ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Για υπεράσπιση το έκοψες αυτό εσύ?
Μμμ δε με έχεις δει να υπερασπίζομαι κάποιον για να δεις τη διαφορά.
για τον γιανεβαν στο ειπε
Για υπεράσπιση το έκοψες αυτό εσύ?
Μμμ δε με έχεις δει να υπερασπίζομαι κάποιον για να δεις τη διαφορά.
για τον γιανεβαν στο ειπε
Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά γιατί δεν το'χω τελικά. Ποια υπεράσπιση?
den θέλω να φανώ αδιάκριτος αλλά ..........από πότε δεν έχεις δείς Λούτσο ?
Αργά ή γρήγορα, όλοι
Γιατί; Είχατε εναποθέσει επάνω του, ελπίδες;
Άρα δεν έχεις ανάγκη τον κάθε Κωστόπουλου για να δικαιολογείς την παρακμή, μπορείς και από μόνο σου.
Διότη παρακμή είναι η μέθοδος που παρουσιάζεις για να
Δικό σου είναι το κόλλημα!
Αργά ή γρήγορα, όλοι
ant ί να ξελαμπικάρεις ,θύμωσες , δεν το έγραψα με την έννοια που το πήρες :S δικό μου το φταίξιμο.
ant ί να ξελαμπικάρεις ,θύμωσες , δεν το έγραψα με την έννοια που το πήρες :S δικό μου το φταίξιμο.
ενω αυτο που παιρνουν απο τα μαγαζια ειναι φορογημενο;; η ταριφα ειναι 5.000 ακατεβατα, και οποιος λεει ''μου ειπε ο φιλος μου οτι οτι ο πρωτος ξαδερφος του μπατζανακη του εδωσε 1000 γιατι τον συμπαθησε και ηταν και φαρμακοψωλης'' μαλλον εχει μαυρα μεσανυχτα!
Ζεις στη δική σου φούσκα.ΠΑΡΑΚΜΗ τι μηπως τα εχεις μπερδεψει?
Αγοραζω αυτο που θελω οπως το θελω την ωρα που το θελω και
δεν ειμαι αναγκασμενος να φορτωθω καμμια ψυχονευρωτικη γιαπισα το θηλυκο
του γιαπις.φαινεται η εννοια του εντελως ανξαρτητος δεν ειναι στο λεξιλογιο σου.
Κοφτε τα γιατι σας χαλανε .Ζεις στη δική σου φούσκα.
Η μία νομίζει ότι είναι τραγουδίστρια , εσύ ικανοποιείς τον εγωϊσμό σου νομίζοντας ότι πηδάς μια τραγουδίστρια και οι δύο ξέρετε ότι πρόκειται για πουτάνα πολυτελείας, όνειρο ζήτε δεν σας ξυπνάμε!!!
Μάλλον τις ίδιες αντιλήψεις έχετε και τον ζηλεύεις κατά βάθος τον πετράν για όσα πρόλαβε να ζήσει
Μάλλον σε πείραξε και εσένα η κρίση και δεν μπορείς να "παίρνεις" πια τραγουδιάρες γι'αυτό βρίζεις...
Ζεις στη δική σου φούσκα.
Η μία νομίζει ότι είναι τραγουδίστρια , εσύ ικανοποιείς τον εγωϊσμό σου νομίζοντας ότι πηδάς μια τραγουδίστρια και οι δύο ξέρετε ότι πρόκειται για πουτάνα πολυτελείας, όνειρο ζήτε δεν σας ξυπνάμε!!!
Μάλλον τις ίδιες αντιλήψεις έχετε και τον ζηλεύεις κατά βάθος τον πετράν για όσα πρόλαβε να ζήσει
Μάλλον σε πείραξε και εσένα η κρίση και δεν μπορείς να "παίρνεις" πια τραγουδιάρες γι'αυτό βρίζεις...
αγαπητε μου, ολα εξηγουνται με την ''πυραμιδα των αξιων''. Αφου οι βασικες αναγκες ικανοποιηθουν, ο ανθρωπος αναζητα υψηλωτερες ικανοποιησεις. Self esteem, που λεει και ο Maslow. Ενας, δινει 5.000€ να ανοιξει ενα μπουκαλι κρασι βουργουνδιας του 1984. Άλλος, δινει 10.000 για να τον χεσουνε. Αλλος, δινει 100.000 για ενα γραμματοσημο. Ε, δεν θα υπαρχουν και μερικοι που θα δωσουν 5Κ να γαμησουν την ΤΖ? Τι κακο βλεπεις εκει? Δεν ειναι ματαιοδοξια, ειναι επιλογή αυτοεκτιμησης. Στην οποια, κριτικη τριτων δεν εχει καμια σημασια. Εκει που θα εχει, ειναι αν αυτα τα 5Κ τα στερισε απο πραγματικες αναγκες. Τοτε, ειναι καταπτιστεος.
Συναγωνιστή δεν σκαλώνω με το πως και με πόσα τη βρίσκει ο καθένας.αγαπητε μου, ολα εξηγουνται με την ''πυραμιδα των αξιων''. Αφου οι βασικες αναγκες ικανοποιηθουν, ο ανθρωπος αναζητα υψηλωτερες ικανοποιησεις. Self esteem, που λεει και ο Maslow. Ενας, δινει 5.000€ να ανοιξει ενα μπουκαλι κρασι βουργουνδιας του 1984. Άλλος, δινει 10.000 για να τον χεσουνε. Αλλος, δινει 100.000 για ενα γραμματοσημο. Ε, δεν θα υπαρχουν και μερικοι που θα δωσουν 5Κ να γαμησουν την ΤΖ? Τι κακο βλεπεις εκει? Δεν ειναι ματαιοδοξια, ειναι επιλογή αυτοεκτιμησης. Στην οποια, κριτικη τριτων δεν εχει καμια σημασια. Εκει που θα εχει, ειναι αν αυτα τα 5Κ τα στερισε απο πραγματικες αναγκες. Τοτε, ειναι καταπτιστεος.