Νέα

Σας τσιμπουκώνει η γκόμενα σας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tromeros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 252
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Ερώτηση. Το παρόν thread γιατί δεν συγχωνεύεται με το "τι τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες"? Αφού σίγουρα εντάσσεται στα παράδοξα των ελλεηνίδων.

Το είπα και εγώ αυτό (στο περίπου) ρε παίχτη και με κράξανε κάποιες που θίχτηκαν. :rolleyes:
Οι ξένες σε σχέση με τις δικές μας, έχουν την πίπα για πλάκα. :cum:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
με λενε μικε και παω σε παρτυ μασκε.....
Γεια σου  Μικε φιλε μου.....καλα κανειs και παs σε παρτυ.....βεβαια ειναι μια φορα το χρονο αλλα δεν πειραζει.....κρατα το τιμονι ψηλα

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
Το είπα και εγώ αυτό (στο περίπου) ρε παίχτη και με κράξανε κάποιες που θίχτηκαν. :rolleyes:

Εδω συμβαινει το εντελωs αντιθετο...Εχουν την πλακα για πιπα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Έτσι ακριβώς μόνο η ελληνίδα θεωρεί το τσιμπούσι ως κάτι πολύ ιδιαίτερο και συνάμα αισχρό (και πριν μου την πέσουν να πώ όχι όλες...αλλά η πλειονότητα).
Ενώ τα αλλοδαπά εργαζόμενα και μη το θεωρούν αυτονόητο. Πολλώ δε μάλλον όταν εισπράτουν την αντίστοιχη περιποίηση. Το θεωρούν το λιγότερο αγένεια, ενώ οι δικές μας οι γαϊδούρες... (όχι όλες)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357

Παντωs  ανεξαρτητα απ ολα τ αλλα οφειλουμε να αναγνωρισουμε το γεγονοs οτι μπαινουν κι ετσι γινεται και καποιοs διαλογοs....ασχετα αν υπαρξει συμφωνια η οχι...
Εγω το αναγνωριζω και το λεω ....

ΥΓ...Επισηs εχω αναγνωρισει και το φεμινιστικο κινημα :2funny: :2funny: :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Εγώ δεν το έκανα σε κάποιον με τον οποίο βλεπόμασταν-δεν ήταν γκόμενος βέβαια-γιατί ήμουν σίγουρη ότι πήγαινε με ένα σωρό γκόμενες χωρίς προφυλακτικό και φοβόμουν για αρρώστιες... Μήπως παίζει κάτι τέτοιο;

ω ναι παίζει και αυτό... προφανώς επειδή είναι αρχή είναι μαζεμένη μωρέ σου λέει τι ειναι τούτος και αν κάτσει ςκαι το σκεφτείς δικαίως.. μιας και ο κύριος προφανώς "εξυπηρετείται" και επί των μπουρδέλων ενίοτε, οπόταν και το αλάνθαστο ένστικτο της γυνής ..το έχει μυριστεί  :2funny: :2funny:
Επίσης τυχαίνει μερικές κοπελες να μην έχουν 500 συντροφους καλή ώρα οι μπουρδελιάρηδες φίλοι μας...
Εάν δε είναι μικρής ηλικίας δεν αποκλείεται να μην έχει συνηθίσει το θέμα, διότι είτε το θέλετε είτε οχι υπάρχουν και γυναίκες που δεν εχουν την πιπα - σχοινι - κορδόνι  :2funny: :2funny:

Εγώ πάλι πήρα κάτι τσιμπούκια θεικά και είπα να έρθω να καταθέσω την άποψη μου εκ του ασφαλούς :grin:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Εγώ πάλι πήρα κάτι τσιμπούκια θεικά και είπα να έρθω να καταθέσω την άποψη μου εκ του ασφαλούς :grin:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Έτσι, μπράβο, ρίχνε αλάτι στις πληγές, ρίξε λάδι στη φωτιά...
Τον άμοιρο τον Τρομερό δεν τον σκέφτεσαι;;;

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Πείτε μου τώρα ότι οι Ελληνίδες δεν κάνουν ούτε τσιμπούκια να φύγω αδιάβαστος!  :helpplea:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
Εγώ πάλι πήρα κάτι τσιμπούκια θεικά και είπα να έρθω να καταθέσω την άποψη μου εκ του ασφαλούς

Mπραβο ρε Ερη...ετσι ετσι....παντα ασφαλεια θελουμε  !!!!!!  

Επισκέπτης
Μάγκες έμπλεξα με νέο γκομενάκι που δεν μου κάνει μα καμμία παναγία τσιμπούκι. Είναι η 2η περίπτωση που γκόμενα δεν μου παίρνει πίπα (δεν τίθεται θέμα καθαριότητας). Τελικά τα gf δεν τσιμπουκώνουν κατά γενική ομολογία;

Κάνεις λάθος... ΛΙΓΕΣ δεν τσιμπουκώνουν. Και το θέμα δεν είναι μόνο αυτό αλλά... "ΟΚ, but do you swallow?" Αυτό είναι το βασικό ;) Aλλιώς... ατομικό φύλλο πορείας!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom