Νέα

Σας πειράζει να έχει πάει η γυναίκα σας με μια ντουζίνα άντρες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 138K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
θα με πειραζε αν πηγαινε με πολλους αλλα επαγγελματικα οπως πηγαινε η δικη μου καθολου

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Για να δούμε πόσο συντηρητικοί είμαστε σε αυτό το θέμα...
Θελετε ΠΑΡΘΕΝΑ,να έχει πάει με λίγους πχ2-3 η δεν σας νοιάζει ακόμα και με 100 να έχει πάει?

Οχι.

Ειμαστε ανοιχτομυαλοι  :sunglasses:

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
μεχρι 7-8 το πολυ...αν ειναι 30+.....αν ειναι 20 και εχει παει με 10 αστα...... :headbang: :headbang: :headbang:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
παλιά μου μπαλαρινα, 22 ετών κουλουριασε εναν πλουσιο στα 40, τωρα τουτη ειναι 34 κι πλουσιος 52, 2 αντρες ειχε στη ζωη της, εμενα κι αυτον.
εκανε και 2 κουτσουβελα...
τη γλεντησε τη ζωη...λυσάει τώρα για ρουχουμουχου αφου κι ο 52 εχει κρεμασει!!!
(οι μαλακιες πλερωνονται)

Εδώ είναι οι φίλοι, που πρέπει να "βοηθήσουν" τη δύσκολη κατάσταση..... ;)

Παίξε μπάλλα παίκτη!

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
ξερεις ποσοι την γουσταρουν την δικια μου. Αλλα ομως δεν θελει επαγγελματικα γιατι ειναι τιμια

Δικε μου το ξερεις πως ειμαι ενας απο αυτους  :bigdick:  ποτε θα μου κανεις το κονε με την Αννουλα? Και μην ανησυχεις, το ξερω πως ειναι τιμια και δε θα την εκθεσω.

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
Δικε μου το ξερεις πως ειμαι ενας απο αυτους  :bigdick:  ποτε θα μου κανεις το κονε με την Αννουλα? Και μην ανησυχεις, το ξερω πως ειναι τιμια και δε θα την εκθεσω.
φιλε η ανουλα εφαγε πολυ ξυλο. Οχι απο μενα αλλα απο καποιον πρωην πελατη που ηθελε να την γαμισει και δεν του καθισε.

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Τυπε τι κανει η Αννουλα;
Κρατησε την Σαρακοστη;

Το απογευμα θα παμε για καφε με τον Λαγουδακη στα Πατησια,
να περασουμε να πουμε ενα γεια τουλαχιστον;

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Μετα απο αρκετα σχολια που διαβασα, μπορειτε να μου φερετε τις γυναικες σας να τις στρωσω, επισης αν γινονται υστερικες και γκρινιαζουν φερτε τις να τις ''ισιοσω''.
Οποιος θελει να του γαμισω τη γυναικα για να αποκτησει εμπειριες pm

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
θα με πειραζε αν πηγαινε με πολλους αλλα επαγγελματικα οπως πηγαινε η δικη μου καθολου

Τύπε, κι' αν κάποιος από τους πελάτες της κυράς σου είναι γλυκοψώλης....?

Τι γίνεται μετά? ;)

Εγγρ.
29 Ιουλ 2021
Like
301
Πόντοι
21
Μιας και τον θυμηθήκαμε

Πάθος με τα «σκελετωμένα» κορμιά των Αφγανών φαίνεται πως έχουν τέσσερις νεαρές Πατρινές που μπαινοβγαίνουν κάθε βράδυ στις παράγκες των λαθρομεταναστών!
«Οι φωνές που ακούγονται κάθε βράδυ μέσα από τις καλύβες προδίδουν τα σεξουαλικά όργια στα οποία επιδίδονται» κατήγγειλε στην εφημερίδα «Κόσμος» κάτοικος της Ηρώων Πολυτεχνείου όπου βρίσκεται ο καταυλισμός.
Φανερά αγανακτισμένος, ζήτησε βοήθεια ακόμη και από την αστυνομία καθώς, όπως υποστήριξε, «τα βράδια δεν μπορούμε να βγούμε στα μπαλκόνια μας. Οι κυρίες αυτές επιδίδονται ακόμη και σε υπαίθριο σεξ με τους λαθρομετανάστες, ενώ οι φωνές τους ακούγονται τόσο έντονα που κλείνουμε τα παιδιά μας στο σπίτι».
Σχεδόν κάθε βράδυ, οι καλλίγραμμες κοπέλες επισκέπτονται τον καταυλισμό και μπαίνουν μέσα σε μια συγκεκριμένη παράγκα, η οποία -σύμφωνα με μαρτυρίες- έχει μετατραπεί σε οίκο ανοχής. Τέσσερις νεαροί Αφγανοί τις περιμένουν πάντα στην είσοδο. Μόλις οι γυναίκες φτάσουν, τις παίρνουν αμέσως στην αγκαλιά τους και αρχίζουν το ερωτικό παιχνίδι μπροστά στα έκπληκτα μάτια κατοίκων, αλλά και των συμπατριωτών τους. Μάλιστα, αρκετές φορές δεν διστάζουν να βγάλουν τα ρούχα τους έξω από την παράγκα και να επιδίδονται σε πεοθηλασμό. «Η κατάσταση έχει ξεφύγει. Μιλάμε για Σόδομα και Γόμορρα. Πρέπει η αστυνομία να παρέμβει» δήλωσε μία ακόμη κάτοικος της περιοχής, η οποία αποκάλυψε επίσης ότι «τουλάχιστον μία φορά είδα τους Αφγανούς να κάνουν σεξ ακόμη και με… κατσίκες. Είναι πραγματικά αηδιαστικό».
Εκτός όμως από τα σεξουαλικά όργια, τον τελευταίο καιρό οι Αφγανοί φαίνεται πως προσέχουν ιδιαίτερα και την εμφάνισή τους καθώς οι περισσότεροι πια κυκλοφορούν με βαμμένα κόκκινα μαλλιά, ενώ από το φαρμακείο της περιοχής έχουν εξαφανιστεί όλες οι κρέμες αποτρίχωσης.

για να μην μου λετε ιστορίες,οταν τα λέω να με ακούτε..
Οι ελλεΗνίδες ειναι μόνο φιγούρα,μαγκιά κ ψέυτικο τουπε σε καναν φουκαρα ελληνα που ισως τις γουστάρει κ τον ταπεινωνουν αν παει να τους μιλησει μπροστα στις φιλες τους(για να δειξουν οι χοντρομπαζολες οτι και καλα απορριπτουν γκομενους) κ οταν κλείσει το φως κ δεν τις βλεπει κανένας κανουν ΤΑ οργια με αλβανους,πακιστανους κλπ(ειδικά οσες σπουδαζουν εξω,μεχρι κ θρησκεια αλλαζουν αν τους πει ο αραβας γκομενος)κ οταν γυριζουν στο ελλαδα παλι πουλανε το ψευτικο στυλακι τους στους μαλακες-λιγουριδες ελλεΗνους..
βρισκουν κ τα κάνουν….
αφου ειναι νούμερα οι ελληνες ανδρες,καλα κανουν,σε καναν αλβανο,ρώσο,πακιστανο καθονται ΣΟΥΖΑ οι ίδιες που με καναν φουκαρα κ χαμηλών τονων ελληνα του ζητουν τον ουρανο με τα αστρα για αν ειναι μαζι του(τις παρθενούλες μας,ειναι κ επιλεκτικές και καλά)
κ βλεπεις την μπαζολα να λεει ‘εγω ειμαι επιλεκτική γλυκια μου΄στην χαροκαμένη φίλη της που την εχουν χωρίσει(αφου πρωτα την γλέντησαν) ακόμα και οι μαιμούδες του τσίρκο μεντράνο και απο πισω νασου τα παρακάλια στον αλβανο,να ερθει σπιτι μόνο για ενα….
κ δώστου παρακαλια…
κ οταν σε κρίση ειλικρίνειας τα πει ολα στον επομενο(που τον ‘αγάπησε’ στα 40 της που χτυπησε το καμπανακι της οικογενιας),θα του πει την θεεική ατάκα ‘απλα περνούσαμε καλα’…Μέχρι κ ψευτοφιλοσοφία στην μαλακια της εχει βρει η σύγχρονη ελλεΗνίδα..

:cheesy:
Σωστοτατος

Εγγρ.
29 Ιουλ 2021
Like
301
Πόντοι
21
οταν η γυναικα εργαζεται κακα τα ψεματα ειναι μεσα στο παιχνιδι.Βρειτε μια υπηρεσια , μια δουλεια που δε γινεται παιχνιδι μεταξυ ανδρων και γυναικων που ειναι τοσες ωρες μαζι? καμία!
Μονο αν δεν βλεπεται η γυναικα δεν την φλερταρουν στη δουλεια σημερα.Το κακο ειναι οτι ολοι θελουν εργαζομενες γυναικες...
Κατα τη γνωμη μου αυτες που ειναι σπιτι χωρις δουλεια ειναι επικινδυνες στις μεγαλες πολεις.. στην επαρχια μια γυναικα που δεν δουλευει δεν εχει πολλες ευκαιριες να ριξει κερατο , εκτος κι αν ειναι πουτανακι μεγαλο... ;)
Σωστοτατος

Εγγρ.
29 Ιουλ 2021
Like
301
Πόντοι
21
Θα τοψαπιτοθσα κιόλας. Το θέμα είναι πόσοι πέρασαν και δν ακούμπησαν. Όσοι ακούμπησαν τι έκαναν. Και τι θέλει αυτή από μένα. Αν είναι περπατημένη το απαιτω κι εγώ
Γούστο σου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom