανες τυπε μου... απιστευτα κακομαθημενες τα τελευταια 25 χρονια ειναι....εχει μεγαλη διαφορα... :sunglasses:

Δηλαδη αν εισαι ενας μεσος τυπος ,μορφωμενος με επιπεδο αλλα αφραγκος
και με το ζορι τα προς το ζειν θα σπρωχνονται ποια θα σε καβατζωσει??
Εισαι μαλακας με βαθυ πορτοφολι και χωτουλης θα εχεις προβλημα με τις γυναικες??

ΑΠΛΩΣ Η ΜΙΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ Η ΑΛΛΗ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΓΑΜΑ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΞΟΔΑ.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Έχεις δει και χειρότερα! :dancing:

Εγώ σε όλους γράφω, το ξέρεις. Δεν έφτασα το 15χίλιαρο έτσι ή από τραγούδια στο αντίστοιχο θρεντ. :tits2:
Μαλακίες με  λίγα λόγια.
Δεν απάντησες αλλά τέσπα.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Δηλαδη αν εισαι ενας μεσος τυπος ,μορφωμενος με επιπεδο αλλα αφραγκος
και με το ζορι τα προς το ζειν θα σπρωχνονται ποια θα σε καβατζωσει??
Εισαι μαλακας με βαθυ πορτοφολι και χωτουλης θα εχεις προβλημα με τις γυναικες??

ΑΠΛΩΣ Η ΜΙΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ Η ΑΛΛΗ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΓΑΜΑ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΞΟΔΑ.

Αν υπηρχαν τετοια διλληματα για μενα τυπε μου δεν θα ημουνα εδω μεσα να ανταλλασουμε αποψεις...εχω διαλεξει δρομο... :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom