Νέα

Σάσα Μπάστα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα diokaz
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πως προτιμάτε τη Σάσα

• Ξανθιά

Ψήφοι: 322 21,3%
  • Μελαχρινή

Ψήφοι: 51 3,4%
  • Κοκκινομάλλα

Ψήφοι: 69 4,6%
  • Ξυρισμένη

Ψήφοι: 28 1,8%
  • Ξυρισμένη στα 4

Ψήφοι: 689 45,5%
  • Τίποτα απ' αυτα. Μ'ενδιαφέρει ΜΟΝΟ ο εσωτερικός της κόσμος

Ψήφοι: 356 23,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.515

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206

Για πόση ώρα μωρέ; Για ένα πήδημα! Μια ώρα καλή φτάνει.

Έτσι κι αλλιώς δεύτερο δεν ρίχνω πριν περάσει δίωρο και για συζήτηση και σόσιαλ τάιμ δεν την κόβω και πολύ κατάλληλη.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

Έτσι κι αλλιώς δεύτερο δεν ρίχνω πριν περάσει δίωρο και για συζήτηση και σόσιαλ τάιμ δεν την κόβω και πολύ κατάλληλη.

οκ. για πες μου τωρα ρε ηλιθιε ποσα εδινες στην εβιτα για το ολοημερο? ποσο ομορφοτερη ειναι απο την μπαστα? και πες μου ποσο σιγουρος εισαι οτι δεν εχεις ερωτευτει ποτε αλβανιδα βιζιτου. βλαξ.

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66

οχι ρε γιατρε αμα ανοιξει το στομα ειναι για αυταρχικο μετα :grin:τσαμπα και εχτρα υπηρεσιες :grin:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
5.000 θα σκεπτοsoyn να εδινew για ενα 2πλο με την Τζουλια overnight? Εγω θα το σκεπτομουν....once off ειναι....

Οβερνάιτ τί θα κάναμε;
Διότι εγώ στη μία, άντε μιάμιση το βράδυ κοιμάμαι!

Θα τις πλήρωνα για να κοιμούνται; :think:

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
οκ. για πες μου τωρα ρε ηλιθιε ποσα εδινες στην εβιτα για το ολοημερο? ποσο ομορφοτερη ειναι απο την μπαστα? και πες μου ποσο σιγουρος εισαι οτι δεν εχεις ερωτευτει ποτε αλβανιδα βιζιτου. βλαξ.

και εσυ ρε μεγαλε που τα ξερεις ολα αυτα? τον παρακολουθεις?

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206

Επειδή είσαι χαζός (και εμπαθής, επιμένω) και θέτεις ερωτήματα που δεν απαντώνται δημόσια θα κάνω τον κόπο να σου στείλω π.μ.

Και δεν θυμάμαι να έχω πάρει, όχι να έχω ερωτευτεί Αλβανίδα βιζιτού.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Οβερνάιτ τί θα κάναμε;
Διότι εγώ στη μία, άντε μιάμιση το βράδυ κοιμάμαι!

Θα τις πλήρωνα για να κοιμούνται; :think:

και εγω 2 θα κοιμωμουν. θα εριχνα ομως και ενα 2πλο πρωινο που μου αρεσει  :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Επειδή είσαι χαζός (και εμπαθής, επιμένω) και θέτεις ερωτήματα που δδν απαντώνται δημόσια θα κάνω τον κόπο να σου στείλω π.μ.

Και δεν θυμάμαι να έχω πάρει, όχι να έχω ερωτευτεί Αλβανίδα βιζιτού.

ποιο ρε παπαροβιτς ειναι το ερωτημα που δεν απαντιεται δημοσια? εχεις λυσσαξει με τα πμ. και με την εμπαθεια. οταν πυροβολας μαλακιες δε πρεπει να σου λεμε τιποτα για να μη μας λες εμπαθεις. ολα τα υπολοιπα μελη του φορουμ ειναι μαλακες δηλαδη και συ ο ξεχωριστος απυροβλητος.

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Aκόμα δεν βλέπω αυτό το σιχαμένο που λέει ο Γιανέβαν.  :helpplea:
Αστον, είναι σιχασιάρης, και ξέρεις τι λένε , ότι οι σιχασιάρηδες είναι και οι ίδιοι βρομιάρηδες.. λένε δεν τον ξέρω τον  ίδιο   :grin:
Επίσης συνήθως οι ίδιοι οι γιατροί αμελούν και τη δικιή τους υγεία και κυριολετκικά τους πηγαίνου (συνήθως) γιατί οι ίδιοι δεν πάνε ως ασθενείς σε νοσοκομείο όταν πια είναι ήδη αργά π.χ. εμφραγμα, καρκίνο (να'ναι καλά ο άνθρωπος βέβαια).
Κατά τα άλλα έτσι και έχει τσιμπίσει λίγο η χοληστερίνη σου ρίχνει κράξιμο...

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
γειτονα εσυ που εισαι στα πραγματα την εχεις δει απο κοντα?καλη? :grin:

από κοντά έχω να την δώ 2 χρονάκια , ο πάτος παιδια είναι ποίημα , φόραγε και κάτι καυτά σορτς μετα κολομαγουλάκια έξω, καλοκαίρι βλέπεις ήτανε, στο Ro ;)
polyergaleio  ;) :2funny: :2funny: :rolleyes:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
ποιο ρε παπαροβιτς ειναι το ερωτημα που δεν απαντιεται δημοσια? εχεις λυσσαξει με τα πμ. και με την εμπαθεια. οταν πυροβολας μαλακιες δε πρεπει να σου λεμε τιποτα για να μη μας λες εμπαθεις. ολα τα υπολοιπα μελη του φορουμ ειναι μαλακες δηλαδη και συ ο ξεχωριστος απυροβλητος.

Σε κάλυψε τo p.m.;

Έχω υποχρέωση και να το ποστάρω;

Οπότε ξεφορτώσου με!!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Σε κάλυψε τo p.m.;

Έχω υποχρέωση και να το ποστάρω;

Οπότε ξεφορτώσου με!!

οχι δε με καλυπτει τιποτα. γιατι εισαι μπουρδολογος και κωλοτουμπας. δε την εχεις κλεισει ποτε ολοημερο την εβιτα? πιθανον. το εχεις πει μονος σου ομως. οποτε μεταξυ δυο αντιθετων μπουρδων οποια και να επιλεξουμε για αληθεια, παραμενει οτι λες μπουρδες και ψεμματα και να μη πιστευουμε τιποτα.
αν θες να ζορισεις και την τυχη σου με το να επιμεινεις οτι ποτε δεν εγραψες για ολοημερο booking σουρχεται επομενο ποστ τουβλια στο κεφαλι.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
υ.γ. να κοψεις τη μαλακια με τα πμ. δεν λες τιποτα ιδιαιτερο ουτε ιδιωτικο στα πμ απλα θες να το παιξεις ταχαμου εχεμυθεια να προιδεασεις για να μη τρως τουβλιες στο κεφαλι. αειντε βλαξ.

HALCON

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
υ.γ. να κοψεις τη μαλακια με τα πμ. δεν λες τιποτα ιδιαιτερο ουτε ιδιωτικο στα πμ απλα θες να το παιξεις ταχαμου εχεμυθεια να προιδεασεις για να μη τρως τουβλιες στο κεφαλι. αειντε βλαξ.
Δεν λεω κατι νεο απλα σαν υπενθυμηση
δεν γινεται deal παρε 5000 και ελα να σε γαμησω
γινεσαι "θαυμαστης" κανα λουλουδι στα καμαρινια
ψιλοκουβεντα σε μετρα ποσο ζυγιζεις και εντεχνα η κουβεντα στα
οικονομικα οποτε ακους ασε χαλια εχω την εφορια τον μπακαλη κλπ κλπ
οποτε εσυ χορηγος λες ΕΓΩ μετα ολα μπαινουν στην ευθεια τους.

HALCON

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
σημερα που ειναι η τιμη της ΤΖ ΑΛ?
5000-- Η ΟΤΙ ΑΡΠΑΞΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΜΑΣ
Αναλογα τις αναγκες τον προμοτορα και σε τι κατασταση ειναι
Για να μην υπαρξει παρεξηγηση οι τιμες δεν ειναι πιτσιλα φυγαμε
ειναι νυκτιες,2ημερα κλπ

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
5000-- Η ΟΤΙ ΑΡΠΑΞΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΜΑΣ

εκει μου εχουν πει και εμενα (3-5000). αλλα οταν παμε να κλεισουμε, το contact person τα γυρναει. προφανως δεν εχω βρει ακομα τον καταλληλο ανθρωπο  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom