Νέα

Σάσα Μπάστα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα diokaz
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Πως προτιμάτε τη Σάσα

• Ξανθιά

Ψήφοι: 322 21,3%
  • Μελαχρινή

Ψήφοι: 51 3,4%
  • Κοκκινομάλλα

Ψήφοι: 69 4,6%
  • Ξυρισμένη

Ψήφοι: 28 1,8%
  • Ξυρισμένη στα 4

Ψήφοι: 689 45,5%
  • Τίποτα απ' αυτα. Μ'ενδιαφέρει ΜΟΝΟ ο εσωτερικός της κόσμος

Ψήφοι: 356 23,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.515

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Κατσε να ξεκατινιαστώ με τον εαυτό μου!!!
Γιατί είναι παρακμή να  γράφω το "διότι" με "η"  :headbang:

HALCON

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Άρα δεν έχεις ανάγκη τον κάθε Κωστόπουλου για να δικαιολογείς την παρακμή, μπορείς και από μόνο σου.
Διότη παρακμή είναι η μέθοδος που παρουσιάζεις για να  :fuck2:
Δικό σου είναι το κόλλημα!  :dancing:

ΠΑΡΑΚΜΗ τι μηπως τα εχεις μπερδεψει?
Αγοραζω αυτο που θελω οπως το θελω την ωρα που το θελω και
δεν ειμαι αναγκασμενος να φορτωθω καμμια ψυχονευρωτικη γιαπισα το θηλυκο
του γιαπις.φαινεται η εννοια του εντελως ανξαρτητος δεν ειναι στο λεξιλογιο σου.

polo81vw

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
1
5000 ευρώ δεν είναι τίποτα όταν υπάρχουν κάποιοι που δίνουν τα διπλάσια για πλάκα..

Κρίση;Ποια κρίση;
H κρίση αφορά καταρχήν τις κατώτερες τάξεις και επειδή τα τελευταία χρόνια οξύνθηκε πήρε μπάλα και:
Την μεσαία τάξη,τους νεόπλουτους,τους ψευτοκαβαντζωμένους,κάποιους χαμηλο-μεσαιο-εισοδηματίες,πολιτικούς(λαμόγια και λιγότερο λαμόγια),αυτούς που έκλεψαν αλλά όχι αρκετά..
Ψευτοεπιχειρηματίες,βλαχομπίσνεςman,στελέχη φούσκες,golden boys του κώλου...

Είμαστε αυτοί όλη η Ελλάδα;
Φυσικά όχι.

Υπάρχουν 100 οικογένειες σε αυτή τη χώρα,που συνήθως είναι 2-3-4 γενιές πλούσιοι,που δεν νιώθουν καμία κρίση.
Και παίζει ακόμη και σήμερα οι περισσότεροι να βγάζουν άπειρα λεφτά..

Μην κρίνετε με τα "δικά μας" μέτρα...

Rygg

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
ενω αυτο που παιρνουν απο τα μαγαζια ειναι φορογημενο;; η ταριφα ειναι 5.000 ακατεβατα, και οποιος λεει ''μου ειπε ο φιλος μου οτι οτι ο πρωτος ξαδερφος του μπατζανακη του εδωσε 1000 γιατι τον συμπαθησε και ηταν και φαρμακοψωλης'' μαλλον εχει μαυρα μεσανυχτα!

αν μιλας για βιζιτα , τοτε εισαι πολυ μακρια στο ποσο ή σε επιασε μεγαλο μαλακα. Αν ειναι για οτιδιποτε αλλο , δεν διαβασα το θρεντ ολοκληρο οποτε στα αρχιδια μου  :birdman:

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
ΠΑΡΑΚΜΗ τι μηπως τα εχεις μπερδεψει?
Αγοραζω αυτο που θελω οπως το θελω την ωρα που το θελω και
δεν ειμαι αναγκασμενος να φορτωθω καμμια ψυχονευρωτικη γιαπισα το θηλυκο
του γιαπις.φαινεται η εννοια του εντελως ανξαρτητος δεν ειναι στο λεξιλογιο σου.
Ζεις στη δική σου φούσκα.
Η μία νομίζει ότι είναι τραγουδίστρια , εσύ ικανοποιείς τον εγωϊσμό σου νομίζοντας ότι πηδάς μια τραγουδίστρια και οι δύο ξέρετε ότι πρόκειται για πουτάνα πολυτελείας, όνειρο ζήτε δεν σας ξυπνάμε!!!
Μάλλον τις ίδιες αντιλήψεις έχετε και τον ζηλεύεις κατά βάθος τον πετράν για όσα πρόλαβε να ζήσει
Μάλλον σε πείραξε και εσένα η κρίση και δεν μπορείς να "παίρνεις" πια τραγουδιάρες γι'αυτό βρίζεις... :2funny:

HALCON

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Η μία νομίζει ότι είναι τραγουδίστρια , εσύ ικανοποιείς τον εγωϊσμό σου νομίζοντας ότι πηδάς μια τραγουδίστρια και οι δύο ξέρετε ότι πρόκειται για πουτάνα πολυτελείας, όνειρο ζήτε δεν σας ξυπνάμε!!!
Μάλλον τις ίδιες αντιλήψεις έχετε και τον ζηλεύεις κατά βάθος τον πετράν για όσα πρόλαβε να ζήσει
Μάλλον σε πείραξε και εσένα η κρίση και δεν μπορείς να "παίρνεις" πια τραγουδιάρες γι'αυτό βρίζεις... :2funny:
Κοφτε τα γιατι σας χαλανε .
πρωτα δεν βριζω κανεναν
ο εγωισμος μου υπερκαλυπτεται απο αλλες καταστασεις και οχι το ποια πηδησα.
ΑΠΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΙΧΝΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ ΚΟΠΑΝΑ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ.
και ημουν ξεκαθαρος οτι θελεις την ωρα που θελεις οπως το θελεις
τους διαφορους πετραν τους ειχα για τα αρχιδια μου αλλα τα πραγματα να ειναι στην θεση τους.
Και θεωροντας ολες τις γυναικες πουτανες δεν χρειαζονται αλλο τιτλο.

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Πράγματι στα καλλιτεχνικά δεν το'χα  :S
Το σταματάω εδώ.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616

αγαπητε μου, ολα εξηγουνται με την ''πυραμιδα των αξιων''. Αφου οι βασικες αναγκες ικανοποιηθουν, ο ανθρωπος αναζητα υψηλωτερες ικανοποιησεις. Self esteem, που λεει και ο Maslow. Ενας, δινει 5.000€ να ανοιξει ενα μπουκαλι κρασι βουργουνδιας του 1984. Άλλος, δινει 10.000 για να τον χεσουνε. Αλλος, δινει 100.000 για ενα γραμματοσημο. Ε, δεν θα υπαρχουν και μερικοι που θα δωσουν 5Κ να γαμησουν την ΤΖ? Τι κακο βλεπεις εκει? Δεν ειναι ματαιοδοξια, ειναι επιλογή αυτοεκτιμησης. Στην οποια, κριτικη τριτων δεν εχει καμια σημασια. Εκει που θα εχει, ειναι αν αυτα τα 5Κ τα στερισε απο πραγματικες αναγκες. Τοτε, ειναι καταπτιστεος.

HALCON

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
αγαπητε μου, ολα εξηγουνται με την ''πυραμιδα των αξιων''. Αφου οι βασικες αναγκες ικανοποιηθουν, ο ανθρωπος αναζητα υψηλωτερες ικανοποιησεις. Self esteem, που λεει και ο Maslow. Ενας, δινει 5.000€ να ανοιξει ενα μπουκαλι κρασι βουργουνδιας του 1984. Άλλος, δινει 10.000 για να τον χεσουνε. Αλλος, δινει 100.000 για ενα γραμματοσημο. Ε, δεν θα υπαρχουν και μερικοι που θα δωσουν 5Κ να γαμησουν την ΤΖ? Τι κακο βλεπεις εκει? Δεν ειναι ματαιοδοξια, ειναι επιλογή αυτοεκτιμησης. Στην οποια, κριτικη τριτων δεν εχει καμια σημασια. Εκει που θα εχει, ειναι αν αυτα τα 5Κ τα στερισε απο πραγματικες αναγκες. Τοτε, ειναι καταπτιστεος.
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Συναγωνιστή δεν σκαλώνω με το πως και με πόσα τη βρίσκει ο καθένας.
Με τον άλκον μεταφέραμε μια αντιπαράθεση για τον Κωστόπουλο όπου ούτε λίγο ούτε πολύ κατηγορεί τον πετράν για όλο το σημερινό κατάντημα και εδώ του την "είπα" ότι παρόμοιας πρακτικής είναι και ο ίδιος. Αλλά είπα να το λήξουμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom