alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Ειμαι αλλού ρε συ.δεν κανεις και συ τιποτα,στειλε κανα λουλουδικο,προσφερσου να της μαγειρεψεις μια μερα,δουλεψε το λιγο το θεμα.
Ειμαι αλλού ρε συ.δεν κανεις και συ τιποτα,στειλε κανα λουλουδικο,προσφερσου να της μαγειρεψεις μια μερα,δουλεψε το λιγο το θεμα.
δεν κανεις και συ τιποτα,στειλε κανα λουλουδικο,προσφερσου να της μαγειρεψεις μια μερα,δουλεψε το λιγο το θεμα.
Στα αρχιδια σου?May the force be with you, son.
Στα αρχιδια σου?
Μη ρε,ειναι γαυρος.ειμαστε εναντια στα κατεστημενα ειπαμε. >Eίσαι στις αδυναμίες μου, το ξέρεις.
Ενταξει, ηρεμησε.Δε με παραθέτεις πια?
ΕΝΤΙΤ
Άει καλά τα έχω παίξει. Για τον Μάριο σε πέρασα, και πριν με το άβαταρ που είπα, και τώρα.
http://[URL unfurl="true"]www.parapolitika.gr/Portals/0/AuthorsImages/2012/2/mpasta.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Νταξ οκ είμαι λίγο ηλίθια , αλλά ρε φίλε δεν είναι μαλακία όταν φαίνεται το εξτε :huh: :-
ναι,μοιαζουμε λιγο. :SΔε με παραθέτεις πια?
ΕΝΤΙΤ
Άει καλά τα έχω παίξει. Για τον Μάριο σε πέρασα, και πριν με το άβαταρ που είπα, και τώρα.
Μονο μια γυναικα θα παρατηρουσε το εξτε, σε μια φωτο που φαινεται η ρωγα.Νταξ οκ είμαι λίγο ηλίθια , αλλά ρε φίλε δεν είναι μαλακία όταν φαίνεται το εξτε :-
Νταξ οκ είμαι λίγο ηλίθια , αλλά ρε φίλε δεν είναι μαλακία όταν φαίνεται το εξτε :-
γι'αυτούς που μπορούν να το παρατηρήσουν σίγουρα εγώ ας πούμε ούτε που το βλέπωΝταξ οκ είμαι λίγο ηλίθια , αλλά ρε φίλε δεν είναι μαλακία όταν φαίνεται το εξτε :-
ναι,μοιαζουμε λιγο. :S
οσο πας και θυμιζεις αχαχουχα,να το κοιταξεις αυτο :S
γι'αυτούς που μπορούν να το παρατηρήσουν σίγουρα εγώ ας πούμε ούτε που το βλέπω